Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
"Hobby: Emberket verek jó pénzért!"
nc<#wilting>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

k8bal
puszillak...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

SZilaJMaGGoT
Az manapság már nem trendi...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sland
Gyökér! Ha a F.A.Q.-t használnád...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Bucser
Nem lesz törés.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zoli122
Busz? Kamion? Éjszakai mód? lessz normális törésmód? tehát nem olyan mint a NFS sorozatokban?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

bertino
egyébként mi lenne ha visszaolvasnál/használnád a keresõt, mielõtt brekegsz ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zoli122
egyébként van zsaru + ilyenek még hogy forgalom rajtam kívüli gyorshajtók (agresszív vezetõk) + mondjuk lassú vezetõk?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Fúúú baszáttok meg ez kurva jó game lessz a rohatt életbe XD!!! Ha nem lessz a megjelenés után mûködõ képes Warez verzió 1-2 héten belül akkor meg veszem akármennyibe is kerül 😄

Sland
😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

már nem titkos <#szomoru1>
tehetted volna Spojler-be mert igy most lelõtted a poén-t <#szomoru1>

Sland
Hát sztem csak menüpontok lesznek

Gerbill
Csak most látom, nem is egy Aston lesz, szóval én ezt szeretném a garázsomban látni: Aston Martin Vanquish S V12

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Nem rossz, bár én az Aston Martinra fenem a fogam😊 Kár, hogy az a legdrágább. A karakterünket, esetleg lehet irányítani majd? Nem gondolok a teljes város bejárására, csak mondjuk besétálok a garázsba és kiválasztom a kocsit, vagy ez mind menübõl fog menni? Vagy ezek még a távoli jövõ homályába burkolóznak?😊

Sland
Test Drive Unlimited One of the 3 Secret Cars

Fórumban írták hozzá:

Goldfingiz:

My friend entered the Ferrari dealership and came out to a new car. I snapped some pics and he got some video. The car is faster than bikes and the Saleen S7! There is no interior, it's all black.

Here are some pics and a video. Anyone know how this happened?!

Sny714:

I'm the one that got that car by mistake. I was on the zx10r and went into the ferrari/maserati dealership. I ended up not buying anything and left. When I came out I had this car I've never seen before. I figured it was a glitch and went back into the dealer and quickly left. I still ended up having this weird car.

I started driving the car and it was quick. The car was definitely turbo, as you can hear in the video. A couple of online players saw me in the car and started following me. They ended up having Saleen S7's and a MV Agusta. Racing the saleen from 30-224mph I had a solid 4-6 car lengths. The car tops out at 224mph and thats where the saleen eventually caught up. The MV Agusta never had a chance. I raced the MV from a stop and by 224mph I couldnt even see him behind me. I also had a chance to mess around with a Mclaren F1. That car couldnt catch up till 200+mph also.

By accident I ended up going into a clothing store, and when I came out I still had the car. I was surprised about that. In the map the car was registering as a Aston Martin DB9. When I went to go to my garage and see if it would save the game froze. When I restarted the system I didnt have the car in my garage. It was funny bc every online player who saw the car would challenge me or send me msgs asking what kind of car it was or how I got it.

Maga a Topic

Sland
NE FLAMELJ!

azért vajjuk be felnéztél az nforce-ra 😛

Tigristank
Ez jó volt. 😊))

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Sland
Sajnos nincs 😞

Gerbill
A FAQ-ban láttam, hogy már benne van az ajánlott gépigény. A Minimumról nincs valami infó?

aztán felébredtél egy bannal
nforcoen találam egy pc-s tdu-t

és mindegyik játékhoz van vagy csak ... <#circling>hudejo
Synit HUN
Az X-box360 cserélhetõ elõlapos?! 😄 De kemény!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sland
X-BOX360 Test Drive Unlimited Edition

Sland
Ezt akartam mondani 😊 <#eljen>

SZilaJMaGGoT
Hát azt is mondták, hogy a driving aid-ek kikapcsolásával ellehet érni majd valamivel szimebb hatást...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bertino
kiválóóóóó

Bucser
pontosabban: mivel imádja a szimeket oda fog figyelni hogy minél több szimes feature benne legyen a játékban. Mint 900 fokos kormáykezelés H shifter 3 pedal set kupliungal trackir kezelés.

Valaint a link alatt van a mostani cockpitja és már alig várja, hogy kipróbálja a PC verziót az új most készülõ cockpittal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szoval karácsonyra kormányt kérek 😊

bertino
na, ez gecijó ötlet <#eljen>

Sland
#2149ben lévõ cuccot egy TDU Developper rangú ember írta. Vagyis aki a játék készítésével foglalkozik.
Miven nagy híve a szimulátoroknak, ezért gondokodik arról hogy jó legyen kormánnyal a játék. valszeg készíteni fog hozzá ( TDU PC VERZIÓ ) Cockpites cuccot.
ennyi a lényeg

bertino
igen és akkor most mindezt magyarul <#idiota>

Sland
Megint csak fórum:

I'm responsible for implementing devices control/game play on TDU.

I'm fan of sims, and racing cockpits

Here my cockpit version 1 :

http://mail.ocrana.com/member/magicfr/cockpit/index.htm

After TDU i'll work on Cockpit version 2

So believe me, i'll put all efforts to support the more device i can :
Multiple controllers
H-Shifters
900°wheels
3 pedals
Track IR
etc..

I'm just so exited and looking forward to play TDU PC on my new cokcpit

Sland
Fórum:

A friend of a friend who knows someone who works at Atari had some interesting information...

Apparently, the update is now with MS and has pased the first of two stages, and is on track to be released around the 15t November unless something major is found at the last minute...

And apparently, the coffeee in their office tastes like rat poison..

Sland
Eddig csak azt az egyet találtam. Hivatalos sajnos még nincs 😞

Synit HUN
Tök jó lett a faq. Csak a gépigény hervasztott le 😞

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sland
Okés

autoszimulator
lláll pislantott a lokód

.: mobilize.hu :.

hykao
"Játékkal", "Autókkal", "Warezzal" - helyett pl. nem lenne helyesebb: "A játékról", "Autók", "Warez"???
Király lett a F.A.Q.!!<#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

autoszimulator
sztem tökéletes 😄 max egy sortörést betehetsz a kép és a felirat közé <br> taggel, és máris ekkora betükkel is figyelemfelkeltõ 😄

Sland
Lényegtelen, kijavítottam 😊

Jah és FAQ-t egyenlõre sztem nem kell nagyobb betûvel írni. Most még nincs olyan nagy jelentõssége

autoszimulator
nem vaok én nyelvtanár, mellesleg addig rendben, hogy helyes, mer egyes tájakon ezt így ejtik, minta hogy felénk pl mást ejtenek mint felétek... De ettõl még ilyen helyekre azt szokás írni, h ezzel.. nem bántásképp irtam csak megjegyeztem.

autoszimulator
<a href="">..</a>

SötétBarom
Az "evvel" kifejezés a magyar helyesírás szabályai szerint helyes.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sland
Ha a banner alá be akarom rakni, akor hogyan linkeljem?
Mint ide a fóumba ( URL=[/url ) vagy mint weblapokon <a href=""> ?

Sland
Javítva, amiket mondtatok

autoszimulator
<#eljen>

ha kukacoskodnék akko a fõoldalon az EVVEL kicsit alföldi beütéssel rendelkezik <#idiota>

Sland
Az bizony. De kösz! Javítom