107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • XuChi
    Jó reggelt. Egy gyors kérdés (bár sehol nem láttam).

Van már patch??
  • V43 1105
    Jéé... most látom hogy Neked meg szülinapod van! Boldog szülinapot!
  • AntiHero
    neked is...!
  • V43 1105
    Jó reggelt!
  • Scapolite
    Ez frankó kis beállítás:
    wheel
  • AntiHero
    Köszi, és köszi a segítséget is.:) Sajna G25-öt most nem veszek mert kell másra is pénz.
  • Scapolite
    És grat hozzá.profi FFB-s wheel!!Jó választás.
  • Scapolite
    Nem lesz bonyolult bekalibrálni.
    Kell majd 1 driver hozzá amit vagy a hozzá kapott lemezről installálsz vagy letöltöd a logitech oldaláról a hozzá való driver-t.Ezt:lgs460enu
    Ez a progi kezeli az összes logitech gaming vezérlőeszközöket.
    Logitech profilt elindítod majd a fennt lévő options-global device settings-ben állíthatsz be dolgokat.900º-osra állítsd.Nem minden game támogatja a 900º-ot.Persze az újak mind fogják
  • AntiHero
    AZ FFB-t azér tudom mit jelent:)(erő vissza csatolás)
  • AntiHero
    Ép ez az...Nem a netre keresem a pénzt! Én is potom összeget vizetek érte és egy játékért nem fogok többet fizetni... Az a fura hogy nem mindig lagolok:S

Más: A héten érkezik a DFP-m. Halottam hogy beszokták állítani a játékokhoz... NA mármost ha valaki játszik ilyennel(DFP-val) akkor az leírhatná, hogy van a játékba és külön(szoftver vagy mibe, valami FFB írtak csak én nem értek most hozzá.) a kormány beállítva.
    köszönöm
  • Scapolite
    Semmi közöm már a T-com társasághoz jó ideje:)
    Jah,pedig én bizony 4 éve használok 1mb-os netet hidd el.
    Nem csak kis hazánkban élek már rég óta röviden fogalmazva ;-)
    Arrafelé + elérhető volt már az 1M.
    De mind1 én csak azt fejtegettem,hogy nincs egetrengető különbség a sávszélek között(download-upload kivételével).Árban viszont van:)
    Nem is írom le mennyit pengetek a havidíjra kábelnetre 1.5 mb/sec-ra mert jelentéktelen összeg/Megyei szolgáltató/.Mennyit fizetnék 8MB-osra?Sokkalta többet.
  • Gabor_(HSF)
    A legnagyobb probléma az ocska 30 éves kábelekkel van,ugyan is ez a gerinc...
    Nekem volt szerverem az V. kerületi központba is,csak akkor még axelerónak hivták,hát mit mondjak,szőrnyű egy látvány volt...
    A leggközelebbi üvegszálas külföldi sávszél Ausztriába van,onnantól hiába jó,ha innét füst jeleken megy odáig....
  • Gabor_(HSF)
    Penge a szöveg,CSAK ÉPPEN 4 éve még nem volt kis hazánkban 1 megás adsl!!!
    Mint mindenki én is 386-os adsl-l kezdtem ad1..
    2 pedig,nagy külömbség,ha érzed a lagot,mint ahogy ott van csak nem fogod fel...
    ha kicsit is igényes vagy és szeretnéd az FPS gammákat,egy külföldi szerveren rassolj be 8-10 ember közé és máris értenéd,miről is van szó..
    De nem is vitának szántam,ha te elégedett vagy küldj minden hónapban 1 csokor virágor a T-com nak,biztosan dijjazzák majd
  • Scapolite
    Ki nem fogta ezt fel
  • Scapolite
    adsl-nél régebben előfordult nagyritkán de most kábelnetnél már több hónapja nincs lag.
    más:nem tudjátok véletlenül,hogy lehet a rádiót kiiktatni?Nah ez nagyon idegesít már:(
  • bertino
    a feltöltés a lényeg fogjátok mááááá fel
  • AntiHero
    TDUba nem szoktál lagolni?
  • Scapolite
    4 éve használok 1MB-os netet és soha semmi problémám nincs online játékokkal(tdu-t is beleértve).A napokban próbáltam ki éppen a gépemen lévő online játékokat ismerősnél akinek 8 mb-os nete van és semmi különbség nem volt!!Attól eltekintve,hogy azthiszem 800kb/sec-al lehet tölteni vele:)de ez mellékes mivel nekem van időm kivárni mire letölt bármit is itt nálam 1.5 mb-os internettel.
    Gondolom ezt + viccnek szántad:"Hát az 1 megástól ne várj sokat! az kb most olyan,mint amikor én anno 10 éve 36k-s modemmel kezdtem játszani..vagy még olyan se.."
    Ez erős túlzás
  • InfiniteReality
    Más szolgáltatóval érdekes módon a külföld se sz*r. A UPC egy NAGYON nagy szolgáltató, multinacionális vállalat, kiterjedt SAJÁT gerinccel. Üvegszál mindenütt. Mégis akkora rakás sz*r a magyar hálózatuk, hogy azért vettek milliós cisco eszközöket, hogy a p2p (elsősorban torrent) sávszéleket megnyírbálják. Ugye mivel eltörölték az effektív adatkorlátot, a megnövekedett terhelést már nem bírja a rendszerük. Ahelyett hogy fejlesztenének, ismét korlátozni kényszerülnek...
  • Gabor_(HSF)
    Ja igen!! és még1 az upload minden játékban fontosabb mint a download,még szerver részről is..
    mikor még futtatam game szervert általában szervernek is 2x annyi volt az up,de igaz ez kliens oldalról is...
  • Gabor_(HSF)
    Aranyos vagy,hogy ezt igy szépen leírtad nekem,(persze szerényen mondhatnám,nem mindha ezzel én nem lennék tisztába)..
    De ez csak a kocka egyik oldala,a másik a túlterhelt net..emlékszem jól mikor 2000 ben meglett a dual isdn-em és jobb pingek voltak külföldre mint a mai adsl-el..
    De emlithetném a szintén szimetrikus 56k is,amivel 98 ban az amcsikhoz a swédekhez,tök mind1 200 alatt volt a ping és nagyon jokat gammáltunk a Rouge Spearral.. De ez a múlt,a jelen pedig a szar net.. ez van..
  • InfiniteReality
    Nem az 1 meg a 8 megás nettel van a baj, hanem a faszom kicsi feltöltési sávszéllel. 1M net tökéletesen elég lenne a játéknak, ha a feltöltési sávszél is 1M lenne. Azért nem megy semmire az ember ha 8M ADSL-je vagy 10M chello-ja van, mert a felfele irány általában töredéke a letölési sebességnek...
    Márpedig ha a játék közben gyakorlatilag peer-to-peer kapcsolat van 8 játékos között, akkor 8 felé elküldeni az aktuális pozíciót igencsak leterheli a fos kimenő (feltöltési) sávszélt.
    Nemtudom pontosan a játék hogyan kezeli a játékosokat, de szinte biztosra veszem, hogy van benne p2p kapcsolat.
    A másik hogy a UPC-nek hiába vannak 10 megás netjei, bár a belföld jó tud lenni a külföld ritkán olyan jó gyors mint a belföld...
  • Yoda001
    nekem is az van.. de nem lagolok.. semmi bajom vele :)
  • Gabor_(HSF)
    Hát az 1 megástól ne várj sokat! az kb most olyan,mint amikor én anno 10 éve 36k-s modemmel kezdtem játszani..vagy még olyan se..
    Nekem 8 megás van és ez is egy rakás szar,na jó,mint egy kis rakás
  • AntiHero
    KURVA ATARIT is kiírtom a kurva annyukba...
    Nagyon ideges vagyok most.. Az tuti hogyha MOn lene székhelyük most lemennék és felgyújtanám.
  • jemo69
    nyugi... ne húzd fel magad hogy az isten ***** meg a tökölő atarit...
  • AntiHero
    Hát nemigaz basszameg. 1mb-es net nemelég ennek a kurva játéknak vagy mi fasz?
    Mindig lagolok már megint:S Isten rohassza meg az eget...
  • Yoda001
    na mind1, azért kösz.. rájöttem hogy az egyik progi fogta meg ip alapján :SS
  • Me0w
    Nembaj, neked gyakran vannak ertelmezesi problemaid.
  • bertino
    gyertek SG klub elé
  • bertino
    ennek köze sincs ahhoz, amit ő mondott

ő azt mondta, hogyha vhol telepítve lenne ilyen eszköz, másnak is szar lenne
    szal sztem ő se, meg én se nagyon tom, hogy ezt most minek írtad oO
  • Me0w
    ...a szolgáltató az egyébként igen drága, darabonként 25-50 ezer dolláros, a Cisco által szállított sávszélesség-menedzselő eszközök telepítését már tavaly megkezdte...

...ekkorra finomítják a sávszélesség-kezelés módszerét is, amely miatt az utóbbi hetekben a chello-ügyfelek számos fórumon panaszkodtak...

Van meg kerdes?
  • gduck
    A "tobb millios nagysagrendu Cisco eszkozt" a hálózat központi részén helyezkedik le és ha az okozná a gondot, akkor mindenki érezné a "hatását"!
  • gduck
    És ráadásul mindig csak hátulról láttalak...
  • Yoda001
    AMD Athlon 64 3200+
  • InfiniteReality
    Milyen processzorhoz?
  • InfiniteReality
    Csak azt utána rendesen is kell feldriverezni (tessék elfelejteni cuccokhoz kapott CD-ket, minden driverből legújabb kell netről - kezdve az alaplapival, ami a legfontosabb!!!!, meg nem árt a 2007 júniusi direct-x sem), és nem teleszórni codec pack-okkal meg egyéb rezidens szeméttel
  • Yoda001
    az MSI K8T Neo2-FIR alaplap (MS-6702E) jo alaplap?
  • Yoda001
    ok.. thx :D
  • samsung123
    na én is erre gondoltam hogy ujrahúzom a rendszert de te megerősitettél ebbe, ugyhogy ma uj rendszert húzok:(