Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
na szal az lenne hogy sztem minden boltot körbejártam (car showroom)... voltam is bennünk. de motort nem enged még mindig megnézni... talán nem voltam mindben. van erre mód hogy egyszerûen kiderítsem melyikben nem voltam még? mert most végigkatoltam mind... de mindbe betudtam menni 😞 ha valamelyikbe mégsem utána bementem és ellenõriztem, de motor még mindig nemnézhetõ... nemtom warez miatti bug-e vagy sima bug vagy csak nagyon elkerüli a figyelmem 1 (vagy több) bolt. Szal valahogy akkor megállapítható hogy melyiket hagytam ki? ^^
@
ki tudja hogy kell kiveni a forgalmat??
A Segitséget elöre is köszi.
Csak kíváncs i vagyok,hogy mennyire vagyok béna, nekem 57:43 alatt sikerült!<#buck>#buck>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Kiráááály imádom!! Legalább a szar kesztyût vehetném le róla...:S
http://bf2s.com/player/swy/
mi is várjuk epekedve a patch-t
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez mért van?
Ja tegnap cserélnem ki az exe-t mert találtam egy olyat amihez nem kell dvd és tegnap semmi baj nem volt.
http://bf2s.com/player/swy/
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
@
Bocsi a láma kérdésért!
De én si furcsállom hogy nincs világítás mivel az esti módba eltûnik szinte a kocsim! Alig látni vmit! 😄
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
@
szóval a házad->news->game progress
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
az lenne még a kérdésem hogy van valami honlap, vagy valahol meglehet nézni hogy milyen feladatok vannak? szal ez a járjál minden úton, meg tegyél meg x km-t stb stb... ?
@
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
@
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo