Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
ott lesz majd az RX8 + a MX5 😊)
amit it belinkelt valaki itt öszesen 22verda tölthetö le virtáuális pénzé természetesen boxra.
elvileg pc re több verda lesz pluszba nem?
pl ac cobra 429 ,dodge chargher
és elvileg fizetni sem kell érte .(valaki irta multko)

ACER Aspire 5738ZG
Bakker de várom hogy megjelenjen<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
ON:
Gyerekek vegyetek egy Caterham-ot azzal aztán tuttok driftelni vazze...(azzal minden kanyart be lehet venni úgy hogy közbe nem csúszik le az útrol és olyan szépen baxxa ki a seggét hogy csak na és persze meg is lehet fogni<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
meg mindenkinek?
elárulom a test drive 5 volt
.: mobilize.hu :.
http://www.testdriveunlimited.com/download/ ezek a letölthetõ autók megfelelnének😊
Remélhetõleg hamarosan mi is megkapuk õket😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
http://goo.gl/gd6Zi5
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Viszont az biztos, hogy megveszem és a köv. konfigon menni fog.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ez a harcore mód PC-ben nincs ? 😊)
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Amúgy témához kapcsolódva: mondom nekiugrok a milliós küldetésnek mégegyszer, hátha jobb lesz az idõ, meg még plusz egy milla...erre mi történik a 26/32-es checkpoint környékén olyan 38 percnél? Connection lost... Na bassza meg... Azért ez milyen baromság, hogy az egyjátékos versenyemnek annyi lett, mert megszakadt a kapcsolat...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Én (mint ahogy azt írtam is) az 1.000.000 USD-s versenynél láttam ilyen 44 percet az volt nekem hihetetlen. A másik körverseny csak 200.000 USD, ott sima ügy a 44 perc.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Abban nekem 56:17 a rekordom a 880 lovas Enzoval. Erdekes, de a 424 km/h vegsebessegu Koenigsegg -el nem tudtam jobbat menni, habar ennek betudhato a forgalom is. Parszor 400 folott akkorat csattantam hogy kiszalltam a rekettyesbe 😄
Több képet is láttam, hogy 44 perc körül csinálták meg. Most vagy én vagyok oltári béna, vagy némi csalással érték el az idõt az urak/hölgyek. Õszintén megmondom, hogy nekem nem is elsõre sikerült a verseny, de hát ez van. 44 perc körüli értéket én csak úgy tudtam benne csinálni, hogy kivettem a forgalmat és végig mehettem szinte padlógázon. Ok én billentyûrõl tolom, de azért akkor is szkeptikus vagyok, hogy kormánnyal meg lehet csinálni a 44 percet forgalomba. Pedig ahogy nézem többben is (hozzám hasonlóan) Enzo-val tolták.
Szóval ezek a 44 perces idõk forgalomban, vagy a forgalom kiszedése után sikerültek?
a lámpát be lehet kapcsolni vagy csak villogtatni lehet vele??????
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),