Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
.: mobilize.hu :.
Steam Nick: adakiller
Valamikor meg 5 percenként ledobál😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Majd megérdeklõdöm van e..
Ha van akkor veszek párat oszt majd mikor nem lesz sehhol belõlle 4x annyiért adom.XD
No, de majd mondom, hogy van e vagy nincs.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Remélem ebben nem bugzik a hang, mint a Digital Download verzióban...
Találkozunk Hawai-on....
<#taps>#taps>
asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;
hirtelen annyi mindent unlockoltam, hogy el is vesztem a részletek között :p
elértem az 5ös szintet, és elvileg megnyílt valami pálya, gondolom valami tesztpálya-féle. viszont ahogy átfutottam a térképet, ingame, és azon kívülin sem látom, merre van. ha valakinek van ötlete, szóljon, thx.
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Naszóval valaki kimegy Bécsbe, megvesz X db TDU-t és visszajön, cserébe megköszönjük, mivel butikjegyünk nincsen <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
kiléptem gyorsan feladat bezárása😄 Remélem nem büntettek meg!
http://bf2s.com/player/swy/
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ha unatkozol akkor menjél, játsz a pöcsöddel, ne nyomd tele a topicot 10000új hozzászólással.
kösz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
van off-topic...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
hát sztem sp2 nem ártana, de nem hinném, hogy ez a gond. friss directx?
térkép nincs