107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Pacal17
    Van egy ojan oldal ofy 576.hu . ott ojan játékok vannak amikhez nem kell crack, borító van hozzá. De sajnos pénzbekerül. De ennyit megér a játék. Szal menny és vedd meg. Warezkérdésre meg ott csillog-vllog-pislog az OFF SPAM TOPIC.
  • InfiniteReality
    Online vagyok.
  • princodvd
    OFF
    Szia! MSN-re fel tudnál jönni, mert beszélni szeretnél veled!
    ON
  • InfiniteReality
    Nézd meg minden driverből legújabb van-e fent (alaplapi, hangkártya, videokártya), valamint tedd fel a legújabb directx-et is (2007 április).
  • HTS s3rg1nh00
    hm,ma nekem is elszállt a mentésem,és azóta mégegy érdekes dolgot vettem észre:olyan,mintha procilimitem lenne,640low-1280high közt végig pontosan ugyanannyi(azaz 16FPS)számot produkál a játék...asszem reinstall lesz...:S
  • CivicVTi
    Okes semmi gond. Ma majd megmutatom merre van, irjal egy uzit ha mesz jatszani, aztan megyek en is. Ma egesz nap semmitteves van, ugyhogy van idom megmutatni
  • Katun
    Minek vetted meg a játékot, ha nem akarsz vele játszani? Tehát csalni akarsz.
    Mert ugye megvetted, mert ide csak az ír akinek eredetiben megvan, ha pedig warez vagy akkor TiPLi át iDE
  • Super Saiyan
    van
  • jamesbond691
    Hali!
    Van a játékhoz vmi csalás? Pl.: pénz kód? ( Mert az kellene igazán :) )
  • Dante73
    Érdekes...
    Kicsit sok a csíter...
    CivicVTI!
    Sorry, hogy tegnap nem mentem, de 1, TDU Hungary-s vagyok, és nemtom, hol az SG Club, (egy kockanévnek a térképen örülnék)) 2, Kissé tulzásba estem tegnap, és kijött a teniszkönyököm, amiről eddig nem is tudtam hogy létezik....
    Bocsi az OFF ért.
    ON

Dante.
  • Wezo
    Hat igazabol kezi valto kezi kuplung nagyot tud dobni idoeredmenyeken! Pl saleenel kb 2 mp alatt 100-on vagyok kezzel :P
  • gduck
    Majd kipróbálom úgy is (ha megjön már a videókarim, mert most jelenleg egy x1300 van ideiglenesen a gépemben... ) , bár nekem nincs gondom az irányítással ;) Sajna most hardverfejlesztés miatt nem játszok :((
  • princodvd
    köszönöm szépen!
  • 3P
    Hát akkor nagyon szép az idő.
  • princodvd
    igen, kézi váltó és kézi puplunggal csinálom! semmi automatika....
  • bronco
    Kicsit OFF, de érdemes megnézni: Enzo/F1
  • 3P
    Igen.
  • jemo69
    gondolom ez csak champion szinttől van...
  • bronco
    A kuplunghasználat sokat dob a Viper gyorsulásán, lehet, hogy ő is azzal nyomja....
  • 3P
    A sziget fővárosában (a város északabbi részén). Picit kitakarja egy modell szállítos küldi. Úgy ismersz rá, hogy csak B-s kocsival mehetsz és 75 000$ kaphatsz.
  • jemo69
    ez a gyorsítós verseny hol is található?
  • 3P
    Egyébként végül is nem érdekes, mindenki úgy játszik, ahogy neki jó. :)
  • 3P
    Nem, egyáltalán nem. De itt csupán gázadásról van szó (ja és az elején egy megfordulásról, ami max 1 sec), itt nehéz beszélni ügyességről...

Én nem mondom, hogy csitel, de kicsit furának tartom, hogy ami nálam (és most már tudom, hogy másnál is) 20 másodpercig tar, az hogy megy neki 15 alatt.
    Mégegyszer nem állítom, hogy csít, de kíváncsi lennék a nyitjára, mert én is gyorsítok, ahogy tudok (mást meg nem kell csinálni).
  • Super Saiyan
    hát persze... mint CSben és csak ugy általában is
  • Me0w
    Ha valaki ugyesebb, az rogton csiter, egyertelmu.
  • 3P
    Látom a képet, te is Viperrel mentél, ahogy látom, de akármit csinálok, ezt képtelenség elérni (ehhez képes 4,5-5 másodperccel vagyok lassabb). Nem lehet, hogy ebben van egy pici "alternatív rásegítés"? :)
  • 3P
    Egyébként merre van a másik top speed futam, ahol ugyancsak 75 000-t lehet keresni és lehet menni A-s (esetleg bármilyen kocsival)? Én egy olyat találtam a sziget északi harmadánk alján, ahol A-s és B-sel lehet menni, de csak 70 000-t ad. De állítólag van egy másik 75 000-t adó is a déli városin kivül (ahol csak B-vel lehet menni).
  • 3P
    Bocsi, de melyik kocsival? Mert nekem ezt megközelíteni sem sikerült (ott csak B-s verdával mehetsz). A 6-8 sec a versenyek között kevés, mert a verseny végén klikkelgetned kell, amikor újra beadja a versenyt akkor is először a kocsit mutatja a kamera, s kicsit később kezd el visszaszámolni. (most teszteltem direkt, 15 futamot láncban, szinte hajászlpontosan 8,5 perc lett. ez olyan 1,125 Milla. Tehát percenként 2 futam sem fért bele.
    Ezt én a tuningolt Viperrel csináltam (kb 20-20,2 sec kell neki mire eléri a limitidpőt, utána rögtön nyomtam entert). Az összes B-s ből nekem ez a leggyorsabb (minden kocsi megvan). Talán lehet rajt faragni a 15 futam alatt egy 10-15 sec-t ha valaki a végén még nálam is gyorsabban klikkel, de ennyivel kétlem.
  • princodvd
    Nálam ilyen időeredmények születnek Viperrel abban a 290-es gyorsításon:

• bertino
    áááá megvárom patcht mostmár :(
  • Super Saiyan
    milyen küldit xD inkább versenyt
  • Yoda001
    hát ez van, nekem eddig mindig sikerült
  • Super Saiyan
    de viszont bizonyos időn belül meg kell csinálni a küldit, és ha "neki futsz" akkor ugy lerontod az idöd hogy azt fogja kiini hogy Failed
  • robotnyk
    nem bug, a traffipaxos versenyeknél sincs megadva, pontosan milyen irányból kell áthaladni előttük, a lényeg, hogy az átlag meglegyen
  • Yoda001
    amugy akinek nem mennek ezek a gyorsitos küldik (amikor felkell gyorsitani XY-ra) akkor az forduljon meg rögtön a start vonal után,általába hosszu egyenes van mögötte,és akkor is számolni fogja.. ez egy bug gondolom
  • princodvd
    hozzáteszem, megfordulással együtt!!
  • princodvd
    nekem ott a rekordidőm, ami csak a sebesség elérését illeti, az 14-15 mp mindössze... plussz mondjuk egy 6-8-at számolva akkor is percenkként 225E $
  • CivicVTi
    Aha, de hozzad azt a Hc modot, ne lazsald el
  • bertino
    leszünk és végre remélem jövök én is...
  • jemo69
    de ugyan minek? Lamborghini az Lamborghini marad...