107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • vki
    Amúgyis nézni kell az időeltolódást. Ők még csak most mennek dolgozni.
  • Dante73
    Bocsi a lámaságért, de aztat hogyan is kell megoldani, hogy be lehessen mountolni?
    Nekem is kéne a hely...
  • zsakosfrodo2
    Még nincs vége a napnak, 24:00-ig még kiadhatják
  • reaper5687
    Ez megy image-ről? nekem mindíg be kell pakolni a dvd-t, van amikor elsőre be sem olvassa. Kicsit féltem, mer hát ugye sokba került, és nyugodtabb lennék a imageből is menne.
  • InfiniteReality
    Basszus... a 3 gigás image file tényleg foglal 80 kbyte-ot!!!!!! Mindjárt ki is próbálom működik-e így...
  • autoszimulator
    Ha van még ezek mellett minimális méretü hely a vinyódon, akkor semmiben sem befolyásolhatja. Feltéve ha nem egyszerre akarod futtatni mind a 4et
  • cattaneo
    ha gépemen fent van a Heroes of Might and Magic V ;MOTO RACER 3GOLD EDITION és a Command & Conquer 3 Tiberium Wars(7.46GB)az tényleg befolyásolja hogy mennyire szaggat a játék? (valahol olvastam ilyesmiről, lehet itt). Ja egyébként az ATARI-nak a jó édes k**va anyukáját hogy 15-én még semmi patch!
  • Super Saiyan
    :DDD
  • bucsher
    maxi image, nem mini, azért olyan nagy. ha ntfs alatt tömörített mappába teszed, akkor nem foglal többet párszáz k-nál. csak mondom...
  • rotator
    Én egyetlen említésre méltó buggal sem találkoztam a játékban (leszámítva az online rész hackelhetőségét). Viszont az igaz, hogy elég érzékeny a hardverre, nem szereti a tuningot, dehát istenem, valószínűleg elég jól kipörgeti némely komponensét a gépnek, legalább nem csak mutatóba lettek megvéve. :)
  • jemo69
    far cry-hoz minek kell mini image? amikor ott van a crack
  • InfiniteReality
    Ja, de mini-image-nak nevezni elég vicces, mivel ugyanannyit foglal, mint a teljes image. Ezzel az erővel az is lehetne fent. FarCry-hoz nekem tényleg mini-image van, valami 2 mega vagy hasonló szörnyű méretű...
  • Me0w
    Igen, ez a mini-image :)
  • InfiniteReality
    Nem olvastad el mire válaszoltam. Az illető aztmondta, a képfile párszáz kilobyte-nál nem foglal többet. Erre írtam, hogy becsomagolva valóban párszáz kilobyte, de kicsomagolva az eredeti méretet foglalja el. Azért van ez, mert ez csak 1 ilyen "dummy" képfile, YASU-val kiegészítve a játék elfogadja eredeti lemez helyett. Annyi csak az előnye, hogy letölteni párszáz kilobye-ot kell, de ha kicsomagolod az eredeti képfile méretét foglalja el a winyón.
  • bertino
    ja
  • kissadamvikt
    de lehet h azért laggol mert nem egy csúcs gép a vga?(gf6200)
  • kissadamvikt
    most tettem újra reggel!XDXDXD
  • Me0w
    Evvel mennie kene szvsz. (Orulok, hogy van akinek ilyen normalis, tiszta az xpje!)
  • kissadamvikt
    itt a kép a task ról:
  • Me0w
    45-60 perc volt a tobbi kolleganak korulbelul.
  • Me0w
    Van ilyen, hogy 'Lefoglalt memoria' vagy 'Commit Charge', az mennyi bootolas utan?
  • Balazs15
    hi all
    találtam egy oylan versenyt ami körverseny és az egész bazi nagy szigetet körbe kell kerülni laza 1 milla dollárért és A osztályu kocsikkal kell menni..van is rá egy lamborghini murci-m ez kb emberi idö szerint hány ora? 3-4???és ha elrontom kezdhetem elölröl
  • kissadamvikt
    nem is 600-580 szabad mikor teljesen bebootolt
  • Yoda001
    ha elolvasnád amit ir.... "Ha marad meg 512 mb uresen, akkor elvileg mehet rendesen is, de azert 1g nem lenne rossz."
  • Me0w
    Tegyel be egy kepet a task managerbol, majd meglatjuk :)
  • kissadamvikt
    hát olyan 480mb szabad a memből ennyi elég neki?
  • Me0w
    Nezd meg, mennyit eszik az XP betoltodes utan (ctrl+alt+del, majd Performance / Teljesitmeny). Ha marad meg 512 mb uresen, akkor elvileg mehet rendesen is, de azert 1g nem lenne rossz.
  • kissadamvikt
    768Mb ramnál kéne szaggatni a játéknak mert nekem úgy laggolna mint ha 600millió alkalmazás menne a háttérbe..??
  • HTS s3rg1nh00
    na vazz...van érzékem ehhez a játékhoz,délelőtt barangoltam egy sort,elmentem ebédelni városba,gondoltam egye-fene lementem a komplett Dokumentumok/TDU mappát másik winyóra...hazajövök,betöltésnél:A TDU.exe hibát észlelt,ezért leáll
  • Me0w
    Mivel a kepfajl az eredetirol keszult, ez nem tul meglepo :P
  • InfiniteReality
    Csomagolva. De ha kitömöríted pontosan az eredeti méretet foglalja el (2 giga körül).
  • n3whous3
    De ha bontatlan a DVD, akkor te nem is a saját eredetidről csináltad a képet, hanem egy warezről, nem?
  • kissadamvikt
    thx
  • MerlinW
    mondjuk a képfájl sem foglal pár száz kilobyte-nál többet...
  • Ben96
    Következőképp jártam, örülnék ha valaki tudna rá valami okosat mondani. Beleöltem Test Drivba vagy 90 órát + családtagok 20-at. Úgyanazzal a hardverral nyomom, csak a kijelző változott. Miután vettem egy lcd tv-t amit 60 Hzen használok 1360*768-on profi árnyékolt vga összekötővel, a monitorom után melyet 85 Hz-en használtam 1280*960-on, még mindig játszottam vagy 10 órát a hibajelenség nélkül. A hiba úgy kezdődött hogy a gépem egyszer csak leállt, mikor autosavelt a játék. A mentés tönkrement, de volt backupom! /11 napos, hogy rohadna meg.../ Újra köthettem át a régi monitoromra a gépet, mert a backupban 85hz van ementve és ha a kijelző nem támogatja akkor csak feketeség jelenik meg. Rárakom a monitorom, ugyanaz a hiba. A gépem vagy tízszer indult újra, amikor betöltötte a mentést. Érdekes hogy mindig csak a gépem, mást nem vág le,ami az aljzaton van. Biztonsági aljzatom van, arra van rákötve minden. Ha a hiba előjön, a számítógépet nem lehet újraindítani, csak ha az aljzatot áramtalanítom a világító pöcökkel. Ez minden esetnél így van. Végül azt csináltam hogy mindent átraktam 800*600/75hz-re, asztalt is, játékot is. Így hagyta. Kétlem hogy véletlen lenne, legtöbbszőr akkor kivágta magát amikor elkezdett csatlakozni a serverre. Vissza lcd tévére, felbontásokat visszarakom natívra. Pár percig játszom, majd levágja magát. Újraindít, aztán már a connect servernél levág. Többszőr. 1 napig hagyom. Utánna játék indít, 10 percig semmi, aztán levág. Pontossan akkor amikor restartolnék. Utánna már connect servernél levág. Túlmelegedés? Kétlem, mert csak ennél a játéknál csinálja. Obliviont simán bírja 5-6 órát, és a többi játékomat is. Amikor a kártyám egyszer túlmelegedett egy szösz miatt ami a bordák közé akadt, 90foknál szólt hogy jó lenne ha kikapcsolnám, de nem tett semmit automatán. A vga mindig 65fok körül van mikor ellenőrzőm. Valami zárlatos? De miért csak ennél a játéknál van ez az egész? A játékot már újratelepítettem, semmi nem változott. Ellenőriztem a vga összekötőt is, hogy nem-e nyomja le nagyon a kártyát, aláraktam egy dvdtokot, visszavettem a kártyám tunningjából, de nem használ. Egyszer csinált valami olyat hogy amikor a monitorom volt rákötve, 800/600/60Hz, elment a kép, a játék nem fagyott le, a gép nem indult újra, csak a kép tűnt el, szóval kiírta hogy elfogytak a hz-ek vagy túl alacsony hz érték vagy valami ilyesmi. Minden segítséget előre is köszönök.
  • Dante73
    Ha yasu-t használsz, nincs ilyen problem, igaz, akkor a vinyón kell legyen a képfájl...
    Én úgy vagyok vele, inkább azt pörgesse, mint a drága, bontatlan DVD-met...

Dante.
  • Me0w
    Ez attol van, igen.
  • Amiga
    Én ma reggel nem tudtam csatlakozni online, mert azt írta ki, hogy new update available...

Ha nem kívántam frissíteni, akkor kidobott a főmenübe az online profilomból. Ha viszont frissíteni akartam, akkor bedobott egy internet-oldalt:

http://none

Valami ilyesmit. Csakhogy ez attól is lehet, hogy az ereedeti gamét NOCD krekkeltem...?
  • InfiniteReality
    A spawnoláson tényleg javítottak valamit... ha a sziget csücskében lévő megnyerhető házból jövök ki, szinte minden alkalommal 4-5 játékost egyből kitesz, nem kell várni.

Ennek két oka lehet...

1. Vagy tényleg javítottak valamit a szervereken
    2. Vagy drasztikusan lecsökkent a játékosszám, és szinte mindenhol van "open layer" amibe beletehet...
  • bertino
    per pill örülök, ha a NETet tudom fizetni :D
    gazdasági helyzet a házban rulz...