Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
gduck, jaja tudod ki kellett venni minden forgalmat mert akadt mint az állat 😄DDD meg még rájövök hogy hogyan kell kikapcsolni a madarakat, fákat, házakat, utat, vizet, és a szigetet, és akkor lesz a legkirályabb😄D
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Arra kéne rájönni, hogy hogyan lehetne módosítani a rendszámtáblákat...
Akár grafikusan akár csak a szöveget.
Meg mondjuk még egyéb moddolási lehetõségeket kéne összeszedni, és akkor ha öszegyûlt elég, akkor csinálok egy külön szekciót a FAQ-ban a modoknak!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Hasonlít valamelyik szinésznõre de még nem jöttem rá kire. Egyébként lehet olyat, hogy a police. valami fájlt átnevezed police2.-re és akkor nem lesznek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem kis esélyt látok rá, hogy eredeti, dobozos verzió lesz ebbõl a polcomon.
photo mode, 1024*768 hdr, 4*aa
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
.: mobilize.hu :.
Idõlimit nincs, általában én is a "hosszabb" útvonalon megyek. 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
én nem szoktam, de ha jól rémlik van "One shoot" vagymi misszió belõle, amit ha jól értettem csak egyszer lehet próbálni.
amúgy meg általában exkluzív gépeket kell leszállítani, szóval én ki szoktam élvezni õket, belsõ nézet óvatos vezetés, egyenesbe padlógáz, stb. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
így elõ kellett rendelni.
Ez most is megvan még?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Steam Nick: adakiller
De így legalább tudom, hogy nem vok hülye!
<#wave>#wave>
Ezért érdemes kérdés elõtt elolvasni a FAQ-t, így sok felesleges hozzászólás elkerülhetõ.
nekem a procyon-os verzió van
Te az elejétõl be tudtál menni?
Neked milyen version?
amúgy igen, oda is be kellene tudnod menni, hogy mocit vegyél. felettébb érdekes így😊
Vettem már egy Ducatit....de a Lexus salonban nem jártam még, mer nem tudok bemenni...
Ez bug vagy kell valami ahhoz h a lexusba be lehessen menni?
Megosztanék egy furcsaságot.(bár lehet hogy evidens)
Ahhoz hogy mocit tudjak venni, a lxus salonba is be kéne menni nem?
Én hiába megyek el mellette nincs "bejárat".
Ráadásul már tudok mocit venni.
Ez bug lehet vagy csak elnéztem valamit?
Csak valami hobbi és ajándék reklám látszik
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
én is mentek minden kilépés után, biztos ami biztos😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
There\'s no replacement for displacement
There\'s no replacement for displacement