Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a válaszokat!
*Posse*T.W.D*
Keresek a klubomba játékosokat, lehetöleg 18 év feletti bombázo nö legyen a jelentkezö!!
viccet félretéve csak a 18 év feletti kritériumnak kellene megfelelni.😛
A klub neve PossE Till We Die.

*Posse*T.W.D*
Hykao régen lírta hogy akkor nem fagy, akkor nem akad a játék ha USB cuccot használsz, ha minden USB porta van valami.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
-Klubon belüli versenyek mûködnek, klubok közöttiek egyelõre nem.
-Driving Aid multiban olyan, amilyenre a host beállítja (ON/Sport/Hypersport/OFF). HC-t nem lehet külön beállítani.
-A Driving Aid on állásban egyfajta kipörgésgátló is. Egyébiránt billentyûvel nyomom, de DA nélkül (bár DA-val határozottan könnyebb, de mint írtam nem érezni az utók közötti különbségeket se).
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Miért nem látom a saját versenyemet a drive in\single player listában?
Csak akkor kapom meg a tapasztalati pontokat, ha megvan a három inditott verseny drive in-ben és meg is nyertem öket, vagy akkor is ha pl mások által inditott versenyt nyerek.
Gyakorlatilag nekem a multis rész hiányzik a végigvitelhez, szoval szeretnék pár embert a friends listámba, akikkel lehetne nyomni pár versenyt.<#integet2>#integet2>
*Posse*T.W.D*
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
A Linearityt húzd le olyan 35% ra kb. meg az a forc/rumblet full balra, nemtom mit állít, de így nem akarja kirántani a kezembõl a kormánykereket, meg az asztalról se akar minden a földre esni 😊
amúgy ugye ha multiplayer versenyben host által van beállítva a driving aid on, akkor azt milyennek veszi? mert ugye van sport , hardcore.. meg ilyenek.
Én kormánnyal nyomom de eddig mindíg sport-on játszottam, próbáljam meg kikapcsolni, nekem mondjuk ígyis nehézkes volt a saleent irányítani. Próbáljam meg off-on? ha azt megszokja az ember akkor ki lehet használni valamire? úgymond hogy jobb köridõket lehet elérni? vagy csak az élethûség kedvéért?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy ha már ablak ajtó nyitható, meg ilyenek, kb negyedannyi energiával lehetett volna pakolni bele kipörgésgátlót, tempomatot meg ilyesmit..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
és már nem is lépeget ki a játék garázsból kifelé jövet 😊)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
feketén jobb! jaaaaa... Most nézem, ez már uj generációs KITT!<#vigyor2>#vigyor2><#zavart2>#zavart2><#nevetes1>#nevetes1>
http://www.freetvmaci.info/
1/6 > >>
Rank User Level Country Score
1 Gabor63 Master Hungary 20003931
2 DoxaM007 Expert Hungary 20001669
3
4
5
6 supra567 Pro Hungary 20000445
7 Norbi Master Hungary 20000444
8 predakonHUNGARY Expert Hungary 20000333
8 MontyKutyi Expert Hungary 20000333
9 Osyka Pro Hungary 20000223
10 CasseuS_HUNGARY Master Hungary 20000222
10 LACO777 Master Hungary 20000222
11 Poi-(HUN) Master Hungary 20000165
12 Dogi007 Pro Hungary 20000111
12 Pheter Pro Hungary 20000111
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Épp most jutottam hozzá az eredetihez.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
12.04.2007, 12:43h
Nun endlich ist es soweit:
Die vor einigen Tagen angekündigten Lexus LS 460 L und Lexus GS 450H sind nun kostenlos auf dem XboxLive-Marktplatz verfügbar.Benötigt wird die Gold-Mitgliedschaft bei Xbox Live.
Nach dem Download kann man die Autos für 67,000$ bzw. 60,000$ beim Lexus-Händler im Spiel erwerben.
pc-sekkel milesz? <#nemtudom>#nemtudom><#rolleyes>#rolleyes><#wilting>#wilting><#boxer>#boxer>
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Kihúztam az usb-s egeremet / billemet.Bedugtam a régi ps2-es csatlakozás és lám-lám megszûnt a szaggatás a 8800GTS-emen..
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
@
Köszi!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
PCIE: 40 bruttó