Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
ujabb problémám akadt a gémmel:S!elinditotam 1 versenyt....gép ujraindult mint többször is már(erre van vmi pecs esetleg?vagy csak nálam fordul ez elö?:S),aztán elinditom a gamet és nemtom continuezni:S!pedig a savek megvannak?van vkink vmi 5lete?
elöre is köszönöm!
Ha MS.Cop megállít akkor közben méri az idõt?
★ 汤姆 李
Nekem 6600GT-m van, és ugyanezt csinálja, egyébként jól megy. Tegnap sikerült izolálnom ezt a dolgot, nálam akkor csinálja csak, ha konkrétan a kormánnyal játsszom. (az nem zavarja, ha bill.-rõl játsszom és a kormány csak be van dugva) Tegnap már nem volt idõm, de még ki akarom próbálni csak FF nélkül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a hivatalos fórum tele van ezekkel a panaszokkal, majd csak megoldják elõbb utóbb
kár, hogy a chronopackben nincs mondjuk átlagsebesség mérõ, ez az ilyen hosszú versenyre nagyon jó lenne (ha láthatóan 200 felett van az átlagod, nem kell hajtani, mint a meszes)
Olvass FAQ-t tüzetesebben. Te csak akkor nyersz majd Drive-In versenyt, ha a versenyszám érvényességi idejének lejártakor is te vagy az elsõ. Az, hogy ideiglenesen elsõ vagy, nem jelenti azt, hogy megnyerted a versenyt!
Annyiba kerül mint 1 xbox360 nee máár<#nevetes1>#nevetes1>
★ 汤姆 李
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
De szerintem origi tdu-val nincsenek ilyen hibák normál konfigon.
★ 汤姆 李
Esetleg valaki nem 8800-assal, ugyanilyen tünetekkel?
Addig is erõlködök még gamepaddal hátha😊
★ 汤姆 李
agustával nekem 47perc volt eccer linkeltem is scr-t
\"If in doubt, flat out!\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Hol rontom el mindig azt a 1.5 vagy 2 percet ami miatt nincs meg<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
@
Gépigény kérdéseket fejezzétek már be!
Van FAQ, vissza lehet olvasni stb
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
★ 汤姆 李
Esküszöm kipróbálom 1-szer forgalom nélkül.
Próbáltam Enzoval,Saleen-el,Agusta-val nem 1× és soha nem mentem 60 perc alá😞
Champion fokozaton vagyok tehát nem mondhatom,hogy bénázok mondjuk nem is vagyok a legjobb tehát azért érzem már a jármûveket de ennyi idõt futni ezen a versenyen és nem motorral az furcsa.
★ 汤姆 李
@
köszi
Steam Nick: adakiller
és mi alapján dönti el hogy max csak 8 playert láthatok, csak úgy véletlenszerûen?
meg RAM is
-Ez igy van, az elso par percben. Aztan mindenki kapcsol 6.ba, kezdodik a zuzas<#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota>
@
Próbáld Enzoval eddig a legjobb idõ is ha jól láttam azzal született.
Nekem is sporton van, de az igazi a Hardcore mod.Csak ahhoz meg kell egy jó kormány.😊
felmész és elõbb utóbb ugyis meglátod a jónépet, egyszerre 8 embert láthatsz (ezen lenne jo, ha mihamarabb segítenének)
és persze viheted a versenyeket, minden ott van a szigeten
iszonyat nagy feelingje van, mikor mindenki más verdával egymást és forgalmat kerülgetve száguld végig a pályán 😊
és online-ba hogy van, mindenki ott van a szigeten és közben ott látod õket? és csak annyi hogy ki tudjátok egymást hívni versenyre, meg csinálhatod a sima single versenyeket vagy hogy?
ezt majd lehet énis megpróbálom jobb idõre csinálni, de ez a saleen csúszik, hogy iszonyat nehéz megtartani 😊
télleg a driving ai hogy van nektek? nekem sport-ra van állítva, mondjuk off-on lenne az igazi 😊
Online külön élmény😊
De iszonyat durva, életembe nem volt még ekkora autós játék élményem, forcfeedbackes kormánnyal, belsõ nézetbe , max grafon, iszonyat jó.
Milyen az online környezet laggolnak a playerek vagy sem?
roncs: ez az a 200km-es verseny? énis most csináltam meg saleen-al, a végén már úgy remegtem hogy nem fogok beérni 😄 58,4 lett végülis. Vagy 3szor megállítottak a rendõrök 😄
gabi89: forgalmat ki lehet kapcsolni? nem is tudtam.