107666
-
jemo69 #24353 nekem csak a normális optikai tuning hiányzik... a teljesítmény tuning egyáltalán nem, hisz az nagyon nagy különbségeket eredményezne a játékban... -
InfiniteReality #24352 Nem hiszem el, hogy bizonyos emberek write-only módban vannak...?! Lónagy betükkel ki van írva, hogy WAREZ tilos, meg van FAQ stb. Itt virít a pofámba. Nemhiszem el, hogy másnak nem üti ki a szemét.
Azt sem, hogy annyi értelem nem szorult az emberkébe, hogyha el is olvasta hogy WAREZ tilos, akkor nem jön rá, hogy a serial kérés is az... -
#24351 1. Test Drive Unlimited
2. M.A.G.U.S.
3. Jaccunk mi is szoláncot
4. Real Madrid Fan Club
5. SilkRoad Online
6. Ajánlj játékot
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. Partyarcok
10. Football Manager
-
#24350 A tuningról, matricákról annyit, hogy én nem úgy képzelném el, mint az NFS szériában, csak valami lehetőségként, hogy ne jöjjön szembe senki a TE kocsiddal. Pl; idegbaj, hogy a DTM-es mercim, még csak átfesteni sem tudom! Arról nem is beszélve, hogy tuningolni sem lehet! Nagyon zavar, mindamelett most ez a kedvenc verdám...;-)
Már az is jó volna, ha nemcsak gyári felniket lehetne a kocsira tenni, máris tükrözi az egyéniséged, bár mondjuk, amelyik kocsit lehet festeni, annál jó 5let, ez a "kétszinű" fényezés.
Apropó, egy költői kérdés; Hol a peccs, Atari?
Dante. -
#24349 ajjjj nem bírom kivárni, míg megérkezik a DFP -
#24348 -
David88 #24347 sziasztok. olvasgattam a fórumot és páran azt írták, hogy legyen benne tuningolás meg matricák meg minden. szerintem annyira fölösleges, ez a játék így tökéletes van ahogy van, nem a tuningolásról szól. ha tuningolni szeretnél autót a Need For Speed azért van, de szerintem az annyira unalmas lett az évek alatt, hogy az elképesztő. remélem a TDU 2 is ilyen király lesz, de sztem mégjobb mint a TDU. én évekig NFS el játszottam, és amint kiadták ezt a játékot meg is vettem és azóta csak TDU val játszok. Egyszerűen király ez a játék. Mind irányíthatóság és grafikában is. Elnézést akit megbántottam a véleményemmel de nekem ez a véleményem!!! -
#24346 nekem megfelelne ha mai verdákkal lehetne tolni és nem mennél úgy állandóan mint a meszes..vagy maradhatnának ezek a verdák és akkor egy újabb réteg, a mai normális autók amiket ha feltuningolsz akkor tép el a többitől...nemtom értitek-e elég azvaros vagyok most reggel /másnaposság/
nade tdu1 topik ez:) -
#24345 irány a bolt #24344 és #24343 -
Bruni15 #24343 Hi
Valami baja lett a Test Drive omnak. Belépek, csak a GPS látszik, meg a feliratok, azon kívül minden fehér. Mi lehet a gond? Lehet, hogy warez, de ha nem, akkor valaki segítsen!
kösz! -
Sargavar #24342 Teljesen normális ez a hangnem azzal szemben aki nem tudja felfogni, hogy ez nem warezos topic. A fejléc több ponton is figyelmeztet. -
#24341 olvasd el mit írtam utána és ha nem ismerlek, részemről gondolsz, amit akarsz
másrészt ne te mondd már meg, hogyan beszéljek, nem vagy az apucikám, szerencsére -
MegaHarcos #24340 Ez télleg igaz lehet hogy elrontaná az egész játékélményt.Lehet lenne pár király tuningolt autó de akkor olyan lenne mint a carbon feltuningolok pár autót ha jól sikerült akkor neveznek vele verenyekre aztán amíg ki nem jön az új rész addig el is felejtik azt hogy volt ilyen játék.A TDU-ban nincs is szükség tuningra ez nem az a játék ahova kell annak ott a carbon.Azzal a több mint 90 járművel elvan az ember.Én eddig ezzel a játékkal játszottam legtöbbet.És amíg ki nem jön a TDU 2 így is lesz mert nem hinném hogyha megunom akkor találok olyan játékot amivel több hónapot játszok azaz ha meguntam jöhet a TDU 2 -
#24339 azta
mire fel ez a hangnem kisbarátom????
gondolkozzál már el hol vagy és kivel hogyan beszélsz?! -
#24338 jo nyaralást/utazást :) -
#24337 Jóóóóó reggelt SG Fórum!!!!
Kereken 20 perc múlva indulunk Bécsbe.
Ma repülök életemben először sőt összesen 4x fogok repüli ezen a héten.
Bécsből Barcelonába onnan pedig Menorcára utazunk.
1 hét múlva jövök vissza, addig is kellemes nyarat minden TDU-s nak! =)
Ui.:Neoncsöves, remeknek találom az ötleteidet és megvalósíthatónak
tünik!
A tuning nekem is tetszene nem kell agyon tuningólni a verdákat csak egy kicsit egyedibbé tenni.
A matrica is szuper lenne! =)
Miért nem ILYEN emberek, mint te dolgoznak az ATARInál meg az EDENnél
)=)
És a TDU 2-höz csak ennyi: JÖNNI FOG, LÁTNI FOG, GYŐZNI FOG -
#24336 Isten ments, hogy lehessen tuningolni. Már a balharántleffentyűmön jön ki a tuning. Ha tuning kell: Juiced 2, NFS: Pro Street. Meg satöbbi.
A TDU, az hajaz a régi IGAZi autóversenyekre. Francnak kell tuning már. Unalmas. -
Neoncsoves #24335 jah... mindenhol modern sportkocsik! legyen belőle sok mert imádom őket, csak éppenséggel lehessen optikai tuningolni is :P :D szpojler, matrica tök jó lenne. pl: clubnak teljesen saját logo-t lehetne készíteni, amit ki lehetne ragasztani a verdára... photoshopban lehetne megszerkeszteni, vagy egy ilyen "sablonosat" csinálni... -
eagle161 #24334 lehet, de ne csak az!!! szerintem -
#24333 ööö miért ne lenne ? -
eagle161 #24332 remélem abba nem csak luxus meg vadállat kocsik lesznek :D -
eagle161 #24331 most akkor tényleg lesz tdu 2? -
#24330 semmi érdemleges, srác beirja, hogy egy ideje nem TDU-zott meg fórumozott, de ugy tudta, hogy májusban jön a patch, de most már júni eleje van, és sehol.. Erre írták neki, hogy junius közepe, mivel a srác nem értesült a nagy bejelentésről, miszerint csúszik a peccs... de megnyugtat, hogy a peccs előbb jön mint a tdu 2 :P -
eagle161 #24329 amúgymeg aki ért angolul az fordítsa már le ezt:
well its june first and.....no patch? Or have I just missed it? I haven't logged into the game for awhile and haven't checked the forums eather. But didn't they say there would be a patch in MAY?
mid-june man, you totally missed atari's "big announcement" about the patch delay...don't worry though, it wnon't be until TDU 2 comes out that we get the patch for TDU 1...
nekem itt valami nagyon bűzlik -
eagle161 #24328 segítsetek légyszíves, mert a rádióm eltűnt pedig nem nyúltam hozzá ugyanott vannak az mp3-ak ahol lenniük kell! :S -
#24327 aki ismeri a warez játék körülményeit és az eredetiét a kérdésből egyből tudja, hogy warez, bocs
más kérdés, hogy uez a kérdés ebben a topicban vagy 200x-ra teszik fel, de biztos mi vagyunk a hülyék, akik elhajtjuk az ilyeneket... -
#24326 szvsz maga a kérdés nem volt warez jellegű
de ennél több szót valszeg nem érdemel az egész -
#24325 hát annál mindenképp több eszem van, hogy a megfelelő dolgot a megfelelő helyen kérdezzem meg
persze aki nem ismer, az azt gondol, amit akar :DDDDDDDDDDD -
#24324 attól még te sem szarsz rózsaillatút... megvettél egy játékot, és ettől többnek érzed magad? -
#24323 én biztos nem, mert megvettem a játékot -
mentos-boy #24322 értettem áttakarodok a másik topicba...és ott majd normális hangnemben válszolsz a kérdésemre? -
#24321 mert warezolsz
szal takarodj a másik topicba -
#24320 biztos cigányokkal üzletelsz, le akarnak húzni :P -
mentos-boy #24319 Halihó!
Kérdésem az lenne a publikum felé hogy a verdák nálam miért kerülnek 10x annyiba mint havernál?
Pontosabban csak a 100e dolcsi felettiek... -
#24318 antik=veterán, kivéve ha mondjuk vázákról van szó :) -
Scapolite #24317 Gondolom a konzolos verzióban is a házban azonbelül a Trade menüpontban adhatsz-vehetsz járműveket. -
#24316 Szevasztok!
Látom itt a pécés gárda van többségben, de én ps2 - vel nyomom. Azt kérdezném Tőletek, hogy az autókat eledni nem lehet?! Nem győzök házat venni.:( -
#24315 antik amerikai muszkli károknál...asszem...
nissan kereskedés alatt ha jól tudom -
Bruni15 #24314 Hi
Merre találok 67 -es Shelby GT500 at? -
Scapolite #24313 Hát akkor + azért jött gyorsan mert nem tartalmaz semmit:)