Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
oh tényleg. lehet hogy nekem is ez a baj mert kormánnyal csinálja az ilyen akadásokat és rendszerint ilyenkor összevisszarángat a kormány -.-

@

robotnyk
azt hiszem igen, arra vigyázni kell, hogy 3ig ne menjen fel a körözöttség
Sziasztok!

ujabb problémám akadt a gémmel:S!elinditotam 1 versenyt....gép ujraindult mint többször is már(erre van vmi pecs esetleg?vagy csak nálam fordul ez elö?:S),aztán elinditom a gamet és nemtom continuezni:S!pedig a savek megvannak?van vkink vmi 5lete?
elöre is köszönöm!

Igen!A szembejövõ forgalom,nah én abba mindig belemegyek!
Ha MS.Cop megállít akkor közben méri az idõt?

★ 汤姆 李

én nagy motoros vagyok, de ebben a játékban szerintem kormánnyal meg bill-el is, elég szar 😞 de az autós rész ellensúlyozza dolgokat !

SuperCharger
Nekem nem swappolással akad, 0 a vinyóaktivitás. Talán árnyékokat rajzol és cache-el, vagy a bokrokat generálja ki, nem tudom. Csak annyit szeretnék kérdezni/kérni a 8800 tulajdonosoktól, hogy vmi USB kormánnyal/paddel játsszak-e, és ha igen, megpróbálnák csak billentyûrõl?

Nekem 6600GT-m van, és ugyanezt csinálja, egyébként jól megy. Tegnap sikerült izolálnom ezt a dolgot, nálam akkor csinálja csak, ha konkrétan a kormánnyal játsszom. (az nem zavarja, ha bill.-rõl játsszom és a kormány csak be van dugva) Tegnap már nem volt idõm, de még ki akarom próbálni csak FF nélkül.

robotnyk
késõ hát, de mit lehet tenni. az hogy visszafelé nem támogat egy kártyát egy játék, az hagyján, na de hogy elõre sem, az nonszensz
bertino
hát már most is késõ, jó lenne végre, ha a PCsekkel is foglalkoznának...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

robotnyk
nem supportolja rendesen a játék a 8as sorozatú geforceokat, várni kell új betás forcewarere, és/vagy patchre a játékhoz

a hivatalos fórum tele van ezekkel a panaszokkal, majd csak megoldják elõbb utóbb
robotnyk
59, 58, 54, 54, én ilyen idõket mentem eddig, enzoval, forgalommal. figyelni kell, mert 2-3szor szembeforgalomba terel a gps, azt nem kell benyelni, és nem muszáj mindig 300 felett menni. ha stabil 250 körül tudsz menni, már bõven jó vagy.
kár, hogy a chronopackben nincs mondjuk átlagsebesség mérõ, ez az ilyen hosszú versenyre nagyon jó lenne (ha láthatóan 200 felett van az átlagod, nem kell hajtani, mint a meszes)
armageddon666
Nem grafikailag akad inkább swappol arról meg a kari nem tehet -.- vagy a proci akad ki...

@

hykao
"nem számol be semmit sem a game rankings-nál a drive-in versenyekbe" - mi van? ezt nem értem. 😮

Olvass FAQ-t tüzetesebben. Te csak akkor nyersz majd Drive-In versenyt, ha a versenyszám érvényességi idejének lejártakor is te vagy az elsõ. Az, hogy ideiglenesen elsõ vagy, nem jelenti azt, hogy megnyerted a versenyt!
<#guluszem1>Mivan?Ennek a vga-nak ennyi az ára és akad a Tdu?
Annyiba kerül mint 1 xbox360 nee máár<#nevetes1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

armageddon666
és a játék eredeti? mert lehet ohgy tényleg warez betegség 😄

@

TTYYPPEERR
Nekem is 8800 GTS-em van és nálam is szokott akadni...

próbáld a 100.95-ös béta driverrel

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Igen,volt már ilyen kérdés nem is 1.Kinek 8800-as vga-val akadt kinek + másmilyennel.
De szerintem origi tdu-val nincsenek ilyen hibák normál konfigon.

Magnum PI
Nekem 8800 GTS van és csinálja ezeket az akadásokat, de szerintem ez ilyen pályarész betöltés hatás. Még ha nem is a HDD-röl tölti, akkor is kell egy pár ns mire betölti.

SuperCharger
Sziasztok! Van esetleg itt valakinek Geforce 8800 -asa? (nekem nincs) Csinál olyat, hogy idõnként beakadozik kicsit a játék, offline-ban is, pedig semmi töltés nem történik közben?
Esetleg valaki nem 8800-assal, ugyanilyen tünetekkel?

CivicVTi
Jo ezzel a kerekkel!<#eljen>

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Jövõhéten hazaérek és kipróbálom Enzo-val kormánnyal,hogy mit fog produkálni.Talán több esélyem lesz.
Addig is erõlködök még gamepaddal hátha😊

Sport és driftelek a szerpentines részen azzal legalább egy perc ha nem jönn szembe semmi.😊Ha jönnek vagy kisodródom akkor bukta egy ilyen idõ.

Sport

maffioso
nem kell folyton rosszra gondolni
agustával nekem 47perc volt eccer linkeltem is scr-t

\"If in doubt, flat out!\"

Driving Aid mire van állítva?

Az én idõm Agustával 47 perc, persze forgalommal és sok hibával. Kormánnyal és gyakorlással nem olyan nehéz 49-50 percen belül futni motorral. (autóval rég próbáltam, de nem hinném hogy 51-52 alá tudnék menni)

256 ram?De durva,a régi szép idõk jutnak róla eszembe<#circling>

Ok,ha nem cheat akkor sorry!
Hol rontom el mindig azt a 1.5 vagy 2 percet ami miatt nincs meg<#nemtudom>

armageddon666
nekem Level of Detail high AA meg HDR off és 1024*768 most. néha van az a beszaggatás amit lejjebb írtam, amúgy jól megy 😄 feljebb nem engedi állítani pedig lehet HDRt megpróbáltam volna...

@

Sland
NEM!
Gépigény kérdéseket fejezzétek már be!
Van FAQ, vissza lehet olvasni stb

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

passatgt
256 rammal elindul a game?😄

De nem akarok csalni úgyhogy inkább nem prószálom ki a forgalom nélküli versenyt.Inkább küzdök még!!<#felkialtas><#heureka>

Kössz az építõ kritikát, de mivel sohasem csíteltem nem most fogom egy ilyen idõ kedvért elkezdeni ,ezzel az idõvel még benne se vagyok az elsõ ezerben akkor meg mi értelme lenne. Másik dolog a csítelésnek mi az értelm e soasem tudod meg akkor hogy mennyire vagy jó, és speciel ez inkább érdekel mint hogy nyerjek valaki ellen. ÉN kb 15-re csináltam kurva nagy szerencsével és nem tudással ilyen idõt.😊
Na persze-persze!Nem hiszem el,hogy cheat nélkül 51 perc alatt teljesíteni lehet az 1h-s futamot.Nem és nem.
Esküszöm kipróbálom 1-szer forgalom nélkül.
Próbáltam Enzoval,Saleen-el,Agusta-val nem 1× és soha nem mentem 60 perc alá😞
Champion fokozaton vagyok tehát nem mondhatom,hogy bénázok mondjuk nem is vagyok a legjobb tehát azért érzem már a jármûveket de ennyi idõt futni ezen a versenyen és nem motorral az furcsa.

800*600 ba AA-vel sajna😊1024*768 sztem szebb😊 de még medium graffal is jól néz ki😊
armageddon666
ahhaaaaa.... akkor aszondjátok hogy véletlen hogy ütközés gyanús manõvereknél kezd el szaggatni, am csak simán swappol? 😄 az jó ^^ 800*600+AA vagy 1024*768 AA nélkül eszi jobban a gépet és melyik a szebb?

@

AdaKiller
az SGFUNKLUB-osok küldjék el az msn címûket holnap estig. aki nem küldi az holnap törölve lesz.

köszi

Steam Nick: adakiller

jah, csak akkor meg padló gázt ritkán lehetne nyomni, mondjuk az 600+ hp-s verdáknál most is 😄

és mi alapján dönti el hogy max csak 8 playert láthatok, csak úgy véletlenszerûen?

Sztem csak RAM-probléma lödd ki amit tudz a háttérbõl hátha javul😊
bertino
hidd csak el: proci is kell neki
meg RAM is

CivicVTi
"iszonyat nagy feelingje van, mikor mindenki más verdával egymást és forgalmat kerülgetve száguld végig a pályán"
-Ez igy van, az elso par percben. Aztan mindenki kapcsol 6.ba, kezdodik a zuzas<#ejnye1><#idiota>

armageddon666
Saitek R440em van :c nektek? mi kell a gémnek leginkább? gondolom itt nem proci hanem inkább videokartya. Kezdek kedvet kapni az eredetihez 😄 csak elég gáz lehet ha onlineon egyszercsak beakad mint singleben elég soxxor :c nemtommitõl de mikor a kormányt megrántom, akkor sztem elkezdi számolgatni hogy most hogy kéne a kocsinak viselkedni, és onnantól jácchatatlanul akad (amíg nem egyenesítem ki az autót vagy nem megyek falba -.-)... vagy csak random jönnek elõ ezek a szaggatások? ^^

@

Igen látod õket ,sõt bármikor kihívhatod õket.Nem nem single versenyeket csinálsz hanem vannak külön multi versenyeka térképen plusz a drive innekbe chelngek. És lesznek klubb versenyek is.

Próbáld Enzoval eddig a legjobb idõ is ha jól láttam azzal született.

Nekem is sporton van, de az igazi a Hardcore mod.Csak ahhoz meg kell egy jó kormány.😊
bertino
így van
felmész és elõbb utóbb ugyis meglátod a jónépet, egyszerre 8 embert láthatsz (ezen lenne jo, ha mihamarabb segítenének)
és persze viheted a versenyeket, minden ott van a szigeten
iszonyat nagy feelingje van, mikor mindenki más verdával egymást és forgalmat kerülgetve száguld végig a pályán 😊

na az jó 😊
és online-ba hogy van, mindenki ott van a szigeten és közben ott látod õket? és csak annyi hogy ki tudjátok egymást hívni versenyre, meg csinálhatod a sima single versenyeket vagy hogy?

ezt majd lehet énis megpróbálom jobb idõre csinálni, de ez a saleen csúszik, hogy iszonyat nehéz megtartani 😊

télleg a driving ai hogy van nektek? nekem sport-ra van állítva, mondjuk off-on lenne az igazi 😊

Nem lehet, õ arra utalt ,hogy csaltam de nem kicsit nehéz volt megcsinálni de sikerült.😊
Online külön élmény😊
sziasztok, én most gondoltam arra hogy megveszem a játékot mert nagyon kipróbálnám online-ba 😊(eddig crackelve toltam)
De iszonyat durva, életembe nem volt még ekkora autós játék élményem, forcfeedbackes kormánnyal, belsõ nézetbe , max grafon, iszonyat jó.
Milyen az online környezet laggolnak a playerek vagy sem?

roncs: ez az a 200km-es verseny? énis most csináltam meg saleen-al, a végén már úgy remegtem hogy nem fogok beérni 😄 58,4 lett végülis. Vagy 3szor megállítottak a rendõrök 😄

gabi89: forgalmat ki lehet kapcsolni? nem is tudtam.

Vviikkttoorr
erre én is felfigyeltem a moziba mikor néztem!
😛
KIS REKLÁM! 😄

De volt és csak azért lett ennyi mert talán meglenne a 49 is csak volt egy pár repülésem.<#nevetes1>