Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
kormány nélkül meg megy tovább,ugy jó,de kormánnyal csak eddig birja :S
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
meg utánna is mindig , de más mentésével se jó 😞
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Ha gamespy oldalán kellene, akkor valaki dobjon már egy linket, mert sehol sem találtam.
neked nem volt ien gondod ?
vagy csak az én kormanyom nembírja a játék ? (Logitech Formula Force EX)
Mellesleg tényleg ott vagy elsõ oldalon a global cuccban hykao 😊 Én is úgy találtalak meg..
.: mobilize.hu :.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A DD-s verzióban PDF formátumban vannak a térképek, de olyan fos minõségûek hogy na! 100%-on nézve teljesen elmosídottak a térképen lévõ ikonok!
hykao: köszi 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(Ezért vettem meg a DigitalDownload verziót!)
Az Én profilomnál azt írja ki, hogy nem "publikus" 😞 Ezt hol lehet beállítani ?
Alig bírok addig várni. Most úgy kedvem támadt játszani, de én warezzal nem fogok 😞
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nekem engedi: link
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco