107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • princodvd
    öööö, de ez lehet, mostanában sokat voltam abban :D, köszi
    (nem tudtam, hogy ez befolyásolja...) bocsi :D
  • princodvd
    nem emlékeztem rá, hogy bárkinél is előjött volna ilyen hiba... azért csodálkoztam rajta
  • bertino
    gőzöm sincs, de szted miért várjuk a patcht ? :D
  • princodvd
    jah, értem, szóval akkor ne aggódjak miatta és ha legközelebb előfordul ne parázzak? egyébként mitől javult meg hirtelen?
  • bertino
    dehogyis
    épp arra, hogy eredeti és ilyen jol van megírva...
  • Tomo15
    Nem lehet, hogy amikor nem láttad a az egyjátékos küldetéseket akkor Hardcore módban voltál?
  • princodvd
    ezt nem értem! arra célzol, hogy a játékom nem eredeti?
  • bertino
    persze
    a játék konzolátirat
  • princodvd
    Asszem ennek a játéknak jót tesz a fenyegetés... Jó néhány napig egyetlen egy single race-m sem volt látható, csak multis... elhatározom, hogy képet csinálok és megmutatom nektek, erre indítom a játékot és van single... Ötletetek van, hogy mi okozhatta ezt a problémát és mi oldotta meg? közzben újratelepítettem, de az nem használt neki...
  • Yoda001
    na ja.. nem képesek kiadni.. vagy legalább sok ujdonságot betenni... pl jobb kocsikat stb..
  • bertino
    hát ezaz, nem tul sok hibát javítanak az elsőben, szal sztem mindenképp kell lennie majd következőnek

persze az is meg lehet, hogy a fejlesztő/kiado csapat másképp gondolja
  • Yoda001
    jó lenne ha egyáltalán az elsö kijönne... nemhogy 2. ...
  • bertino
    vajon a második patch mikor jön ? jövőre ?
  • bertino
    I just read a post from moderator at German TDU forum that the patch is at final testing phase and now with Microsoft for verification.

here is the link of the thread, the last two posts are about it, and of course, its in German use google language tools for some clue: http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=52898

I don't know why it need Microsoft verification.....

ha ez így van, akkor éljen az Eden, lassacskán...
  • kaposi1
    Alapbol vagy a Jobb shift vagy a Jobb Ctrl az egykerekezés.
  • Balazs15
    hát nekem ez nem akar menni..ha a hátrát nyomom tolat ha mind kettöt 1helyben pörög ki a kerék
  • bpeti72
    egykerék a hátradőlést és a gázt egyszerre nyomni
  • Balazs15
    hi all
    "Bejárat a repterekre Motorral történik, egykerekezve, nagy sebességgel neki kell hajtani a nyillal jelzett objektumnak! Beugrás után "bookmark" létrehozása, hogy bármikor vissza lehessen menni akár autóval is"
    1. Hogy kell egykerekezni?
    2. hogy kell bookmarkot létrehozni?
    elöre is thx
  • bertino
    nekem is bejött most ez a szaggatás és nem akar abbamaradni
    dante megfertőztél
  • Yeltzin
    tény, egy-két szolid beömlő stb nem lenne rossz
    de semmi importculture féle műanyagparádé :)
  • bertino
    én még ilyesmiről nem hallottam, vagy csak nem emlékszem rá
    ettől függetlenül egyetértek veled de egy format mindenre gyógyír
  • Dante73
    természeteen, nem vágon pofán senkit, csak most úgy kedvem lenne hozzá. Mi több, ha egy atari-s szembejönne, levezetném a feszültséget is...
    A prostiról meg annyit, azon is levezetném a feszkót, (ha jól néz ki) csak másként...

Dante
  • Dante73
    0Mostmár kezd kétségbeejtő lenni.
    Elindítom a játékot, 6-7 FPS. Alt+Tab, ugyanaz, eljátszom párszor, ugyanaz.
    Game restart, ugyanaz..., eljátszom párszor, ugyanaz.
    Gép restart, míly meglepő, ugyanaz. eljátszom párszor, láss csodát, ugyanaz. Az utóbbi pár napban csinálja. defrag megvolt, soft környezet nem változott, a gép sem, sajnos.
    Hadd ne mondjam, melyik nemes testrészem van tele az atari pecselhúzós, magasrolajátékosokratevős üzletpolitikájával.
    Pillanatnyilag azt mondom, nagy hülye voltam, amikor atari zsebébe pénzt tettem!
    Ha warezolok, nem járatom a pofám, de így kiba...brálni velem, hogy az utóbbi pár napban alig lehet elindítani a játékot... Ott pihen a polcon a játék, én játszanék, ha a játék is akarná, de nemakarja...
    Tanácsom; ha pénzt szánsz erre, NE TEDD! Költsd kurvára, azt legalább pofánvághatod, ha nem azt csinálja, amit akarsz!
  • bertino
  • pointer4
    Temperával pl sokmindent firkállnék rája :)
    Pl mint egyesek: Lennon
  • stupido
    azért köszi :(
  • bertino
    nem, logitech eszközöket szereti a játék
    én is ezért várom a DFPmet
  • AntiHero
    G25nél is?
  • bertino
    a játék hibája
    ez ilyen
  • stupido
    Hi All!

A problémám a következő:
    A játék csodásan fut a gépemen 1280*1024-ben full-on, de ha a force feedback-et bekapcsolom a kormányomon (Trust GM-3500R) akkor még 640*480-ban is játszhatatlanul belassul.

Valakinek van ötlete, hogy miért csinálja?

Más játékokkal(carbon, gtr2, race, stb...) simán megy force feedback-el együtt is.

pls help!
  • InfiniteReality
    -Rálépsz bármelyik versenyre.
    -Alul ONLINE PREFS, ott az ALL WORLD CHALLENGES opciót jelöld ki majd okézd.
    -CUSTOM RACE majd RANKED (az eredményeket tárolja a szerver) vagy NON-RANKED (versenyezgetni lehet, tétje nincs) lehetőséget kiválasztod
    -Ezután megjelenik az ÖSSZES ranked vagy non-ranked verseny, ami épp aktív.
    Amelyiknél WAITING felirat van, azt még nem indították el, oda érdemes belépni. Amelyiknél IN PROGRESS felirat van, azok a versenyek már futnak, csak nézőként (TDU Spectator) tudsz belépni.
  • InfiniteReality
    Illetve bocs, CSAK offline lehetnek rosszak az árak, minekután warezzel nem is lehet menni online. Az a lényeg h az autószalonokban is elcseszett árak vannak (10x drágább minden).
  • InfiniteReality
    OFF:

Tedd fel a HATRED féle verziót és máris lesz bajod az árakkal online
    is. Nemtudom miértnem nuke-olták azt a verziót.

ON:

Szóval warez verzióval offline is rosszak az árak.
  • tmisi
    A multiplayer versenyeket hogy lehet megcsinálni. Nemrég vettem meg az eredetit, tudok CUSTOM Matchot indítani, de a quick match-nál mindig azt írja, hogy nincs online verseny az adott mp pályán.
  • AntiHero
    A felniket lehet cserélni.
  • robotnyk
    én még a performance tuningot is feleslegesnek tartom, a gagyi matricázgatástól viszont már kifejezetten hányingerem van.
  • Dante73
    Viszont nemcsak ferrari van a játékban...
    Pl; Audi, Nissan, stb sír, az optikai tuningért....
  • Sland
    Pl így :)
  • Yeltzin
    hova optikáznál egy ferrarit? az úgy kész, ahogy kijött a gyárból :)
  • Yeltzin
    nyilván van olyan is, aki nem ismeri (mellesleg nem is értem a dolgot, a warez ugye nem megy online, offline meg nekem semmi baj az árakkal)