Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No 3 kép, nem azért mert nagyok, vagy meglepõek.. hanem mert miért ne? 😄
Egy kis bemutató az illetékesnek, hogy is kell rendõrkanyart csinálni:
Aztán egy nem túl drága, nem túl erõs, de mégis csak szépséges kis kocsika.. külön tetszik a pálmafa árnyéka a motorháztetõn:
No meg ezt falra is raknám, azért van rajta a keret. Tényleg csak a látszat csal, és nem a kocsi majdnem akkora mint a hajó (egy élmény volt mellette száguldani 😄):
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
.: mobilize.hu :.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD
ha nem akkor a crakxet odaadod?
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
1. Mit válaszolnak a felvetésemre
2. Ki tudom-e dolgozni / mûködtetni a bugreport rendszert (igen!), mielött a patchel jutnának valahová...
3. Tudtok-e nekem segíteni értelmes bugreportot összeírni (milyen konfigon milyen módon hogyan jelentkezik a hiba, XP ilyenolyan verzió vagy VISTA, új driverek, nem szétesett oprendszer, nem túl csirke gép nem lassú winyó nem töredezett stb és a hiba mégis jelentkezik...). Nehéz ezt megfogalmazni, de 600 féle lehetõség van, és minél jobban leszûkítjük annál könnyebben ki tudják javítani. Minél pontosabb és minél jobban reprodukálhatóbb a bugreport, annál jobban "meg tudják fogni az okát" és kijavítani...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
<#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
azért az elmúlt 2-3 hónapban nem nagyon szakadtak meg az eden-nel...; legalábbis test drive téren
Steam Nick: adakiller
Neue Infos zum PC Patch
13.04.2007, 14:11h
Wie Atari schon oft verlauten lies, arbeitet Eden Games (Entwickler des Spiels) an einem Patch für die PC Version.
Nun können wir euch endlich neue Infos geben.
Der Patch wird mit einer sehr hohen Wahrscheinlichkeit (99%) im Mai zur Verfügung stehen.
Hauptsächlich wurden an folgenden Problemen gearbeitet:
* Kaputte Savegames (bereits kaputte Savegames können leider nicht wieder hergestellt werden)
* "hängen" bleiben des Spiels (freezes) sowie abstürze
* Ingame Fehler
* Performance des Spiels wurde erhöht
New information to the PC Patch 13.04.2007, 14:11 h As Atari are already often reported read, Eden Games (developer of the play) at a Patch for the PC version works. Now we can give you finally new information. The Patch will be available with a very high probability (99%) in May. Mainly on the following problems were worked: * Broken Savegames (already broken Savegames cannot be repaired unfortunately) * “hang” remain the play (freezes) as well as falls * Ingame error * Performance of the play was increased
magyarul meg lefordítja aki szeretné 😄
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De talán abból észre veszed, hogy nagyba anyáznak rád a serveren 😄
pointer: énis sokat csézek/csztem, de mondjuk én source-ben, régen voltunk wcg-n is meg minden amikor még versenyszerûen toltam. No mindegy a témától ne kanyarodjunk el annyira 😊
Ez a baj! Pedig engedélyeztem hogy láthassák az adataim ,eredményeim.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Amúgy Hardcore üzemmódban pislogtam is igennagyokat 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
www.gamespyid.com felmegy, jobb oldalon regisztrál vagy bal oldalon bejelentkezik ha tud.
Ha megy kiléphetsz a böngészõbõl.
Játék elindít, gamespyid-nél megadott emailcímre jelszóra hivatkozik, kitalál egy nick nevet lehetõleg legyen benne HUN tag (pl
Játék indít, jáccik, sajna elõrõl kezd ha már tolta offline módban.
Majd http://www.testdriveunlimited.com/ oldalon regisztrál emailcímmel, és hívatkozik mint játékos a játék beli Nick nevére, és máris látja hogy áll a világ sok playeréhez képest.
Na ha nem válaszoltam a kérdésedre, akkor nemtom mit kérdeztél 😊
pointer: te driving ai off-on tolod billentyûzettel? az igazán hárdos 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Én a legelejétõl kezdve kikapcsoltam, féltem hogy ez olyan forgat az úton irányba meg ilyenek, mint a lama forma1eknél. Így toltam végig offlineba a gammát meg félig onlineba el billentyûzettel.
Meg meglepõdöl majd ha ezekkel a vandálokkal akarsz este autokázni egy 200 kilóméters versenyt, azt a driving aid opciót kikaccsolják. Mint a legtöbb versenyen.
Érdemes így próbálni elejétõl, nemlesz nehéz átállás. Meg a bill érzékenységét is állítod a controls optionsban.
Kormányra visszatérve, ténleg sokkal joban tudok elindulni a gázzal. Néztem ezt a chronomatyit, és billel 3,4-3,5 alatt sikerült felgyorsulnom, (Enzoval) gázpedállal meg 2,8 alatt. Csak érzéssel kell nyomázni 😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A játék mûködésébõl kifolyólag szerencsétlen szerverek nem tudják, hogy a klubok közötti verseny még nem mûködik, így ha a játék azt jelenti ki magáról hogy márpedig teljesítve van, akkor teljesítve van...