Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
azért mondom, mert engem is érdekelne, hogy mi az a hdr pontosan. melyiktõl lesz szebb?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nekem egy mezei 2,4 Athlon, 1,5GbDDR, és 7300GT-vel vígan elszalad a játék 1024x768 fullon. (igaz minden Brand és nem noname)
Amit 3P írt teljesen igaz, a PC-s iparág mindíg is ilyen volt. Ha jól emlékszem én is '90-ben kaptam meg az elsõ 3x86-os gépemet 512kb-os Trident VGA kártyával és 32Mb os Seagate HDD-vel(akkor volt mint most egy DVD)!!! Megszámolni se tudom hány gépem volt és mennyi pénzt öltem a fejlesztésébe, és mindíg volt egy játék ami már nem akart elindulni.
Tisztán él bennem az is amikor rámsózták az elsõ Gb fölötti méretû vinyót, azt mondták hogy ez 10 évre elég lesz, hát nem...
Azóta csak egyre gyorsabban fejlõdik minden. Itt van ez a VISTA, sztem kell a fasznak, de annyira agressziv a marketing, hogy 1 éven belül mindenkinek muszály lesz beszereznie, ha gémelni akar.
Végszóként annyi, hogy az Atari igenis kitett magáért, és hû utódot alkotott a TD szériában. Aki esetleg nem emlékszik pár évvel ezelõtt teljesen leírták már a TD-ot és mindenki csak az NFS-t nyomta. Ami azóta elócskult rendesen. Igaz, hogy arcade-os a játék meg, hogy kormánnyal élvezetesebb, meg erõsebb kártya kell hozzá. De könyörgöm, nem ugyanez volta a Carbon, vagy MW megjelenésekor???
Üdv
a Winows lefagyott fagyás közben...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Másik kérdés, hogy 6600gt-vel miért nem tudom bekapcsolni a hdr-t?
Nos a WR2 nekem is az egyik kedvencem, szóval. Itt hiába butítod a grafikát, akkor is a poligon szám marad, a gyengébb VGA-sok kedvéért sem fogják különbözõ poligon részletességgel berakni az autókat, helyszíneket stb... Poligon számba meg a WR2-höz képest ez jóval magasabb. Itt sajnos a régebbi VGA-k a kisebb Vertex teljesítményük végett kezdenek elhasalni (pl. a forgalom autói is rengeteg Vertex mûveletet igényelnek). A másik a textúra felbontás, ami szintén jóval mgasabb, mint a WR2-ben (bár ezzen lehet trükközni minõségileg). Az igazi teljesítmény tényezõk HDR és hasonló ki-be kapcsolgatásával lehet teljesítményt nyerni, de nem korlátlan mértékben és még egyszer írom tetszik, nem tetszik itt a poligon szám ami kifog a sok régebbi VGA-n azon meg nincs mit trükközni. Ez van.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nekem 1024*768-ba megy, kétszeres élsmiítással. És High Detail. Egy cseppet sem szaggat. 20- 30 FPs között megy. De ha leveszem az élsimítást, akkor 30-40 között. Ha leveszem 800*600- ra ment majdnem 55- el. Ha 640*480- on akad LOW- on, akkor ott gondok vannak!!!!
DE
low detailen 640ben kb úgy néz ki kis túlzással mint az NFS3 akkor miért is akad?😄 ha nem is nfs3 de azért ennél a low detailnél a world racing 2 sokkal jobban néz ki és az mégis elfut. csak azt tudom oknak elképzelni hogy nincs optimalizálva vagy direkt így csinálták hogy vedd meg a legújabb hardvert...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Irogatjátok, hogy így-úgy optimalizálatlan, de miért is?
Ideje lenne belátni, hogy ez ma a legszebb PC-s autós játék, s látva a játékban élvezzhetõ szabadságot nem csoda, hogy ekkora a gépigénye.
De mekkora is az az ekkora? Szerintem ma ehhez egy 50-55e Ft-os VGA kell, 1 GB RAM és egy 20-25e Ft-os CPU (ezzel már max beállítások ellet fut). Ez azért nem kiugró.
E mellett be kell látni, hogy a PC játék történetében ez midig is így volt. 1991 óta van PC-m, tehát több mint 15 éve, s ez alatt folyamatosan igaz volt, hogy az új és egyben csúcs grafikájú játékokhoz mindig is a kor legerõsebb vasa kellett, vagy sokszor még az sem volt elég. Ez így van most is, akkor miért ez a sírás? Ez sem elõzmény nélküli, hanem pont olyan, mint az eddigi PC-s történelem. Persze Vér Pistikék mindig is voltak, aki ennek tudatában, vagy inkább hiányában mégis vadul tudnak fikázni, pedig csak gondolkodni kellene elõtte, tudom az meg fájdalmas.
Miért kellene futni a játéknak egy 5200, vagy 6200-as nVidian, vagy épp 9250-es ATi-n? Azok a kártyák játék szempontjából már akkor elavultak voltak, amikor megjelentek, ugyanis nem játék célra készültek. Az más kérdés, hogy kinek mit enged meg a pénztárcája. Azon sem kell meglepõdni, hogy egy közép kategoriás VGA-n (igen sajna a 7900GS is oda tartozik) miért csak némi kompromisszum mellett indul el. Ez szerintem így is marad amig a PC-s iparág menni fog. Nem kell összesküvés elméletet keresni, így fejlõdik a játék iparág, így fejlõdnek a hardverek. Tehát mértékkel azzal a jelzõvel, hogy optimalizálatlan, elõbb tessék elgondolkodni, hogy mit is jelenít meg a játék és ehhez mekkora teljesítmény is kell. Az csak buta ábrándozás, hogy ha valaki azt várja, hogy egy 6200-ason, vagy 6600-as nVidian ez jól fog futni.
Mindegy aki megérti megérti, aki nem az meg úgy is még 10x le fogja írni, hogy mekkora egy szemétdomb ez mert az õ irodai konfigján nem akar menni a warez változat, s ezért dögöljön meg az Atari. No comment... 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
talán még annyit, hogy az elsõ "pure acceleration" versenyemet csalással nyertem meg, mivel az idõ engedte, így kicsit visszatolattam.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Erre😊

nekem kifejezetten tetszik, elsõ ránézésre. a beállításaimat elsõre elfelejtette ugyan, de most úgy tûnik megjegyzi õket, akkor is ha kilépek - nem hátrány!
a gépigényrõl annyit, hogy míg az NFS Carbon nekem csak 1024x768-ban, aa nélkül, közepes grafikával ment, addig ez vígan maxra húzva, négyszeres aa-val, és 1280x1024-ben zúz teljesen jó fpst teljesítve. nem vagyok nagyzoló, simán levennék valamit ha nem menne, inkább a játékélményre adok mint arra, hogy maxon legyen.
az egyetlen dolog ami a Carbonban megfogott az direkt sebességfokozatba váltás, bár ebben a az istennek sem akar mûködni, pedig a kuplungnak úgy lenne igazán értelme.
és egy kérdés ha megengeditek. a H-shift opció mire való?
Még ki sem jött a játék de itt páran már nyomják. Nyomjátok. a poén, hogy singleben kb olyan unalmas mint az NFS bármely része volt... csak itt nincs történet😊
Ez a játék arra termett, hogy 10-20 ember Oahu szigetén végigrongyoljon az autópályán. ezt viszont online lehet.. és biza csak eredetivel😊
Ha lesz pénzem megveszem.. a warez meg nem kell mert 1,5 hónapnyi closed beta után tudom mit várok és mit fogok kapni.. már a beta is szinte kész volt pár idegesítõ bug volt benne... Nem hiszem, hogy fogok csalódni a fullban. A listára mindenesetre felkerült amire csak nagyon kevés produktum kerül fel. (évente max 3.)
Nem lehet tudni, hogy egy játék, ami mehetne a grafikája alapján gyengébb gépen is szépen, miért nem megy.
2 ok lehet: ez amit mondasz, vagy pedig optimalizálatlanság.
Én, mint kezdõ 3D programozó tudom, hogy egy tök gyenge grafikájú általam készített játék mennyire be képes akasztani a gépemet, ha valamire nem figyelek eléggé.
Persze olyan játékokról beszélek, amiknek a 3D enginejét nem én írtam(mivel ahhoz még tanulnom kell nem keveset...), szóval abba nem tudok belenyúlni.
Elég egy rossz helyen elhelyezett utasítás, egy rosszul megírt elágazás, vagy egyszerûen a 3D engine nem megfelelõ irányítása.
Szóval a lényeg, hogy vagy igazad van, vagy pedig nem elég optimalizált a játék.
Úgyhogy most eljátszogattam vele, mint már mondtam jó játék, azzal nincs is gond.
Csak az azért fura, hogy 6%-nál vagyok, és már egy Ferrari F430-am van<#idiota>#idiota>
Ez a térképrendszer jól megvan csinálva, tetszik, hogy ahol már voltam, oda oda tudok ugrani, de ahol még nem voltam, oda el kell menni rendesen.
Tuningolni hol lehet a Ferrarikat?
Mert eddig csak 1 tuningolót találtam, de oda csak Chryslert, Cadillacet, meg még nem tudom mit lehet vinni.
Ez az autószállítás küldetés is nagyon tetszik, bazi sok pénzt lehet szerezni vele, idõlimit nincs, csak az ütközésre kell figyelni.
Asus m2n-e sli, A64 3500+, 1 giga 800-as kingstone, asus 7900gs,izomtáp a késöbbi fejlesztésre, a többi (vinyó,gépház,stb) a régi gépbõl idekerült de manapság már a vinyók is nevetséges áron vannak...
Nem egy kunszt gép,viszont késöbb lehet fejleszteni (jó nem c2d-re de például emellett lehet rá gyüjteni😊 )és a procit 2.4-re emelve rivatunerrel megdolgozva a videókarit vígan fut a játék 1280*1024-ben hdr-estül mindenestül úgy hogy alatta 10mbit/s-el töltök folyamatosan lefelé...
Az egyetlen nagykomoly kritika a grafmotort illetõen számomra max az hogy mindig kétszer kell elindítanom a játékot mert elsõre a geforce miatt villog a kép...De ennyi...Deh a lényeg,szerintem egyáltalán nem borzalmas a gépkövetelmény még ahhoz sem hogy a cucc full grafin menjen...
biznisz az egész.(lásd sims 2)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
mindezt úgy, hogy a gépem a legkevésbé sem alkalmas a játék futtatására, és alig várom, hogy megrendeljem az alkatrészeket a tervezett új konfighoz. nem mondom, hogy emiatt a játék miatt fejlesztek, vagy ezért megéri fejleszteni, de az biztos hogy nyomós pro indok lehet 😊
Az irányítás is sztem tök hivatalos egyveleg,vagyis nem túl szimuláció (a feeling rovására menne) de nemis full arcade...fasza köztes állapot.Egy nagyadag patch nem árt neki,de ezesetben is lehetünk elnézõek mivel szerintem átirathoz (valamint a szerintem is nagyon frankó grafhoz) képest a gépigénye alacsony,egy közepes gépen vígan elfut fullgrafin...
Asszem ez életemben az 5 vagy 6. játék ami megérdemli és megéri nekem hogy megvegyem...😊
ember itt a fél SG azt se tudja, milyen játék csöppent az ölébe... bennem a 8-10 évvel ezelõtti gamek színvonalát ébresztette fel... 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezen a videón kicsit el lehet élvezni szerintem 😊. Fõleg ha én játszhatnék a csá helyett ugyanolyan grafikán. Nem tudom, hogy egyesek mért írják, hogy csúnya ez a játék, de ez a videó is kivállóan bizonyítja szerintem, hogy bizony tévednek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!