Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
joshua: milyen videokártyád van?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Pls valaki help!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
persze ballzort myspace-n kivül sehol nem találtam, írtam neki, de nem válaszolt eddig.
Steam Nick: adakiller
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Azt hiszem ez egy bug, de kihasználni egy bugot ugyanúgy csalás.
Most az "Esprint" nevü küldim van fenn, értelemszerûen Lotus Espriteknek. 😊
Na ekkor lett tele végleg a farkam...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
aztán ezt, hogy ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ráadásul te kormánnyal nyomod és a hungaroringes idõd közelébe se tudtam menni.. nekem ott a legjobb idõm 1.33 neked pedig 1.31 volt ha jól emléxem..
Ti a wild outdoor speed challange-et milyen kocsival csináltátok meg? Mindegyik megvan, csak ez az egy kellene.
ACER Aspire 5738ZG
Nekem is hasonló konfigom volt és Q-tec 650W-os táppal újraindult játék közben.Lecseréltem egy chieftec 400W-osra és megszûnt ez a probléma.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Az elsõ küldetésnél kiválasztom hogy single player, kijön a verseny rámegyek hogy start és beáll! eltünik minden csak az marad ott hogy start meg exit és akármire megyek nem csinál semmit!(vártam 20 percet)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ettõl én még tudom, hogy ez létezõ hiba, csak kéne tudni milyen körülmények között reprodukálható, annak érdekében, hogy bugreportként el lehessen lõni.
Ott van az uninstall bug. Ha az imagefile-ból vagy a DVD-rõl indítjátok el a játék telepítõjét, akkor úgy leszedi a játékot, hogy a c:-rõl filetörlõs bug SOSEM jelentkezik. Ezt is nyilván ilyen formában kellene közölni velük. Mert a bug létezõ bug, de nem mindig jelentkezik akkorsem ha mondjuk csak szimplán uninstalláljuk a játékot (nem az imagefileból / DVD-rõl indítva a telepítõt, hanem mondjuk startmenübõl vagy programok eltávolításából stb).
Fasság alatt azt értem, h jajj szaggat. És ennyi.
De ha pontosan be van határolva hogy mi a hiba (csúcs gépen is elõfordul 1-2mp-es megállás, mialatt az autó irányíthatatlan), konfigleírás mellékelve, tudjuk hogy nem õsfos driverek és szarrátelepített windows okozza ami 5 éve van fent. Na egy ilyen mehet a bugreportba.
😊
Találkoztam én sok haszontalan buggal is. 6x kezdtem újra asszem, a játékot mire jó lett és nem váltotta át a karakterem kopasz f*sznyak pasivá.
Akkor régen nem lagoltam de ledobot aszerver mindig, most meg lagolok viszont nem dob le szerver.
Szóval mint írtam nem játszok a patch megjelenéséig. Valúszínüleg patch után új karaktert indítok.
© InfiniteReality:
Én régen leírtam pontosan, hogy jött össze az 1 Milliárd.
Ez nem fasság vólt, és nem is csalás!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun