Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Mint ahogy a tied is, koszonjuk 😊

Together we'll fly someday...

3P
Köszi a bölcseleted, ez azt hiszem most sok mindent meg is magyarázott. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Me0w
Ja, ertem, tehat en vagyok a hulye mert a jatek kormannyal ugy iranyithato mintha egy szappantarto lenne az uton. Bocs, hogy egy 10 rongyos jatektol elvarom, hogy valami piciny realitast nyujtson, hamar autos jatek. Egyebkent a Flatout 2-ben, ami egy budget class jatek, ezerszer jobb a force-feedback, es sokkal jobban erezni az autokat, megha teljesen el is rugaszkodnak a valosagtol. Ja, hogy ok tudnak programozni egy kicsit...

3P
Én is szeretem a GTR2-t, nagyon is, de hogy a kettõt hasonlítgatod, az már inkább téged minõsít mintsem ezt a játékot... 😊
Gyakorlatilag teljesen más kategória. Elég "érdekes" lenne reálisabb fizika mellett ilyen versenyeket megrendezni ekkora forgalomban ilyen autók mellett...

Me0w
Nincs sm 3.0-as vgam 😉

bertino
ja
GTR2 egyik legkiforrottabb szimulátor
TDU meg akárhogy is nézzük, arcade

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

robotnyk
CM Dirtözz két hétig, és utána indítsd el poénból a TDUt. 😊
Me0w
Tegnap csak ugy poenbol elinditottam a TDU-t, es rajottem, hogy az autok kormannyal valo iranyithatosaga egy rakas szar... elotte most 2 hetig GTR2-ztem, ossze sem hasonlithato a ketto. TDU-ban vezetni olyan, mintha hig tejbegrizben forogna a kormany, majd egyszer csak rant egyet es elszallsz 200-nal. Borzalom 😞

bertino
akkor meg pláne szopjon le az egész...

Offline-ba is elszáll a mentés, tehát nemhiszem hogy serveroldali hiba. A játék mentési kódja bugos.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

ezzel csak az a baj, hogy ha online mentés akkor használhatatlan, ha pedig offline profil, akkor sérült..

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Diodi
91 %-os játékhelyzet

innen letölthetõ.

99 %-os lehet 2 idõmérõs (TIME ATTACK) verseny teljesítése után.
Egy B kategóriás autóval és egy Ducati motorral is 2-2 kört
kell megtenni, aztán 99 % lesz.
A "P" gomb megnyomása után a BOOKMARK / LISTA mutatja a 2 verseny helyét.

A 100 %-hoz be kell lépni egy internetes klubba...

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Dante73
Hali!

Megkövetek mindenkit, még magamat is...
Igaz, (mea culpa, mea maxima culpa) külsõ nézetbõl, de tényleg bejön a motorozás, nem is bírtam abbahagyni, mostanáig, vagy 300km- et mentem, és 5 versenyt... (mentségemre; autóknál SZIGORUAN belsõ, kormányos nézettel tolom!)
Köszi a bíztatást!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bertino
jaja
viszont sztem ebbõl egyértelmû, hogy ez az elszállás serveroldali hiba
hiszen én épségben lementettem az utolso kilépésem után, akkor semmi gond nemvolt, csak most, hogy ma visszaraktam
ha szerencsém van patch orvosolni fogja

Synit HUN
Kormánnyal qrvajó motorozni! Finoman lehet dönteni, egykerekzni, wheelie-zni. Nagyon élvezetes.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
ÍÍÍjjj! Ezért nem voltál ma se HC se champion?
Én mindig két mentést csinálok. Sajnálom...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gabi89
Pont így vagygok voltam én is 😊
Eleinte nem is mentem vele mert volt egy leszállítós küldi motorral hát ot t rohadtul nem jött be 😞
Aztán a motoros versenyekhez kellett a motor megvettem még akkor se annyira tetszett aztán kezdtem belejönni megszerettem és azóta nagyon jól megy velük 😊
Pedig autó párti vagyok motorokat utálóm mind játékba mind az életbe 😄
Persze a motorokat nem szeretem továbbra se de azért jó menni velük forgalmat könyebben ki kerülõm 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
elszállt a lementett mentésem
egyébként szeretem a játékot, de azért most baszodjon meg nyugodtan az egész...

3P
Hát billel is egész jól lehet irányítani. Én a millió dolláros futamot többször megcsináltam motorral és nagyon jó idõket lehet elérni.
Csupán egy kis gyakorlás kell, de amikor ráérez az ember az ízére egész jó lesz. Sõt én kifejezetten élvezem benne a motorozást, pedig soha nem szerettem a motoros játékokat.

állítólag joy-yal meg kormannyal iranyithato a moci, csak billel nem, de elvileg ezt a patch orvosolja

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dante73
Hali!

Lenne 1 kér(d)ésem.
Majdnem minden autós küldit megcsináltam, csak azokat nem, amihez nincs "különleges" kocsim. Gondoltam, akkor motor. Én kis naiv! Nekem valahogy irányithatatlan, többet vagyok füvön, mint betonon... (na jó, kis tulzással)) Van valami trükk a motorozásra? A gyakorlás már látom, nem lessz az erösségem, mert ez a motorozás nagyon nem jön be!
bármijen 5letre vevõ vagyok! (mit állitgassak, milyen eszközzel irányitsam, stb!)
Kérlek, segítsetek, egy kétségbeesett emberen!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Super Saiyan
olyan jó pályát találtam... 1 csicska kocsival ha végig mész rajta 2:20percen belül akkor 21k-t kapsz... (21k=21,000)

>:C

DJsasa565
Oké! Köszi de gf 7300gt be csak 128-as van agp-be??PLz válaszóljatok elõre is köszi!!😄

HTS s3rg1nh00
ja a 7300GT DDR3-as,szarrá veri,esetleg az X1650XT ami már jobb...de annyiért(33k)van X1950GT is,ami megint egy szép lépcsõfok...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Super Saiyan
drágább akar lenni

Super Saiyan
meik a grágább <#hehe>

Sland
x1650pro

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJsasa565
Sziasztok kérlek segítsetek nem tudodm ,hogy melyik vidikártyát vegyem meg hogy melyik a jobb a radeon x1650 pro vagy az nvidia 7300gt!!PLZ segytesetek elõre is köszönöm!

Yoda001
jo.. csak mostmár kezd lemenni a nap.. ha meg fel kapcsolom a villanyt még sz@rabb<#ravasz1>

http://9gag.com/gag/5135249

Ok. Te érdeked. Én csak segíteni szeretnék. Nem viccbõl mondom ezt a HDD hûtést, meg amúgy az egész gép hûtését. Sajnos sokan szeretik ezt elhanyagolni (pedig nem nagy befektetés, 1500Ft/hûtõ).

Yoda001
holnap megcsinálom normális fény mellet,jo?

Belülrõl kellene lefényképezned, de valami értelmes fény mellett. A tápot fényképezd le légyszives. A másik képet oylan szögbõl csináld, mint a második asus-os képen...

Yoda001
az also doboz mögött van neki hely..

Yoda001
kicsit sötét a kép,de itt van az eleje ait elöbb mondtam: kép

ilyen meg elöröl.

Stimmel. Az alsó "doboz" amit én HDD "kosárnak" nevezek (új magyar szó, nem is tudom hogylehetne azt nevezni - még angolul sem). Na az ELÉ kell betenni a ventit vagy ventiket, úgy hogy a házba befelé fújja a levegõt. És a winyót olyan magasságba szerelni, hogy a hûtõ telibefújja (élérõl, mintegy "szélcsatornába" téve azt). Ez a leghatékonyabb HDD hûtés. Egyébként hûtés szempontjából a mobilrackeket is el lehet felejteni (hiába ventillátorosak).

Egyébként ez a kis "flame" / off szöveg jót tesz a totyiknak (továbbra is ott sunyul a legnépszerûbbek között<#vigyor2>).

Super Saiyan
most mondanám hogy , "ne spammoljatok már!!!" ha én nem azt csinálnám XD

Yoda001
nekem ugyan igy néz ki a 2. kép,csak nekem elöl van.a felsö kis dobozba lehet a dvd olvasot/irot tenni abba meg ami alul van abba meg a wincsesztert(uj magyar szo 😄).

Pl az általam említett ASUS TA-885.

Elölrõl így néz ki:

ASUS TA-885

Belülrõl (pontosan látható hová lehet a kettõ darab 8 centis ventit beszerelni):

ASUS TA-885 belülrõl

Nálunk eddig amilyenek jártak, mindegyiken volt. Egyébként a "noname" házak közül is kevés olyannak találkoztam, amelyikbe ne lehetett volna 8 centis ventit beletenni. Ha a HDD kosár egyben van az elülsõ fémlappal, illetve leér a ház aljáig, akkor általában az elõlap mögé kell beszerelni a ventit. Van olyan ház, ahol közvetlenül belülrõl rászerelhetõ a fémlapra és nem kell levenni az elõlapot.

Me0w
Mar amelyiken 😄

Ja. Kapcsolóüzemû tápegység 😊 De minket a pontos típusa érdekelne.

Egyébként ha leszeded az elõlapot (vagy pattintós vagy 6 csavar tartja - lehet az ODD-ket elõbb meg kell lazítani vagy kivenni, mert nem jön le az elõlap), lehet látni, hogy van-e kiképezve csavarhely a hûtõ(k) rögzítéséhez.

Yoda001
switching power supply lehet a táp? XD

Okés. Ez már jó jel. Reméljük nem Codegen tápot tett bele.

A miditorony chieftec házban külön kivehetõ "kosár" van a HDD-knek, aminek az elejébe pont beletehetõ egy 8cm-es hûtõ.

Egyetértek...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Yoda001
COLORSIT ház, amugy igen, táppal együtt vettem unokatesomtol. mind össze 72k Ft volt és mindnet benne hagyott.. meg ö elégé ért a gépekhez 😊 benne hagyta a ramot video kártyát mindent.. amzgy megprobálok majd moblillal vagy valamivel képet csinálni,ok?😊 ja meg ö külön vette a tápot és a házta.. ezt tudom 😄

Me0w
A tragya azert tulzas, a soho Chieftec hazak nagy szazaleka nem randelkezik a hdd-k mogotti hutessel.

Nemártana a belsejérõl egy kép. Ha a tápot a házzal együtt vetted, akkor valszeg felejtõs. Ez ilyen noname háznak tûnik, viszont ebben a szinben nem hót ronda.