Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én nem mondom, hogy csitel, de kicsit furának tartom, hogy ami nálam (és most már tudom, hogy másnál is) 20 másodpercig tar, az hogy megy neki 15 alatt.
Mégegyszer nem állítom, hogy csít, de kíváncsi lennék a nyitjára, mert én is gyorsítok, ahogy tudok (mást meg nem kell csinálni).
Ezt én a tuningolt Viperrel csináltam (kb 20-20,2 sec kell neki mire eléri a limitidpõt, utána rögtön nyomtam entert). Az összes B-s bõl nekem ez a leggyorsabb (minden kocsi megvan). Talán lehet rajt faragni a 15 futam alatt egy 10-15 sec-t ha valaki a végén még nálam is gyorsabban klikkel, de ennyivel kétlem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
>:C
http://9gag.com/gag/5135249
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2. Nem csak abból áll a futam, hogy nyomod a gázt, hanem utána klikelgetni is kell, fõleg ha ismételgeted a futamot a pénz halmozás miatt, így 30-35 sec kell minimum szumma futamonként, tehát kb 8-8,5 perc alatt lenne meg 1 milla.
B-re a legjobb autó ide, mint írtam is korábban a Viper (legalább is szerintem). Leghamarabb úgy lehet elérni vele a 290 km/h-t (és nem mph-t), hogy a rajtnál megfordulsz. Nos egy tuningos Viper 20-21 sec alatt (fordulással együtt) el is éri a kívánt sebességet, de mint ahogy írtam is ehhez jön a sallang idõ és így jön ki 30-35 sec.
Egyébként gyors pénzszerzéshez jó, de szerintem nagyon monoton és picit csít szagú a dolog (ennek ellenére én is éltem vele 😊 ).
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Egyébként tényleg jól lehet vele keresni.
Sokak szerint B-be a Ferrari F430 a nyerõ. Végül is én is szeretem, jól is megy, de hát nem is tudom...
A Dodge Viper SRT-10 szerintem a legjobban gyorsuló autó ugy 310 km/hig, de utánna ki is fullad, másrészt szerintem rettentõ instabil a hátulja és ha kanyarogni kell akkor picit hátrányba is kerülhet vele az ember.
A Chevrolette Corvette Z06 is jól gyorgsul és még kezelhetõ is, de én nem vagyok oda a Chevrolette Corvette-ekért (nem szimpi), de ettõl még nagyon jó kocsi a B-ben és ide is jó.
Ejnye! Tuningos gallardoval menni fog..lazán..
MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W