Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 hónapja kb, kiemelt betûkkel is említettem a server update -t, és a változásokat.
Ha nem, hol lehet megvenni a játékot?
,,Az élet a legszarabb játék, de legalább jó a grafikája\" Dell XPS M1730
Viszont videokari híján sajna nem tok gurulni <#sir>#sir><#integet2>#integet2>
Honda - The Power of Dreams
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
A felnik asszem vmi festett F360 kerekek. Az ülteték kb 4-4 centi, épp h nem ér bele kerékjáratba. Ma is gurulok vele kicsit ha idõm engedi.
Veled mi van Alien, még mindig dúl a Porsche szerelem? <#wave>#wave>
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
oNN
Szép ferka, szép kétkerék, hogy csinted?
Honda - The Power of Dreams
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
2 kerék

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
к.ιηтнуα.
vagy nem így kell multizni?
к.ιηтнуα.
Most sikerült feltennem a gémet a gépre,és azt szeretném kérdezni h itt h lehet multizni?evvel is úgy mint pl a cod2vel xfiren keresztül?
к.ιηтнуα.
Kisvuk a FAQ -val mi van ?
De jó, ár nem is érdekel...<#mf1>#mf1>
innen töröld ki azt a 3 fájlt. A poló nagyon jó, "S"-es méretben +1 fõ :-D
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Bírja a grafikát a gép csak felb...nak ezek a béna sirályok.
Kéne egy Krúz nem?
Legalábbis én fél8körül benne lennék egybe!!!
De valami kezdõhelyet, ha nem is kezdõ de vmi déli helyet válasszatok mert még nem vagyok elterjeszkedve az új profillal! :-)
Egyáltalán lesz a Krúz, vagy szoktatok még csinálni??? 😄😄
Na majd írjatok! Üdv újra!!! xD😄
Ha kell valakinek, és összejön egy bizonyos mennyiség akkor megcsinálják nekem.
Héé! Srácok mit kell változtatni a tdupe-ben a felni és a gumi méret változásért? Nem megy ám nekem:S
Héé! Srácok de a tdupe-ben mit kell állítani a gumi és a felni méret változásáért? Mert elég bonyolult ez nekem 😄