Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
Úristen 😄 És te majd a fullosba is beteszed a mentésed, és soksok elõnyöd van 😄D nem fair 😊 Najo mondjuk megdolgoztál érte, nekem nem lenne kedvem 88%ról újracsinálni 😊

.: mobilize.hu :.

van japán autó bolt is 😊

ott lesz majd az RX8 + a MX5 😊)

http://www.testdriveunlimited.com/download/
amit it belinkelt valaki itt öszesen 22verda tölthetö le virtáuális pénzé természetesen boxra.
elvileg pc re több verda lesz pluszba nem?
pl ac cobra 429 ,dodge chargher
és elvileg fizetni sem kell érte .(valaki irta multko)
vki
Keleten valahol van egy Lexus kereskedés is, csak az a helyzet vele, mint a Merci kereskedéssel.

ACER Aspire 5738ZG

hykao
Ja, találtam északon is egy Merci kereskedést, de oda sem lehet bemenni. (van a parkolójában egy SLK és egy CLK)
Pepsi Twist
OFF:

Bakker de várom hogy megjelenjen<#vigyor3><#vigyor3>

ON:

Gyerekek vegyetek egy Caterham-ot azzal aztán tuttok driftelni vazze...(azzal minden kanyart be lehet venni úgy hogy közbe nem csúszik le az útrol és olyan szépen baxxa ki a seggét hogy csak na és persze meg is lehet fogni<#vigyor><#vigyor><#vigyor>)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hykao
Hát szerencsére már csak mókajáték volt, mert amúgy minden egyjátékos feladatot teljesítettem már legalább egyszer. Jelenleg 88%-on vagyok, már csak az 5000 mérföld (4089 megvan belõle) és 5 multi tétel van hátra amikért pontok járnak. Mondjuk nem tudom mikor érem el a 100%-ot és a vele járó ACE minõsítést, mert ha jól tudom az INTER klubverseny még nem is mûködõ opció...(illetve kajáldás saját versenyt nem tudom fogok-e valaha nyerni...)
sland nem ismerös a zene ?
meg mindenkinek?
elárulom a test drive 5 volt
autoszimulator
LOL!! Akkor azt élvezni fogom, mert a netemnek mániája hogy kb 30-35 percenként elmegy, ruter tápkábel kihuz/bedug és visszajön :S

.: mobilize.hu :.

Waczkor
Nekem a Lambo Countach-t,a Ferrari 612 Scaglietti,Corvette C1 1957 Hardtop hiányzik😊
http://www.testdriveunlimited.com/download/ ezek a letölthetõ autók megfelelnének😊
Remélhetõleg hamarosan mi is megkapuk õket😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

[HUN]FaTaL
mindössze 1 vagy 2 egész hozzászólást kellett volna visszaolvasnod <#lama><#lama>

http://goo.gl/gd6Zi5

reaper5687
És ezek a vasak mikortól lesznek már benne? F40 KELLL!!! Dodge Charger KELLL!!!<#buck>
Synit HUN
Nem a Millionairs-t. A kategóriás motorral is mehetsz rajta.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

REAKTOR
Szevasztok, kint voltam ausztriában a saturnban és már megvan nekem a játék, fémdobozban. Na megyek is onlijn.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Pepsi Twist
Én a legjobban a Caterham-al tok driftelni azzzal nagyon lehet a verseny pályát szinte végig driftelem...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

rvn
és még 1 klérdés az f40 es videón a jobb oldalt lévö autó az mire jó ill hogy lehet behozni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hykao
Ahogy már ezerszer volt róla szó: VAN. 450 ponttól (45%) választható a fõmenübõl. Ám HARDCORE MÓDBAN nem játszhatóak az egyjátékos versenyek.
gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
PC-n is van 😄

hykao
Vegyél komolyabb videokártyát.
gduck
Ezt nem is tudtam 😄 (Belsõ nézet átka...) Eddig csak "repkedtem" hardcore módban 😉

Kösz a válaszokat. Tényleg.
Viszont az biztos, hogy megveszem és a köv. konfigon menni fog.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Sland
Ferrari F40 is odabasz

#12179 De van!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

durva 😊

ez a harcore mód PC-ben nincs ? 😊)

norbi56
radeon 9600 kicsit szaggat mitcsináljak hogy ne szaggasson?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Sland
Olyan videó hogy beszartok 😛

Evvel a Hardcore moddal nagyon lehet majd ám driftelni 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hykao írtam Neked privit.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

A 200.000 versenyben bármivel lehet menni (talán Cars Only azért van), a Millionare's Challenge-en pedig bármilyen A Class cuccal mehetsz (ez lehet motor vagy autó).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

hykao
Tuti.

Amúgy témához kapcsolódva: mondom nekiugrok a milliós küldetésnek mégegyszer, hátha jobb lesz az idõ, meg még plusz egy milla...erre mi történik a 26/32-es checkpoint környékén olyan 38 percnél? Connection lost... Na bassza meg... Azért ez milyen baromság, hogy az egyjátékos versenyemnek annyi lett, mert megszakadt a kapcsolat...
Eisenhower
izé. fasza lett a banner!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

reaper5687
Akkor jó, mert már azt hittem én vagyok a béna! Forgalom nélkül a legjobbam, sok eséssel 48 lett, forgalommal 51. A másik simán megvan 44 körül de azon csak állni kell a gázon és kész <#hawaii>
3P
Mármint a 8 fõs versenyt és nem a millió dollárost ugye, mert a milliósban csak Calss A-val lehet indulni. (legalább is ez van a verseny kiírásban).

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Eisenhower
ha megmondom ban-t kérsz nekem 😄 amugy egy decemberben vásárolt Leadtek 7950GT 256Mb-osat passzintanám le egy vagy ASUS x1950xt-re vagy egy Gigabyte x1950xt-re ha gigának létezik egyáltalán olyan karija... és 2000ft lenne a csere ^^ ismerõs 😊 persze az ati kari zsir uj meg garis ^^ mielõtt még itt használtra gondolsz

3P
Akkor mégis csak...
Én (mint ahogy azt írtam is) az 1.000.000 USD-s versenynél láttam ilyen 44 percet az volt nekem hihetetlen. A másik körverseny csak 200.000 USD, ott sima ügy a 44 perc.

Synit HUN
Én azt Kawával 47 perc alatt csináltam meg és sztem lehet még belõle faragni.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

505thZajcev[PT]
Nekem is 1900XT-m van ,de a HDR-t kikapcsoltam, mert teljesitmeny szempontjabol nem ajanlott 😉

Sland
mennyibe fájna neked a csere? én is ezen gondolkodom 😛

nem kell nekik menni
3P
Nekem "csak" X1900XT-m van és megy vele együtt. Az X1950XT csak órajelben egy hangyányival gyorsabb. Az erõ is megvan a kártyában, hogy a ketõ együtt menjen 16xAF és 4xAA mellett.

3P
Azon a körversenyen én is annyit mentem, ahol a többi kocsi ellen mentem, azaz 8-an versenyetünk, de ott nincs forgalom. A másik körverseny, ahol 60 perc az idõ limit, na ott van forgalom is, én ott vagyok szkeptikus a 44 perces idõvel. Nem vagyok különösebb zseni, de a forgalom kiszedésével tudtam ilyen idõt menni és nem is igazán hibáztam. Szóval tényleg szkeptikus vagyok, hogy forgalom mellett is lehet ilyen idõt menni...

Eisenhower
hykao neked milyen a vga-d? le akarom pattintani a 7950gt-met egy x1950xt-re olcson megusznám. x1950xt-n tuti megy a HDR meg az élsimítás együtt? 😊

505thZajcev[PT]
A 44 perc teljesen realis, asszem ezen a versenyen en is 45 perc korul mentem, de akkor meg csak a sima Enzoval, lehet megegyszer nekifutok a 3-as tuninguval 😉

505thZajcev[PT]
Nem, ez a Tour of the Island, ebben nincs forgalom. En is a szivemhez kaptam, amikor azt hittem hogy a Millionairs Challenge-n futottak ennyit.
Abban nekem 56:17 a rekordom a 880 lovas Enzoval. Erdekes, de a 424 km/h vegsebessegu Koenigsegg -el nem tudtam jobbat menni, habar ennek betudhato a forgalom is. Parszor 400 folott akkorat csattantam hogy kiszalltam a rekettyesbe 😄

3P
Nézem az 1.000.000 $-os versenyidõket itt a topikban.
Több képet is láttam, hogy 44 perc körül csinálták meg. Most vagy én vagyok oltári béna, vagy némi csalással érték el az idõt az urak/hölgyek. Õszintén megmondom, hogy nekem nem is elsõre sikerült a verseny, de hát ez van. 44 perc körüli értéket én csak úgy tudtam benne csinálni, hogy kivettem a forgalmat és végig mehettem szinte padlógázon. Ok én billentyûrõl tolom, de azért akkor is szkeptikus vagyok, hogy kormánnyal meg lehet csinálni a 44 percet forgalomba. Pedig ahogy nézem többben is (hozzám hasonlóan) Enzo-val tolták.
Szóval ezek a 44 perces idõk forgalomban, vagy a forgalom kiszedése után sikerültek?

atomboy
Csak villogtatni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sziasztok!!!
a lámpát be lehet kapcsolni vagy csak villogtatni lehet vele??????
hykao
Végre mûködik az online adás-vétel is - csak értelme nem sok, mert nevetséges árakon hirdetnek jórészt...
Miért van az, hogy most játszottam volna és iszonyat szaggatott 800x600-ban. gondoltam meg nézem 640x480-ban. Mingyá ment 26FPS-el. Aztán gondoltam rárakok egy kis élsímítást, akkor vissza esett egy kicsit, gondoltam ráteszem még a medium grafot és azóta megint 6FPS-el megy. Akár mit csinálok szaggat. Tudja valaki mi lehet a baj?

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

<#worship><#law>

reaper5687
Ez most a Millás verseny ideje? És forgalommal? Mert azért szerintem ez akkor szép eredmény, fõleg mivel kormánnyal neki se kezdhetek, bert csak úgy spontán néha beszaggat, de iszonyúan!