Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült felmenem, de amikor fenn vagyok miért nem talál egy játékost sem?
Hol a motor árnyéka? Eladtad? <#hehe>

Sziaztok!

MEgvettem, a gamet, rgisztráltam, de miért írja ki azt, hogy nem sikerült csatlakozni TDU szerveréhez?
Nem értem, hogy mi van abban az Audi szalonban. Mindenki ott akar találkozni, azt megy a nyavajgás hogy senki se tud csatlakozni, és társai. Egyik legforgalmasabb környék, hamar megtelik a layer külföldiekkel, stb...

a találkozópont felé sietve.. 😄

MAGICBRO

Paperandsn

nem sikerült elkapni a hátsó szárnyát 😄D

voltunk hárman, én ducatti, egy sárga porsche meg egy fekete mclaren 😄

Sziasztok.
20:00-kor 1 kis összeröffenés?
Ki van benn?
az audi szalon elött amit legelösször bedod.
irjon aki jönne

Honnan lehet letölteni a legújabb patchet?
Versace21
Mi a k*rva anyja van ezzel?Eddig is eredetim vol,és van is,hiába csinálok uj reget,nem lesz online:@
Mi baja lehet?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Versace21
Kösz tesó,most mér kezdhetem ujra a karrierem😊 Szemcsakhungary néven vagyok fent<#ravasz1>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Fehercsoki
C:\ProgramData\Test Drive Unlimited
Win7nél nekem itt van,rejtett mappa,2 txt,egyiknek cdkey a másiknak addon a neve,és mindkettõben csak a kulcs van tisztán!

Fehercsoki
Ha volt crackelt játékhoz kód,azaz nem eredeti kód,akkor azt megjegyezte,mindjárt mondom hol tárolja.Megkeresem.

sehol senki?!

Versace21
Tõrõltem a tdut a géprõl múltkor,ujra raktam,de most ugrott be h nem is kért kódot,ilyenkor mi van?Azért nem akar akkor felmenni netre,de hova tudom akkor beirni??Olvastam vissza,mert régen emlékszek voltak másoknak is ilyen gondjai, nem találtam választ,várom segitségetek

oks😊

5perc múlva VW kereskedésnél leszek.. 😉

sorry errõl lecsúsztam, de mostmár ittvok, várom az idõpontot :-)

marcihusi
Tényleg jó kis cruise volt tegnap este! De sajnos fotóim nincsenek.
Ja és bocsi hogy nem köszöntem el, de áramszünet volt.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Ízlések és pofonok... xD<#hehe>

17kor tali ? 😄

Versace21
Köszönöm válaszos,valamivel már kényelmesebb<#ravasz1> Feltudtok csatlakozni a szerverre most?Én egy órája probálom de semmi<#falbav>

Roger6
Ne hallgass Dozoo-ra, csakis a 420 fok a nyerõ!<#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az összes kérdésedre a válaszom: Ízlések és pofonok... kinek hogyan tetszik... 360 és 900 fokon használom a G25-ömet úgy, hogy nincs beállítva a Kombinált pedál. <#bee1>

csabbe94: Igen, mikor 8-kor volt a találkozó és a topicromboló/vitás idõ elõtt ment folyton max layerekkel a krúz, de rengeteg láma is lett, amik tönkreteszik a játékélményt 😞

Versace21
Engem se enged fel valamiért!:S
Visszatértem srácok én is,megjött a kormányom is végre.
KÉRDÉS:
Vezérlõpultba hány fokra van állitva nektek a rotation?Combined pipálva kell lennie?
És még egy,a tduba tudtok nekem adni egy jó beállitást is hozzá?G25.Kösszi<#worship>

errõl beszélek, sehol senki, bezzeg tavaly még a layerek miatt nem bírtunk csatlakozni egymásra😛😛😛

Ha van valakinek egy kis kedve:

Dehogynincsen, csak észre kell venni.
Én este is egy qrwa jó cruiseban vettem részt. Marci ha van képed toljál már föl, mert az én képeim állt. heteket késnek... 😄

sziasztok.
Miért nem enged fel multiba?
Pedig eredeti a game.
De kiir valami update-t.
Mit tegyek?
kösz

Régen még a sok krúz miatt voltunk bajban, most meg az a baj hogy egy sincsen! 😛

[HUN]FaTaL
Én is kipróbáltam ezt, de nem engedte, csak, ha bementem mindegyikbe.

http://goo.gl/gd6Zi5

Angolul írtam, aztán webfordítás! x)
Ma akkor lesz valami?

Ati810
Köszönöm a gyors válaszokat.<#worship>
Nem kell bemenni.... Én mindig csak elszaladtam mellettük...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[HUN]FaTaL
Nem elég felderíteni, be is kell menni.

marcihusi
elõbb fel kell derítened az összes autószalont, csak utána vehetsz motort

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

[HUN]FaTaL
Ha meglátogattad az összes autószalont.

Ati810
Hello.
Most kezdtem TDU-zni és az lenne a kérdésem, hogy mikor tudok motort venni ? Mert most még valami miatt nem engedi (talán motoros ruhát kéne venni ?).<#vigyor2>
[HUN]FaTaL
Úristen, fogalmazz már meg egy értelmes mondatot. <#wilting>

Szevasztok!
Nekem mostanában a TDU-ban amikor játszok, nem adja kia te neveteket, csak ezeket a beéppített játékosneveket, hogy pl Natalie stb....
Nem tudjátok miért lehet ez, d eha valakire rákattintok akkor a teleport után emgjelenik a neve! :S
Amúgy nekem is kéne 2Megapackos TDU, Media Markt, Tesco-ba próbáltátok már? Az a baj hogy nincs helybe nekem, ezért én nemtudok mit mondani, de a Media Markt-ba leeht hogy nincsen!!!!

Fehercsoki
PCdomenál nincs,cd projekttõl nem lehet rendelni,csak a viszonteladóktól,576nál meg régóta nincs de nem is volt.

Helló mindenkinek!Felraktam az eredeti Tdu-mat csináltam online profilokat de egyikkel sem enged fel!Mindig kiirja hogy "Failed To Connect To The Test Drive Server"
Esetleg tudna valaki segíteni?!Carpackem nem eredeti de mielõtt nem volt fent sem engedett fel!Köszi elõre is!További szép napot!

Én meg készülök a TDU 2 -re. Ott úgy is 0 -ról kezdjük nem de ? 😊)
Az utolsó pár hónapra meghagyom amire tényleg szükségem van, max egy háznyi autó azt szvsz.

Egyszer én is kiárultam mindent a nagy bevásárlás után <#buck> Akkor volt 1 házam és 1 IS Lexus-om. AZtán ha már elég sok km-t beletettm kerestem trade-en vmi árona luli járgányt megvettem mentem vele esetleg feltuningoltam, emlékszem így vettema fekete Esprit-emet vaj belsõvel, nagyon megszerettem <#vigyor2>De aztán eladtam jóáron.

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Háth fent van a szigeten Balancee és zsc66 a barátlistámból, illetve vannak többen is de velük jókat lehet gurulni. Keress rájuk, de az is lehet hogy együtt gurulnak. <#wink> Nameg én is felmegyek most, folytatni az autó + házeladási ceremóniát.

Ma vmi? Semmi?<#rinya>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Ez sem hozta meg a kedvem😊

Max másfél óra...

Fehercsoki
Rendben!Csak van 2 Tesco meg 1 Auchan nincs kedvem mindet bejárni😄

én a tescoba vettem 2-3ezerért😄nézd meg arra van e még😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.