Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vagyok turelmetlen csak kivancsi voltam hatha..
ez, a Michael féle stoppos:
egyébként volt szó róla, hogy más mentését nem tudod használni. az offline mentésekre ez biztosan nem igaz, most teszteltem és ment másik rendszerben. egyébként elég para lenne, ha másik rendszerben nem mûködne.
Mindjárt csinálok shotokat az A kategóriás autók adatairól 3-as tuninggal, hogy könnyebb legyen választani, aztán mehet FAQ-ba vagy mittomén.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Bármely versenyre, ahol egy kicsit is kanyarog az út, egyértelmûen az Enzo a legjobb választás.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
8. Ezt a verziót hogy kell elindítani?
Egy programal, de mivel ez az oldal nem warez céllal jött létra, ezért nem íro le, találd meg magad az indítás módját!
(márminha nekem nem lenne<#vigyor>#vigyor>)
pl.: létra, íro le,
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Mit tud? Megéri megvenni az utcai verzió helyett?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Honda - The Power of Dreams
nem is értem mit szívatják magukat ennyien vele, most ez az új divat? mert a szomszédnak, meg a havernak is vistaja van, akkor már fel kell tenni? miért nem elég akkor oprendszert váltani, ha már nagyon muszáj?
plusz a játéknak is minimum 1 😄
Létezik hogy Xp alatt jobban megy a game, mint vista alatt?
Van 1 giga ddr ramom, 2.4 Ghz-es intel procim, ati 9800 256Mb!
...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Szállítom le a Ferrarit, ügyelek rá, mint a hímes tojásra, száznál csak akkor megyek többel, ha kihaltabb az út, mint egy kripta, már látom a célegyenest, erre valami f*sz belém rongyol oldalról, megpördülök, neki egy oszlopnak, kapásból mínusz 15 rugó. Hát anyád! <#boxer>#boxer><#action>#action><#falbav>#falbav>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
8. Ezt a verziót hogy kell elindítani?
Egy programal, de mivel ez az oldal nem warez céllal jött létra, ezért nem íro le, találd meg magad az indítás módját!