Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shelby Cobra® Daytona Coupe™ (10h25m57s)
Kawasaki Ninja ZX-10R (07h51m57s)
Aston Martin DB9 Coupe (03h59m29s)
TVR Sagaris (03h56m41s)
Jó ez az oldal, pár hete még elég kaki volt :S
Mindenféleképpen berakom a FAQ-ba
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
De ahogy látom ez a béta alapján van, és azt fogja folytatni? azt hittem újra kezdi 😊
.: mobilize.hu :.
Nem lehet, hogy az utcait fényeztetted át? Mert azt át lehet.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Egyébként jó a kép. 😉
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Test drive Unlimited has the problem that repeatedly memory conditions are destroyed and the laboriously developed career futsch are. After to me now also happened I this small Tool programmed.
TDUBackup provided automatically complete Backups of your Savegame of file as soon as somewhat changes here. This can several times pass in the minute, there it however only around a few kilobytes acts is to a few hundred copies reliably no problem for your non removable disk. Anyhow have you in such a way with a Savegame Crash guarantee still a oder one or more function Savegames the it only retransfer must.
How? In the file “path.ini” behind “SAVEGAMES=” carry for it simply the complete path to your Savegames and your profile (it is importantly that the profile name at the end of the path as is indicated, not only the file “savegame”😉. As in the example, my profile is “JanStuhlman”. In this file is among other things the file “playersave”
!!!!!! IMPORTANTLY: INDICATION OF PATH!!!!! Complete path with drive assembly letters, thus instead of “own files \ TestDriveUnlimited” e.g. “C:\Documents and Settings\Jan\EigeneDateien\TestDriveUnlimited\savegame\Jan”
Afterwards store ini the file and start the Exe. A Icon with the test drive symbol appears overwritten with “le” in your task border. Over this Icon can you the program also again terminate. As soon as now a file in your Savegame file changes, in the Savegame file a copy is provided into the file “TDUBACKUP_” and then the current date and time
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Úgyhogy majd ha ONLINE lesz a profilod, akkor foglalkozz ezekkel a dolgokkal.
FREERIDE módban a kis-GPS alatt láthatod, ha egyéb online játékosok vannak a közeledben. (ha 1-nél magasabb számot látsz...) Ekkor az F billentyût lenyomva elõjön a listájuk, amiben pl. barátként megjelölésre és LOCKolásra (megtartja a kettõtök kapcsolatát, ha több online játékos jelenne is meg) van lehetõség a NUMERIKUS billentyûzetrész használatával.
A KLUBOKról: megfelelõ mennyiségû pénzért alapíthasz egyet vagy csatlakozhatsz egy már meglévõhöz (ehhez vagy meg kell, hogy hívjanak vagy pedig legalább egy BARÁTOD tagja kell, hogy legyen...)
Egyszerre csak egy klubnak lehetsz tagja, és egy klubnak max. 16 tagja lehet.
A klubokban versenyeket lehet szervezni a tagok között, illetve más klubok között. (ez a funkció még nem mûködik)
AUTÓS KAJÁLDÁK (DRIVE-IN): FREERIDE módban P bill. lenyomása után lehet kiválasztani a SAJÁT VERSENY készítésére lehetõséget adó szekciót. Saját verseny elkészítése után legalább egyszer teljesíteni kell a versenyszámot - hogy ne lehessen olyan küldetést létrehozni, ami teljesíthetetlen.
Ha kész a saját verseny, és certifikálva is lett, akkor lehet aktiválni - azaz elérhetõvé tenni mások számára is - bármely "Drive-in"-ben.
(...és értelemszerûen más által készített egyéni versenyek kiválasztására is a Drive-in-ben van lehetõség)
A saját versenynek meg kell adni a nevezési díját (amit minden egyes próbálkozáskor be kell fizetni a kísérletezõknek) és a nyeremény összegét is, valamint, hogy mennyi ideig legyen érvényben (max. 3 nap).
A lejárat után az kapja a nyeremény és a befolyt nevezési díjak 90%-át, aki a legjobb idõt érte le, 10% pedig a saját verseny készítõjét illeti)
(magyarán akkor lesz nyereséges a dolog, ha a legjobb idõt elérõ és a saját verseny készítõje te magad leszel...)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Ahogy beléptem a játékba össze vissza irogatott mindent hogy megkaptam az ilyen meg olyan rewardot, és jelenleg így néz ki a mapem mindenhol..
Szal nálam is beszart a mentés..
Még jó hogy archiváltam.
meg egy kis ego😛:

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Szép képecske
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Akkor látom más sem talált jobbat! 😄DDD
Igen kell a tuningos B kategóriás, nagyon könnyû az Ascarival az még 350-et is kifutja ha egy kicsit tovább mész, de jó még a Ford GT az is hamar, meg a chevi Z06. Utóbbinak nagy elõnye, hogy rendkívül olcsó, és a B katban az egyik legjobb. A Gallardo nem jó!
A trük az, hogy meg kell fordulni mindjárt a rajt utána, mert arra könyebb megcsinálni. Ha mégis lesz ehy kis koccanás, aqkkor is mad még további rész ahol újra felgyorsulva el tudod érni. Persze ajánlott hozzá tuningos B-s autó. Ezzel futamonként 75e-t kereshetsz, csak picit unalmas... 😊
Én 8400 km-nél vagyok (7650auto/750motor) Mondjuk én még nem nyomtam többiekkel, csak itthon szórakozom magamnak X360-on! 😄
33.536.964$ kerestem eddig, abból 18.451.216-ot költöttem kocsikra, több mint 70 (jó ebbõl egy párat megkaptam mert jó voltam 😄), és 7.002.000-át kölöttem tuningra. 505.054-et az autók egyedi festésére, 1.812.795-öt a rendõrségnek fizettem ki, és 5.121.000-et meg a házakra. Most nekem is az a célom, hogy még egy jó pár ingatlant vegyek a szigeten többek között a 3 és 2 stb millásakat! 😄DDD
vmi ötlet ?
van aki nem akar fogadni. ha "A" kategóriás motorral mész és szintén "A"-s autót villogsz le az valószínû megy pénzben is. és fordítva is. de ha te gyengébb vagy akkor lehet, hogy szintén hajlandó. ha erõsebb akkor biztosan nem.
de én idióta vagyok és el vagyok szállva magamtól, szóval ezek tekintetében hallgass rám.
hamár árasztok!