107666
-
#23747 Van egy ojan oldal ofy 576.hu . ott ojan játékok vannak amikhez nem kell crack, borító van hozzá. De sajnos pénzbekerül. De ennyit megér a játék. Szal menny és vedd meg. Warezkérdésre meg ott csillog-vllog-pislog az OFF SPAM TOPIC. -
InfiniteReality #23745 Online vagyok. -
princodvd #23744 OFF
Szia! MSN-re fel tudnál jönni, mert beszélni szeretnél veled!
ON -
InfiniteReality #23743 Nézd meg minden driverből legújabb van-e fent (alaplapi, hangkártya, videokártya), valamint tedd fel a legújabb directx-et is (2007 április). -
#23742 hm,ma nekem is elszállt a mentésem,és azóta mégegy érdekes dolgot vettem észre:olyan,mintha procilimitem lenne,640low-1280high közt végig pontosan ugyanannyi(azaz 16FPS)számot produkál a játék...asszem reinstall lesz...:S -
#23741 Okes semmi gond. Ma majd megmutatom merre van, irjal egy uzit ha mesz jatszani, aztan megyek en is. Ma egesz nap semmitteves van, ugyhogy van idom megmutatni -
#23740 Minek vetted meg a játékot, ha nem akarsz vele játszani? Tehát csalni akarsz.
Mert ugye megvetted, mert ide csak az ír akinek eredetiben megvan, ha pedig warez vagy akkor TiPLi át iDE -
#23739 van -
#23738 Hali!
Van a játékhoz vmi csalás? Pl.: pénz kód? ( Mert az kellene igazán :) ) -
#23737 Érdekes...
Kicsit sok a csíter...
CivicVTI!
Sorry, hogy tegnap nem mentem, de 1, TDU Hungary-s vagyok, és nemtom, hol az SG Club, (egy kockanévnek a térképen örülnék)) 2, Kissé tulzásba estem tegnap, és kijött a teniszkönyököm, amiről eddig nem is tudtam hogy létezik....
Bocsi az OFF ért.
ON
Dante. -
Wezo #23736 Hat igazabol kezi valto kezi kuplung nagyot tud dobni idoeredmenyeken! Pl saleenel kb 2 mp alatt 100-on vagyok kezzel :P -
#23735 Majd kipróbálom úgy is (ha megjön már a videókarim, mert most jelenleg egy x1300 van ideiglenesen a gépemben... ) , bár nekem nincs gondom az irányítással ;) Sajna most hardverfejlesztés miatt nem játszok :(( -
princodvd #23734 köszönöm szépen! -
#23733 Hát akkor nagyon szép az idő. -
princodvd #23732 igen, kézi váltó és kézi puplunggal csinálom! semmi automatika.... -
bronco #23731 Kicsit OFF, de érdemes megnézni: Enzo/F1 -
#23730 Igen. -
jemo69 #23729 gondolom ez csak champion szinttől van... -
bronco #23728 A kuplunghasználat sokat dob a Viper gyorsulásán, lehet, hogy ő is azzal nyomja.... -
#23727 A sziget fővárosában (a város északabbi részén). Picit kitakarja egy modell szállítos küldi. Úgy ismersz rá, hogy csak B-s kocsival mehetsz és 75 000$ kaphatsz. -
jemo69 #23726 ez a gyorsítós verseny hol is található? -
#23725 Egyébként végül is nem érdekes, mindenki úgy játszik, ahogy neki jó. :) -
#23724 Nem, egyáltalán nem. De itt csupán gázadásról van szó (ja és az elején egy megfordulásról, ami max 1 sec), itt nehéz beszélni ügyességről...
Én nem mondom, hogy csitel, de kicsit furának tartom, hogy ami nálam (és most már tudom, hogy másnál is) 20 másodpercig tar, az hogy megy neki 15 alatt.
Mégegyszer nem állítom, hogy csít, de kíváncsi lennék a nyitjára, mert én is gyorsítok, ahogy tudok (mást meg nem kell csinálni). -
#23723 hát persze... mint CSben és csak ugy általában is -
#23722 Ha valaki ugyesebb, az rogton csiter, egyertelmu. -
#23721 Látom a képet, te is Viperrel mentél, ahogy látom, de akármit csinálok, ezt képtelenség elérni (ehhez képes 4,5-5 másodperccel vagyok lassabb). Nem lehet, hogy ebben van egy pici "alternatív rásegítés"? :) -
#23720 Egyébként merre van a másik top speed futam, ahol ugyancsak 75 000-t lehet keresni és lehet menni A-s (esetleg bármilyen kocsival)? Én egy olyat találtam a sziget északi harmadánk alján, ahol A-s és B-sel lehet menni, de csak 70 000-t ad. De állítólag van egy másik 75 000-t adó is a déli városin kivül (ahol csak B-vel lehet menni). -
#23719 Bocsi, de melyik kocsival? Mert nekem ezt megközelíteni sem sikerült (ott csak B-s verdával mehetsz). A 6-8 sec a versenyek között kevés, mert a verseny végén klikkelgetned kell, amikor újra beadja a versenyt akkor is először a kocsit mutatja a kamera, s kicsit később kezd el visszaszámolni. (most teszteltem direkt, 15 futamot láncban, szinte hajászlpontosan 8,5 perc lett. ez olyan 1,125 Milla. Tehát percenként 2 futam sem fért bele.
Ezt én a tuningolt Viperrel csináltam (kb 20-20,2 sec kell neki mire eléri a limitidpőt, utána rögtön nyomtam entert). Az összes B-s ből nekem ez a leggyorsabb (minden kocsi megvan). Talán lehet rajt faragni a 15 futam alatt egy 10-15 sec-t ha valaki a végén még nálam is gyorsabban klikkel, de ennyivel kétlem. -
princodvd #23718 Nálam ilyen időeredmények születnek Viperrel abban a 290-es gyorsításon:
-
#23717 áááá megvárom patcht mostmár :( -
#23716 milyen küldit xD inkább versenyt -
#23715 hát ez van, nekem eddig mindig sikerült -
#23714 de viszont bizonyos időn belül meg kell csinálni a küldit, és ha "neki futsz" akkor ugy lerontod az idöd hogy azt fogja kiini hogy Failed -
#23713 nem bug, a traffipaxos versenyeknél sincs megadva, pontosan milyen irányból kell áthaladni előttük, a lényeg, hogy az átlag meglegyen -
#23712 amugy akinek nem mennek ezek a gyorsitos küldik (amikor felkell gyorsitani XY-ra) akkor az forduljon meg rögtön a start vonal után,általába hosszu egyenes van mögötte,és akkor is számolni fogja.. ez egy bug gondolom -
princodvd #23711 hozzáteszem, megfordulással együtt!! -
princodvd #23710 nekem ott a rekordidőm, ami csak a sebesség elérését illeti, az 14-15 mp mindössze... plussz mondjuk egy 6-8-at számolva akkor is percenkként 225E $ -
#23709 Aha, de hozzad azt a Hc modot, ne lazsald el -
#23708 leszünk és végre remélem jövök én is... -
jemo69 #23707 de ugyan minek? Lamborghini az Lamborghini marad...