Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de figyeljetek már az odáig oké hogy be kell jelölni hogy megjelenítse be is jelölöm de sztem ti nem olvassátok el rendesen a kérdést mert hiába jelölöm egy sincs belõle, mi kell ahoz hogy legyen?
az még hagyján. de mikor "!RÜKVERC!", azaz rükvercben mész a felfedezett területeid is újra felfedezetlenek lesznek.
a sasszem-brigádból tetszik lenni?
autoszimulator
<#idiota><#idiota>

mér lükvercben motorozol? <#idiota>

.: mobilize.hu :.

egyébként elkúrtam. van hack és mûködik is nagyjából, csak feltûnõen sok pénzt ad. azon felül kicsit mellé is nyúl. na hol a hiba?

másodszorra már olyan hibásan mentette el, hogy le is fagyott a játék indulás helyett.
majd kibérelitek. vagy a sofõrötöknek kúrogatnia kell az enyémet. akkor is ha a tiétek is lány.

ezek az opciók.
Eisenhower
ha megveszel minden kecót mi hol fogunk lakni? a kocsiban? 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

még hiányzik kilenc millió pénz ahhoz, hogy az összes ingatlant megvegyem a szigeten. nem gond.
Eisenhower
be kell állítani hogy mit jelöljön a térkép....

Eisenhower
én tegnap 2x 😊 de f1 elõtt lehet nekifutok megint 😄 moccival nagyon kircsi 😛

és egyáltalán mi a térképen az hogy "Club", meg mi rajta az hogy "Drive-IN", ezekbõl nekem egy sincs, mik ezek és hogy lehet elérni hogy legyenek ilyenjeim? PLZ HELP
Eisenhower
szerverhez kapcsolodva vagy?

magyar vagy-e?
a hosszabbakból még egyet se csináltam. elkezdtem csak kicsit hamar meguntam. azok szerintem a végére maradnak, ha egyáltalán megcsinálom õket.
Truck Driver001
Kocka-e vagy?O_o

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

megalománia. ennyi.
mellesleg mutassatok már egy akármilyen trainert ami mûködik is hozzá. kötve hiszem, hogy nem kúrja szana-szét Xp-stõl az egészet. online játék, a servert nem tudod heckenteni, single-ben meg kit érdekel? bár nem lehetetlen, hogy van állat aki erre fecsérelné az idejét. ráadásul a játékban is gyorsan lehet pénzt szerezni.
Truck Driver001
Õszintén.Hányszor csináltad meg a Milliós futamot?😄
Én 2-nél többször nem tudtam mert kezdtek kifolyni a szemeim!😄

lécci segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mellesleg a térképen rámegyek arra hogy a Playerseket vagyis játékosokat jelezze és nem jelez senkit!!!
Eisenhower
<#zavart2><#idiota><#ravasz1> lényeg hogy megoldódott. hajrá jó játékot jövõ héten akár össze is futhatunk <#eljen><#eplus2>

persze, persze. türelem. különben meg alig vettem autót, csak az olcsóbbakból van néhány. motor már megvan a négy, de azok összesen nem voltak 250 000 pénz, meg házam van még sok, de az sincs sokba. most még csak gyûjtögetek.
Truck Driver001
Arra vagyok kiváncsi hogy minek kell neki ennyi pénz.Mondjuk lehet hogy HÁROM ZAGATO-t a garázsba állásponton van.

De én megnyomom az F-et és elõjõn az ahol lehetne váltani a nevemet és nem tudom váltani, nem akarja és így nincs is kit bejelölnöm!
Wazze......megvan a bibi!
Még anno felraktam a warez werziot és annak a kulcsát használta!!!
Ohhhhhhhhhhhhh istenem!!!!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Eisenhower
biztos bevillant a money trainer 😄

Eisenhower
semmit nem állítottam. tûzfal ablak feljött hogy engedélyezem-e arra igen és utána ment igaz hogy többször kellett probálkoznom mert eléggé le voltak akkor terhelve a szerverek...

Truck Driver001
Van ám lóvéd..Nekem most kemény 300k-m van!😄
Bár már nincs értelme pénzt gyûjteni..Teljesen kivégeztem és mindenem megvan!😄

És kellett valamit állitani a routeren? Pl.portokat?

Eisenhower
esetleg próbáld meg vmi ismerõsödnél felrakni a játékot és ott kiprobálni az accot hogy megy-e ha ott megy akkor nálad lehet vmi baj bár nekem eddig is volt routerem mégis gond nélkül ment az online játék a betanál.... vagy esetleg beszélj oylanokkal akinek megvan és megy az online játék, 😊 talán hykao segít ha jó paszba van 😊

nem értem én ezt a legmagasabb egyjátékos fokozatot. ez a kettõ itt a balon teljesen pite(az északi város ahol a Ducati kereskedés van).

még biztosan zsúfolt volt a parkoló mikor jött, de azért kinézhetne néha, hátha elment már valaki.
Igen igy van. Ezt is megcsináltam.
De egyszerüen nem hajlandó csatlkozni a szerver!
Szerintem feladom. Összecsomagolom a gamet és felrakom a polcra! :-(

Eisenhower
hát akkor nemtudom. a gamespy acc azt aktiváltad. vmi olyasmi rémlik hogy küldenek mélt egy linkel és arra linkre kattintva aktiválodik a gamespy acc

SiteDisagner
Nézd meg melyik gomb az 'Add to the friendlist'... ezt a control menupontban tudod megtekinteni.

Ha már itt járok nekem olyan kérdésem lenne, hogy én kormánnyal,pedállal játszok, de valamiért nekem a padlógáz csak fél vagy egy kicsit több (hardcore modeban mutatta), és nem teljes... viszont mikor gombra rakom a gázt nem pedalra akkor meg huznak rendesen a gépek.. a játékon vagy a pedálomon kéne valahol állítanom??

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Hogyan tudom kipróbálni az általam elkészitett accot hogy jó e?

Gyerekek segítsetek léccives!
Hogyan lehet a játékban barátot szerezni, akit be lehet jelölni vagy vmi ilyesmi, mert tom hogy van ilyen! Na elõre is köszi, csáósztok
Van utánna szám! :-)

Eisenhower
nekem anno ugy volt jó hogy a név után még írtam vagy 2 számot... és ugy csatlakozott...

Szerintem valami router hiba lehet de ez egy IP TV-hez használatos router igy nem nagyon értek hozzá.
Sajnos a régi sima modememmel meg nem hajlandó a net szikronizálni, igy nem tudom kipróbálni hogy a router kever be de elég rendesen vagy a gamespy acc a rossz! :-(

nem. Már csináltam vagy 3at. De egyikkel sem hajlandó csatlakozni.

Másik profil létrehozásával sem müxik?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mindent megcsináltam. A routeren beállitottam a leirásban beálitandó portokat de semmi. Mindig hibát ir ki.

Hopp😊

Csináltál acc-ot gamespy-on?

Eisenhower
tûzfal router? csináltál gamespy accot?

Hát ez szivás...megvan a játék eredetiben de egyszerüen nem birom rávenni hogy online csatlakozon a szerverhez. Már rement az egész délutánom és az estém.

<#falbav><#rinya>

Tisztában vagyok ezzel én is Vista op.rendszerrõl futtatom.
Csak ne nagyon fitogtast mert még téged is leszólnak 1-esek mint engem annó😊

hello mindenki az milyen dolog hogy windows vistan csucsul megy a játék 1 hétig játszottam vele vista alatt minden maxon semmi szaggatás és grafikai bugok és hogy xp-n meg elöjönnek ezek a jellegzetes hibák mint hogy szétesik a kép meg hasonlok na erre varjatok gombot 😊
TyPhooneDave
pécs messzebb van,bizti azé késnek <#vigyor5><#vigyor5> de én is látogatni fogom zsebemben a zsével naponta a játékgyárakat <#mf2> ja és képzeld vmi burzsoá megvette az egyetlen G25öt 80ért,úgyh 7végén nem volt mit tapiznom.. LOL<#mf1>

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

A visszafordító elõtti checkpointnál menj át a füvön balra a következõ checkpointhoz. Ez a trükkje. Egyébkéntmeg padlógáz.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

TyPhooneDave
aranyba <#taps>

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT