Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A jaguar XJ220 a leggyorsabb B kat. autó. Viszont van olyan B kocsi ami nála jobban gyorsul (igaz viszont, hogy kisebb a végsebessége).
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Már nagyon rég megrendeltem a Shelby Cobra Daytona Coupe-t de nem nagyon akar megérkezni... Pedig már nagyon várom! Valakinek valamilyen hasonló tapasztalat?
Jozsó: Enzo-t még nem próbáltam, de nálam a Jaguar XJ220 viszi a pálmát! Lehet hogy nem egy kategória de szerintem ott van...
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Szerintetek van a játékban jobb autó mint a Ferrari Enzo? Tudom gyorsabb van, de összességében van-e jobb? Saleen elvileg gyorsabb, de szinte vezethetetlen, amerikai autók a legkisebb gázadásra megpördülnek, McLaren F1 jobb kellene, hogy legyen amilyen drága, de iszonyat lassan vált sebességet.
Mit gondoltok?
19-22 kozott van. Viszont az erdekes hogy grafikailag semmi kulonbseget nem veszek eszre igy sem. Viszont az uj drivernek annyi elonye van hogy ez mar jobbamn tudja kezelni a videokartyan a HDMI-t. Idaig ha filmet akartam nezni tv-n akkor dual-ba kellett beallitanom,ha jatszani akkor pedig clon-ba. Az uj meg tudja mindkettot kapcsolgatas nelkul.Szoval marad a frissebb.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
egy tali 3 kor?fél ora mulva?
-Térképen kis emberkékre kattintasz (3. ikon fent), és legalul kiválasztod a FRIENDS-et, majd pár másodperc múlva csak a barátaiad mutatja.
-Chatelni T betüvel csak azokkal tudsz, akiket épp látsz, tehát 1 layerben vagy velük. Privát chatelés nem lehetséges, amit beírsz mindenki látja, aki egy layerben van Veled.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Csak legközelebb vedd a fáratságot,hogy megnézed kinek akarsz írni és mit!Mert velem együtt még vannak jónéhányan akik nem viselik az ostobaságot................
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Bár valószinû idõssebb vagyok apádnál,nem is akarok oktatni senkit,de apád azthiszem a hagyományos "csusztatásról" beszél..
Nos hagyományos autóknál ez fedi is a valóságot,de versenyautóknál,motoroknál ilyesmire nincs lehetõség...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco