Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és, hát itt a 9800 Pro val van nagy probléma 😉.

Ill be back !!!!

manutdzoli
íí

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Nekem nincs túl sok problémám az athlon xp 3200+ szal. Úgyhogy nem hinném, hogy mindössze az SSE a probléma. A processzor órajele, és az L2 chace számít nagyon, persze ez a cerkákra nem vonatkozik.

Ill be back !!!!

AdaKiller
én is csináltam alt+tab, fel.kezelõbe bezárást( kb 2xer-3x-or), mivel elkapták a csajomat a zsaruk, és legmagasabb bünti vmi 40 vagy 50 ezer környékén volt, de én ilyet nem tapasztaltam. de volt mikor kicsengettem 2xer egymás után 25 és 30 ezret...

Steam Nick: adakiller

505thZajcev[PT]
Ezt a Millionairs Run -on csinaltad?

rekettyes
Nekem már megint nincs semmi lóvé! A leszállítandó verdákat rendre sikerül leamortizálni <#vigyor1> Mindegy mert ez az Alfa Romeo is megy 240-et az meg bõven elég!

rekettyes
Nahát ekkora hülyeséget leírni. Méghogy celeron hahaha !
Én AMD 2400+ -al tolom és egészen jól megy!

Kedvenc verdáim 😊

direwolf
És a bannerbe tegyétek bele, hogy SSE2-t tudó procin lehet csak emberi jácchatóságot kicsiholni. Pl. hiába van gyerekem gépében 9800pro, még 640-ben is szar, mert alatta egy AMD XP 2500+ Barton van, ami csak SSE1-et tud. Ugyan ezzel a VGA-val Celeronon vígan megy 800-ban.

There\'s no replacement for displacement

direwolf
Egy tapasztalat, hátha valaki ilyennel szív:
nem akartam kifizetni egy zsíros büntit, ezért alt+tab feladatkezelõvel kill... újraindítás után a game gyakorlatilag használhatatlan lett, annyira lassan futott (értsd: 1-10 fps a korábbi 30-40 helyett)
Szokásos procedúra: gépújraindít (nemjó), savefile mentésbõl visszaállít (nemjó), gameújratelepít (nemjó!!!)... na itt azért fennakadtam kicsit, mert más játékok faszán mentek :-o Mindenesetre csak egy rendszer visszaghostolás segített!
Nem tudom mit hova írogat, vagy milyen fileokat nyitogat meg ez a szemét, de valamit rendesen agyonvágott...

There\'s no replacement for displacement

Köszi

gduck
Így már ok 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

M@TriX
a banner nálam is szar volt, ugyanis aki bettete az egyszerûen "bebaszta" az swf-et ami több böngészõnek nem tetszik.

Szóval átírtam, hogy html-bõl nyissa meg a flash-t nálam már jó, remélem mindnekinél...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
szerintem nagy kár térképpel meg mentésekkel meg hasonlókkal elrontani a játékot, én ezt tuti ki fogom élvezni, már régen jelent meg ilyen kiváló játék. kb 10%-nál járok lové van dögivel, most keresem az autószalonokat, autózgatok, stoppos, meg verdaszállítós küldetéseket cisnálok nagyobb részt. Utóbbinál tök jó, ha hibátlanul viszed le a gépet szép vastag bónuszt kapsz.

jelenleg egy Corvette-t hajtok, de most keresem a következõ igazit... 😉

még jó hogy napi max egy órát tudok gémelni, szóval nekem sokáig kitart majd 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gduck

gduck
Firefox-ban tuti, de explorerben nem látom (Ha közvetlenül a flash fájlt nézem akkor megjeleníti)

Sztem nálam van vmi gubanc 😄

bertino
ha végigmásztál minden autószalont

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok! Nem Vagyok angolos,ezért lenne egy kérdésem: mikor lehet mocit venni,mert nekem még egyenlõre nem engedi? Köszi a segítséget. Üdv!
nekem is ie7-em van , és megjelenik 😛

gduck
Fasza lett 😄

hykao: Nekem a fórumfejlécben nem jelenik meg a banner! (böngészõ: IE7)

<#worship>

DJ Skyline
fasza a banner <#eljen>

AdaKiller
mûködik, és köszönjük az új bránert😊)) tetszetõs!!!

Steam Nick: adakiller

SötétBarom
Néhány saját készítésû fotó (hogy ne csak a bugokról, verziókról meg peccsekrõl legyen szó..):

Ennél szebb játékot még életemben nem láttam..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

autoszimulator
Nah remélem most már müködik! IE-vel és FireFoxal ki tudtam próbálni, azokban most már minden uj ablakban nyílik meg 😉

.: mobilize.hu :.

hykao
Beraktam. Légyszi annyit módosíts, hogy az összes kattintható link új ablakban nyíljon meg, mert így a banner helyén fognak megnyílni!
autoszimulator
Nah srácok ennyire jutottam a banner-ral, remélem tetszik, ha valakinek van még valami kifogása, azt jelezze nyugodtan!

Itt megtekinthetõ!
A kis dobozkában (bal felsõ sarok) levõ információk könnyedén szerkeszthetõk, updatelhetõk egy txt fájl segítségével, amit majd megcsinálok, hogy páran elérjék a topikból, akikhez általában hamar eljutnak az infók (pl hykao, Sland).

.: mobilize.hu :.

ne ott írd be
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\cdkey.txt
ha ide beteszed nem kell alt+tab-al szenvedni
manutdzoli
Indításnál miért nem fogadja el a kódot??

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

hykao
Ehh, úgy tûnik a GameSpy szarakodik, nem mennek a szerverek...
Eisenhower
ááá megõrít ez a villogás. érdekes modon a beta ne mcsinálta pedig ugyanazzal a driverrel nyomtam akkor is 😞(( olyan mintha mindíg ki akarna lépni a játékbol egy pillanatra, de minden marad és játszhatok tovább csak már idegesítõ kicsit.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hykao
Na ezért jó a HDR... 😊)) Egyébként akkor állítsd feljebb a fényerõt, nálam nincs olyan helyszín - még éjszaka sem! 😊

Ja, és ha lesz is lámpa az autókon netán valami modder által, arra akkor sem lesz elég a fényereje, hogy megvilágítsa az utat. Szal max. arra lesz jó, hogy az AI-k és az online játékosok jobban látsszanak, úgy, mint a forgalom jármûi.
gduck
Ugyanaz: MC 1.45A !

azért akad néhány rész ahol nappal is elférne a fényszóró.
hykao
Miért nagy hiba?
robotnyk
fényszóró témában javítsatok ki, ha tévednék. eredetileg nincs éjszaka, csak mod révén, nem tettek bele fényszórót, mert nem volt miért, nagy kaland.
rekettyes
Hát engem nem izgatnak ezek a beállítások! Egy lassabb játékmenetnél fontosak de itt nem.. Mondjuk nem is vagyok egy kocsibuzi ..
Ha tényleg nincs fényszóró az nagy hiba.
Ja és ennyi madár még Madagaszkáron se röpköd mint ezen a szigeten<#vigyor1>

csak villogni lehet vele, ami az éjszakai modot éppen nem ragyogja be.
azért elég nagy para, hogy ablak le-fel is van de nincs fényszóró.
Amúgy pl. szigettúrára tökéletes a Ferrari Enzo: 44'24''54 alatt megoldottam. De forgalmat kerülgetni vele bár gázos.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

hykao
Azért ez nem igaz.
hykao
Sehogy. Csak villantani tudsz, de az már kihívásnak minõsül... 😊
de valami patch-rõl volt itt szó nem? azt hol lehet megtalálni?
rekettyes
Ja és ez a HDR meg AA fasság semmit se számít 220 KM/h száguldásnál, ami a játék kb 99 %-át teszi ki.. Nem érdemes miattuk izgulni.

rekettyes
Na eljutottam nagy nehezen a sziget balfelsõ sarokba vagy 1 órába tellett!
Meg a lóvé fele elment büntetésre! Valaki körbeautókázta már mennyi idõ?? Megállok egy stoppos lotyónak uútközben és még beszól, hogy ilyen kocsiba nem száll be! A büdös..<#vigyor1> Lámpát hogy tudom felkapcsolni?

hykao
Hát pedig biztos lehetsz benne, hogy nem szedték ki belõle...ugyanott van az, keresgélj tüzetesebben.

Apropó: aki letöltötte a legújabb letölthetõ verziót az ATARI oldaláról, és már fel is rakta, mondja már meg, hogy a verziószám ugyanúgy 1.45-ös?
Az EDEN logo hol van a procyon verzióban? Nem találtam meg ott ahol a bétában volt...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Tévedés, a HDR nem SM3-as feature, egy jobb SM2-es karin simán mûködik ha a programozók úgy írják meg. A HDR-hez tartozó shaderek nem igényelnek semmi SM3-as extrát, a 64bites floating point render targeteket meg már a SM2-es karik is támogatják. Én is csináltam már 64bites true HDR-t ami futott 9600/9800-as Radeonokon. (Gimi mellett DX-es 3D graf engine progizás a hobbim.)

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Eisenhower
fenébe kiléptem a játékbol szabályosan meg minden visszamentem fél óra mulva és megitn csinálja de már a graf változtatás sem segít :S remélem a 20.-ai megjelenésre már megérkezi kaz elsõ patch adag. bízom benne

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

akkor saleen-t nem próbáltad így mert az még rosszabb
sztem jól írányítható a 3-as enzo

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Hmm. Elég érdekes, hogy a Ferrari Enzo 3-asra feltuningolva sokkal írányíthatatlanabb, mint az alapverzió... Pénzkidobás volt.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt