Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ill be back !!!!
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Ill be back !!!!
Steam Nick: adakiller
Én AMD 2400+ -al tolom és egészen jól megy!
There\'s no replacement for displacement
nem akartam kifizetni egy zsíros büntit, ezért alt+tab feladatkezelõvel kill... újraindítás után a game gyakorlatilag használhatatlan lett, annyira lassan futott (értsd: 1-10 fps a korábbi 30-40 helyett)
Szokásos procedúra: gépújraindít (nemjó), savefile mentésbõl visszaállít (nemjó), gameújratelepít (nemjó!!!)... na itt azért fennakadtam kicsit, mert más játékok faszán mentek :-o Mindenesetre csak egy rendszer visszaghostolás segített!
Nem tudom mit hova írogat, vagy milyen fileokat nyitogat meg ez a szemét, de valamit rendesen agyonvágott...
There\'s no replacement for displacement
Szóval átírtam, hogy html-bõl nyissa meg a flash-t nálam már jó, remélem mindnekinél...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
jelenleg egy Corvette-t hajtok, de most keresem a következõ igazit... 😉
még jó hogy napi max egy órát tudok gémelni, szóval nekem sokáig kitart majd 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Sztem nálam van vmi gubanc 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hykao: Nekem a fórumfejlécben nem jelenik meg a banner! (böngészõ: IE7)
Ennél szebb játékot még életemben nem láttam..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
Itt megtekinthetõ!
A kis dobozkában (bal felsõ sarok) levõ információk könnyedén szerkeszthetõk, updatelhetõk egy txt fájl segítségével, amit majd megcsinálok, hogy páran elérjék a topikból, akikhez általában hamar eljutnak az infók (pl hykao, Sland).
.: mobilize.hu :.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\cdkey.txt
ha ide beteszed nem kell alt+tab-al szenvedni
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ja, és ha lesz is lámpa az autókon netán valami modder által, arra akkor sem lesz elég a fényereje, hogy megvilágítsa az utat. Szal max. arra lesz jó, hogy az AI-k és az online játékosok jobban látsszanak, úgy, mint a forgalom jármûi.
Ha tényleg nincs fényszóró az nagy hiba.
Ja és ennyi madár még Madagaszkáron se röpköd mint ezen a szigeten<#vigyor1>#vigyor1>
azért elég nagy para, hogy ablak le-fel is van de nincs fényszóró.
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Meg a lóvé fele elment büntetésre! Valaki körbeautókázta már mennyi idõ?? Megállok egy stoppos lotyónak uútközben és még beszól, hogy ilyen kocsiba nem száll be! A büdös..<#vigyor1>#vigyor1> Lámpát hogy tudom felkapcsolni?
Apropó: aki letöltötte a legújabb letölthetõ verziót az ATARI oldaláról, és már fel is rakta, mondja már meg, hogy a verziószám ugyanúgy 1.45-ös?
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
sztem jól írányítható a 3-as enzo
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt