Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabod
Csak nem a "The Narducci loop" nevû versenyre gondolsz? Ez nekem is elég nehezen sikerült. Jótanács: olyan B-s verdával próbáld meg, aminek jó a gyorsulása és irányítható is, a végsebesség nem számít.

Mente et Malleo

Egy 3 perces, 2 körös TIME ATTACK versenyen kellene az
1. helyet megszerezni. Nekem csak a 2. hely sikerült.
Ha valaki képes rá, akkor töltse le a játékhelyzetet és a
teljesítése után küldje el a levélcímemre, amely mellékelve van
a helyzethez.

helyzet letöltése

Elõre is köszi!
Remélem van itt ilyen profi játékos. 😊
CivicVTi
Okes, C v D kategorias vasat hozzal, mi legalabbis azzal megyunk.

Lehet ma én is megyek ha nem gond.

Super Saiyan
akkor nemcsak én regelek ujra XD

>:C

Super Saiyan
rendben mostmár értem :S bocsánat

bertino
elismerem, hogy ugy válaszoltam, de amig nem ismered a srác multját, nem tudod miért ez a 100xx.-ik regje és miért teszi fel a kérdést 100adszorra itt a topicban, nem is feltételezem rolad, hog sejtsd, miért válaszolok igy

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CivicVTi
En koszi nem, inkabb a freeride jon be.

nem jöttök inkább versenyezni, near future-ra? hostolok
CivicVTi
Ok, majd en is nezek addig vmit😄

Synit HUN
Jaja vágom sztem jövök. GT-R 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Én a sensitivity-t 50%-ra vettem a linearity-t meg 75% alá eggyel.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Me0w
Majd Vista alatt veszel masikat 😉 Egyebkent igy alapbeallitassal nekem nem jott be az iranyitas... namajd megprobalom megegyszer 😉

Together we'll fly someday...

CivicVTi
8 Sg elott ok?

Synit HUN
Az már nagyon elcsépelt.

gduck
Sztem alap beállítással...

UI: szerencsére még "régi gameportos" MS SideWinder FF kormányom van 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Super Saiyan
nem, de akkor miért nem lehetett azt mondani, hogy "nem tudjuk"

zsakosfrodo2
Mért te tudod mikor lesz?

/szin - nel kell lezárni a színváltoztatást.

CivicVTi
Nem normalisan kene kerdezni, hanem vissza kene olvasni. Te meg mint uj ne oszd az eszt. 25 ezerszer meg lett targyalva, hogy nem tudjuk mikor mi jon ki.

Super Saiyan
bocs, de neked ritka hüyle stilusod van... õ normálisan megkérdezte hogy mikor lesz lexus carpack, te meg ugy válaszolsz neki mint az utolsó cigánygyerek...

bertino
dehogynem
pont akkor

nem tudjátok mikor lesz lexus carpack?

bertino
uristen... :\

Ez nem az a topic, ahol ilyen kérdésre választ kaphatsz...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Yoda001
internet<#heureka>

http://9gag.com/gag/5135249

Synit HUN
Minek a crack? Csak az eredeti DVD-t használd és megy.

Yoda001
érdemes..

ja és bocs lemaradt a Lamborgini Gallardo SE sokkal jobb mint az Ferrari F430, DE ez az én véleményem. mindenkinek másmien autó teccik

nem maradsz ki a kategóriákból csak vigyázz hogy el ne fodjon a pénzed elõször érdemes pénzért szállítani autókat, jobb kategóriáról kategóriára felfele haladni. ez a kettõ közül az f430 jobb, ne a gyorsulást nézd természetesen az is fontos, hanem az irányíthatóság. hiába van több száz lóerõs autód ha nem tudod irányítani.
AZ ÉN KÉRDÉSEM: érdemes KORMÁNYKEREKET VENNI a játékhoz, mert én bill-rõl nyomom.

Adi
Kérdés:
játék elején tartok, van egy Audi TT-m és az F kategoriás. Viszont azt nem tom, h ha most én veszek egy B kategoriás F430-at akkor kimaradok a "C" "D" "E" kategoriából?
Másik melyik a jobb: chevrolet corvette 3.9sec vagy f430 4.0sec😊?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kaszi46
játszál 2 hétig live for speed-el, vagy netkar-al, majd "ülj" vissza GTR2-be, kb hasonlót fogsz érezni.

*Posse*T.W.D*

Yoda001
oké,thx

Ha nem baszakodtál a beállításokkal, akkor ne lepõdj meg ha sz*r. Sajna a többi játékkal ellentétben ezzel sokat kell pöcsölni, de cserébe NAGYON élethû élményt ad vissza...

Az 1-es képen jeölt helyre kell betenni 1db 8 (vagy 9) centis ventillátort. Viszont az elõlapot le kell szedned a házról, másképp nemtudod rögzíteni. Elölrõl kell a hûtõhöz való önmetszõ csavarral rögzíteni, de a venti a fémlap belsõ oldalán lesz. A winyó maradjon ott ahol van most, és akkor pont telibehûti a venti.

A tápot meg ki kéne szedned és úgy lefényképezni a cimkét, hogy megtudjuk a márkáját. Elég ha a 4 csavart kicsavarod és akkor ráteszed valamire és le tudod fényképezni.

Yoda001
thx

bertino
igen, a kettes képen van a táp

Dante73
A kormánnyal való irányítást kezdjük ott, hogy eleve ha usb-s eszköz van bedugva, irtózat leterheli a procit, akadozik a kormány, ugrik, stb. Ha minden igaz, a patch (jövõ héten tán?) ezt is javítja majd...
Sok autós játékot próbáltam már kormánnyal, a GTR-2-t is. A különbség, amit érzel, az elöbb leirtakból fakad. Én sem sokat tököltem a kormány beállításával, mégis, érzem, ha csúszik, ha blokkolnak a kerekek, stb...
Azt leszámítva, hogy brutálisan lehúzza az FPS-t, és idõnkét ugrik, messze ez a legélvezetesebb játék, kormánnyal... Minden autó irányítása más, egy D-s verda után, mondjuk, egy Ford Gt40, kitépi a kezedbõl a volánt, kis túlzással, vizet kell facsarni belõle... Egyszóval, Az a VÉLEMÉNYEM, hogy minden autós játék mehet a piritóba emellett! Pláne, ha a patch beváltja majd a hozzáfûzött reményeket....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Yoda001
InfiniteReality,megcsináltam a képeket.
kép 1
kép 2 <- ez lehet a táp?<#pardon1>
kép 3 táp(?) hátulrol
kép 4

Me0w
Milyen beallitasokat eszkozoltel a jatekban? 😊 Megneztem most 1-2 forumot, de eleg ellentmondasosak a postok 😊

Me0w
Jolvan amd magus 😄

gduck
Érdekes amiket mondasz, teljesen mások a tapasztalataim...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
"HC modban nem"

😄DDDDDDDDDddd
majd értesíts minket, ha igen
addig meg szépen vigyorgunk rajtad

Me0w
Nem sokat baszakodtam a beallitassal, ezt elismerem. Gondoltam, mint ahogy a tobbi jatekban is, kivalasztom a kormany, eallitok 2 dolgat ahogy en szeretem es kesz.

Me0w
HC modban nem, de minden driving aid allitast kiprobaltam. Akkro sem erezni, hogy a kocsi epp betapadt-e a kanyarban, vagy mar reg csuszik, nem erezni hogy a kerekek meg gurulnak, vagy reg allora fekeztem oket, stb. De ne vitazzunk, ugyis en vagyok a hulye, hogy ilyen komplexitast varok el egy arkad jatektol.

Szerintem nem szar, csak rendesen be kéne állítani. Pöcsölni kell a játékban is a beállításokkal, meg a kormány saját progijában is. Alapból tényleg totál gáz az egész. Arcade játékok közül eddig a TDU közelíti meg legjobban a valóságot (igen, kormánnyal is). Érezni az autók közötti kis apró különbségeket is, brutál. Az alapbeállítás tényleg egy nagy rakás trutyi.

bertino
játszottál te már HC modban vagy arcadban segítségek nélkül ?

Me0w
Ja, az volt az ertelme, hogy van egy arkad autos jatek, ami olyan elmondhatatlanul bonyolult es osszetett, olyan sokretu es emberek ezereit osszekapcsolo rendszerrel buszkelkedik, hogy siman elnezheto, ha szar az iranyitasa kormannyal. Vegulis ja, remek! <#eljen>

robotnyk
persze, csak közben a flatout2 magától elveszi a gázt kanyarodás közben 😊
isteni jó szimulátor a gtr2, de a test drive nem is akar az lenni, hülyeség ilyen tekintetben összehasonlítgatni, sry -.-
bertino
csak az övének volt értelme is...