Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
nem kell belelátni semmibe, mert egyszerûen alapból száni. ea nyíltan semmibe veszi a játékostáborát.

tdu-t meg inkább csak csekkelem. majd ha kipróbáltam, akkor eldöntöm, hogy über-é vagy sem😊 jelenleg még túl sok nekem a kérdõjel.

báttyó02
hát nekik jó,mert a sok pénzes takony faterja megveszi,de aki kicsit jobban belelát a dolgokba annak már rohatt unalmas a rókabõr

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zolka6
Az nfs ehhez semmi nem tudom h mi az EA-nek jó abban h minden évbe kiadnak 1-1 x@r játékot!<#banplz>

SiteDisagner
Számomra ez az elsö ingame videó után kiderült...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

DJ Bee18
hát az NFS elbújhat... (egyedül irányíthatóságról nem tudunk semmit, de sokkal rosszabb/másabb nem lehet)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Hi.Nincs valami olyan oldal ahol meglehet elõrre rendelni a játékot PSP-re?
Bucser
Az is árcáde lesz.. nekem n3em hiányztik😄 csak a TDU legyen rendesen megcsinálva😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

OFF
Ja hogy csesszék meg...
Megint egy jó játék ami nuku PC... <#rinya>
Esküszöm tüntetni kéne hogy "PC-s játékokat a népnek, le a konzolokkal" <#violent><#boxer><#vigyor>

Ja és ON
reaper4
Forza Motorsport 2 x360 as game

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

zolo
😄 Tök jó 😄DD

Melyik játékból van az a rész, amikor a 350z-t tuningolja?Meg a zene....nagyon jót találtak hozzá 😄DD

Grat a készítõknek

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sland
ööö nemtom mit mondjak erre...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
ez kész...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

TothLaci
Nekem már nagyon Test Drive "hiányom" van. <#nevetes1>
bertino
egyébként igen
és a konkrét válasz: interNETrõl
kieg.: majd egy kis idõ mulva

reméljük kielégítõnek találod válaszom/ainkat

legközelebb tanulj meg visszaolvasni és használd a keresõt, köszbocsihello

DJ Bee18
sztem az eggyel alatti hsz-bõl kiderül, de 10-et olvasol vissza, biztos rájössz. Bocs, de megkérdezhetem, mert kíváncsi vagyok, hogy belépsz, ránézel a bannerra, gondolod, hogy de k*rva jó ez a játék, és egybõl rákérdezel, anélkül, hogy bármit is visszaolvasnál?

egy honap mulva...

ElekAdam
Hellosztok
Lelehet ezt a játékot tölteni valahonnan Pc-re ?

DJ Bee18
itt végigolvasva az XBOX-os fórumot, a gém nagyon állat lehet <#eljen>

reaper4
a #1496 on jobb klikk kép megjelenítése és f5

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

2 aranybéka 😞

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

én se látom 😞

Sland
én látom...

jobbgomb, kép megjelenítése

Bucser
béka....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sland
WoW

DJ Bee18
jó, akkor lehet majd kapni <#eljen>

A Magyarországi terjesztõ oldalán is DVD szerepel:

Test Drive Unlimited
Tervezett megjelenés: 2006. õsz

Borító.
DJ Bee18
lesz DVD

DJ Bee18
olvastuk

ati2002
Honnan veszed, hogy 7-8 Giga?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

DJ Bee18
tekintve, hogy 7-8 Giga..., 10CD-n vicces lenne

SötétBarom
Ez a CD-DVD nem tök mindegy?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sland
Hivatalos oldalon volt

Test Drive Unlimited
Developer: Eden Games Platform: XBox 360™, PlayStation®2, PSP™ system, PC CD-ROM Genre: Driving ESRB: EVERYONE 10+ Official Site • Buy Now

With the ability for thousands of gamers to play simultaneously, Test Drive® Unlimited is M.O.O.R.: Massively Open Online Racing. This is a truly unprecedented experience for racing gamers and is the ultimate automotive experience for car and bike enthusiasts alike. Once in the game, players can visit the most sophisticated car and bike dealers to purchase new vehicles or simply take them for a spin. Gamers can then participate in 8 player races or take vehicles for a drive on over 1000 miles of diverse Hawaiian roads and pass by thousands of other real players. Players can also collect and trade rare performance parts and customize vehicles. Finally, gamers win races, challenges, missions and tournaments to earn credits and purchase new cars, bikes, rare performance parts, clothes, apparel, homes and garages.

Nah itt két dolog van. Az egyik hogy tuti lesz PS2-re és PCre (azért csakmert sokan kételkdenek)
A Másik meg hogy PC CD-ROM... CDken akarják kidobni? Ne röhögtessenek már...
remélem hogy DVD lesz azért...

DJ Bee18
ugye nálunk is megjelenik majd? a multi miatt kérdem

Sland
94+48=142

Igazad van, tényleg kevés...

DJ Skyline
kevés? egyszerre hány autóval fogsz menni? na ugye! <#smile> max sok olyan autó van a listán,ami nem jön be neked,és azért tûnik kevésnek

Sland

teljes Xbox360 alapján összeszámolt/írt autók!
Számold ki mennyi ez és mondd meg hogy még mindig kevés e vagy sem!

Az a lista nem teljes. Azért tûnik kevésnek.
SZilaJMaGGoT
Jah az nfs 30 autójával szemben... XD De azér télleg lehetne kicsit több.. Mármint lehetne több japó autó is... Tudom sok embert már kiráz tõlük a hideg, de aki nem szereti annak nem muszáj mennie vele...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bertino
hát ez aztán tlleg kurv@ kevés...

Kicsizoli
Sziasztok Az t irták 125 liszenszelt jármû lesz benne , ugyan nem számoltam de kevésnek tûnik<#szomoru1><#fejvakaras>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

suliba ien kéne pad helyett..

Sland

SZilaJMaGGoT
Ezen én is gondolkodtam.... 😄 Nem hogy rendes pedálok lennének, kézifék meg kormány.... Motorhoz meg valami genny.... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Bucser
A Faxért ültetik be ilyen székbe õket ha banánnal játszanak??

Az jo😄

valaki tehetne be pár képet hogy milyen 360-on a játék

HDTV-n vagy sima tv-n utóbbira kíváncsibb lennék!
DJ Bee18
a sérthetetlenség modellje 😄D