Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én erre nem lennék túl büszke...

Ill be back !!!!

nincs nem rég raktam újra mondjuk nem eredeti az XP-m és csak SP1-es
AntiHero
Az igen:9 Nekem ez a második amit megvettem😊
A Flat Out 2 volt a másik😊
Hülye net nem bírja a TDUt😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sikerült megvennem a progit most a MediaMarkt-ban. Kíváncsi lennék, hogy a sima dobozos verzióhoz csak könyv jár, térkép nem?

Dobozom tartalma: egy fekete-fehér "elõlapú" DVD és egy "könyv".
AdaKiller
na gaba-t beduplázta engem meg elfelejtett beírni; szóval XP=oprendszer. erre gondoltam, nincs-e teliszemetelve codeccel stb

Steam Nick: adakiller

még be se írtam a kódot
de még bese lép a játékba csak elindítaná...
AdaKiller
írd át te is akódot, ha a procyon- version ment, akkor próbáld azzal

AdaKiller
mikori az xp-d?

ÓÓ a fenébe ugyan az a hiba megnyitná az elindító ablakot és röktön kilép nem ír ki semmit se😞
AdaKiller
na madj kiderül; köszi😊

Nemtudom. Volt akinek a SecuROM megmakkant és még a játékba belépés elött kért aktivációs kódot. Namost ott viszont nem fogadta el a bétás kódokat. Érdekes. Én olyan ablaxot még nem láttam.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

AdaKiller
köszi😊

asszem vmi íméles okosságot olvastam ahol aktiválni kell. ez vmi hülyeség, vagy így van?😊

AntiHero
Amzgy hiába nyomom az "A+ betüt nem vesz fel a baráti listár senkit.😞 hogy mûködik ez?

Sland
az

#14303 miért is?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

De. Át is írhatod a CDKEY.TXT-ben. Ott van abban a mappában amit írtam h törölni kellene. Azt megnyitod, átírod. Aktiválást nem tudom mikor kér. Én bétás kóddal tettem fel a "teszt" verziót. Offline profillal megy, folytattam a game-t. Volt mentett online bétás profilom. Kipróbáltam, belép a játékba, csatlakozik, majd ki írja hogy nem jó a kód és újra kéri (Authentication Key). Visszamentem az offline profilba, ott is kérte megint a kódot, de elfogadta megint a bétásat (nem tette blacklistre, nem kellett újrahúzni a game-t emiatt).

Tehát mindebbõl azt szûröm le, hogy ugyanúgy fogja kérni a kódot aktiváláskor, mint elsõ indításkor. Csak ugye online profillal kell indítani.

AntiHero
France most állandoan lost connectingol😞 De találkoztam pár magyarral😊
Mér nem jöttek be a reptérre az a zsír ott veretni gépeket😄

Áhá már ráfér a driver frissítés szerintem ez majd megoldja a nem indulását a játéknak..
Eisenhower
sland!!!! sapphire karit ha lehet kerüld el nagy ívben! inkább ASUS vagy HIS

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

AdaKiller
és ha csak átírom a cdkey.txt-t?

mivel én ma csak kódot kapok, így nem tudom eredetirõl felinstallálni. gondoltam txtbe átírom azt vhol csak tudom aktiválni😊

tényleg ez a kódaktiválás pontosan hogy megy, mert lassan sztem nekem is aktuális lesz😊

OK ako játékban kéri nem egyépként lemaradtam a bétáról sajna...
Játékban kéri, miután betöltõdött. Ha volt már fent "teszt" verzió, akkor töröld a Documents and Settings/all users/application data/test drive unlimited mappát még az installálás elött (miután persze a régit leszedted).

Smuge
nekem kell odaadni én gyüjtöm öket, miután átküldöd megmondom jo-e <#vigyor3>

Pepsi Twist
a játékban kéri majd...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Egyépként hol kéri a széria számot??
Mind1 valszeg kel drivert frissítenem
Az mért van hogy feltelepítem és behozza az elindító ablakpt aztán kilép.... Most reinstalálom
XuChi
Nekem is az van hehe. 256mb ddr3???

ATI-n zsírul fog menni! AA+HDR is. Az x1950XT-t pedig nem igazán fogja megfogni semmi. Az x1950pro-t még meg lehet fingatni bár azt is nehéz...

OFF

... pl a STALKER meg is tette. Szerintem HATALMAS csalódás szvsz.

ON

Eisenhower
erre a van nincs térkép mizériára
magyarhonban ugye nem nagyon van divatban a szoft vásárlás namármost ha megrendelik kintrõl a gémet és nem kérnek hozzá jelen esetben térképet nagy példányszámban sokat sporolnak vele itthon a terjesztõk. meg eléggé várt játék a tdu és megprobálnak minél többet kaszálni vele... de leszarom csak hozzák ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Sland
nah úgy tûnik mire meglesz a TDU, már AA+HDR is menni fog egyszerre 😛
12ezret kell ráfizetnem a mostani kártyámra és kapok egy zsírúj sapphire 1950xt-t 😛
látom topic él, hajrá. kevés idõm van 😞 majd este pótlom a FAQ-t

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

én mingyárt megyek😛 csak mond el melyik játékmódot válasszam majd h találkozni tudjunk
AdaKiller
na itt a sok nyálcsorgató(én is), te meg lustaság végett nem mész be?xDDDD bátor vagy xDDD

Mondjuk a leírásban is mi vagyunk a legutolsó helyen😄
AntiHero
Minek legyen magyaritás?<#idiota>

Gyerekek megvan a KAWA!
Ha valaki felakar venni a baráti listájára annak elérhetõ vagyok most max fél óráig a fenti repõlõtéren.
Fekete Kawa zx10r Sárga rucis csinibaba vagyok😛
NA ygertek mert eddig 1 barátom sincs😞 XD

Pepsi Twist
biztos lessz majd (valamikor)

Magyaritás lesz valaha a TDU-hoz?
Smuge
Ott jöttem el ma cd galaxis elött de a lustaságom erösebb volt és nem mentem be megvenni . Majd holnap <#hehe>

ezeklszerint az 12/1mbites netem jó lesz 😊
Hát lehet hogy sok ember kedvét elveszem de a magyar TDUs dobozban nincs térkép😞
Még az openbétánál tapasztaltam, hogy online módban nem voltak akadozások, és eleve folyamatosabbszerû volt a játékmenet. Látszik, hogy ez egy teljesen online game. Legjobban ugye az emulált online játékosokon érhetõ tetten szvsz😊

Pepsi Twist
nem tom, én úgy vagyok vele hogy 2eFT vagy 4eFT tökmindeggy ha már kifizettél 10eFT akkor az a 4eFT nem fog ártani... (és én sem keresek 500eFT és mégis megtom venni) szvsz az a 4eFT nem oszt nem szoroz

OFF

Én is magyar vagyok, mégsem "szarrágóskodom". Nem vagyok eleresztve. Nincs sok százezres fizetésem. De ha valami van 5ért meg 10ért és a 10es tényleg jobb, és nincs rá pénzem, akkor várok 1 hónapot és lesz. Nem megveszem és verem a mellem, h megvettem a legolcsóbbat. Ja és igyexem tudatosan vásárolni és nem utólag szenvedni. Utánaolvasok dolgoknak, törõdöm azzal amit csinálni fogok.

ON

TDU-zni akarok már online!!!!!!!!!
😊

autoszimulator
Most már lassan 2 napja játszok vele neten, és nemsok bugra lettem figyelmes, rég tapasztaltak egy része is eltünt. Az tény, hogy a netkapcsolatra nagyon érzékeny tud lenni, tehát sávszél az kell neki. Sorozatos connection lostok nemtudom minek tudhatóak be, hisz párszáz embernek jó, 10-20nak meg nem. Mentésprobléma az tényleg egy létezõ gond, de talán majd megoldódik. Aztán ha jönnek ki a javítások, addonok, akkor már fõleg meg fogja érni az árát, úgy gondolom.

.: mobilize.hu :.

XuChi
Ez nem felfogás hanem puszta Pszichologia. A 9999 nem 10000 és akkor azt gondolod hogy huuuuu az de olcso mert ahogy mondtad nem 5 jegyü hanem csak 4. Ennyi és ezt alá is támasztották már tesztekkel,

Off: Én lehet magyar vagyok és keveset is keresek de valahogy mindig kigazdálkodom a lóvémat a collectrosokra. Na jó nem 29990ft a burning Crusade-ért az már tulzás azért de anno megvettem a GTA SA Collectorst is ami aszem 17000ft volt de nem biztos.

ON

Nagyon igazad van. És amig itt ilyen a felfogás...

OFF

... addig ne csodálkozzunk, hogy ebben az országban nem változik semmi. Sokan még mindig úgy élnek, hogy "szocializmus van és majd az állambácsi gondoskodik rólam". Pedig nem.

ON

2000 Ft különbség nem fog érdekelni egy normális cuccért, 4-et már lehet én is sokallnék. Majd kiderül. Egyébként vagyok olyan hülye h windowst is vennék eredetibe de nem 30ért hanem maximum 10-15-ért...

Me0w
A nagyobb baj az, hogy hiaba van kint fel eve a jatek 360-on, megis a PC verzio multi resze eleg bugos szar, igy - megha csak 9000 ft is a jatek - sokan ugy erzik, hogy felesleges megvenni a jatekot. Ha az online es offline bugokat kijavitanak, akkor en is elgondolkodnek a megvetelen.

Together we'll fly someday...

autoszimulator
Gondolom abból kiindulva, hogy magyarember alapelve, hogy játékot nem veszek, fõleg ha ötjegyû az ára. Tehát attól féltek a forgalmazók, hogy a 12ezer forintos a nyakukon marad, míg a 9000,- épp hogy 4 jegyû, inkább el fog kelni. És ezt sok ismerõsöm igy gondolja. "10000,- ért nem vettem volna meg, de így már megveszem!" Holott a különbség 1000,-, de mégis, 4 jegyû akkor nyertem rajt. Sajnos ez itt a felfogás...

.: mobilize.hu :.

Vagy ott, hogy ebben az országban szinte minden ígymûködik. A világ többi részén jó volt a fém dobozos térképes verzió annyiért amennyiért. Nekünk meg jó a tescogazdaságos minõség is.

Szerintem egyszerû piackutatás: fémdobozos, térképes 14k lenne és már a 10k-s verzióra se szívesen költ a magyar...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco