Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
ott van a telepitõ "lemezen" a zene 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

wander01
ja és csak a police fájl kilövésével nem fagy a játék se házbol kifele, se kilépésnél. nálam legalábbis...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
yerix, én is nagylamboval mentem olyan idõt azon mint te a mocival.

gduck, jaja tudod ki kellett venni minden forgalmat mert akadt mint az állat 😄DDD meg még rájövök hogy hogyan kell kikapcsolni a madarakat, fákat, házakat, utat, vizet, és a szigetet, és akkor lesz a legkirályabb😄D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

hiho, ami zene megy installnál, gondolom minden installnál ugyanaz, cimet vki tudja? bevallom oszinten lusta voltam utanajarni, egybol ide jottem:p

norbi56
melyik a jobb A driving aidsba a sport vagy a hypersport?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Sland
Fasza lett a banner<#eljen>

Arra kéne rájönni, hogy hogyan lehetne módosítani a rendszámtáblákat...
Akár grafikusan akár csak a szöveget.
Meg mondjuk még egyéb moddolási lehetõségeket kéne összeszedni, és akkor ha öszegyûlt elég, akkor csinálok egy külön szekciót a FAQ-ban a modoknak!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

norbi56
hogylehet ilyen drága autókat venni nekem csak 1 c osztályos corvettre futotta

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Akkor lehet én vagyok a béna a moci 320-324nél többet nem tudott produkálni!
gduck
Simán mehetett annyit a Ferrarival, mert Én lambóval mentem annyit mint Te mocival 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Hát nem tudom Gabor_(HSF) neked hogy sikerült olyan szép idõt menni a Ferrari-val. De nekem motorral ennyit sikerült, pedig nem kiméltem a gépet. <#wink>

gduck
És ráadásul most már nem is akad a gyengécske gépeden a játék 😄 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wander01
tudjátok mire jöttem rá teljesen véletlenül? rekettyés állitását probálgattam miszerint a yardokat egy fájl átnevezésével ki lehet venni. namármost. test drive unlimited\Euro\BNK\Vehicules\Traffic\Police1.bnk fájlt átneveztem hogy ne találja meg (police1.bnk.old-ra speciel) és képzeljétek el, teljesen megszünt minden forgalom, kivéve az AI versenyzõket. azok igy is flangálnak a térképen, de rajtuk kivül nincsen más kocsi. sztem egész jo, driftelgetéshez igy tökéletes 😊

rekettyes
Ja engem is mindig leszívat a Yard! És észrevettem hogy mindig ugyanaz a szõke picsa büntet meg a város akármelyik részében járok<#vigyor1>
Hasonlít valamelyik szinésznõre de még nem jöttem rá kire. Egyébként lehet olyat, hogy a police. valami fájlt átnevezed police2.-re és akkor nem lesznek.

reaper5687
Hehe, jó a meseratis képen a levegõben levõ világítótorony <#vigyor2>
reaper5687
De ha jobban megnézed, akkor meglátod, hogy amikor az 1 M verseny közben "vágnak meg" akkor a végösszeg mindíg 0! Úgyhogy nyugodtan le lehet sz@rni õket, csak nyomni kell mint egy állat <#taps>
V43 1105
Látom a rendszám táblát félted! 😄😄😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

autoszimulator
<#merges2>

Engem kétszer 15 ezerre, és annyi volt 😄

.: mobilize.hu :.

robotnyk
egy kis képszpem, remélem senki nem haragszik. amúgy úgy 3 órája bedugtam a kormányt, hogy kipróbálom, milyen, hát elfelejtettem ebédelni. <#idiota>
nem kis esélyt látok rá, hogy eredeti, dobozos verzió lesz ebbõl a polcomon.

photo mode, 1024*768 hdr, 4*aa
Mattboy
Engem megvágtak 77000 dodóra...

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

autoszimulator
Hát én szimplán megálltam nekik mikor 3as lett a körözés 😄 Idõt is alig veszítettem és az 1 millás nyereménybõl futotta a bírságra is 😊

.: mobilize.hu :.

Sziasztok.Árulja már el valaki mit lehet tenni a rendõrökkel.Ha egyes körözöttségi szinten állok az még elmúlik,de a hármast hogy a francba lehet eltünteni.Hiába nyomom neki nem tünik el.Hogy a francba tudták ilyen szarul megcsinálni.Teszem azt éppen benne vagyok az 1.000.000. versenyben és pont a közepén belerohanok egy fatökü rendörbe.aztán a mocsokok vadászni kezdenek rám,és már kész is a hármas körözöttség.Nem lehetne valahogy kitörölni õket?Már próbáltam a taffic-ot kitörölni,de nem vette be.Ugyanúgy volt forgalom meg zsernyákok.Ezt legalább megcsinálhatták volna kikapcsolhatóra.Ha valakinek össze jött már leírhatná.Köszi
buldozer99
Fasza a Banner

Forca Barca

Az One shot misszió azt jelenti, hogy ha egyszer sikerül, már nem vállalkozhatsz rá újra. De ha küldetés közben leamortizálod a gépcsodát, akkor P betûvel belépsz a "free ride pause" menübe, ott van "retry" opció. Vagy letérve az út

Idõlimit nincs, általában én is a "hosszabb" útvonalon megyek. 😊

Voltan
Hogy lehet bekalibrálni gamepadot hozzá? A controls menüben csak keyboard van...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

M@TriX
nem indegyiket lehet újrakezdeni.
én nem szoktam, de ha jól rémlik van "One shoot" vagymi misszió belõle, amit ha jól értettem csak egyszer lehet próbálni.

amúgy meg általában exkluzív gépeket kell leszállítani, szóval én ki szoktam élvezni õket, belsõ nézet óvatos vezetés, egyenesbe padlógáz, stb. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A lesuzállítandó autós küldetéseket érdemes újrapróbálni, épségben megérkezett autóért 1,5-szörös jutalomszorzó jár. A legkönnyebb pénzszerzséi módszer.

hykao
Ugyanúgy, ahogy a bétában. (csak a nem új, klasszikus autók esetében)
Bucser
A betaban a szalonban sokszor elfogyott az autó amit venni akartam
így elõ kellett rendelni.

Ez most is megvan még?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

AdaKiller
mondjuk most megvan a pénz egy mclarenre, csak este nem volt kedvem megvenni a milliós verseny után. gondoltam megvár ma is a szalonba😊

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
én nem néztem sose, hogy melyik melyik😊, darab darab, alsó kategóriában audik voltak, aztán lambok, és ferrari, +1 saleen motorból is csak kawa van.

Mattboy
Akkor nem voltam elég körültekintõ....meg a térkép is kicsit megtévesztõ...mer ott van ratja a lexus salon....

De így legalább tudom, hogy nem vok hülye!
<#wave>

rekettyes
Azt nem tudom mi az ss2 , én 2004-be vettem már nem mai darab.
7300GT DDR3 van mellé.

hykao
Lótúrót már bazz. Nincs Lexus egyelõre a játékban...lehet, hogy majd késõbb peccs formájában.
Ezért érdemes kérdés elõtt elolvasni a FAQ-t, így sok felesleges hozzászólás elkerülhetõ.
AdaKiller
nem, én szigorúan csak a ker. végigjárása után tudtam bemenni. és nekem is megvolt minden ker. csak asszem 3ba nem voltam bent, és azt kellett végigmásznom.

nekem a procyon-os verzió van

Mattboy
Szerintem is érdekes.
Te az elejétõl be tudtál menni?

Neked milyen version?

AdaKiller
bocs, nálam maradt ki az egyik mondatod("Ráadásul már tudok mocit venni.")😊))

amúgy igen, oda is be kellene tudnod menni, hogy mocit vegyél. felettébb érdekes így😊

Mattboy
Lehet rosszul fogalmaztam.

Vettem már egy Ducatit....de a Lexus salonban nem jártam még, mer nem tudok bemenni...

Ez bug vagy kell valami ahhoz h a lexusba be lehessen menni?

AdaKiller
összes autókereskedést végig kell járni, legalább 1 be-kilépés erejéig. és akkor be tudsz menni a mocikereskedésbe is.

AdaKiller
nálunk még tudtommal nem lehet kapni, de amúgy pár országban már megjelent.

reaper5687
Oké most hirtelen jó lett, nem szóltam <#idiota>
Mattboy
SZiasztok!
Megosztanék egy furcsaságot.(bár lehet hogy evidens)
Ahhoz hogy mocit tudjak venni, a lxus salonba is be kéne menni nem?
Én hiába megyek el mellette nincs "bejárat".
Ráadásul már tudok mocit venni.
Ez bug lehet vagy csak elnéztem valamit?

reaper5687
Hali nekem nem mûkszik a banner, pedig Firefox 2.0.0.2
Csak valami hobbi és ajándék reklám látszik
Bocs hogy írok, de nincs türelmem 800 h.sz. végigolvasni, de most akkor a game megjelent?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

AdaKiller
hát itt is az kellene, de ugye ezt is ki lehet cselezni, mentés mentés hátán...

én is mentek minden kilépés után, biztos ami biztos😊

AdaKiller
úgy, hogy a csajom is szokott vele játszani😊))aztán megcsípték a száguldozásai után xDD

SötétBarom
Ennél a rencernél sokkal gecibb volt a juiced, ahol egy pink-slip verseny elõtt közölte, hogy ha áramszünet, bug, kilépés, vagy bármi történik automatikusan bukod a versenyt =)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shoots
Hmm hogy erted hogy elkaptak a csajodat a zsaruk?

direwolf
Nem hinném, mert ha celeronnal jobban megy, akkor ott nem a VGA a gond 😄

There\'s no replacement for displacement

direwolf
Én rendszeresen lövöm ki taskmanagerrel, mert béna vagyok, ezt csak egyszer játszotta el. Az az érdekes, hogy ilyen "fícsör" is van a cuccban :-/

direwolf
Athlon XP-bõl van többféle, a Barton mag elég régi. Úgy tudom újabbakban már benne van SSE2.
Milyen VGA-d van?