Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheaper
megjelent már a teljes_?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

jakewyler
mert ékezet volt benne

nÉvtelen.jpg szoval ie-vel nemjõn be 😄

én nem látom a képet, pedig érdekelne.

jakewyler
Tessék:

és ezzel ment már vki ? 😊

thx <#papakacsint>
bár sztem a Saleen-re gondolsz 😊

jakewyler
oks,pill és rakom

pliz tegyél képet , mert mi nem tudjuk megnézni <#szomoru1>

jakewyler
én is találtam hibát chevi-nél

Nézzetek be a FORD boltba milyen brutál az a mustang tuning

gduck
Nem nézlek hülyének, csak megkérdeztem mert kb 10 kocsit próbáltam már ki és ezekbõl egyiknél se láttam hibát... (Audival spec még nem mentem)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

jakewyler
OFF:
Köszi,van egy olyan érzésem,hogy maradok még agp-nél<#vigyor>

Naxos
ha érdemes valamiért xbox360-at venni az ez a játék...

jakewyler
Na sikerült megvennem a B kategóriás mercit,autópályáén 310 megvolt<#vigyor3>
Akinek nagyon nincs pénze a játékba,menjen az olyan versenyeken ahol autót kell leszállítani,én lazán kocsikáztam a ferrarival levittem és 130k-t kaptam<#email>most veszem meg a zondát<#mf1>

hykao
Az nem azt jelenti, hogy nincs. Egy ideje már itthon is kapható...
Sland
Úgytûnik lesz egy X-BOX360 itthon, úgyhogy majd azon Test Driveozok... 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gamepaddal nekemsemmi bajom, alap érzékenységen van

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Audi A6-os 260-ig van skálázva, 150-nél már 220-at mutat, 250-nél meg már túlfordul és 60 mutat... Hülyének ne nézzél. Jaguar XK-ban meg pont úgy ugrál, mint a fordulatszámmérõ. Ja és belsõ nézetrõl beszélek, nem a HUD-ról

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jakewyler
nem hallotam róla...

Bucser
Másik dolog: HDR iszonyatosan leterhelte a játékot.. 1280*1024 fullra rkava HDR bekapsz lerohad 4-5 FPS. Kikapcsolom a HDR-t folyamatos 30-40 fps... A HDR még az ARMA-bvan sem vesz le ennyit az FPS-bõl...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tcs007
csak az a baj ezzel a bétával hogy fene tudja hogy meddig él és lehet hogy holnap már megszünik a tesztelés akkor meg azért fizettél... bár persze nemvalószinü de lehet.. én befizetnék szivesen csak nemnagyon adják oda a szülök a bankkártyát meg a configomtol is félek mert sztem még minimumom se fog futni...bár a faq-ba leirt minimum megvan

Bucser
Azzal még nem. Én most egy Z6-os Corvette-et vettem. De még nem unlockoltam hozzá a versenyekt ugyhogy egy ideig még marad a Nissan 350Z.

Viszont amit észrevettem (és rettenmetesen zavar: az a hasonló hangok hasonló kategóriájú autóknál...

Leghet azt a GT 500-at elviszem egy körre.... Bár szerintem igen dúrván fog csúszkálni segytségek nélkül😄

másik gamepaddal túlérzékeny még legalapabbra levéve is a játék úgyhogy bill vagy kormány. Majd felrakom 32 bites XP-re a játékot (a kormányom csak ott mûködik nincs 64 bites driver hozzá sajna😞)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tigristank
Miért lenne vicc?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Bucser
Egyik legnagyobb hiba:

TrackIR támogatás még nem él😞

jakewyler
agp-be x1950 ugye csak vicc?<#wilting>

'67-es Ford Mustang Gt500 al ment már vki ? 😊

hykao
AGP-s fronton jelenleg az ATI X1950PRO a leggyorsabb. Na arra már érdemes váltani! (Gyors, HDR és élsimítás alkalmazása egyidejûleg, stb...)
balcooo
Okés, nem Ati Vs Nvidia harcot akartam gerjeszteni, csak felmérni az erõviszonyokat, hogy miért fut nálam ilyen szarul 6600GT-n.
A fileplanet forumán azt irják amugy hogy mivel a Xbox360 is ATIs videokarival rendelkezik valszeg arra jobban optimalizalva van a game egyenlõre. Azt ki tudja..

TothLaci
Nem is tudtam, hogy NFS: Porsche 2000-et Eden Studios csinálta. Másik kedvenc játékom 😊
könyörgöm, az az fxes korszakban volt.
amúyg 6600gt lassan 3 éves kártya, x1600 meg mennyi is?
amúgy tök8, 1600prot még így is veri helyenként a 66gt. 😊
hykao
Jó mindegy, ez a téma nem ebbe a topikba tartozik. Megvannak az SG-n az erre megfelelõ topikok...
jakewyler
Amúgy is a geforce 6600gt-rõl megvan a véleményem,amikor csaltak a 3dmark-al,hogy ne valódi értéket mutasson<#ejnye1>

jakewyler
most tévedsz nagyot már bocsi,régebbi játékok jobban mennek a 6600gt-vel de az újjabi játékok 1000szer jobban megy x1600pro-val

hykao
Az X1600XT igen, de a PRO szerintem nem...
jakewyler
6600gt-tõl valamivel jobb

hykao
Ez kicsit off, de az X1600PRO szvsz alulról súrolja a 6600GT szinvonalát...
balcooo
Figyu, ez az Ati X1600 pro ez minek felel meg Nvidiaban? Geforce 6800GT vagy 7600 Gt, egyéb? Gondolom izmosabb mint a 6600GT-m. BE kéne szereznem valami erõs de még AGP-s kareszt, de ma' alig van.

balcooo
Azt bugreportoljam hogy AMD 64 3500+ meg Gef6600GTvel 640*480ban lowon fut csak a játék (ippeg) tûrhetõ speed-del?😄 De igy is csak a táj ronda, a kocsik kidolgozottsága nagyon ott van..(Meg az apróbb részletek tetszenek, mint hogy koszosodik a szévédõ meg lehúzható az ablak meg ilyenek)

gduck
"egyébként bugokat találtam, remélem javítják, a km-órák közül sok sokat csal"

Nem lehet hogy a MPH<->KM/H kölönbség miatt elnéztél vmit? Ha átállítotad, akkor a digitális kijelzõ KM/H mutat... Az amerikai autóban mérföld a kilométerórán a "kiemelt", az európaiaknál meg a KM/H....

Eddig tökéletesen mûködik, kisebb hibákat felfedeztem már benne (ezeket a béta teszt fórumban majd lejelentem 😉 ), de a játék stabilan fut. Elég nagy elvárásaim voltak az elõzetesek alapján, de ez felülmúlta minden várakozásomat!!! Nagyszerû grafika és játékmenet!!! Az egyik legjobb a kategóriájában!!!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

értem én 😊
de ha játszogatnék vele akkor látnám a hibákat , és jeleteném 😊

hykao
A lényeg arról szólna, hogy teszteld a játékot, és az észrevett hibákról jelentést írsz...nem arról, hogy csak úgy játszogass vele...
Bucser
Miután closed beta normál esetben sem tudnál hozzájutni. Úgyhogy igazából a károgásodat sem értem.

Mellesleg nem a beta-ért fizetsz hanem az 1 hónapos magazinért. Az 1 hónapos elõfizetés során lesz több exclusive elõfizetõi beta is más játékokra, úgyhogy ez kb annyi mint amikor valaki elõfizet a gameszarra 1 évre és tolják a pofájába a sok demot dvdn. Csak itt nem csak demokat exclusive trailereket tölthetsz le hanem, a kiadókkal ápolt jó kapcsolatok miatt exclusive betakra is fel tudsz íratkozni.... Ja és bármikor lemondhatod az elõfizetést. (persze a pénzt nem kapod vissza😄)

lényegében ugyan az...
ingyen nemlehet letölteni(és játszani vele), szóval fizetõs...

jakewyler
én 5k-ért adok kódot<#eplus2>

autoszimulator
mellesleg meddig lehet a béta tsztelésre "jelentkezni"? mer most egy honapig subscriber leszek, huppijuppi, fõleg mer soha semmit sem töltök ezekrõl az oldalakrol..

.: mobilize.hu :.

hykao
Majd ha megunják a játékot, talán továbbadják egy ezresért a kódot... 😊))
Naxos
ha ez igaz akkor valaki megszánhatna egy kis alamizsnával <#idiota>