107666
-
#24844 nekem is volt ilyen gondom ujra tettem az xp-t és utána a mai napig tökéletes (kopp-kopp) -
#24843 aha 8600gtm van és eddig ment:( -
#24842 nem jó a videókártyád :D -
#24841 van egy olyan problémám hogy elinditom a játékot fekete képernyó és kb 5 másodprc mulva exe hibával kidob? na ez mitől van? eddig ment a gama mit telepithettem vagy szedhettem le a gépről? HELP -
#24840 Nem megy. -
#24839 Geeforce TI 4200-on megy a gama?Mondjuk ASUS van ráírva meg Geeforce is :D :D
A lnéyeg hogy TI4200.Szóval megy rajta?tuti nem :( -
#24838 Mar megy, egy egyszeru http packet elsobbseget biztosito cucc. Ejszakara kikapcsoljak :) Tehat ha este sem megy ,akkor nem ez ;) -
#24837 ez már a végtelenségig tart
de a helyedben legalább game/win ujratelepítés nélkül nem hivogatnék senkit
mert amig ezek nincsenek meg, egyáltalán nem tuti, hogy kint (a gépen kívül) van a hiba -
#24836 és nemlehet tudni hogy meddig tart? meg aza furcsa hogy akkor télleg, más játék miért megy neten? -
#24835 A Chello probalgat valami p2p szuro cuccot, vettek tobb millios nagysagrendu Cisco eszkozt hozza, lehet, hogy nalad ez tesz be. Probald megkerdezni oket. -
#24834 "The patch will be released 29 June (so in 5 days)
MrElectro said so in the dutch forums"
atari forum, europe
nem látom vmi hitelesnek, erről beszéltem amugy reggel -
#24833 deeee, az vagyok.. de eddig minden netes játék simán, lag nékül ment (ha erre gondolsz) -
#24832 Nemertem mi lehet nalad a gond, nalunk gond nelkul megy.
Tedd fol ujra a gamet, vagy tegyel fol uj wint. Ennel rosszab mar ugyse lehet -
#24831 Nem chellos vagy veletlenul? -
#24830 télleg senki nem tud segiteni? ez hihetetlen... kidobom a játékot az ablakon mint ahogy a pénzt ios amit ráköltöttem -
#24829 -
#24828 Egyszerre -
#24827 8kor van tali mindig, utana max 10 perc és indul az osztag az aszfaltnak -
#24826 Aha, epp most beszeltem bertinoval meg Synnel, ugyhogy este 8 kor tali. Gyere majd utanunk! -
Danny L #24825 Este lesz tali sg előtt? sztem most tudok menni olyan este 9 körül. -
MegaHarcos #24823 Az s7-et kitárgyaltuk már párszor de az s281 az szerintem jó driftre meg csak úgy menni vele mint az sg előtti talikon szerintem a nissan után a második legjobb ha a A-B kategóriát figyelmenkívül hagyuk és nem a kocsi adatait nézzük. -
#24822 Én utálom öket -
MegaHarcos #24821 Hát akinek megvan minden kocsi annak is Amúgy télleg jó az öszes saleen. -
Gabor_(HSF) #24820 Most mé mondod!! múlthéten is mintha láttam volna őket -
#24819 Jólvan ne sztárold magad Meg azt még fűzd hozá, hogy nincs életed, és a gyerekeid meg se ismernek már.
sorry -
Gabor_(HSF) #24818 IGAZ alig van Saleen-em
-
#24817 megint faszányosan 17 FPS a game... -
bronco #24816 Most nézem, hogyha összeadom a motoros és autós kilómétereim akkor nem az összegüket kapom... már az ép mentések se működnek rendesen... -
#24815 kár így gondolni -
princodvd #24814 ezt a megoldást ismrem és ismertem is, de amióta csinált egy 120 gigás adatvesztést azon a meghajtón, ahol volt, nem bízok benne, inkább a hagyományos utat válaszotom... -
#24813 nemtudom.. de kezd elegem lenni.. fizettem 10k ft-to a semmiért.. visszavenni meg ugyse fogják..szoval kidobtam az ablakon 10k-t... -
InfiniteReality #24812 Az ilyen minden egybe XP-kkel csak az a baj, hogy maximum 1x jók. Utána felesleges ilyet feltenni, mert a belehegesztett programokból úgyis van újabb...
Én is utálok XP-t telepíteni, ezért kipróbáltam a CasperXP-t amikor a rendszerwinyóm haldoklott. Működő XP-t másoltam át a particionált és formázott winyóra, és pöccre működött. Persze miután felbootolt, át kell variálnom a meghajtó betűjeleket az eredeti elrendezésnek megfelelően.
Tudom ajánlani mindenkinek a progit, nekem jobbnak és egyszerűbbnek és gyorsabbnak tűnt a ghostnál. -
bronco #24811 Ja igen a hegyi stoppos... Azzal szerencsém volt nálam engedte perfectre.
Ott lehet, hogy egy pici ugrató okozza a bajt, a Driving Gauge akkor is leszámol ha átrepül az autó a füves rész felett. -
Gabor_(HSF) #24810 jaja tudom,de nekem 1 perfect hiányzik,az a tetű Brandont,nem adja be,mind az 5 profilomnál csak ő hiányzik... -
bronco #24809 Nekem megvan mindegyik perfect (80).
Ha az összes bolt összes cuccát megveszed, pont elfogy a 400 kupon. -
#24808 Bronco, Gabor_(HSF)!
Ez igen... Nem kis fan-ok vagytok, van hova továbblépnem...
Én is szeretem a játékot, de ENNYIRE? (nem rosszból mondom!)
Gratula! Na megyek, kajálok, aztán belehúzok, kissé nagy a lemaradásom!
Dante. -
Gabor_(HSF) #24807 Az atari honlapján,a profilodnál -
Gabor_(HSF) #24806 Láttam tegnap "melóba" voltál,azaz pénzes versenyeken..
Te mind a 400 kupont elvásároltad? vagy neked is hiányzik 1 perfect -
MegaHarcos #24805 Hol vannak azok az adatok meik kocsival menyit mentem mert nem találom.Szerintem az órák számát nem érdemes nézni mert sokat kitehet ha egy hoszú verseny közepén vagy és nem akarsz kilépni nyomsz egy p-t és otthagyod vagy rankedozol és nem jönnek be senki.Én 10155km-et mentem öszesen. -
#24804 van egy reborn kódnevű xp,aminél egy listából ki tudod választani azokat a progikat,ami kell,és felrakja telepítés után,emellett van egy zseniális tűzfala beépítve,sp2,frissítések...ergo 1 óra alatt megvan a teljes rencertelepítés:)
hogy ne legyen off,én is leírom,mennyit toltam kevesebb,mint 1 hónap alatt:) :mintegy 30 óra,tehát naponta 1,de van olyan profilom,ami elszállt,10 óra abban is benne volt szerintem:) a megtett távolság kb.2700km,szintén a bukott profil nélkül...sokat ugrálok a térképen:)