107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Jaah... :D Azt hittem. Hát mondjuk gondoltam hogy nem éppen a kormányok mercije de azért nem gondoltam volna hogy ilyen szar... :S Írtam a kormányos topikba is és ott is lehúzták rednesen... Na mindegy sztem kicsit több spórolás aztán jöhet a momo. Azt használtan elég jó áron osztogatják... :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem H váltós csak szekvenciális, mint a Momon. Persze sokkal szarabb minőségben...
  • Edwin9801
    Nekem régebben volt egy olyanom de az nem H-váltós. Annyira nem rossz. 7000 Ft-ot szerintem megér.
  • Norby646
    Nincs vmilyen tapasztalata vkinek egy bizonyos manta compressor 3 kormánnyal kapcsolatban? :D Elég olcsó szal elgondolkodtam rajta de ugyanakkor gyanús h H-váltós, kézifékes kormány ami ráadásul elég sokat tud miért ilyen olcsó újonnan (7000ft, használtan meg kb 5000).
  • Edwin9801
    ment egy pü
  • Norby646
    Örülök hogy tudtam segíteni! :)
  • Edwin9801
    ezer köszönet jó lett
  • Norby646
    Hát nem tudom én xp-t használok és ilyet még nem írt ki de ha nem engedi uninstallálni akkor töröld a játék főkönyvtárát, futass le egy rendszerkarbantartó progit (pl ccleaner) és utána telepítsd fel. Nem a legjobb ha így törlöd le de sokszor kell ezt csinálni ha másképp nem lehet...
  • Edwin9801
    ez még az uninstall:D:D
  • Norby646
    Bocs most látom h ez uninstall igaz?
  • Norby646
    Lemezről próbáltad telepíteni?
  • Edwin9801
    ezt mér irja??:
  • Norby646
    Akkor sztem az lesz a megoldás... :) Bár a modok elvesznek de legalább fut a játék.
  • Edwin9801
    Még nem.
  • Norby646
    Egy-két mod okozhat ilyesmit... :S Uninstall volt már?
  • Edwin9801
    *megkaptam a gépem
  • Edwin9801
    Nem tudom hogy eredeti-e a játék mert már amikor megkaptam már rajta volt. Kb. 1 éve van meg a gépem azóta nem volt semmi baj a játékkal. Igen, moddoltam, magicmapot is kicseréltem. Hangon nem változtattam semmit egyszer amikor beléptem már nem volt hang:(:(
  • Norby646
    *kis nem kés... :D sry.
  • Norby646
    Szia! Konkrétumot nem tudok mondani de van pár lehetőség...
    Hang: A játék menüjében az audio résznél vannak csúszkák, amiknek az aljánál vannak kés négyzetek. Nézd meg hogy nincs e olyan négyzet ami be van pipálva, mert ha be van akkor le van némítva a játék. Ha nem ez a gond akk passz, talán hangkártya driver frissítés megoldja de nem értek hozzá...

Fagyás: Ezt nagyon sok minden okozhatja. Eredeti a játékod? A géped megfelel a gépigénynek? A vga-d nem melegszik nagyon? Moddoltad a játékot? Ha igen a magicmap-ot letöltötted? (bnk1.map nevű fájl) Bár ez utóbbi már az elején lefagy de hátha... Írj le mindent hátha tudunk segíteni! :)
  • Edwin9801
    Valaki a #101060 hsz-re???
  • Norby646
    Jaaah azt vágom... :S Hát azt tényleg jó lenne ha megcsinálnák de én is kétlem h hozzányúlnának. :/
  • marcihusi
    Én néha szoktam, ha van pár ismerős. Mindenkinek fent van a commrade, és így tudunk könnyen egyeztetni, hogy hol és mikor találkozzunk. Most is van fent pár cimbora.
  • bboyatty
    Elég szar így, alig dob be valakit. :(

Szokott még lenni valaki online mostanába? Mert a topik rendesen ki van halva.
  • marcihusi
    Csak annyi, hogy nem ad be egy játékost sem a térképen. Sajnos szerintem sem fogják már ezt a hibát kijavítani.
  • Norby646
    Lemaradtam valamiről? Milyen térkép problémáról van szó?
  • bboyatty
    Voltam ma fent a szigeten, látom eszük ágában sincs kijavítani a map-ot pedig így rohadt szar. Ha van valakinek kedve gurulni szóljon és találkozunk valahol.
  • Bronx South
    Túl nagy képeséggel nem kell rendelkezni hozzá. Tömörülést színekkel ábrázolja a térkép, továbbá látni lehet még a térképen a haverokat is, végül pedig ha ismered az emberek jellegét akikkel összehaverkodtál, utána két kattintás a mapon és ott vagy egy cruiseban. :)
    Ja meg van a Gamespy Comrade nevezetű program, ott is nyomon tudod követni hogy épp ki van fent, törölhetsz / hozzáadhatsz a friendlisthez, stb.
  • wollnerd #101069
    hogyan vetted észre a friendlinstből hogy merre van a krúz?
  • HollandRules
    Nem az énis találok embereket csak nekem állandóan szarakodott.
  • Bronx South
    Túl későn kezdted, már sokkal kevesebben vannak online mint régen voltak (gondolom), nameg az online arról szól hogy találd meg a társaságod, és cruiseolj. Én sose tartottam előnyben (és ez a TDU2 -nél is így van), hogy fórumon nyavajogjak cruise után, kiépítettem a szigeten egy többségben külföldiekből álló úgymond kapcsolatot magamnak, és mikor felmentem a szigetre már friendlistből láttam is hogy merre van cruise.
  • HollandRules
    Egyébként is csak hónapokat pihent a polcon :DD
  • HollandRules
    Igen ,mert nem tetszett az online :( Meg hamar megunok mindent.
  • wollnerd #101064
    Megkaptad pár hónappal ezelőtt és máris eladod? :D
  • HollandRules
    Eladó : Test Drive Unlimited 1 ,megvan a kódja szóval lehet multiba is nyomni 2.500 Ft
  • bency

Királyak :D
  • Norby646
    Hali! Pár kép...

Ennyi... :D A végén a kis c32-es mercit javítottam mert voltak számomra zavaró hibái... (kerék kicsi volt, a felni kicsi volt, az első kerek beljebb voltak a kelleténél+1 normális felni rá... :D)
  • Edwin9801
    sziasztok!
    Lenne 2 kérdésem:
    Az egyik az hogy valamiér nincs hang pedig minden fullon van
    A másik az hogy játszok pl egy 5 percet és kifagy a játék!!
  • JohnnyNapalm
    üdv
    valami kimozdulás mostanában?
  • marcihusi
    Van két autó is ami nem mod, hanem új autóként jelenik a szalonba, és egy fan csinálta. Egy ideig lehetett használni őket online is, de amikor elszabadult a tdupe őrület, letiltották a fizikai módosításokat, és ezzel együtt ez a két autót is. Kár értük, mert rendkívül jól meg voltak csinálva, de így csak a garázsban nézegethetem őket.
    Erröl az oldalról le tudjátok szedni őket, és még néhány más modot.
  • joceruza
    Majdnem sikerült!