Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondasz vmit<#wow3>
nem vagyok turelmetlen csak kivancsi voltam hatha..
rotator
Ha neked nem, akkor feltételezem, hogy a többieknek sem.

igazán sokat még egy feladattal se szenvedtem de ez most kikészített.
ez, a Michael féle stoppos:

egyébként volt szó róla, hogy más mentését nem tudod használni. az offline mentésekre ez biztosan nem igaz, most teszteltem és ment másik rendszerben. egyébként elég para lenne, ha másik rendszerben nem mûködne.
hykao
Tényleg 425 a vége, de azt a plusz 3-400 ezret szvsz nem éri meg az 1km/h 😊

Mindjárt csinálok shotokat az A kategóriás autók adatairól 3-as tuninggal, hogy könnyebb legyen választani, aztán mehet FAQ-ba vagy mittomén.
megjott mar a dobozos verzio vkinek, aki DDn keresztul vette meg es toltotte le a rossz verziot??
Pepsi Twist
a köening csak hamarabb éri a maxot 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hykao
Hát nem tudom, a bétában volt Mclarenem 3-as tuninggal, de nem úgy rémlik, hogy több lett volna a vége a Koenigseggnél. Mindjárt megnézem. Veszek egyet...
hykao
Amúgy nem tudom, de mintha eltûntek volna a zsernyákok. Sétakocsikázás alatt még egy rendõrautóval sem találkoztam a véglegesben, még ütközés után sem, igaz két pajzsnál tovább még nem mentem, de a bétákban emlékeim szerint sétakocsikázáskor is voltak.
Pepsi Twist
hát ez nem igaz mert az utcai McLaren tuningal 425 a vége a koening-nek emg 424 vazze 😊

hykao
Szerintem egyik Mclaren sem éri meg az árát, csak amikor már hobbiból gyûjtögetsz. A Saleen jobban gyorsul, az Enzo kezelhetõbb, a Königseggnek meg több a vége mint bárbelyik McLarennek...

Bármely versenyre, ahol egy kicsit is kanyarog az út, egyértelmûen az Enzo a legjobb választás.
Joey_The_Man
ebbõl is látszik, hogy ez nem a béta <#eplus2>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Tomo15
Én még nem, de nem is látok rá sok esélyt. Egyenlõre teljesen jól megy tört game+eredeti kulccsal.
rotator
Ne ütközz soha! 😊

I.C.ram
Bétában tök simán lelehetett õket rázni, ha letértél az útról, és bementél az erdõbe.
Rendõrök lerázására nem tudtok valami trükköt? ( Nyomjam neki... ezeken kívül.)
rotator
A hibás digital downloadosok közül valaki megkapta már az USA-ból a dobozost?

Eisenhower
sland hétvégére meglesz a karim? 😄 <#mf2><#vigyor1><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Sland
Ok, majd kijavítom... -.-

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tufa
én a maranellomhoz(3as tuning 350kmh+) mérek mindent autót, és ahoz képest nekem a 1,5millás mclaren eléggé gyengének tünik. tuningolva nem tudom milyen, 1,5-2millát nem költenék el szivesen. Saleent nem akarok, nekem az túl gyorsan kitáncoltatja a seggét, enzo-koeniseg-zondám van, slr nem tetszik, ugyhogy már csak az maradt ami igazán érhet vmit.. kérdés az hogy megéri-e.

Pepsi Twist
de úgy értem hogy helyesírási proglémák:

8. Ezt a verziót hogy kell elindítani?

Egy programal, de mivel ez az oldal nem warez céllal jött létra, ezért nem íro le, találd meg magad az indítás módját!

(márminha nekem nem lenne<#vigyor>)
pl.: létra, íro le,

reaper5687
jaja ilyet mondtak, bár azt is mondták, hogy néha azért nézzek be, hátha...
reaper5687
Simán a GTR megéri, mert ezerszer jobban fogja az utat, és jobban is gyorsul. azt az 50 KM/h különbséget meg annyira nem használod ki
jakewyler
de free run-ba lehet tolni?

rotator
Bazz, az még soká lesz. <#szomoru1>

Tufa
tuningolva is nehéz vezetni?

Cápafogxy
"Ahogy már ezerszer volt róla szó: VAN. 450 ponttól (45%) választható a fõmenübõl. Ám HARDCORE MÓDBAN nem játszhatóak az egyjátékos versenyek."

jakewyler
Sziasztok,
Mivel lehet bekapcsolni a HC modot?

TyPhooneDave
viszont 300ig kanyarban is fogja az utat mint állatsín <#taps>

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

TyPhooneDave
Reaper,mit mondtál,mit hazudtak a Médiában?? 22-ikét ??? <#vigyor5> <#taps>

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

Synit HUN
Sztem nehezebb vezetni, sokkal agresszívabb. Cserébe jobban gyorsul és durva hangja van.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

AlieN911
...

Honda - The Power of Dreams

Tufa
Vki vett már mclaren f1 gyári tuning verziót?(a másfél millásat)
Mit tud? Megéri megvenni az utcai verzió helyett?

Bucser
MIre C64-re?? Ja bocsi az Commodore😄 akkor biztos 8086-os sorozatra😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bertino
nem lesz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rotator
Cool! Remélem, nem lesz benne olyan barom ellenkormányzás, mint a Carbonban.

bertino
sebaj, akkoris az enyém volt <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
Szerintem nem írtam le, hogy hogy kell elindítani!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Waczkor
Ac Cobra most is van benne.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Valaki meg tudná mondani, hogy a forgalmat hogyan lehet kivenni a játékból.
AlieN911
ajánlom neki h. intel és nvidia legyen!! mert a game miatt cserélem le a gépem<#idiota><#idiota><#ravasz1><#zavart1><#hehe><#eplus2>

Honda - The Power of Dreams

robotnyk
hogyne létezne, mikor a vistanak alaphelyzetben kétszer akkor a memória igénye, ráadásul még nincs tökéletes driver hozzá mindenhez - plusz még egyetlen fejlesztõ sem optimalizál arra (illetve mostmár igen, de azok a játékok még nem jelentek meg)
nem is értem mit szívatják magukat ennyien vele, most ez az új divat? mert a szomszédnak, meg a havernak is vistaja van, akkor már fel kell tenni? miért nem elég akkor oprendszert váltani, ha már nagyon muszáj?
sharpwrz
akkor xp alatt jobban fog menni nem?Szerinted?

...

Cápafogxy
A tapasztalatok szerint mit preferál a játék (nvidia/ati) (intel/amd)?

csak a vistának kell az egy giga ram..

plusz a játéknak is minimum 1 😄

sharpwrz
Sziasztok!
Létezik hogy Xp alatt jobban megy a game, mint vista alatt?
Van 1 giga ddr ramom, 2.4 Ghz-es intel procim, ati 9800 256Mb!

...

Synit HUN
Ajudi

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Voltan
Wááááááá!!!!
Szállítom le a Ferrarit, ügyelek rá, mint a hímes tojásra, száznál csak akkor megyek többel, ha kihaltabb az út, mint egy kripta, már látom a célegyenest, erre valami f*sz belém rongyol oldalról, megpördülök, neki egy oszlopnak, kapásból mínusz 15 rugó. Hát anyád! <#boxer><#action><#falbav>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Synit HUN
Van még egy Audi is azon a környéken. Áll kint egy TT.

Pepsi Twist
Hopp egy kis hiba a FAQ-ba:

8. Ezt a verziót hogy kell elindítani?

Egy programal, de mivel ez az oldal nem warez céllal jött létra, ezért nem íro le, találd meg magad az indítás módját!

gduck
Hehe... Én most is elõlrõl kezdtem (immár harmadszorra 😄 ), pedig 80% felett volt a mentésem, amit ráadásul a full is elfogadott volna 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN