107666
-
#24924 mindet ugyse fogják -
InfiniteReality #24923 Van trainer ami pont ezt tudja. Nem kell HC mód a repüléshez, lehet 1000 körüli sebességgel menni. Freerideban jókat lehet vele hülyülni. De megfejeltetném a mortal kombat 1 beli KANO-val azt az illetőt, aki versenyben meri használni.
Amúgy lehet ezt a trainert "okosan" is használni és akkor nagyon nem lehet rájönni, hogy csalt az illető. Sajnos a drive-in versenyek televannak ilyenekkel. Őszintén remélem sikerül a versenyből kiszűrni a csalókat! -
Neoncsoves #24922 és a többieké? -
#24921 Az utolso harom uzeneted mennyiben kapcsolodott a jatekhoz? Ja hogy sehogy. -
Scapolite #24920 Húha,remélem katapult +volt:)) -
#24919 lol -
#24918 lejtőn,erős hátszéllel -
#24917 legutobb kicsit szabadon szálltunk
legutobb kicsit szabadon szálltunk2 -
#24916 NETen, mivel a játék alapvetően NETes -
#24915 Nem..:)
Más: Most miről beszéljünk? Ez is játékkal kapcsolatos, nem? (kormány + net) -
#24914 teljes mértékben igaza van
ha nem tetszik ne járj ide
ha meg itt akarsz maradni, ellene ugyse tudsz tenni, szal viseld el -
#24913 fu azthittem hupikékel...
amugy nem akar valaki gamelni? most? -
Neoncsoves #24912 ahogy ti osztjátok mindenkinek az észt h ott van szép piros betűkkel h FAQ én meg osztom az észt hogy ott van fent a TDU-OFF,SPAM topik: (pirossal: BELÉPÉS) -
Neoncsoves #24911 nem, de mégegyszer nem írom le azt amit az előbb #24906 -
Neoncsoves #24910 -
Scapolite #24909 Mi van?Bal lábas volt ma a kelés? -
#24908 ha nem tetszik /-fav.. ennyi -
BIZ0906 #24907 Ezt neten nyomjátok? -
Neoncsoves #24906 muszáj teleOFFolni ezt a szart? bazmeg azt hittem kijött az a rohadt peccs. erre megnt mi? óó bazmeg az én konfigomon nem megy. jajjj csak 15fps...óóóóó ez csal (jól tudni mennyi csaló van) meg a kibaszott hardverekről offoltok... multkor 200új üzenet volt !!!1ÓRA ALATT!!! mondom mivan kiadták a peccset, erre: vidkari hűtés, ez a baj meg az a baj ezzel a játékkal... meg egyéb off. Legjobban azok offolnak akik okoskodnak hogy OFFolni ide és ez már kibaszott idegesítő. tudom kapok büntit de ezt már ki kellett mondani... -
#24905 na ja.. én is erre gondoltam.. máshogy nemnagyon lehet elérni ekkora sebességet -
#24904 nagyon jó játékossss!!!!!!!44!!!!44!!4!4
CSAL -
#24903 valaki megmondja hogy a francba lehet ez?????? -
#24902 Az ADSL -net egy ruppót nem ér...
Hiába a 8 Mbit-es net, ha az elosztótól 2 Km-re vagy, az rohamosan csökken...
Persze, ha közelebb vagy, megkapod, amiért fizetsz, ha meszebb vagy, akkor nem. Nekem is volt, még Matávos. Hogy azt hogy utáltam...
Most kábeles van, 2/1 Mbit, havi 4 ért, de annál eddig csak nagyobb volt a sebesség, kisebb nem...
Dante. -
Scapolite #24901 Az ilyen arcade jellegű játékoknál simán mehet az automata váltás.Nincs ezzel gond. -
#24900 ték
ok, csak láttam főoldalon a neved -
#24899 Köszi, de szintén csak azt tudom mondani hogy JULY 26.-án van -
#24898 Maradjunk abban, hogy akinek a váltó használata nehézésgbe ütközik, külön figyelmet kell fordítania, és oda kell nézni, és nem érzi hogy mikor hova kell kapcsolni, az még nem tud vezetni.
Ez olyan mintha az egér görgőjéhez le kéne nézni hogy most mit csinálok.
-
#24897 neked meg HBD :) -
#24896 szerintem hozzátesz a manuális váltó az élményhez...bár igaziban csak zsigulátort vezettem,de legalább arra is figyelni kell...
mondjuk legjobb az a váltó,aminek van manuális és automata üzemmódja is...van,amikor az ember csak a gázt nyomja,mert a vezetésre,vagy valami másra(valaki másra?:))is akar közben koncentrálni -
#24895 de, de PCn is gond nélkül használható -
#24894 Lehet ahoz is csatlakoztatni. -
n3whous3 #24893 Nagyon érdekes beidegződés Magyarországon a manuális váltó. Az automata váltó nem veszi el a vezetés élményét, sőt, hozzátesz azzal, hogy nem kell baszakodni a váltással és így egyel kevesebb figyelmet köt le a vezetés.
Egyébként most fejből nemtom melyik kocsi, de van a játékban (legalább) egy automata váltós. -
#24892 Mekkora fordulószöges kormányhoz ?
És mi az hogy automata váltó ? :)
Itten sportautok vannak kéremszépen :) -
#24891 OFF:
A DFP az nem PS2-höz van?
ON -
#24890 legjobb választás -
#24889 Köszi, de egy hónap mulva lesz:D Elírtam az adatot -
InfiniteReality #24888 Tudom, hogy a legtöbb szolgáltató a már meglévő ilyenolyan módon összetákolt vacak kábelekre épít!
Játékoknál sajnos a feltöltés is számít, és a ping is. Lehet egy net 8 megás, ha szar a pingje. És lehet egy net 1 megás, ha szimmetrikus, és kellően kicsi a pingje.
A tcom hálózatát és gerincét nem ismerem, de gondolom üvegszálas az országot keresztülölelő hálózata, csakúgy mint a pantelé. Ők ketten csináltak országos üvegszálas gerinchálózatot. Ezt a kettőt szokták használni a többiek is.
A legtöbb szolgáltat egy adott területig üvegen viszi el a jelet, onnan osztják szét, illetve alakíjták át.
Nem a levegőbe beszélek, ráadásul a legközelebbi üvegszál itt van behúzva a szerverembe... (a bixre a ping üvegen 1-2 msec, nem üvegen kb 10-20 vagy több). -
#24887 most a feltöltés a téma? nekem 700 valamennyi kb/s-ben és eddig semelyik játékkal nem volt gondom -
#24886 Speciel nekem is chellóm van (1Mbit/s up) és még soha nem volt gondom a TDUval (kivéve mikor mindenki panaszkodott...) A QoS-t inkább meg ne vesézzük ki ebben a fórumban ;) -
#24885 Nincs