Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
annak is ujjongva örüljünk, hogy van
sztem legalábbis <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

atomboy
Bug.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

robotnyk
in may? nooormális?
gduck
Pár napja valaki betett egy képet, hogy már ACE és 100% volt a game! Akkor azt hogy csinálta???

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

zsakosfrodo2
Na végre vmi jóhír is!!!

Sland
Jaj bocsi.
A jaguár felnijét felülírtam egy másik kocsijéval.

E:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim

Itt

Ugyan arra kell átnevezni pl a Ferrari F430 felnijét mint a jaguáré

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
ezaz, véééééégre, mondtam én, hogy nem hagyják ennyibe a gamet!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Köszi a segítséget ráizzítom magam 😛
Alighanem elég gyenge kártya ez a játékhoz, függetlenül attól, hogy milyen erõs gép van alatta. Egyébként a gépigény rajtavan a játék dobozán vagy elolvasható a FAQ-ban (minimum 6600GT kell hozzá. Ez nem aztjelenti, hogy gyengébb kártyán nem indul el, csak azt hogy nincs értelme elindítani rajta).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

daf xf
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig az hogy jó futan ez a game egy geforce 6200-as videókarin?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Atari confirm that Eden are currently working on a patch for the PC version of Test Drive Unlimited which will be available in May. With the patch Eden are working to address the following issues:
Corrupted saved games (previously corrupted save games will not be restored)
Game freezing / crashes
Performance optimization
In-game exploits
The patch will undergo thorough testing at Eden and Atari prior to release to ensure the quality. Further information will be available in due course. Thank you for playing Test Drive Unlimited.

Roppant egyszerû: az összes autószalonban tiszteleted kell tenned, mielõtt a motorszalonokba beengednének. Ezek ilyen exkluzív helyek... 😊 Az evolúció itt is jelen van: elõbb négy keréken, majd felegyenesedve két keréken... 😊))
Synit HUN
Ahhoz hogy beléphess a szalonba, elõbb végig kell járnod az összes autószalont! Ezt jelenti. Hogy mit tégy azt innentõl rád bízom!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék.
Már elértem a PRO szintet de még mindig nem tudok a kawasakinál motort vásárolni. Ezt írja ki: "To gain access to this store, you must first discover all the car show rooms."
Egyrészt mit jelent. Másrészt mikor tudok mocikat venni mert már nagyon ki szeretném próbálni õket.
Elõre is köszi.

😛
Synit HUN
Már annyira tele van a tököm az Atari accounttal! Hogy a retekbe lehet elérni hogy mutassa az adataimat? Lekéstem az elsõ 21 órát vagy mi? Ha meg letörlöm és csinálok egy másikat oda lesz a játékállásom is? Számomra nagyon érthetetlenül csinálták ezt meg. Ez meg a kedvencem tényleg: Gamespy profile verification error check the values
Mit tegyek?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Willi Betz
Sland😛ár hsz-el ezelött volt belinkelve egy kép a jaguar xj220-ról amin más kerekek voltak,akkor kérdezte is vki,hogy-hogy tetted rá,de választ nem kapott.Ezért én is megkérdezem.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pointer4
Hát pl ha USB-n van fennt a winyóm akkor az egyik mag kihasználtásga 30 mb/seces átvitelnél olyan 35-65% ra felmegy. Ha nincs adatforgalom akkor ugye nemkavar be. Na ha már 2 winyó van akkor meg drasztikusan visszaesik a sebességük. De az egeret billt még nem láttam, hogy bezavarná.
Ja csak ennyiszer...úgy látszik kevés volt,bocsi de én még egyszer sem olvastam<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

armageddon666
usb procit zabál? O.o ezt nem is tudtam... és úgy natúrba is zabálja vagy ha nemmennek a rákötött kütyük akkor nem?

@

pointer4
Az a baj, hogy ez még függhet alaplapi chipsettõl, meg még 1000 dologtól. Uge az USB zabálja a procit, lehet dualcorenál nem jelentkezik, vagy csak a gamma érzékeny valamire. Esetleg valami alaplapi chipset bug.
Nekem USB bill, abba megy az egér, meg kormány is.
Igaz amikor a Momot bedugom a G15ös billentyû kijelzõje szétfagy, és restartig nem is javul meg, de ez mindig így volt.
armageddon666
bah nem idézek de mondták hogy ha usbs szarok kihúzzuk akkor nem szaggat a gém. nemlehet hogy valami IRQ megszakításokkal vagy mikkel van a baja? mert egésr egyik helyre bevan dugva >> egyfolytában megáll 10-20 másodpercre, máshol tökéletesen megy. szal ilyesmi lehetne akár nem?

@

<#idiota>

pointer4
Szerintem csak 3103345436541x, már megbocsáss. És 8800 as kártyával néha megtorpan a gamma, azt is. 😊
Mintahogy már 3103345436543x leírták, a klubok közötti (inter club) versenyek még nem mûködnek. Tehát egyelõre várni kell...

Viszont a savegame-edre vigyázz, értékes lehet a jövõben<#eljen>

Igyhát kérnék a hétvégére 1-2 club tagos önként jelentkezõt,erre a feladatra..<#vigyor>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na már csak ez hiányzik..

AntiHero
Há minek a?<#idiota><#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

De. De "hivatalosan" most szedegetik össze a bugokat. Kissé szét lehetnek csúszva / el lehetne késve önmagukhoz képest... Nem is érdekel... csak az h meglegyen oldva! És bízom benne, hogy tudunk ebben segíteni nekik értelmes javaslatokkal / bugreportokkal.

pointer4
Ha jól értem, akkor eddig nem is gondoltak arra, hogy patchot kéne kiadni ? <#idiota> LOL
norbi56
köszi

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

AntiHero
Remélem összejön.

Kaszi46
megprobáltam, feladom, 😛

*Posse*T.W.D*

atomboy
Remelem, lesz belole vlmi. Szivesen segitenek bugreportban.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Én még mindig nem merek bemenni egy ruhaüzletbe sem, ewlõször spontán kilépett, aztán már engedett ruhát vásárolni, csak a mentésem szállt el tõle. A házakban a Character fül egyenlõ az Alt+F4-gyel.

yess yess yess, mindenki nevében 😊

Felvettem az ATARI-val a kapcsolatot. Majd meglátjuk mi lesz belõle (egyelõre "hivatalos" magyar oldal, normális bugreport és két oldalú kommunikáció velük). Egyébként már "szedegetik" össze a bugokat (kiszûrve a kreténségeket), meg nyilván a legtöbbel õk is tisztában vannak. Bug gyûjtésben akarok segíteni nekik, persze a Ti és mindenki aki Magyar és a TDU közösség tagja segítségével.

Egyelõre meglátjuk mit reagálnak a felvetésemre.

Mint ahogy az sejthetõ is volt, mindez egy esetleges készülõ patch elõszelének tekinthetõ...

SötétBarom
<#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kaszi46
off

Posse- banda, csapat, baráti társaság, fegyveres alakulat.

Történet- Általános iskola ota spanság, testvériség stb..(nem azt jelenti hogy mindegyönk onnan ismeri a másikat), néhány éve (jo)páran közülünk neten is nyomulunk különbözö játékokkal, igy bövült a társaság, pl clint személyében, azota vele is személyes jobarátság.
bulik, nyaralások, ünnepek, hétköznapok, lanok mindig 1ütt😊
A logobol tetko mindenkinek van már 9 éve(kivéve netes osztag😛), meg mindnekinek az autoján matrica. 13fö+ a neten szerzett már valo világban is spanyok 3fö+ különbözö játékokban posse ba belépö online barátok kb5fö.
Ennyi röviden, bocs az offért.
(Sokszor kérdezik amugy mi ez a posse, mindig megfogadom hogy ok, röviden leirom, de ennél jobban még sohasem sikerült össszetömöritenem)

*Posse*T.W.D*

Csinálni kéne egy Hungarian Street Racing Club-ot, abba szívesen benne lennék ( ha még nincs ilyen 😛 )

Clint EastWooD
Szószerinti fordításban a "Posse" hordát jelent.
A "till we die" pedig a mindhalálig angol megfelelõje.

A posse eszmeiségérõl majd Kaszi46 ír, aki az alpító.

a Winows lefagyott fagyás közben...

jaja, mondjuk ahogy néztem, némely verdáknál látszik az üzemanyag mérõ, de úgy látszik verseny közben egy felettünk lévõ repülõrõl tankolnak minket 😊

pointer4
Épp azon gondolkodtam, hogyha kellene tankolni, akkor a 200 kmes versenyt e legtöbb muscle car-al meg se lehetne csinálni 😄 Asszem a Vipernek 85 literes a tankja, amivel kb 160km ert tesz meg 😄
pointer4
Na egy mûvész kép 😊

CSÓKOLOM, mikor nyitnak ?? 😄

AntiHero
Mi ez a Till We Die Posse?

ja , de ha beállítod 5 percre a járat idõt, akkor elég nagy esély van rá, vagy 10 perc, nemtom mennyi a minimum..
vagy nem is lehet ilyen kis idõt beállítani? D:

Clint EastWooD
Függõ e vagy ? 😊)))))

a Winows lefagyott fagyás közben...

Drive-In versenyeket csak akkor nyeri meg valaki, ha a lejáratkor õ épp az elsõ, és senki sem döntötte meg a szintidõt. Tehát az h csinálunk egy versenyt és a haverunk gyorsan megnyeri nem játszik...

Az enyémet, ami fenn van Esprint-nek hívják. Igyekeztem jó szintidõt menni, de nem megdönthetelen. 😉

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

amúgy ha gondolod majd ha játszok akkor megpróbálhatjuk , csinálok egyet aztán te meg gyorsan megcsinálod 😊

hát veszel még egy accot és megcsinálod az általa nyitottat 😄😄