Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
2500+ barton, 1 giga ram, 9800pro
nem tudom játszhatóvá tenni!!! 800x600-ban minimumon is szaggat
There\'s no replacement for displacement
C2D6600 2x1Gb/800DDR2 7900GT-vel megy minden High-on HDR-nélkül 1280x1024-ben.
1 giga ram
ATI Radeon 9600
1024x768,high,hdr off,élsimitás 4x !
semmi fagyás nincs 😊
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
3700+@2970Mhz
1giga ram
7600gt
És 1024*768 high, hdr off, aa és af nélkül élvezhetõ. 1280-ban már szaggat de nagyon. Másoknál meg ahogy olvastam max graffal megy.
egy kacsa is lesz majd 😄DDD
- amelyikben forgalom van és idõre megy az nem akadt csak néha picit
- amelyikben ellenfelekkel mentem (akik 4-5 kilométerre le voltak maradva 😄 ) és nem volt forgalom meg állandóan akadt
Sztem ez proci gond... És lõn! iP4 3,06 -> C2D6600 upgrade csodát tett a játékkal!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
There\'s no replacement for displacement
ja meg ferari sincs , csak pár Ferrari..
Ha tudod, hogy túlmentél, fordulj meg vagy tolass vissza, és a GPS ismét a korábbi legrövidebb útvonalat fogja mutatni...
.: mobilize.hu :.
@homeless: kevered a dolgokat. csávó furikázásért ruha-kupon jár, 80 ezerért autót kell leszállítani. a apanaszos üzenetedben te ez utóbbit említetted.
.: mobilize.hu :.
És a HDR-t nekem se engedi bekapcsolni...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Másik: Nem tudom, miért olvastad "megrökönyödve". Te biztos nem akadtál még el egy játékba se. Én ezelõtt nem csináltam stoppos küldit, csak normál versenyeket, ahol hasonló szar jelezte a checkpointot. Így nekem logikusnak tûnt, hogy ez is az. A másik meg próbáld ki, hogy továbbmész rajta. A gps nem azt fogja mondani, hogy fordúlj meg, hanem kijelöl egy jó nagy kerülõútvonalat. A bûvös számokra meg képzeld rájöttem, de mikor áthajtottam rajta 5,7-rõl kezdett visszaszámolni és azthittem annyi van hátra a következõ checkpointig. Remélem nem gázoltam bele érzékeny lelkivilágodba azzal, hogy nem jöttem rá elsõre, Mr. Pro.
Jah akiknek gondjuk van kormánnyal, azoknak mondom, hogy ha kikapcsolod a Force Feedback-et, vagy motorral mész akkor nem fog beszaggatni. Vicces, hogy az Audi Cabrio-val sem szaggatott be, lehet, mert nem ment elég gyorsan hozzá, de a McLarenF1-el folyton ezt csinálja. Gondolom azért van mert nem tudja egybõl kiszámolni, hogy a megcsúszáshoz mit jelezzen vissza <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy kibaszott jó a játék. Én nem olvastam vissza a topicba, de el se tudom képzelni, hogy mi miatt sírnak.
A konfigom: AMD Sempron 2800+, 1GB ram, 6600gt.
Beállítások 1024*768, High, no aa, no hdr(de csak azért mert valamiért nem engedi bekapcsolni)
Rezzenéstelenül fut. Egyszer nem volt olyan, hogy szaggatott volna játék közbe, csak akkor szokott amikor a házba vagyok vagy valamelyik szalonba, de ott se idegesítõ. Pedig a konfigom manapság már elég szarnak számít. Nem tudom mit vártok, hogy mx400-al 512 rammal full grafikán fog menni? Nekem egy manapság már középkategóriásnak se mondható gépel majdnem full grafikán fut.
Ide jövök pihizni majd....

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
1. Már kiderült, hogy a warez verzió nem hekkelt béta, hanem a VÉGLEGES klónja! (megkérdeztem olyan embert, akinek megvan és megerõsítette, hogy az õ eredeti példánya is 1.45-ös - az utolsó béta pedig 1.24-es volt)
2. Nem azért optimalizálatlan a játék, mert 9200-as kártyán szarul fut még LOW beállítások mellett is, hanem azért, mert nagyon sok embernél - akiknek komolyabb konfigja van - fut szarul, furán laggolva, akadozva. Minden fórumon találkoztam már errõl panaszkodó emberkékkel, pl: KATT
DE mindjárt felhozhatom a saját példámat is: X1950PRO kártyám van, igaz a procim nem egy nagy ász, de nekem ne mondja senki, hogy egy 2600+ és 1GB társaságában úgy kell futnia az X1950PRO-mon, hogy ugyanolyan érdekesen akadozva, és csontra ugyanannyi FPS-t produkálva minimum beállítások melett (640x480 0xAA, HDR OFF) és maximum beállítások mellett (1440x900 4xAA, HDR ON). Mondták, hogy kevés a procim - oké, de akkor miért van az, hogy vannak emberek, akiknél szarabb procival is akadozás mentesen fut? Mondták, hogy régi a windowsom - oké, de akkor miért akadozik ugyanúgy másoknál, újonnan rakott winnel is, és miért fut nálam akadásmentesen minden más játék?
Ráadásul elég érdekesen, minél több idõt töltök akadozós helyeken (pl. városi rész vagy verseny az AI-kkal), annál akadósabb lesz a játék az amúgy gördülékenyen futó részeken is - míg újra nem indítom a játékot...
Ja, és a korábbi videokártyámmal ugyanez volt: 7800GS!!!
Félreértés ne essék, még így szerintem optimalizálatlanul is a játék elnyerte a tetszésemet, és örülök, hogy végre megint van valami olyan játék, ami az 5. résszel kihalt igazi NFS sorozat és a world racing széria fílingjét hozza, belsõnézettel, és még új dolgokat is mutat.
Azért remélem, valahogy megoldásra kerül majd ez a fura akadozás dolog...
@homeless: valószínûleg driverbõl be van kapcsolva az élsimítás, különben lehetne HDR-t kapcsolni 6600-on is. a másik, eléggé megrökönyödve olvastam, hogy még arra sem jöttél rá, hogy nem a csávót kell elfurikázni, hanem az autót kell leszállítani, és nem tûnt fel, hogy a GPS-en fogynak alul a számok...(azok a mágikus számok a még hátralévõ kilómétereket jelölik - de persze a térképrõl nézve mindegyik küldetésnél ki van írva, hogy mi is az, mennyi kilométer stb...)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A konfigommal 1280*1024 , 4*AA , HIGH és tükörsimán fut !!!
Reaper, mi legyen a klán neve???Logot lehet hozz csinálni???
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
vistához találni már könnyen drivereket?
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
egyébként pedig nincs igazad, mivel a Carbont és a Most Wantedet gépigény tekintetében Grand Canyon méretû szakadék választja el.
a Most Wantedet nálam maxon ment, ugyanúgy ahogyan a Test Drive Unlimited. mindkettõ átlag 30-40 fps-t teljesít, tehát éppen optimális a két játékhoz.