Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Nem tudom,hogy más játék használ-e ilyen fájl kiterjesztést.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Nekem az elõbb ment de már kiléptem.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Mennek a szerverek vagy nem? Mert több fórumon olvasom h megint nem igazán mûxik a dolog...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Én Sport-ot használok, azzal vagyok a leggyorsabb és az online ranked lobby-k többségét is azzal indítják.

pointer4
Tradenél tudsz is szûrni ezekre a verdákra, csak még senki sem ad el 😞
köszi a segítséget, megpróbálom így, amúgy te driving aid off-al játszol?

Állítólag van checksum a file-okban. Tehát ha átírod de a checksumot nem módosítod, nem fogja használni a file-t a progi.

Sland
Googleban szinte semmit sem lehet találni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

vmi bnk megnyitó kéne 😄

Sland
Egyébként ha megnéztek pár fájlt akkor sokat meg lehet tudni abból, hogy milyen autókat lehet majd letölteni a játékhoz. Pár példa
(E:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FrontEnd\HiRes\Gauges)

Count_25TH.bnk
Diablo_GT.bnk
F40.bnk
F250_GTO.bnk
F360.bnk
F612.bnk
KAWA_ZX12R.bnk
Koen_CCR.bnk
MX5_Rst.bnk
RX8.bnk

És még jópár ilyen van, ahol megfigyelhetõ pár - a játékban még nem szereplõ - autó neve.
Én leginkább a rohadt rendszámtábla fájlt akarom megtalálni, de sehol sem lelem 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Én egy kicsit alacsonyabb Steering Sensitivity-t használok (5. vonalra teszem), így stabilabb kigyorsításkor és nagy sebességnél, viszont kissé alulkormányozott lassú kanyarokban. Motorokhoz viszont max-ra állítom.

Sland
Textúrákat még nem tudtam megbuherálni

mit jelent ez a separated a pedáloknál?

Willi Betz
A6-nak nem tetszik a fekete mûszerfala,ezért ilyenre akarom megcsinálni:

A fekete belsõ nekem amugy sem tetszik.

Raho
Nálam is ez a helyzet.

VW Jetta II 1,8T

AdaKiller
nálam is gamespy megy, tdu szerver nem

Steam Nick: adakiller

pointer4
Most nekem se megy a connect.
Mondjuk a www.gamespyid.com az megyen.
Remelem ez aztat jelenti, hogy a szerveruk offline, es nem a nettel van baj.
Most elmegyek melozni, este jovok, addigra ajanlom hogy menjen 😄
gduck
Ja lemaradt:

Nekem is valamelyik nap éjfél után kb. 3/4 órát nem volt elérhetõ a szerver (sok más külföldi oldal se)... (chello-s kapcsolat)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
SecuROM fájl 😊 A DigitalDonwload verziót is kell valahogy "másolásvédeni" 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

mit akarsz csinálni ? 😊

Willi Betz
Az az õrületes kérdésem lenne,hogy milyen progival tudom megnyitja az autó fájljait,hogy a texturákat kapjam?
Ez fõkéne Sland neked megy.

Drephis
ezek nagyon jó képek :o

help

Mindenkinél megy a szerver, mert én már két órája nem tudok bejelentkezni.
Tehát mégegyszer
kép
kép
kép
kép

fery unszolására én is berakok pár képet<#whatever>

fery02
Jézusom, leesik az állam <#wow1> Elképesztõ király képeket tudsz készíteni bazz.

Mityu91: Meghatározhatsz tétet, az options/game/stake opciónál. Ha itt 0-ára állítod, akkor ugye semmi tét sem lesz, csak azt énse értem, hogyha a két félnél különbözõ tét van beállítva, akkor végülis hogyan választja a játék a tétet.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hmuda
Unatkoztam:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kaszi46
Engem sem enged fel.<#falbav>

*Posse*T.W.D*

vki
Hi!

Két kérdés:
1, Mi az a matroschka_helper? Most néztem bele a TDU mappába, és ott van egy másik, TestDriveUnlimited-070312181712.exe fájllal együtt.

2, Titeket felenged a szerverre? Nekem azt írja, hogy ellenõrizzem a kapcsolatomat. De az jó, mert most is arról írok 😛.

ACER Aspire 5738ZG

Kaszi46
Saját drivert mindenképpen rakjad fel sztem. A pedálokat separated-re állitsad(nem tudom wingman driverben van e iylen).

*Posse*T.W.D*

Na, maradok a sport beállításnál, igazság szerintmég ígyis sokszor ha nagyon hevesen nyomom a gázt, körbefordulok a kanyarban. De az is lehet hogy szarul van beállítva a controllerem.Az egyánltalán gáz, hogy csak a win beépített vezérlõjével konfiguráltam? vagy érdemes saját drivert is felrakni? Meg a pedálnál is úgy érzem , hogyha 1/4ig benyomom akkor már 3/4 gázt ad, de lehet hogy csak én érzékelem rosszul, meg keresem mindenben a hibát, de azis lehet hogy a wingmanem, már kezd öregedni 😊
Mindenesetre itt a jelenlegi konfigom, ha lenne bárkinek valamiféle építõ jellegû hozzászólása az tök jó lenne 😊

HY!
Bocs a hülye kérdésért de pontosan, hogy zajlik a játéknak az a része amikor le villogtatok egy autóst vagy egy másik embert mert kijelölöm hogy legyen a cél és ha megnyerem vagy ha elvesztem akkor sincs semi!?
Tehát hogy kell ezt jól csinálni?
Köszi!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

laci 700
Hi
Tetszik a játék csak elég gyenge a videókártyám... és Így nem túl jó a grafiga és akadozik.😞 Csak a videókárcsa gyenge vagy más a baj?
CPU:Intel P4 3Ghz RAM:4*256MB Alaplap:ABIT IS7 Videókártya:ATi R9550 256MB
1280 x 1024 es felbontásban szeretném használni de akkor nagyon akad😞
thx!

OK!Nem,egyenlõre még csak gamepad viszont jövõhét hétfõn végre hazaérek(kemény 5 hónap után)és tolhatom kormánnyal!Várom már😊
Nah megyek a klubb elé;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kaszi46
akkor találka 12.00 kor itt:

kormánnyal nyomod?

*Posse*T.W.D*

pedig jó dolgokat lehet vele mûvelni. kanyarban nyomsz neki egy gázfröccsöt olyan szépen kiteszi a jaguárom a fenekét faszán lehet driftelni vele, csakhát billentyûzettel már nehéz megtartani

dél felé, amerre van a kráter is, amúgy nagyon nem megy nekem ez a diving aid off...

<#integet2>
Mostmár tényleg szeretnék 1 klubba belépni,tag lenni!
Pontban éjfélre ott tudok lenni bárhol ha mond valaki 1 találkahelyet!
thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

fery02
Valaki találkozott hátrányokkal azóta, mióta visszaállította egy régebbi mentését? Mert én miután visszaállítottam, megnéztem, hogy mikor jár már le a drive-in-ban a feltöltött versenyem, hogy tudjam, mikor tölthetem fel a következõt, és mintha ugyanúgy 23 hr-t írt volna ki, mint mikor kb 5 órája néztem. Remélem azért a továbbiakban tölthetek még fel versenyeket, mert nagyon nem szeretném, hogy emiatt ne tudjam 100 %-ra teljesíteni a játékot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Valaki jön játszani?
Amióta lehúztam a létezõ összes csatlakozású usb-met majdnemhogy normálisan megy a game,városban azért csúnyán beakad de külterületen nem olyan vészes...bár nem naon tetszik hogy pl meek 300-al beakad és a bokorban találom magamat.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

pointer4
Allitgass az optionsban. Asszem a felso csuszka az erzekenyseg, az also meg hogy a "gyorsulasa", avagy ha lenyomva hagyod a billt, akkor mennyi ido alatt forduljon ki a kerek fullra.
Asszem nekem olyan 65% on volt a felso, az also 30% kb. De ezt autonkent atken allitani 😞
Kaszi46
merre fele sertepertélsz a szigeten?

*Posse*T.W.D*

Willi Betz
nálam járt a jézuska<#nevetes1>
amugy meg atari fórumáról linkeltem be.

Sehonnan. Ha megnézed a TDUCENTRAL-ról valók a képek. Vagy DLC-ben lesz vagy boxról van a kép.

na, megpróbálok driving ai offal menni, bár nem fog menni mert már délelõtt szenvedtem vele egy sort.. de hátha..

Vviikkttoorr
honnan szereztél te lexus-t?😄 Mert nekem vmiért nem elérhetõ!

Él az info(kukac)testdriveunlimited.hu e-mail cím és MSN is. Fel lehet venni partnernek<#vigyor>

Willi Betz
ha már szóba jött a "bálna" szó itt van egy gyönyörûség

Synit HUN
Megsétáltattuk a bálnákat. Nem olyan szelíd állat mint amilyennek kinéz.

Vigyázz meglátnak!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Kaszi46
préntek este és sehol senki?<#rinya>

klub tagokat még mindig sok szeretettel várok\unk.

*Posse*T.W.D*