Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MEgvettem, a gamet, rgisztráltam, de miért írja ki azt, hogy nem sikerült csatlakozni TDU szerveréhez?
MAGICBRO
Paperandsn
nem sikerült elkapni a hátsó szárnyát 😄D

20:00-kor 1 kis összeröffenés?
Ki van benn?
az audi szalon elött amit legelösször bedod.
irjon aki jönne
Mi baja lehet?
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Win7nél nekem itt van,rejtett mappa,2 txt,egyiknek cdkey a másiknak addon a neve,és mindkettõben csak a kulcs van tisztán!
Ja és bocsi hogy nem köszöntem el, de áramszünet volt.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
csabbe94: Igen, mikor 8-kor volt a találkozó és a topicromboló/vitás idõ elõtt ment folyton max layerekkel a krúz, de rengeteg láma is lett, amik tönkreteszik a játékélményt 😞
Visszatértem srácok én is,megjött a kormányom is végre.
KÉRDÉS:
Vezérlõpultba hány fokra van állitva nektek a rotation?Combined pipálva kell lennie?
És még egy,a tduba tudtok nekem adni egy jó beállitást is hozzá?G25.Kösszi<#worship>#worship>
Én este is egy qrwa jó cruiseban vettem részt. Marci ha van képed toljál már föl, mert az én képeim állt. heteket késnek... 😄
Miért nem enged fel multiba?
Pedig eredeti a game.
De kiir valami update-t.
Mit tegyek?
kösz
Ma akkor lesz valami?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Most kezdtem TDU-zni és az lenne a kérdésem, hogy mikor tudok motort venni ? Mert most még valami miatt nem engedi (talán motoros ruhát kéne venni ?).<#vigyor2>#vigyor2>
Nekem mostanában a TDU-ban amikor játszok, nem adja kia te neveteket, csak ezeket a beéppített játékosneveket, hogy pl Natalie stb....
Nem tudjátok miért lehet ez, d eha valakire rákattintok akkor a teleport után emgjelenik a neve! :S
Amúgy nekem is kéne 2Megapackos TDU, Media Markt, Tesco-ba próbáltátok már? Az a baj hogy nincs helybe nekem, ezért én nemtudok mit mondani, de a Media Markt-ba leeht hogy nincsen!!!!
Esetleg tudna valaki segíteni?!Carpackem nem eredeti de mielõtt nem volt fent sem engedett fel!Köszi elõre is!További szép napot!
Az utolsó pár hónapra meghagyom amire tényleg szükségem van, max egy háznyi autó azt szvsz.
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
к.ιηтнуα.