Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Azt szeretném megkérdezni hogy egyszerre csak egy online profile-t tudok e létrehozni, vagy többet is? Sajnos amit ma hoztam létre GamespyID-n felhasználót, azt nem akarja elfogadni 2. profilnak.
"Invalid Nickname" -et ir ki.
Nem bírtuk abbahagyni 😊
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
nekem linksys wireless-g routerem van és megnyitottam minden portot amit eddig leírtak itt a fórumban. jah és nem wirelessen használom
Az én nevem meg Gab89
Úgy jó neked???????
Hol legyen tali és mikor?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
meg felvehettek friendnek
Mod-ok még tudtommal nem léteznek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Érdekelne h milyen módok vannak a játékhoz amikkel fel lehet dobni, vagy szimulátorosabbá lehet tenni, egyszóval bármi ami mod. Az éjszakairól hallottam, de az nem izgat...
Köszi
http://bf2s.com/player/swy/
Engem az érdekel ne hogy már minden motor típust meg kaptam csak a Dukati boltot nem mikor fogom aki tudja léci írjam meg
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
A Caterham lehet, hogy nagyon jó 100-ig, de 240 után már nagyon lomhán gyorsul és használhatatlan a B osztályban.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
...radeon 9600 pro 256 1250 RAM 2700+ AMD Athlon....
legkisebben is pont ugy akad mint legnagyobbon mármint a grafikát illetõen
valmit rosszul csinálok??
Nos billentyuzettel ennyit sikerult elernem.2:59:35. De ennel mar vert izzadtam.Ugy latszik a "kormyanyosok" ellen maccsom sincs. De legalabb a feladat probalgatasa alatt osszeszedtem tobb mint 2 millat.Egyebbkent Lambo Murci-val mentem.