Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
vasárnapra tervez valaki 1 kis gurulást??csak mert szombaton sosem vagyok itthon<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> és már hiányzik egy eszeveszett gurulás<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Pár kép:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Én HC-ban. Hol lesz a tali?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

MIért van az, hogy felteszek új kocsikat, de amikor az autos boltban vagyok, akkor egyszerûen csak lefagy?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
http://goo.gl/gd6Zi5
én sztem a sárga 288GTOmmal ha még el nem lopták 😄
Nekem megvan eredetiben, és régen sokat is nyomtam vele, pár hete elõvettem, és nem lépett fel semmilyen szerverre. Visszaolvasni lusta vagyok, bevallom.
Szóval, él még a játék egyáltalán hivatalosan?
Köszi és bocsi 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
UI: mielõtt valaki félreérti, ez nem warez, hanem hivatalos béta és a holnap esti szerver stress tesztre lehet vele bejutni <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Akkor KATTINTS IDE!
"Instant" béta kulcs, mert azonnal megkapod!
INNEN kell letölteni a játékot (TDU2PC_ONLINEDEMOv.021INSTALL.zip 3,911.2 M😎
UI: aki nem FILEPLANET tag, annak regisztrálni kell! Elõfizetés nem kell hozzá!!!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
#99377 Holnapom még nem biztos de lehet jövök
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB