Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marcihusi
Hát igen, elég jó kis csapatás volt!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Hát ja <#eljen>.Majd meglátod milyen életvan a szigeten éjfélután.Általába a komolyabbak akkor jönnekfel.Most is max 10percel elõtted csapattunk a Marcival :F meg a (szárazon 1bõlbe hátúlról <#mf1> )Megvadulthangyával.A búvárkodásért azért megérte.Nem?És még visszavan amit beigértem.Sanya vegyé lovakat.Ja és csak miattad vettem 9 Alfa GT-t <#mf2><#wow1><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Roger6
Kockaaaaa! (csak hülyülök, nehogy komolyan vegyél <#vigyor3>)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jó reggelt.
A megapack-ot honnan tudom leszedni?
köszi

Versace21
OKés,köszi,éjjeli cruise,4,51kor vége lett hajnalba<#nevetes2>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Ja és 9.999000-ért teddfel a trade-re és menj vele pár kilométert hogy tudjam mellik az <#hehe>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ha gurulsz velünk és vmi gondlenne ide írj és meglessz a megoldás <#eljen>.Lényeg hogy vegyél pár otvar olcso vasat én meg megveszem és pikpak lessz 100 milliod

Kössz <#worship>
Kössz <#worship>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

1 kis segítséget szeretnék kérni.Fõleg tõled Dozoo ha tucc segiteni.Szal a Chrom Fordról a fényezést átraknám a kis Enzokámra.Ha ezt vki megtudja csinálni nekem annak nagyon megköszönném.A maradék 4-5 hónapra chrom enzoval mennék <#nemtudom><#help>

Nem a sima hanem a Potenza

Bridgestone

TDUPE-ben melyika legtapadósabb gumi? 😊

TDU nick: WAndrew26[HUN]

marcihusi
Gurultam ma én is a Flying Circus-szal<#vigyor3><#vigyor3>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Innen le tudod szedni!

Versace21
Kûldesz egy linket ahonnan le lehet huzni?Meg olyat keresek,ami egy kisit szebbé teszi a környezetet,arra is ha tudtok,egy linket,megköszönném.
Kari,és többiek,kösz viszont!!

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

kösz fiuk még 1x a gurulást!
ütõs volt

marcihusi
1.68 patch traffic update

még van néhány apróság amiért éredemes letölteni

vagyis nem kia hanem kai

figyi a hawai kia vagy mi a neve annak a szigetnek városrésznek ahol van az a vw salon.
ott ütközzünk oksa?

Oké!

oksa!nekem 1 fekete tt van.ott várlak

Falkon
Na valaki tud segíteni?
Szabi, pár tanáccsal megdobhatnál! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Aha gurulhatunk 1et!

Fehercsoki
<#eljen>

Versace21
Sikeres volt végre,nem rendszergazdaként inditotta az asztalra kirakott,meg a startba berakott ikonnal,és cdrõl inditom,akkor csatlakozik..

vpter.
Este akkor jössz?

Összes port kinyitása oszt szevasz.

Jót gurultunk marci, (érdekes hogy útközben egy cruisekeresõ Magyarral sem találkoztunk) este még leszek !

Én benne vagyok

Fehercsoki
Akkor esetleg egy gyári beállítás visszaállítást tolhatsz routeren,nekem bármi elállítódik,esetleg valami baj van,mindig azt csinálom,és akkor minden jó újra.

este krúz?
Kb 9-kor mehetünk 1 picit.
a legdélebbi vw salon elött.
ki jön?

Hát ezt majd mkésöbb tudom megoldani, mert használják a másik gépet.
Fehercsoki
Akkor próbáld ki hogy a netet egybõl a gépre kötöd router nélkül,na ha akkor sem tud csatlakozni és nem volt soha nem eredeti cd kulcs beállítva akkor nemtom!

Nekem igen
Fehercsoki
Router van?

Nekem is ugyanez a bajom😞
Versace21
Azelõtt is eredeti volt,és ugyanaz a serial..Valami más lehet a gond,még a tüzfalat is kikapcsolatam,de semmi..Kezdek ideges lenni<#falbav>

Falkon
Sziasztok!

Van vagy valaki tud csinálni a Jaguár XJ220-hoz normális számlapokat?
Az eredetit nem látom. És ugyan ehhez van valami fasza felni?

Válaszotokat elõre is köszi
Üdv
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Amugy hogyan kell Online felmenni?
Fehercsoki
Hát amit írtam ott az eredeti serial van?Illetve lehet máshol is tárolja még:S

Én mindig nem találok senkit😞
Versace21
Had kérjem a segitségeteket!<#rinya>
Online profilt készitenék,de nem enged csatlakozni.gamespy pipálva,email beirva,1.66 fent,eredeti dvd,és serial.Adjatok valami ötletet kérlek<#help>

Az utolsó carpackból, engem csak ez érdekelt volna.

OK
nameg lambo diablo és 350z roadster :-(

Merci szalonnál vagyok gyere oda!

Remélem, mert még sosem multiztam még😄
dtm audi tuti nem.. pedig de jó lett volna az utolsó carpack is pcre.. :-(

Valahogy<#hawaii>

Most nekemsem talál!De majd megoldódik.