Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Ha már itt tartunk nekem is szépen megy pedig csak egy AGP-s kártyám van, igaz ugyan hogy 3DMark06ban 5500 pöttyöt tud alapbeállításokkal 😛

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gondoltam egyik a HDR-t, másik az AA-t kezeli 😄DDDDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hykao
Más mentését nem tudod használni.
hykao
Nem vinné, mert hardveresen nem képes rá.
valaki tud küldeni mentést?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

most lehet hülye kérdés, de sztetek melyik az izmosabb, 2db 7800GTX SLI-ben, vagy 1db 8800GTX? És a 2db 7800GTX se vinné egyszerre a HDR-t és az AA-t?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hykao
Nos nagyon kevés dolgot teszek fel, kodek pekket meg nemigen, mert hardveres Realmagic mpeg-divx kártyán nézem a filmeket, így nemigen van rájuk szükség. Majd meglátjuk mi lesz, újrarakni már csak azért sincs kedvem, mert nem szeretném elkúrni az online profilos mentésemet. (már kb. 60%-nál járok) Önmagában is utálom a win reinstall macerát, nem véletlen, hogy már jópár éve nem raktam újra (de az sem, hogy ennyi idõ alatt sem omlott össze, és nem kényszerültem rá, hogy újrarakjam...)

Egyébként érdekes dolog, taskmanagerben feljebb állítottam a tdu prioritását, ekkor röccenésmentes lett, szaladt mint állat, csak az irányítás asszinkronizálódott (kb. 10 másodperces eltérés volt a gombnyomás és a reakció között...)

De mondom, az a baj, hogy túl sok ember panaszkodik ugyanolyan érdekes lassúságra-akadozásra, mint ami nálam is van, teljesen különbözõ konfigokkal, friss és nem friss windows-zal. Szóval sajna kétlem, hogy egy win reinstall megoldaná ezt a problémát, de inkább maradok az akadozásnál, minthogy esetlegesen elõlrõl kelljen kezdenem mindent a játékban...
autoszimulator
Az konfig bmeg!!

.: mobilize.hu :.

3P
Nem bántásként írom, de nem feltétlen a játék optimalizálatlan, mint ahogy írod. Sõt te is írod, hogy más gyengébb gépén meg jobban megy. Ez ugye nem optimalizálatlanság, esetleg valamiféle bug, de még az is kizárható, mivel szinte a ahogy írod is a te konfigodhoz hasonló konfigon jobban megy. De! És szvsz. ez a valószínûbb a te gépeddel akad valamiért a játék. Tapasztalatam én is olyat, hogy egy Windows újra telepítés után ugyanazon a hardveren sokkal jobban futott a játék, értsd lag mentesen.
Ennek gyakorlatilag az az oka, hogy túl sok frinc-francot fel tesznek az emberek, a fõ bûnösök a kodek pack-ek. Ma már nem teszek én sem fel kodek csomagokat, csak a legeslegszükségesebbeket, és ha van választási lehetõség, akkor az adott kodekek közül is válogatok (pl. nem teszem fel a Fraunhoffer MP3 encoder-t, mert több játék hisztis rá, de mégis sokan, sõt talán a legtöbben ezt teszik fel, a kodek packekben ez a legelterjedtebb.
Tehát az ilyen lagolás nagyon is egyéni akadástól van sok esetben. Érdemes lenne esetleg a rendszert kipuclni, vagy úgy újra tenni, hogy tényleg megnézed, hogy miket teszel fel és esetleg közben rá-rá nézel a játékra, hogy a sok kodektõl közben nem áll-e újra fent az adott állapot, így ki is szürhetõ a bûnös. Macerás munka tudom, de egyszer megéri.
Sajnos pont ez a PC egyik legnagyobb gyengéje, hogy túl általános célú túl sok mindenre használjuk és ezek kihatnak egymásra. Ez persze azt is eredményezheti, hogy a tisztelt felhasználó legjobb jóhiszemûsége mellett is pl. hasonló dolgot eredményez.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

TyPhooneDave
jaja,olyannnn uncsiiiii <#taps>

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

TyPhooneDave
Minimum 2 hétig így marad!! <#vigyor><#vigyor>

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

JuanG
az a baj, hogy ez általánosságban igaz a pc-s játékokra...legfõképp az hogy hiába butítod le a grafot nem érsz el vele sebességnövekedést...nekem a R6: las vegas ugyanúgy megy full 1024-be mint low 640-ben 😊)

bocs az off-ért ... este próbálom ki a játékot majd...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

direwolf
Ezzel azt akarod mondani, hogy a 6600GT-t ugyan azt tudja, mint az x1950pro-m? Ne röhögtess már. A windows karbantartásos szöveg meg elmegy talán a 10-16 éves korosztálynak, de azért ne nézz már mindenkit kollektív hülyének.
Ennek a játéknak az a baja, hogy konzolos kódot írtak át fakezû programozók igen feszített munkatempóban. GYK: SZAR A KÓD!!!
Nem a hardverek rosszak, ennek a gamenek egy x1950pro-n 1280-ban maxon 40-50 fpst kéne tolnia folyamatosan! Csak ahhoz le kellett volna kicsit ülni D3D-t tanulmányozni a fejlesztõ kollégáknak, mer egy konzol API-ja szart se ér a PC-n. Ja hogy az idõ pénz? Akkor miafaszér kérnek el 10k pénzt???

Bocs, felháborodtam 😄DD

There\'s no replacement for displacement

Pepsi Twist

<#vigyor><#vigyor><#nevetes2><#nevetes2><#nezze><#nezze>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hykao
Ja, értem.
zorrobomber
jah, hozzátenném még a graf problememhez, hogy elõször elindult a game ugyanilyen fos volt a kép csak még szaggatott is (1-2 fps). Ezután drivert frissitettem, elindult, simán ment és nem is szaggatott. Nyomtam egy alt-tabot, mikor visszaváltottam megint szar volt a kép, bár nem szaggat olyan mértékben mint driverfrissités elõtt

Dante73
keveset.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
A FAQ-ban található linkrõl szedtem...
Csak õtt volt v 1 óra mire lejött.

jakewyler
Hány fps-t javít?

[HUN]FaTaL
mert kipróbáltam õket😄 nem érdekel a gépigénye csak példaként mondtam, carbon is futott 1024ben 20fps körül tdu mégis 1-2 fpst produkál 640ben, valszeg tényleg a poligon miatt. nem fikázom a játékot meg az atarit csak sajnálom hogy nem megy😞 és furcsállottam hogy low detailen amellett a grafika mellett nem megy ennyi

http://goo.gl/gd6Zi5

zorrobomber
azért a graf problémám mindenesetre nem túl kiforrottnak sejteti a motort, másnak is van ilyen, annak is 6600gtvel

Norbi1990
Hello!Nektek bejön a HIvatalos fórum?Mert nekem nem. :S
zorrobomber
csak sajnos beszívja azért néha az embert a hype 😄
mind1, a hétvégén is elõvettem a sim city4et, és qrvva jó 😊 majd ezt is elõveszem(ha érdemes rá) 1-2 év mulva

Sland
Mint már megtárgyaltuk, ugyan olyan konfigon, van, hogy teljesen máshogy megy két különbözõ embernek a játék.
És igen, ez valószinûleg amiatt van, amit említettél, hogy van aki rendben tartja a gépét és van, akinek tele van minden szarral...

Ennek a játéknak szerintem leginkább memo kell. Ezt azok alapján mondom, amiket itt korábban olvastam, úgyhogy akinek nagyon szarul megy 512MB Rammal, az megpróbálhatna venni még egy 512-eset 7-12ezer forintért...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Smuge
Ehhez én is had szoljak pár szót! Az általad leirt konfigon, igaz 1 giga rammal , 1024x768-ba high beállitásokkal meg se rezdül. Talán azért mert nap mint nap rendszeresen karbantarom a windowsom , nincs tele sok tetü memoriazabálo programmal, csak a legfontosabb dolgok vannak fent. Amugy megsugom, hogy az egész titka ez az egésznek, jo windows konfigurácio+ egyébb játékbeli beállítások. És ez igy van mindennel. MINDEN , ismétlem MINDENT el lehet inditani csak ezek kérdése.. zorrobombernek meg teljesen igaza van, ami késik nem múlik , és mennyire igaza van....!!!

Többet ésszel, mint erõvel..

Pepsi Twist
#10599 erre valaki?

zorrobomber
egyébként+ 800*600on hdr, aa off illene mennie 6600gt-n is

zorrobomber
okay, nem veszem magamra
egyébként egy 19" wide acer monitorom van...

Direct törlöd ki az üzeneteimet?

Érdekes ez a játék Nekem megy szépen hdr-rel ennyi! 1024 highon egy x1950 pro 1 giga rammal meg egy a64 sandiego 2200mhz@2970 de egyébként néha nekem is lagol de jácható sztem várjunk egy teljes verzióra vagy épp peccsre mer ez nem hiszem hogy retail lenne !!+ tényleg igaz ezek a mai játékok fõleg ameikek átportoltak naon gagyik is még oan gép kell nekik hogy pffff ez elszomorító de ez van

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Sland
- ha játszani akarsz jobb kártya kell
- lehet hogy a monitorral vannak gondok
- állítsd a játékon belül a brightness-en

Nem rád gondoltam, csak elolvastam 140hozzászólást amiben a 9600xt-sek és a 6600-osok panaszkodnak, De hát akinek nem inge, ne vegye magára

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pepsi Twist
Sziasztok valaki adna egy képet hogy hol van a versenypálya?

zorrobomber
mivel én irtam be legutóbb, hogy 6600gtvel próbálkozok, ezért magamra vettem a sértésed. megsúgom, nem azért nyígtam mert szaggat, hanem a képminõség miatt. +ha megdöglök se fogok 20k-nál többért videokarit venni, max 1 év múlva megveszem a te mostani kártyádat apróér és akkor végig tolom ha most nem fog venni, vér pisti

Pedig jóval lentebb egy nevû fazon épp azzal dicsekszik, hogy nek az általad leírt konfigon (igaz 1 giga rammal) milyen faszán megy a TDU. Úgy látszik ez a game igen válogatós. <#gun>

Sland
Uhh banyek, sok Vér Pisti hogy veri itt a nyálát hogy nem megy a 2.8-as 512MB RAMOS, 6600GT-s gépén a TDU...

hykao
Ilyenekhez légyszi forrást is adj, ahol találtad, hogy lássuk a leírást is, ne csak közvetlen linket!!! 😊
hykao
Az nem vicces, az teljesen helyes angolul úgy! (walk in closet = kis ruhásfülke, gardrób, ruhássarok, ilyesmi)
Ezzel a konfiggal nem csodálkozok. 😊

B@dsector
45fps <1920x1200, 4xAA, HDR, HIGH, VSYNC ON, 16x anisotropic filtering>

konfig az aláírásban

Ja és amúgy elfogadta a bétás kulcsomat is úgyhogy 100%!Valaki nem dobna meg egy mentéssel,mindegy hogy hol jár csak most tényleg nincs kedvem megcsinálni.Szépen kérem😊
zorrobomber
köszi
érdekes...és szomorú

SZVSZ ez tuti hogy a béta teljesen ugyan az no különbség és plusz autók sincsenek benne,mint azt a végleges cd borítón láthattuk...Amúgy valaki észrevette hogy a házban ott hogy PROFIL ott nem az van írva hogy "Walk in clothes",hanem hogy "Walk in closet"?Ez azért elég vicces😊
Dante73

Ezt cerélje le akinek minimumon is akad.
Nem sokat, de segít, leveszi akocsik tükrözödését...
Link

Dante.

pasz :S

nekem jól megy , csak zorrobomber linkelte ezt a képet 😊

nekjem a boltokban vannak ilyesmi grafikai problémáim erre van v.mi megoldás??

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Nekem 7950GT-vel+3.8-as P4-el, 1280-ban, minden maxon, kivéve HDR, és most nagyon szépen megy.

Amúgy úgy vettem észre, hogy nagyon sokan keverik a 7950GT-t, a 7950GX2-vel, úgyhogy: a 7950GT ami nekem van, az nem az a 2 kártya egyberakva, hanem egy magasabb órajelen járó 7900GT+HDCP chip.
mármint így ?

érdekes

zorrobomber
szóval így:
http://img300.imageshack.us/img300/534/clipboard01uq1.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/3774/clipboard02ww1.jpg

zorrobomber
a643000+, 1G ram, 6600gt, legfrissebb driver, és így néz ki:

valaki tud erre vmi okosat mondani? :S

de amúgy az a vicc , hogy "szar" a gépem 😄
de még így is van egy csomó haver akinek erõsebb a gépe , és szaggat neki a tdu minimumon..