Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(E:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FrontEnd\HiRes\Gauges)
Count_25TH.bnk
Diablo_GT.bnk
F40.bnk
F250_GTO.bnk
F360.bnk
F612.bnk
KAWA_ZX12R.bnk
Koen_CCR.bnk
MX5_Rst.bnk
RX8.bnk
És még jópár ilyen van, ahol megfigyelhetõ pár - a játékban még nem szereplõ - autó neve.
Én leginkább a rohadt rendszámtábla fájlt akarom megtalálni, de sehol sem lelem 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A fekete belsõ nekem amugy sem tetszik.
Mondjuk a www.gamespyid.com az megyen.
Remelem ez aztat jelenti, hogy a szerveruk offline, es nem a nettel van baj.
Most elmegyek melozni, este jovok, addigra ajanlom hogy menjen 😄
Nekem is valamelyik nap éjfél után kb. 3/4 órát nem volt elérhetõ a szerver (sok más külföldi oldal se)... (chello-s kapcsolat)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ez fõkéne Sland neked megy.
Mityu91: Meghatározhatsz tétet, az options/game/stake opciónál. Ha itt 0-ára állítod, akkor ugye semmi tét sem lesz, csak azt énse értem, hogyha a két félnél különbözõ tét van beállítva, akkor végülis hogyan választja a játék a tétet.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Két kérdés:
1, Mi az a matroschka_helper? Most néztem bele a TDU mappába, és ott van egy másik, TestDriveUnlimited-070312181712.exe fájllal együtt.
2, Titeket felenged a szerverre? Nekem azt írja, hogy ellenõrizzem a kapcsolatomat. De az jó, mert most is arról írok 😛.
ACER Aspire 5738ZG
*Posse*T.W.D*
Mindenesetre itt a jelenlegi konfigom, ha lenne bárkinek valamiféle építõ jellegû hozzászólása az tök jó lenne 😊

Bocs a hülye kérdésért de pontosan, hogy zajlik a játéknak az a része amikor le villogtatok egy autóst vagy egy másik embert mert kijelölöm hogy legyen a cél és ha megnyerem vagy ha elvesztem akkor sincs semi!?
Tehát hogy kell ezt jól csinálni?
Köszi!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Tetszik a játék csak elég gyenge a videókártyám... és Így nem túl jó a grafiga és akadozik.😞 Csak a videókárcsa gyenge vagy más a baj?
CPU:Intel P4 3Ghz RAM:4*256MB Alaplap:ABIT IS7 Videókártya:ATi R9550 256MB
1280 x 1024 es felbontásban szeretném használni de akkor nagyon akad😞
thx!
Nah megyek a klubb elé;-)
★ 汤姆 李
<#integet2>#integet2>
Mostmár tényleg szeretnék 1 klubba belépni,tag lenni!
Pontban éjfélre ott tudok lenni bárhol ha mond valaki 1 találkahelyet!
thx
★ 汤姆 李
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amióta lehúztam a létezõ összes csatlakozású usb-met majdnemhogy normálisan megy a game,városban azért csúnyán beakad de külterületen nem olyan vészes...bár nem naon tetszik hogy pl meek 300-al beakad és a bokorban találom magamat.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Asszem nekem olyan 65% on volt a felso, az also 30% kb. De ezt autonkent atken allitani 😞
amugy meg atari fórumáról linkeltem be.

Vigyázz meglátnak!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.