Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Off : T4XI egyik jelenete

de beszivják a srácok mert a feterja gépén nemmegy a TDU 😄D

Na, ezt hogy?

Sland
1. Nincs
2. FAQ

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gabi89
BMW nincs a játékbanneten pedig eredetivel lehet csak játszani.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sland
Jaguar XJ220
Chrysler ME FOUR-TWELVE felnikkel <#finom>

Fincsi mi? 😛

Kép1
Kép2

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gabi89
Forgalom nincs ahogy látom akkor már nem is olyan jó idõ

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

shinewalk
Sziasztok!
2kérdésem lenne:
1:Van-e BMW a játékban?
2:Hogy lehet neten játszani?

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Huh ez eddig a legjobb<#wow1>[/img]
Amikor a küldetés határideje lejár akkor kell vezetned az adott versenyt, addig bárki megdöntheti a rekordod (valószínüleg meg is történt). Jó módszer, ha sorbaállítod lejárati idõ szerint és azokra koncentrálsz, amik rövid idõn belül lejárnak.
A diner menüje egy kicsit bugos, általában eggyel el van "csúszva" ezért léphettél más versenybe véletlenül.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

gduck
LOL 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sland
a piros enzoval van egyben ^^

CivicVTi
A piros Enzoban all meg egy F430 is<#heureka><#idiota>

? 😊

armageddon666
azd meeeg XD nekem is egy jaguár maradt ki -.- ottvan minden közepén és olyan halvány ez a logó 😄 na felszerelem a kormányt és elkocsizok odáig ^^

@

Itt😊
Kép

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Most miért??<#rinya><#rinya><#rinya>

CivicVTi
Ezen a kepen 3 Ferrari van. Ki talalja meg a harmadikat?<#idiota>

Hi all! Fent vagyok ventrilo-n (ip: 87.229.7.239 port: 3784 szoba: Test Drive Unlimited), ha esetleg szeretne vki multizni így a délelõtt folyamán. Sajnos délutános vagyok a héten. 😞 Ha valami nem világos a ventivel kapcs, segítek msn-en: [email protected]

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

fery02
Ja, az mondjuk izgi, hogy nálam miután megnyertem a Fies!?!? versenyt, késõbb visszanéztem, és más volt a bajnok, és érdekes mód teljesen más pálya volt, sõt, ez gyorsulós verseny volt, és egy Kawasaki Z1000-es kellett hozzá asszem. Megnyertem azt is, de szintén semmit nem ad a pontokhoz. Meg az is érdekes még, hogy az elsõ és második képnél a két eredmény ugyanaz, viszont mind a kettõ más verseny :$ Nem értem, hogy hogy van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Na, csak hogy bizonyítsak, pár kép, hogy tényleg nyertem versenyeket, meg hogy esetleg beleköthessetek, ha valamit rosszul csináltam:

Légyszi segítsetek, mert nem számol be semmit sem a game rankings-nál a drive-in versenyekbe.

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

DJ Skyline
ez tényleg jó kép! <#eljen>

bertino

ez csak ugy, mert tetszik 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Olyan kár hogy csak a luxuskocsikat favorizálják 😞
Én szivesen elmászkálnék mondjuk egy calibrával vagy corradoval...

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

fery02
Teljesítettem kettõ versenyt a Dinner-ben, ami szerintem a Drive-in, bár ezek után már nem vagyok biztos benne. A game progress-ben az van, hogy teljesítenem kell kettõ drive-in challenge-t. Viszont a játék nem látja hogy teljesítettem volna õket, nem szímította hozzá. Milyen versenyeket kell ehhez teljesítenem, hogy ezért is százalékot kapjak? 😛 Mert már nem kell sok.

Engedélyeztem a portokat a routeren amik a readme-ben le vannak írva, meg kikapcsoltam windowsban a tûzfalakat. Így a jó biztonságosan játszani <#vigyor>

igen

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Mai adag:

TDU Online: k4rL06

nekem is teccik egy holnapi verseny ötlete!csak nevezétek meg meik az mert elég sok van.
Kaszi46
C:\Documents and Settings\Kaszi46\Dokumentumok\Test Drive Unlimited mappát kell mentegetni a "kopaszodás" ellen?<#vigyor3>

*Posse*T.W.D*

Én is bennevagyok!Holnap mehetne<#eljen>

trackmaniac
Ezt láttátok már? Hawaii hírek

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Eisenhower
én már csak holnap. de este 7-tõl ,mehet akár többször is 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

adjatok egy koordot vagy versenynevet, megyek én is😛

bertino

Hmuda
Tõlem mehet most is.

Már feladtam ezt a profilt. Ha kijön egy anti-korrupt patch, akkor újrakezdem úgyis, szóval nem katasztrófa ha tovább romlik. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Eisenhower
köszi hmuda! már csak meg kell találni és holnap este tolhatnánk egy sziget körülit akinek van kedve 😊

Eisenhower
a hajam a hajam! szétfujta a szél a buko alatt shit 😞 😄

Atti12
találkozásom bertino01 el és Eisenhowerrel 😊.

Hmuda
Van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bertino
bocsi, hogy nem mentem most vissza... mikor vissza akartam lépni GPS jelölés után kiagyott a game és nem engedett vissza

Eisenhower
azt mondja meg nekem valaki hogy online verseny van olyan ami körbevisz az egész szigeten? mert single-be ugye van. jó lenne ha lenne ott lehetne csak jókat csapatni a haverokkal

Eisenhower
fenébe club full 😞 azt nem értem miért kell korlátozni a klubok létszámát?

Swy
nekem is kimaradt egy jaguár üzlet aztán kerestem vagy 30 percet a térképen mire megtaláltam....50 méterrel volt odébb a felderített uttól!!

http://bf2s.com/player/swy/

atomboy
Na, jokat kocsikaztam a kulfoldiekkel, igazi gunballt rendeztunk. Csak az a gond, hogy egyikuknek nem volt trafficja, es ha valamelyik normalis jatekos elol ment, mindig belecsapodott egy odateleportalo kocsiba. -_-

Danny, mit kellett csinalnod, hogy jo vegul sikerult? Vagy masfel orat szenvedtunk ezzel...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

<#vigyor1>

Alexease
<#duma><#ejnye1><#levele><#lama><#action>
Eisenhower
és hol van az sg fun club? 😊

Tali van az SGfunclub elött. Akinek nehéz megtalálni a másikat de vannak magyarok a friend listáján egy kis segítség:

térképen a kis emberkékre kattintva mutatja az online játékosokat. Ott ki lehet szûrni, hogy csak a barátokat mutassa.

Gyerteeeeeek, ottvan bertino, CivicVTI, K4RL is😊

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu