Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendben! Milyen kormányod lesz?

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

lehet felnézek én is, már szinte hiányzik a játék, meg holnap reggel megjön az új kormány is, yeah <#vigyor3>

Online persze.

A traffic, az idõjárás, és a villanyrendõrök össze vannak hangolva?

Szasztok! Szombaton 15 óra körül gurulnék a szigeten! Ha valakit érdekel akkor beszélünk!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Szildramor
Egy perc alatt találtam négy helyet ahol kapható. Keresõszavak Test Drive Unlimited PC és az oldal amin kerestem Google. Persze ez tanári diploma nélkül nem ment volna 😄

Roger6
Szerintem inkább arra akart utalni a tag, hogy nem nagyon lehet kapni már sehol a játékot.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szildramor
Ez nagyon egyszerû kérdés. 😄 komolyan hány évesek vagytok? Anyu nem segít, és akkor jöhet a fórum? Ki fogja kitörölni a se...jdebutakérdés. Hát anyu 😄

most összintén honan szerezzek a játékhoz aktiválási kodot?
Hoffi
nekem van 15rongyért a tiéd 😄😄😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

biliard10
hello mindenki valaki belinkeléné as magyar gps TDU hoz? köszi

Na mi-az senki sincs fenn??

Laaccoo
Hali! Még 2 kép a nyárról...

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

0Diaz0
akkor értem hogy miért nem mutatja.. reménykedtem hogy nemkell eredeti játék hozzá.. de ezt elcsesztem.. namindegy..

tudom hogy nemlehet hirdetni ( szerintem ) ,de ha valakinek van eladó TDU CD kulcsa EREDETI ,az irjonmár. 😄 mert megvenném.. az árat megbeszélnénk.. 😊 köszi.<#alien2>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Falkon
<#hehe>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Én most minden nap fenn vagyok de általában 9.00-tol 18.00-ig! Ez a nyitva tartásom<#hamm>

Sziasztok! Már rég nem játszottam. Tudtok valami új autót ajánlani ami odavág?😊
Falkon
Én itt-ott gurulgatok néha!

Szildramor
Közel a Karácsony: biztosan a téli sportok vannak ilyenkor divatban 😄 Végül is ez egy elit játék.

Na mi van emberek? Megállt az élet?? Senki sem gurul már Oahu szigetén <#whatever>

Falkon
Igen azt jelenti.

wollnerd
A THX azt jelenti hogy köszönöm?
Még a legtöbb mosolyjelek jelentését se tudom!😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

adamfesto
THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

wollnerd
win7: "c:\ProgramData\Test Drive Unlimited"
ebben CDKey.txt - alap cd kulcs
Addon.txt - megapack cd kulcs

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

adamfesto
?????????????

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Köszi a segitséget 😊 De bementem minden ingatlanoshoz és sehol nem tette ki listára azt a házat 😞

\"A gumi kopjon, ne a lelked!!!\"

Háth ez olyan mint egy szép váza, kép, vagy akármilyen dísztárgy. Ha igazán szereted mindig feltölt majd örömmel. Én általában kirakosgattam magamnak egy ovális pályát, helyenként két vágányos volt, volt rajta egy kisebb rendezõpályaudvar is, azt elvoltam vele napokig - hetekig. Mikor meguntam természetesen szétszedtem, és elraktam. Egy terepasztal meg 1000x jobb dolog, kedved szerint kialakítod, idõnként akár bõvíted, megunhatatlan. Aki meg nem megszállottja a dolognak, az meg eldönti hogy neki tényleg szüksége van -e ilyenre, mint pl. te.

[HUN]FaTaL
Ettõl még nem mûködik rendesen, engem nem a 100% érdekel 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ahhoz az ingatlanoshoz kell bemennie, ahol vette azt a házat.

Szeva! Bármelyik házadat eladhatod! Csak menj be egy ingatlanoshoz!

Laaccoo
Hali! Én is gondolkodtam rajta,hogy belevágok,de az építés biztos buli lenne meg élvezetes is és utánna? 1-2 hónap mulva meg mi lesz? Mivel egy ívet megépítettél jójó elõször érdekes de utánna mikor már 50szer jártad végig az egész terepasztalt mi lesz?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Hali! Segitsetek nekem pls! Van egy házam (Walnaealanse Heaven Of Peace) És 1 autómat mindig ide teszi. Van egy másik házam amit vettem 10 férõhelyes de csak 5 autóm van és nem tudom mindet 1 be betenni, és k*rva idegesitõ :@ Ezt a külön házat nem lehet vmi módon eladni, vagy eltüntetni "hackeléssel"? Elõre is köszi a segitséget.

\"A gumi kopjon, ne a lelked!!!\"

Igen a 100%-hoz kell a klubok közötti verseny! Amit sajnos a játék nem támogat(nem tudom,hogy miért nem oldották meg?) De meglehet csinálni! Én is így oldottam meg Holecskoval! Neki is volt két gépe összekötve és nekem is. Mind a négyen eredeti TDU És usgyi<#kacsint>Persze így is vacakoltunk egy kicsit, de a végén Hole és Husibogyó meg én is elértük azt. hogy ACE legyünk<#nevetes1>

[HUN]FaTaL
"Vannak clubok közötti versenyek, amik szükségesek a 100%-hoz."

Pont ez a probléma, hogy nincsenek 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

moonster
Ha eredeti játékod van, akkor hasznos a club és a "DINO", ami Drive-in, ami útszéli vendéglõ.
A club-ot létre tudsz hozni vagy belépni egybe. Vannak clubok közötti versenyek, amik szükségesek a 100%-hoz.

Drive-in-ekben pedig a játékosok által létrehozott versenyeket, kihívásokat próbálhatod ki. Magad is létrehozhatsz ilyet.

Kb ennyi.

ADAMfestõ:
win7: "c:\ProgramData\Test Drive Unlimited"
ebben CDKey.txt - alap cd kulcs
Addon.txt - megapack cd kulcs
adamfesto
Újrahúztam a Wint, mit kell tennem hogy újra induljon a game?
As'szem a serialt kell valahová beírnom, ugye?

0Diaz0
ugyanilyen laptopom van.. 😄 mostis errõl vagyok mert a nagygép befuccsolt.. :S ,de amúgyja.. laptopon elég durván akad..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Sziasztok. lenne 1 kérdésem.. márpedig : Gugliba beirom hogy TDU map akkor kidobja jó nagyba,és rajta van ilyen DINO meg ilyesmik.. ,tudom is a játékba is hogy holvan.. de nemtudom hogy mitkell vele csinálni..,vagy hogy juthatok be a clubokba.. mondjuk mapon se jelzi hogy van ilyen "club" vagymi... mert itt 1:43-nál is jelzi hogy ottvan.. meg van 1 csomó..Xfirés TDU-s vidi ( nem az enyém )

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Van, de mit akarsz magyarítani ? Azt a kb. 10 angol szót ami a gameben van ?

Van hozzá magyarítás?
SeanJRRussel
Áhhh inkább akkor látszik h realistikus mikor a fények kigyúlnak,borzasztó szép.Nem is energiát kell ebbe beleölni,de sztem maga a tervezõ fázis is legalább annyi idõ mint az építés.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Szildramor
Hát ez gyönyörû munka. Kocsik, hajók minden mozog, nem csak a vonatok. Minden tiszteletem a csávó elõtt. Amennyiben csajok ilyet csinálnának, akkor én kérek elnézést XD

Az egyik mozdonyba beleszereltünk egy kis adóvevõs kamerát, ami számítógépre sugározta az adást. Vasúti szimulátor feelingje volt, nem kevés élménnyel 😊 (Videóban 3:32 -tõl van is rá példa, errõl jutott eszembe.) A videó végén látható nappal / éjszaka váltakozáson pedig behasalok. 😮
Olyan lehetõségem még van hogy egy kisebb szerelvényt összerakok az Ebayrõl, azt vitrinben ellesz, talán a távoli jövõben útra is indíthatom. <#vigyor2>

Amúgy ha már modell, régen ezekre voltam leginkább ráállva. Apámmal közösen gyûjtöttük, és terepasztalt terveztünk a kertesházunk padlásán ami nem jött össze sajnos, hogy miért az nem fórumtéma. Megkönnyezem ezeket, mert nagyon imádtam a gyûjteményem minden darabját, mindig is álmom volt egy nagy terepasztal és álom is marad, mert sajnos nagyon hely, idõ, és pénzigényes a dolog. Apám pl laza 46 rongyért vett egy 424 -es gõzmozdony, én mondjuk ilyen téren is amerika mániás voltam, többnyire a Santa Fe, és az Union Pacific tehervonatok jöttek be. (A gyûjteményrõl se tudok semmit, egy részét meg már qrwa régen ellopták h baszná meg akinek kellett.)

Én a külföldrõl rendeléseket vele fogom letisztázni majd a jövõben, fõleg majd a Ciennél, és a Holden 60 Coupenál kell majd segítsen, mert az egyik Usaból jön a másik meg Ausztráliából. Amúgy korrekt ember, lehet h mást is általa fogok majd beszerezni. A német oldalról is macerás volt nekem megrendelni a Shelbyt, ezé szóltam neki hogy õ rendelje meg nekem, és talán idõben mert írták hogy már nem nagyon van belõle.

Falkon
Van fent, de olyan undorítóan van megcsinálva, hogy inkább nem mondok semmit.

Leo 1991
nem szóltam
csak úgy rémlet hogy fent van

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Leo 1991
van fent Grand amúgy ha jól tom

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN