Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joshua
nem is írt ki semmit. Csak rámentem h telepítés és felrakta szépen. De xp-n meg az a baja h 3ból 1szer indul csak és akkor is már a menüben kidob az asztalra és leáll, de még hibaüzenetet se ír ki. Nemtom mi lehet a baja.

atomboy
Nem engedted telepiteni a legfrissebbet?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

joshua
bazzz....a san andreas is ilyen szép lett....nem lehet h direktx a baj?

másnak nincs para a test drive serverrel? mert nálam nem csatlakozik rá :S

maffioso
50

\"If in doubt, flat out!\"

norbi56
ati 1950 pro az mennyib fáj?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

joshua
ati radeon x850xt. legfrissebb driver és catalyst is fenn van.

atomboy
Milyen vidkartyad van?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

fery02
Nagyon sok oka lehet hogy miért nem tudsz online játszani. Eredeti verziód van?
joshua: milyen videokártyád van?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sziasztok, nálatok is van ilyen para , hogy a test drive serverre nem csatlakozik, a game spy serverre felmegy, de utána amikor a test drive serverre akar csatlakozni akkor egy ideig próbálkozik aztán abbahagyja, eddig ilyen para nem volt

joshua
Szevasztok! Lehet láma kérdés de szépen elõször elindítom a játékot...De ez ilyen a kép.
Pls valaki help!

helltok, bocsi nem tud nekem valaki segiteni miért nem tudok online-on játszani

fsgh
nagyon nehz az egy órás idõmérõ:S mentem 100km-ert és le voltam maradva 3-4 percel😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

AdaKiller
gondolhatod tegnap milyen ideges lettem mikor kivágott a saját klubomból...

persze ballzort myspace-n kivül sehol nem találtam, írtam neki, de nem válaszolt eddig.

Steam Nick: adakiller

Én meg a kérdésedre válaszoltam. 😉

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

maffioso
tudom de nézd azt amelyikre irtam

Az egy Murciélago nem Mclaren...

maffioso
mclaren nem?

fery02
kurva ketchup képfeltöltõ 😄

fery02
Én sem értem igazán, hogy hirtelen mi történhetett, hogy adakiller elvesztete klub vezetõségi posztját. Láttam, hogy õ sem érti. De kaptam néhány infót ezzel kapcsolatban. Ezekkel is próbálok segíteni, de nem hiszem, hogy sokat tudok. Talán ez is egy rejtélyes bug? 😛

Smuge
MuchLaren F1

pointer4
Murcielagonak nez ki.
tuninggal természetesen

maffioso
az a háccso az milyen auto?

vki
Tuninggal vagy anélkül?

ACER Aspire 5738ZG

lol 8 kerekû, kétszínû...

Ez jó! melyik kurta segbe melyiket?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

armageddon666
8 kerekû? ilyen nekem is kell 😄D mennyibe van? XD

@

gduck
Tegnap este a klubb elõtt 😄 LOL 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Igen emlékszem, elrontotta a jó kis "versenyt"... 😞
Azt hiszem ez egy bug, de kihasználni egy bugot ugyanúgy csalás.

Igen kormánnyal tényleg könnyebb, egyébként ott Enzot használtam az 1:31-hez (azt nem írja ki). Majd feltöltöm megint.
Most az "Esprint" nevü küldim van fenn, értelemszerûen Lotus Espriteknek. 😊

emlékszel? volt egy "G" grup-os challengem is amit felválva vezettünk,mignem jött egy köcsög saleen -el aztán csinált egy über idõt..
Na ekkor lett tele végleg a farkam...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bertino
Ballzor lett az SGfunclub vezére

aztán ezt, hogy ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ja.. asus 8800 gtx-et,feltéve ha pci-e a lapod,mivel ez nem olcsó,7900 vagy 7950 et javasolnék,ha agp-s csak az ati 1950pro jöhet számitásba..

Aston Martin DB9

norbi56
szasztok lenne 1 kérdésem szülinapomkor kapok videókártyát tudnátok tanácsot adni hogy milyet vegyek?(amivel bõven lehet futtatni a TDU-t)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nem akarok,mert itt legalább nem csitelnek be és hiába nyertem meg már vagy tizet még mindig csak egy van amit meg is adott.. És hát mivel 98 % on vagyok még 1 kell a 99 % hoz,utánna már csak a 3 club verseny kell a 100% hoz,aztán rámegyek a global rankra,amiben most 130. vagyok..
Ráadásul te kormánnyal nyomod és a hungaroringes idõd közelébe se tudtam menni.. nekem ott a legjobb idõm 1.33 neked pedig 1.31 volt ha jól emléxem..

vki
hi!

Ti a wild outdoor speed challange-et milyen kocsival csináltátok meg? Mindegyik megvan, csak ez az egy kellene.

ACER Aspire 5738ZG

Pacal17
Hol az SG club? Belépnék azem van onnan barát

Azért mert warez verzió. Nekem is azt csinálta.Egyébként táp csere télleg nem ártana,mint ahogy mondta infi kolléga.
Nekem is hasonló konfigom volt és Q-tec 650W-os táppal újraindult játék közben.Lecseréltem egy chieftec 400W-osra és megszûnt ez a probléma.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ja és az aláírásodban lévõ konfigból azt a tápnak látszó tárgyat (480W Codegen) kidobnám és tennék bele egy TÁPEGYSÉGET (azonos teljesítményû Chieftec, Sirtec, Enermax, Zalman, FSP, ASUS, Tagan megfelelõ lenne).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Ha látnám a gépedet meg h milyen programok vannak telepítve meg mik futnak akkor lehet rájönnék... de ha nem, akkor ez is egy strange bug.

Gondolom nem eredeti verziód van... WAREZ topicban keress megoldást.

FLeT
CSá nép!
Az elsõ küldetésnél kiválasztom hogy single player, kijön a verseny rámegyek hogy start és beáll! eltünik minden csak az marad ott hogy start meg exit és akármire megyek nem csinál semmit!(vártam 20 percet)
<#help><#help><#help><#help><#help>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

nekem az a bajom, hogy csak friss win restart után mûködik. Úgy értem, hogy bekapcsolom a gépet, utána pedig a TDU elindul simán. De ha kilépek a játékból, és újra játszani szeretnék, a continue game-ra kattintva szinte mindig lefagy. Beta-ban is ez volt. Tehát minden játékindítás indítás elõtt,újra kell indítanom a gépet, különben lefagy. Érdekes...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A SaveGame elszállást is tudjuk hogy létezõ bug, csak azt nem h milyen körülmények között jön elõ. Lekopogom nekem még 1x sem jelentkezett, pedig a béta óta nyomom a TDU-t (az elsõk között jöttem rá hogyan lehet kiütni a SecuROM6 védelmet az openbéta alól). A béta eddig 2x fagyott ki, 1x online 1x offline. Az offline-t folytattam a véglegesben és persze kezdtem egy új online-t. Megjegyzem PROCYON van fent, csak a kódot írtam át a boltban megvettre és YASU-zok ahogy kell. A lényeg annyi, hogy a végleges eddig kb 4x fagyott vagy lépett ki (1x offline 3x online) pluszt ovlt 1 rakás connection lost-om is. 1x sem esett még szét a mentés (persze minden kilépést követõen backupolok).

Ettõl én még tudom, hogy ez létezõ hiba, csak kéne tudni milyen körülmények között reprodukálható, annak érdekében, hogy bugreportként el lehessen lõni.

Ott van az uninstall bug. Ha az imagefile-ból vagy a DVD-rõl indítjátok el a játék telepítõjét, akkor úgy leszedi a játékot, hogy a c:-rõl filetörlõs bug SOSEM jelentkezik. Ezt is nyilván ilyen formában kellene közölni velük. Mert a bug létezõ bug, de nem mindig jelentkezik akkorsem ha mondjuk csak szimplán uninstalláljuk a játékot (nem az imagefileból / DVD-rõl indítva a telepítõt, hanem mondjuk startmenübõl vagy programok eltávolításából stb).

pointer4
Tök jó, megjelent a Command&Conquer3 TiberiumWars olyan 2 hete. Már az 5. patchot csinálják hozzá, pedig ennyi gond nem is volt vele 😄
Oké... de már nem emléxem😊

Fasság alatt azt értem, h jajj szaggat. És ennyi.

De ha pontosan be van határolva hogy mi a hiba (csúcs gépen is elõfordul 1-2mp-es megállás, mialatt az autó irányíthatatlan), konfigleírás mellékelve, tudjuk hogy nem õsfos driverek és szarrátelepített windows okozza ami 5 éve van fent. Na egy ilyen mehet a bugreportba.
😊

AntiHero
Azt<#idiota>
Találkoztam én sok haszontalan buggal is. 6x kezdtem újra asszem, a játékot mire jó lett és nem váltotta át a karakterem kopasz f*sznyak pasivá.
Akkor régen nem lagoltam de ledobot aszerver mindig, most meg lagolok viszont nem dob le szerver.
Szóval mint írtam nem játszok a patch megjelenéséig. Valúszínüleg patch után új karaktert indítok.

© InfiniteReality:
Én régen leírtam pontosan, hogy jött össze az 1 Milliárd.
Ez nem fasság vólt, és nem is csalás!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fogok csinálni bugreportot, csak elöbb rakjam össze az oldalt. Fasságok nem lesznek beleírva, csak leellenõrzött bugok. Leírva milyen konfigon és hogyan sikerült elõhozni.