107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Deathbringer79
    Thx, a trainer leírást. Majd figyelek, aztán írom a neveket! :D Jah, hát drive in-ekben már láttam szép eredményeket, nem is járok nagyon, annyira nem, hogy el is felejtettem, hogy van ilyen része a játéknak :D , de szerencsére versenyeken nem találkoztam velük. Szal sztem a ranked és unranked versenyek elég "tiszták" még.
  • HTS s3rg1nh00
    nekem meg jó a kormányom,csak használhatatlan,ezért tolom billel,meg amatőren automata váltóval
  • Deathbringer79
    Jaja, sztem is jó volt! ;)
  • bronco
    Igen én inkább a technikásakat szeretem, nekem izgalmasabbak. A gyors pályákkal sincs bajom, de a kanyartalan drag-vesenyek nekem rém unalmasak.

Már rengeteg Drive-In-t mentem de most először fordult elő velem, hogy bugos lett az eredmény.

A legrosszabb az, hogy eddig egy csomó emberről falsan hihették, hogy csaló, pedig csak valamilyen okból nem jutottak el az első checkpointig egy time-limites versenyen.
    Persze ezt a bugot ki is lehet használni, ami viszont már csalás...
  • Neoncsoves
    ugyhogy billel fogom nyomni
  • Neoncsoves
    sajna nekem elég gyenge kormányom van.. .:(
  • MegaHarcos
    Hát ez nagy balszerencse :( De szerintem jobb hogy te jelentetted be mert te elég sok drive-in versenyt szoktál vezetni,nyerni és nem lenne szerencsés ha kitalálnák hogy csalással nyertél közbe pedig te is kuplungozol meg amikor mentünk unrankedba láttam hogy te inkább a technikás pályákat kedveled.Mert amikor te hostoltál inkább technikás pályákon mentünk.
  • Katun
    Egész kellemeset játszottunk "Deathbringer79" -el.
  • bronco
    Én egy Drive-in bugról tudok, épp most történt meg velem. Ha time-limites a verseny akkor ha megállsz az első checkpoint előtt és megvárod amíg leszámol akkor az első időhatár lesz a végeredményed. Így mentem minden szándék nélkül 15mp-es időt egy 3km-es versenyen. :(
    Egyébként postoltam a hvatalos fórumra is: link
  • Neoncsoves
    megrendeltem a játékot. Előreláthatólag holnap jön a game és Neon[HUN] néven fogom tolni
  • mansniper
    Azt hiszem, valamit elszúrtam, ha valaki kihív, és nyerek, akkor nem növekszik a pontom, elenben ha vesztek, akkor csökken...
    200001006 pontom volt sokáig, de most csak csökken, hiába nyerek.
    Kérdés: mit állítottam el, és hol kell visszaálítani.
    Csak a pénznyereményt találtam, de nekem nem az kellene.
  • InfiniteReality
    Ha valakit érdekel, freeride-ban, vagy valami non ranked versenyen megmutatom a trainer képességeit. Nekem csak a physics trainer van meg és azt próbáltam.
  • Yeltzin
    köszi, gondolom a patchben lesz minden
  • MegaHarcos
    Azért én is találkoztam pár kuplungossal a single-t meg úgy gondoltam hogy free-ride-ban csak félreérthetően írtam.A kocsik tulajdonságaival is nagyábból tisztába vagyok már csak 1-kell és megvan az öszes de van pár amivel nem mentem még de arról is olvastam mert itt a fórumban már majdnem minden autórol volt szó.Ja az előző hozzászólásomban megjegyzem akart lenni csak elírtam
  • InfiniteReality
    Ha a listát kellő odafigyeléssel állítjuk össze, nem lesz közte kuplungos. Mivel én kuplungolok, 99%-ra megtudom mondani, h az illető csalt-e vagy sem. Gábor ugyanígy. Ráadásul a trainert is kipróbáltam, tehát annak a képességeivel is tisztába vagyok. Meg vannak olyan kocsik, amit adott kategórián belül leelőzni lehetetlen (csalás nélkül).

Egyébként aki single-be használja a trainert, annak is leszáradhatna a keze.

Ha valaki free-ride-ban szórakozik hát csinálja (néha én is szoktam). Ha valakik megbeszélik, hogy egy non-ranked versenyen hülyülnek egy kicsit, hát rajta. De aki a jobb eredmény / több pénz érdekében használja, az menjen a fenébe...
  • MegaHarcos
    okmejegzem
  • bertino
    semmi, közeljövőben kell jönnie, ha nem csusztatják tovább
  • Yeltzin
    hali, remélem, ez nem warez, vannak már letölthető autók (vagy bármi más) a gyári cuccokon kívül?
  • jemo69
    megaharcos, nem trailer hanem trainer...
  • MegaHarcos
    Pont ebbe a fórumba írta két magyar már nem tom kik hogy drivein versenyeknél nekikis előjött bug egyikük ha jól emlékszem mondta hogy rá is jött hogy jött elő a bug.Azaz ha igazat mondanak elő is jöhetet egy bug.
  • Dante73
    Köszi!
    Amúgy az első három amcsi, 13, 14, 17, évesek...
  • MegaHarcos
    Én is rankedezem,találkoztam már csalóval tuti trailer volt én nem próbáltam nem is fogom de már láttam mit lehet vele csinálni ha csak valaki szórakozik vele nincs gondom vele bár akkoris jobb ha egy sima single karierbe próbálja ki vagy egyáltalán nem de versenyen senki ne használja.amikor rankedbe bejött az a traileres én csináltam a hostot akkor azonnal kiléptem amikor egy Daytonaval 10mp alatt 1km-es előnyre tett szert bár szerencsére azóta csak egyszer találkoztam vele az is régebben volt már.Más: én is szoktam rankedozni bár mostanába csk akkor ha kicsúszok a 100-ból de én is a near futuren megyek általába van még egy két pálya ahova néha benézek télleg akik nem tudják hogy menyivel gyorsabb kuplungal azok szoktak csiterezni és közbe az kuplung.Bár én is lehetnék méggyorsabb ha rájönnék végre erre a gázfelengedéses technikára.Ez a lista azért nem jó mert sokan a kuplungosokra is rámondják hogy csaló.
  • bertino
    backspace-el tudsz visszautasítani
  • Dante73
    Megnézted a képet?
    Triumph-os verseny, és az első tízből, NYOLC mással ment...
    Na ez az érdekes!
    Különösebben nem zavar, nem a helyezésért, hanem magáért a játékért játszom, csak azt nem értem, mi ebben a buli...
    Tegnap játszottam kb 1 órát. többnyire Shelby Cobra GT 500-al. Legalább 10-en hívtak ki, A-s, B-s autókkal. G-vel senki, pedig messze nem ez a legjobb gép...
    Ugyanakkor egyre több Vér Istvánka játszik, tegnap egy ruszki kihívott vagy 3x, én meg a fülem botját sem mozgattam. (télleg, mivel tudok elutasítani? eddig bármit nyomtam, versenyeznem kelett...) Én a Shelby-vel, Ő enzo-val, erre olyan üzit irt, hogy your motherfucker, Az én válaszom persze, az volt hogy naná, az övét, minden este, erre lelépett, egy kis belémjövés után, és sajnos egyre több az ilyen.
    Hiába, no, a kultúra... Kiváncsi vagyok, ha elöttem áll, mert e volna hasonló jókat mondani... Na mindeggy, kicsit hosszú lett, amiért bocsi;

Dante.
  • InfiniteReality
    Nincs semmi ilyen lista. Még. Viszont szeretnék indítani egyet, védendő magunkat (magyar) játékosokat. Már 2-3 cheaterbe belefutottam, csak én hülye nem írtam fel a nevüket.

A trainer sok hülyeséget tud, pl lehet vele lowriderezni, meg repülni meg ilyesmi. Érdekes dolgokat tud művelni.

Kétféle trainer van egyébként. Az egyik a physics trainer, amit én is kipróbáltam (csak freerideban). A másik durvább, annak segítségével lehet pl B only versenyen A kocsival menni és stb.

A 9000km/h eredményeket pedig a physics trainerrel csinálják.

Az is probléma, hogy a legtöbb drive-in versenyben is trainereznek a kis gyökerek. Simán látszik, hogy azzal a kocsival, azt a pályát ilyen-olyan átlagsebességgel NEM lehet megcsinálni. De vannak technikásabb emberek is, ahol tök úgynézki, hogy a verseny teljesíthető, de mégsem. Okosan trainerezett. Elég 1-2 dupla turbót nyomni ahhoz, hogy olyan időeredmény szülessen, amiből nem tűnik fel a csalás.

De vannak hülyék is, pl teljesen egyértelmű, hogy az 582km/h eredmény Enzo-val hogyan született...
  • Deathbringer79
    Én most pl ráérek. Játszhatunk. Ott az msn-em, meg venti cím is, de ha nem jössz ventire, akkor nem megyek, a fene se irogat annyit azon az elbaszott tdu-s chat-en :D
  • bronco
    Ez a két fajta online versenytípus van (a klubversenyeken kívül). Rankedért pontokat kapsz vagy vesztesz ami egy ranglistába sorol téged. Unrankednél nincs ilyesmi, ott viszont nem kell minden verseny után újraindítani a lobbyt és lehet váltogatni a pályákat.
  • bronco
    Szerencsére csalóval én se találkoztam versenyek közben, bár én már legalább 2 hónapja nem rankedeztem és akkor még talán tisztább volt a játék. Unrankedre meg nem nagyon jönnek cheaterek.

Engem egyébként free-rideban is nagyon zavarnak a repkedő, rakétagyorsulású kölykök...
  • Katun
    Az a baj, hogy ne mtudom miről beszéltek.
    Miféle ranked meg unranked?
    tudom a szavak jelentését, de ezt a clubbokban játszátok? Vagy dinner, nem tudom. Nem sokat nyomom online, mert nincs kivel.
  • Deathbringer79
    Nekem nincs bajom a ranked meg az unranked versenyekkel sem. Mindkettőt szeretem. Csíterrel még nem találkoztam, úgyhogy nem értem miért kéne abbahagynom bármelyiket is. Mindkettőt élvezem. Nyílván rankedon olyanokon megyek inkább, amiket már jobban begyakoroltam, unrankeden meg bemegyek mindenre, de ha kikapok is bármelyiken, akkor sincs bajom, mert láttam (eddig legalábbis), hogy nem csít vagy trainer miatt volt. Csak egyszerűen elszúrtam, vagy kilöktek stb...
  • bronco
    Egyszerű... ne játszatok rankedet...
    A rangsor úgyis teljesen értelmetlen, mivel a rankedesek nagyrésze pontjaik 95%-át a Near Future-ön szerzik amit nem neveznék versenynek...
    A ranked lista inkább csak egy drag-racer ranglista.

Én esténként a TDU legjobbjaival unrankedezek és nagyszerű érzés mikor megjelenik egy ranked-menő, mint pld. tegnapelőtt SoulBladeGT és agyonverjük a technikás pályákon.
  • Deathbringer79
    Egyetértek. SZÁRADJON!!! :D Akkor eddig mázlim volt. Nem futottam bele. A trainert nem ismerem. A listától meg azért rettegek, mert félek, hogy rákerülök. Már így is sokan kidobnak, meg kilépnek, ha meglátják a nevem. Szerintük csalok :( Mi lenne, ha még le is lenne írva valahol. :D Pedig annyira azért nem is megy jól a játék.
  • InfiniteReality
    Minekután én kuplungolok tuti hogy nem. Tudom mit tudnak az autók. Látszott hogy megnyomta az instant 150mph-t aztán nyomogatta a dupla turbót. Freerideban szétszórakoztam magam a trainerrel, tudom mire képes. De száradjon le a keze aki versenyben használja (akár multi, akár single, akár drive-in).
  • Deathbringer79
    Kíváncsiságból, nem emléxel, hogy mi volt a neve? Biztos, hogy nem csak kuplungolt? Amíg nem használtam, én is azt hittem, hogy csalnak, mert úgy állva hagytak, mint annak a rendje. Olyan volt, mintha az én kocsim el sem indult volna. :D Most már viszont én hagyom ott azokat, akik automatán vannak, vagy csak manuális váltót használnak kuplung nélkül. Te használsz kuplungot? Ha nem, 1x megmutathatom a különbséget ugyanolyan autókkal.
  • InfiniteReality
    Tegnap találkoztam egy cheaterrel. És még neki állt feljebb. Látszott hogy a trainert használja a kis köcsög. Ki is léptem a versenyből (nem fogok 1 ilyen idióta miatt pontot veszíteni).

Tényleg kéne egy lista olyanokról, akik verseny közben használják a trainert. Nagyon feltűnő.
  • Deathbringer79
    Érdekes...
    Én még nem találkoztam csíterrel. Pedig megvan a gamma az első naptól kezdve, ahogy meg lehetett venni. Olyan volt már, hogy lag miatt elém teleportálódott valaki, és előttem ért a célba, de akkor is normálisan mérte az időt, és ha én voltam a gyorsabb (és miért ne én lettem volna :DD), akkor én nyertem a futamot. Volt olyan is, hogy kb fél perccel később indult a kocsim a rajttól, és én értem be utoljára, de így is én nyertem, mert az én időm volt a legjobb. Szerencsére, mindenkinek külön nézi az idejét. Akik meg úgy tűnik, hogy csíttel gyorsulnak nagyon-nagyon jól, azok csak használják a kuplungot meg a kézi váltót. Én is használom, és még senki nem gyorsult le (mármint azóta, amióta megtanultam jól használni). Sokan nincsenek ezzel tisztában, és engem is sokan csítereznek, meg kivágnak a játékukból, pedig aztán csak a játékot használom, ahogy tőlem tellik. Na ez bőre sikeredett, de már úgyis olyan régen írtam ide! :) További jó játékot mindenkinek!
  • InfiniteReality
    Érdekes vagy sem, alap dolog lenne, h minden driverből a legújabb legyen fent.
  • kisfigi

erről a hibáról tudtok valamit? :S
    Előre is kössz
  • HTS s3rg1nh00
    hát elég érdekes lenne,ha 2 nap alatt ilyen okból vesztenék 10-15FPS-t:)
  • ficko14
    kösz