Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
A drift videók alapján arcade, de az élvezhetõ fajtából.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

VRSDM
mennyire sim és mennyire arcade?
mert az hogy nyomom a gázt tövig és rángatom a kormányt a 330-as kanyaroknál az nem játék 😄

u dont have to listen anybody else but me

jakewyler
nyomj esc-et és nem fogja,ez sajnos a beta miatt van

ne csodálozz még nincs optimalizálva, betatól nevárj csodát

nah kipróbáltam kormánnyal(momo) egész jó vele menni csak nem mûködik a force feedback benne

Tufa
6600GT-vel, 3200es amd bartonal, 1gb rammal még lowban is élvezhetetlenül beszaggat néha. ha megy akkor jó végülis, én ezt a szaggatást mondjuk nem a videokártya gyengeségére fognám, itt valami más lehet a bibi...

Sland
Ez egy jó kérdés. Sztem még senki sem próbálta kormánnyal...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

VRSDM
egy gyors kérdés...
videókbol elégg arcade-nek tünik..
mennyire igaz? van értelme kormánnyal nekiesni? vagy ?

u dont have to listen anybody else but me

gduck
Köszi!

OFF:
Ahogy olvasom, ez az account auyomatikusan hosszabbítja magát! Aki beregelt, figyeljen rá hogy meg is szûntesse egy hónapon belül (már ha nem akar folyamatosan fizetni!)
ON:

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

jakewyler
XD

<#banplz>

nekem ezt írja ki XD

gduck
Köszi!

kérem valaki törölje az elõzõ hozzászólásomat.

balcooo
http://dnet.3dgamers.com/promotions/testdrive/landing.aspx

de innen csak akkor tudsz a sign-upra klikkelve tovább haladni ha 3dgamer regisztrált (ötdolcsis..) accountod van már!

nem vagy egyedül 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

gduck
Hali!

Már mindent elolvastam, de sehol se láttam hol van a "TDU signup process" oldal???

balcooo
Sland - sorry - csak még egy utolsot az adminisztracioval kapcsolatban:
OFF
Hülységet mondtam az elöbb - emailban is érkezik unique game key, valamint a beta exkluziv fórumhoz code. - sikeres regisztracio esetén.
ON
Majd turok a forumba, irnak e valami érdekeset bugokat, feature-öket illetöen

zolo
Tudom , hogy mostmár elegetek van belõlem , de szeretnék megkérni valakit , bárkit aki rendelkezik érvényes kóddal, és még nem adta tovább 100 felé, a saját aktiválása után küldje el nekem privibe, ha lehetséges.

Nagyon megköszönném

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sland
Lehet, hogy ez nektek(akinek nem inge ne vegye magára, természetesen) vicces, meg jó, hogy írogatjátok a sok hülyeséget, spamet, de nekem NEM!
Nem kell beszámolni arról, hogy mennyivel töltitek, hogy melyik mirrorol, hogy hány percet kell várnotok stb.
Ne legyen spam és sok OFF ha lehetséges.
A Topic a TDU-ról szól, nem a Fileplanetrõl.

Képek, észrevételek, BUG-ok, videók stb ami a játékkal kapcsolatos, az JÖHET!!! Csak SPAM ne légyszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

nem hiába van ott az a kérdõív akinek gyenge gépe van azt nem akarják hogy bennelegyen a betatestbe...

Most én is kamu konfiggal, meg sok x-ekkel próbáltam és egybõl kaptam egy kulcsot...ez a titok nyitja, én is már csak várok, hogy leérjen
jakewyler
de elküldik e-mailba is

balcooo
szerintem a "küldünk mail értesitést" az egy nagy kamu duma. Ugyanis a unique game key-t (A masodik sikeres probalkozasra ) nem mailben kaptam meg hanem tovabb ugrott egy következö site-ra és ott kiirta, semmi mail message!

balcooo
LOOL, végig mentem még egyszer a TDU signup processen, most én is ketszer olyan táp gépet irtam be meg beikszelgettem mindenfélét hogy már részt vettem betatesztekben korabban, és erre továbbléptetett a "you have been accepted into the TDU PC Beta test.." képernyõre... yes yes! már csak megkell varni mig lejön kemény 60-100K/seccel...

Én is saját konfigot adtam meg, majd' fél órája már és nem jött még email. Szerintetek igényeljek még egyet, egy jobb konfig megadásával?
A sevenm-rõl majd megrendelhetõ lesz a game?

Sland
Fejezd ezt be Teflon, vagy ha nem, akkor szólok a modiknak.

Teflon Mike
Akkor meg megvárom míg megjelenik és megveszem vagy le töltöm ennyi meg egy bambi

nemlessz a cracker bácsik nem szoktak bétával foglalkozni <#papakacsint>

balcooo
Ezt a tanacsot akár masfel perccel korabban is elsüthetted volna.... :S En meg beirtam a sajat alsoközepes kongifomat :/
pont akartam irni hogy ugye nehogymá az döntse el a sikert, hogy milyen gépe van az embernek (meg gondolom nem csak arra kivancsiak hogy hogy fut core2duon 7950gtxszel, hanem kozepes gépû testerek sem ártanak..)

nekem adták egybõl a kódot, én kamugépet írtam be sztem azis számit milyen gépet adol meg

Teflon Mike
Na látod én ezért nem bízom benne az ilyenekbe

balcooo
A 3d gamersen van egy hónapos subscribe opció, azt kell nyomatni, mint a frenzy kollega. Én mar regisztraltam (bankkartyaval. UTna mentem a TDU beta test bannerra, onnan "signup" és meg kellett adnom a gépem paramétereit, azt egy nyugtalanító message hogy "köszi, majd értesitunk a reggelt email cimeden ha bekerulteél a beta testbe"
Ugyhogy most 1 percenként refreshelem a freemail cimemet hogy milesz maaaa' 😊))<#zavart2>

Bucser
Azért mert éves elõfizu esetén 2,99 dullár havonta te nagyon te... Ha csak egy hóra fizetsz elõ az $4,95

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tibor
olvasni nem kéne? oldalt írja, hogy félévre 29.99 dollár
(ui: annual=félév)

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

ezt megtehetted volna 1 hozzászólásba, hozzáértõnek privát üzenetbe, és nem telne a topik baromságokkal
Sland légyszíves töröld Teflon Mike(-ot) hozzászólásait
Én regeltem, azt írták majd emailban kapok értesítést a BETA kódról..még nem jött semmi
Teflon Mike
oké

jakewyler
1 kódot sztem nem csak 1szer lehet aktiválni,mert amit tegnap este írtam be kódot kb arra sztem vagy 100-an beregeltek és azoknak mûködik is

Teflon Mike
de nekem már van accountom

akkor válassz egyet, (ha csak a játék miatt kell akkor a legolcsóbbat) akkor utána kérdeznek nevet és bankkártya adatokat.

Teflon Mike
akkor elég ha csak 2.50 dollárt fizetek?

zolo
Én gondolkodás nélkül megvenném, ha lenne bankkártyám... 😞
Hülye kérdés, de nem lehet igényelni másik serialt ugyanazzal a reg-gel,amivel már egyszer igényelt valaki?Mert ugye van olyan, hogy egy kódot egyszer használhatsz fel, de ha véletlen winreinstall volt közben... ?

http://flickr.com/photos/zolika90/

utána elõ kell fizetni spec tagságot! és hozzádvágják.

amíg nincs aktválva addig else indul a gamma

Teflon Mike
Egyébként ez a Valid kód ez csak az online gaméhoz kell?