Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mente et Malleo
1. helyet megszerezni. Nekem csak a 2. hely sikerült.
Ha valaki képes rá, akkor töltse le a játékhelyzetet és a
teljesítése után küldje el a levélcímemre, amely mellékelve van
a helyzethez.
helyzet letöltése
Elõre is köszi!
Remélem van itt ilyen profi játékos. 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Together we'll fly someday...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
>:C
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
AZ ÉN KÉRDÉSEM: érdemes KORMÁNYKEREKET VENNI a játékhoz, mert én bill-rõl nyomom.
játék elején tartok, van egy Audi TT-m és az F kategoriás. Viszont azt nem tom, h ha most én veszek egy B kategoriás F430-at akkor kimaradok a "C" "D" "E" kategoriából?
Másik melyik a jobb: chevrolet corvette 3.9sec vagy f430 4.0sec😊?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
*Posse*T.W.D*
A tápot meg ki kéne szedned és úgy lefényképezni a cimkét, hogy megtudjuk a márkáját. Elég ha a 4 csavart kicsavarod és akkor ráteszed valamire és le tudod fényképezni.
Sok autós játékot próbáltam már kormánnyal, a GTR-2-t is. A különbség, amit érzel, az elöbb leirtakból fakad. Én sem sokat tököltem a kormány beállításával, mégis, érzem, ha csúszik, ha blokkolnak a kerekek, stb...
Azt leszámítva, hogy brutálisan lehúzza az FPS-t, és idõnkét ugrik, messze ez a legélvezetesebb játék, kormánnyal... Minden autó irányítása más, egy D-s verda után, mondjuk, egy Ford Gt40, kitépi a kezedbõl a volánt, kis túlzással, vizet kell facsarni belõle... Egyszóval, Az a VÉLEMÉNYEM, hogy minden autós játék mehet a piritóba emellett! Pláne, ha a patch beváltja majd a hozzáfûzött reményeket....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
😄DDDDDDDDDddd
majd értesíts minket, ha igen
addig meg szépen vigyorgunk rajtad
isteni jó szimulátor a gtr2, de a test drive nem is akar az lenni, hülyeség ilyen tekintetben összehasonlítgatni, sry -.-