Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Problema megoldva. De rohadjon meg hogy 3mp-ig kell huzni a ravaszt mire érzékeli. Na mind1 a lényeg hogy mükszik.

rotator
Hmm... érdekes. 😊 De azt hiszem, egyelõre maradok a jó öreg MOMO Racingnél.

XuChi
Tökéletesen lehet. Olyan mintha kormányal jáccanál. Csak nem pedálokat taposol hanem kis ravaszokat huzigatsz. Minnél jobban magadfele húzod a ravaszt annál gyorsabban megy az autó. Ugyan ez fékkel is.

rotator
Az igazi cserkészek offra kapcsolják! 😊

rotator
Na de ilyennel egyáltalán lehet autós játékot játszani? <#merges2>

XuChi
Hát nekem most durran el az agyam. Vettem egy kibebaszott logitech chillstream kontrollert és ez a fos játék nem is támogatja.

Aszem megy a dvd a szemétre. KÖCSÖGÖK. Hát a collin mcrae 3 megy vele BASZÁK MEG ez meg nem ismeri fel???????

Szopjanak le.

Bocs a kéromkodásért de ez több a soknál.

autoszimulator
Nekem hétfõn jött meg de már van motorom <#idiota>

.: mobilize.hu :.

fery02
Valaki le tudná írni részletesen, hogy a Driving aid beállításoknál, mi mi volna? Mert fingom sincs, angolul meg nem vagyok valami jó. Nagyon megköszönném! 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

AntiHero
Hüje netem miatt scak 01:00 után tudok játszani😞 lekéne cserélni másik netre:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gduck
már 11.-e óta megvan az eredeti 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

AntiHero
Hát én körbe jártam gyorsana szigetet emg emgcsináltam pár kocsi elszálitós és 1 modelles küldit😊 Így van mocim, pénzem, meg sexi rucim a csajéhra😄

AntiHero
Hát mert szar a netem elvileg mivel rádiós terhelés alatt van😞
Azér lost connectingol sajna. Majd olyan 1:00kor leszek megint fent hátha akkor már nem lesza annyira terhelve a net😊
De legaláb már találkoztam magyarokkal😄

Danman
hol zúztok emberek? Én HUN_CH1M3R4 vagyok...egyenlõre lent tolom ma este kezdtem😊 most jött meg😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

honnan van már motorod bakker?
SZia!

Mikuc75 néven megtaláltok!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

gduck
Megtaláltuk egymást. Elugrottam mociért és nem jött össze újra a "kapcsolat"... A térképen láttalak, de amúgy nem 😞

Felvettelek FRIENDbe és küldtem egy meghívót a "_Rubber Duck_" klubba 😉

Shoots
Shooots neven talaltok meg, de meg mindig amcsinak ir a hulye game 😊 ha tudtok ra megoldast szoljatok pls 😊

amúgy engem csak a nulláról kezdés zavar, de ha tényleg normálisan összeállunk leszarom a dolgot
AntiHero
Na felugrok én is egy kicsit. Fent a reptéren leszek mint mindig (nem HC módba)
Ja és aktivan majd csak éjfél után leszek!

manutdzoli
Holnap megyek veszem meg a játékot!!!!!<#mf1>

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

gduck
Most megyek Hawaii-ra 😄 Megpróbállak megtalálni 😉

nem kellett volna lelõni a poént a closed bétával 😛

Ill be back !!!!

atomboy
Holnap sajnos nincs idom, igy max penteken tudom megvenni. Persze a szegedi MediaMarkt egyelore bizonytalan. 😞

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

AntiHero
És akkor mit érek el vele?
Mi az a cmd?
Amúgy köszi hogy segítesz.

Smuge
FAQ , 14. pontja

Hali!
Nem tudja valaki hogyan kell saját zenét berakni a játékba, úgy hogy szóljon is a zeném?

I.C.ram
Nem kellett volna lelõni a poént a lopott verzióval...
online profilt nem tud adni senki max offlinet..
van valakinek valami normális állapotnál tartó netes mentése?? mert nagyon nincs kedvem az egészet elõlrõl kezdeni, motor bolt keresgélés stb... valakinek már segítettetek ebben
Me0w
Mikor online vagy alt-tab es cmd-be irdbe netstat. Keresd ki a tdu szerver nevet vagy cimet, majd lepj ki a jatekbol. Majd cmd-be ird be, hogy "tracert host" ahol a host a tdu szerver neve v. cime, es megnezheted, hogy hol akadnak el a csomagok.

Together we'll fly someday...

vki
Nekem fatboy89_HUN a nevem a játékban.

Mellesleg csak a G kategóriás autókat lehet színváltósra festeni?

És végül, de nem utolsó sorban a szerény kis gyûjteményem!

ACER Aspire 5738ZG

valszeg a neted miatt nem?<#rolleyes>
autoszimulator
Jó lenne valami kis "adatbázis" arról, hogy legalább akik itt vannak SG-sek, azok milyen néven nyomulnak, mer igy megtalálni egymást, hát h is mondjam 😄 Szal aki akarja elprivizhetné a játékban a nickjét, aztá összeírok vmi doksit belõle ^^

AntiHero
NA sikerült felhuzini magam megint.
Miért van az hogy most 5 percenként ledobál a netrõl?
Délelõt 1 órát is tudtam játszani sõt este még 2 órát is.
Nemértem:S

djrobaa
sziasztok!!! letöltöttem a TDU-t és azt szeretném kérdezni h ha kiirom dvdre akkor ugy is megy v csak DT-bõl??

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

AdaKiller
dine😊

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
menj drive-in ba vagy mibe, ott van egy rahedli verseny, nevezési díjas is, meg anélkül is, kategóriákra osztva stb...

nekem is még egy szaro saudim van,d e most veszek vmi jó E kategóriájú kocsit

a lényeg h 8.500 be viheti valaki, nekem valami csere is jó
kicsit ertelmetlenek ezek a talakozok😄
abbol all hogy mindenki elindul vmerre azt 300al ossze vissza zuzzuk egymast..
a versenyek talan jok lennenek de mert nincs oan kriterium hogy csak hc modban lehet megcsinalni? en szinte csak hc modban hasznalom a jatekot😞
AntiHero
Na mivan miért adod el?😄
Nekem is szar msot pl 5 perceket tudok játszani csak, után alost connect.
De elvagyok veel.
Na senki enm jön repcsi térre az elõb egy német gyerekkel hüjéskedtünk ott😄

ez a nagy néha látok valakit dolog nekem nem fekszik, én azt hittem kb olyan lesz mint a wow, hogy lehet mittom 20an eggyütt kocsikázni....
najó, kinek kell a játék 8500-ért??
Háááát, térkép az amcsi verzióban sincs, viszont szép, igényes a könyve, és színes a DVD is...
Online "CinCeBerg" néven lehet megtalálni néha-néha 😊
autoszimulator
Hát igen vet fel érdekes kérdéseket a dolog 😊 De kb ugy vana hogy mondtad, fal feelingje van olyankor 😄 Az AI is nekiáll néha ugrálni, mikor instant challenge van, nem tudja hogy most akkor hol legyen 😊

Az elõbb láttam egy dash-HU nevezetû emebrkét, majd vmi német kihivott versenyezni, utána meg már nem leltem rá 😞

ti hogy vagytok rögtön ennyire pengék, nekem nincs semmim csak egy fos szar audim 😞
hát ezt az online dolgot nem igazán így képzeltem el
AntiHero
Hali valaki jöhet ne egykis reptéri mókára😊
fentireptéren leszek (bent) Gyertek gyertek😄

robotnyk
mondjuk ez érdekes.
teszem azt, ha két ember látja egymást, de van egy 3dik, akit csak az egyik, mi történi, ha az belemegy abba az emberbe, aki látja? az elsõnek az fog feltûnni, hogy a másik lepattant valami láthatatlan falról? 😊
AdaKiller
na meglett a magyar klub, csak valakinek fel kéne vennie😊

autoszimulator
Mivel egyszerre max 7 embert láthacc , és teszem fel mi odaállunk 10en, akkor lesz 3 ember akit nem látsz. Ez a hátránya sajnos.
Amugy meg mint mondtam kell kis idõ, miután a térképrõl való visszatérés után ujra látod az online játékosokat.