107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • joceruza
    Jó lenne párat berakni az utólag gyártott autók közül úgy hogy ne cserélgetni kelljen...
    [IMG]http:////www.kephost.com/][img=http://www.kephost.com/images4/2011/5/9/wbya6v4hu3zuolec6dli.jpg][/url][/IMG]
  • joceruza
    Teljes mértékben egyet értek! Jobb inkább egy új megapack-kal jönnének elő! Új autók (nem lecsergetni őket) meg némi időjárás változás! 1000-szer jobb lenne mint a kettő! Így csak 600-szor jobb....
  • Norby646
    Amúgy mi a t*köm ez a jobbkormányos mánia? Nézegetem a modokat aztán szinta majdnem minden auto jobb kormányos... Nem tudom miért ilyen nagy szám ez? Főleg egy olyan játékban ahol bal kormányos kocsival némileg előnyösebb "közlekedni"... :D
  • Norby646
    Jah még annyit hozzá tennék hogy ez a megoldás erre is vonatkozik: tdu modok
  • Norby646
    Bocsi sikerült! A gond azzal volt hogy freemail-os email címet adtam meg. Újra regiztem gmail-al és úgy már jó! :) Úgyhogy ajánlom midnenkinek az odlalt mert nagyon jó verdák vannak fent!
  • Norby646
    Valakinek sikerült már erről az oldalról letöltögetni? Ha igen akkor elárulhatná hogy hogyan kell mert nem látok sehol semmilyen letöltés "gombot" vagy linket. Próbáltam regsztrálni de nem küldenek levelet... :S
  • HEMAXXI
    Tényleg nagyon kivagytok halva xD :D
  • HEMAXXI
    Köszi :D :)
  • mtibee
    Autók, modok, ilyesmik itt. Saját rádióállomások helye: Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Profil_Neve\Rádió. A térképen meg próbálj meg szűrni, van úgy, hogy magától nem pakol be más játékosokat.
    Máskor pedig, ha sürgős, használd a Google keresőszolgáltatását, az nem várat 2 napig a válasszal. :P
  • HEMAXXI
    mivan hól vagytok emberek ? XD
  • HEMAXXI
    NEM AKAROK TELEÍRNI A TOPIKOT BOCSI :D:D:D:D CSAK ARRA VÁLASZOLJATOK PLS HOGY HOGYAN TUDOK BERAKNI ZENÉT MEG HOGY MIÉRT VAN AZ HOGY A TÉRKÉPEN NEM MUTATJA AZ EMBEREKET TUDJÁTOK MEGNYOMOM AZ M ET AZTÁN NEM MUTATJA ŐKET :(:(
  • HEMAXXI
    vki tudna segíteni hogyan kell berakni saját zenét? :D
  • HEMAXXI
    am vki nemtudna linkelni egy oldalt ahol vannak jó autók ?(amiket le lehet tőlteni?:))
  • HEMAXXI
    nem akar vki szervezni gyorba vmit vagy holnapra elmenni vmerre már régen mentem xD :P :D
  • 0Diaz0
    Jó oldal,ismerem.. de valaki nemtud valami A4/A6 Avantot A4-hez? Mert mindenem az a gép ,főleg ha találok hozzá dízel hangot..
  • Bronx South
    Igaz kijött a TDU2, meg már nem nagyon játszok az 1 -el, de a topikot ettől függetlenül nem kéne szétbaszni.

#100994 - 95, #100997 - 1018, #101020 - 22, #101026 - 27 delete.

Az off, és a fórumon való chatelés továbbra is Tilos, a warezosok meg szépen átfáradhatnak a TDU1, vagy akár a TDU2 off topikba.

Köszönöm !
  • joceruza
    Akinek a tdu fórumon letöltési gondjai vannak,ajánlom figyelmébe ezt az oldalt! Piszok jó modok vannak fent. Amiket a tdu-ról nem tudtam leszedni azt mind innen töltöttem le. Egy baj van hogy orosz!(de simán le tudtok tölteni)
    TDU modok
    Jó töltögetést!
  • joceruza
    Köszi!
  • mtibee
    Igen, az összes autóra érvényes a beállítás, de ha mindenképp csak egy autón akarod módosítani az ülésmagasságot, akkor az nem 20 mp-es móka lesz.
    (A Google szerint a cameras.bin tartalmazza ezeket az adatokat, amit a Modding Tools-szal lehet szerkeszteni. Mivel én csak használni szoktam a modokat, elhiszem neki...)
  • joceruza
    De ha ott állítok rajta akkor az összesen állít! Nem? Csak egy autóval van gond.
  • mtibee
    Options / Game settings / Seat position, ha jól emlékszem. Mostanában akarom újra elővenni a játékot, rég játszottam vele. :)
  • joceruza
    Pontosan hol? A Bentley Continental Supersport a problémás autóm. Nagyon lent van a belső kamerája.
  • 0Diaz0
    megesik.. :D
  • mtibee
    80 KB-ért szenvedtem ennyit? :D A pofám leszakad...

Köszi. :)
  • 0Diaz0
    Nemtudom mivan az addat.hu-val.. de akkor felraktam ide :)
  • mtibee
    Érdekes, nekem meg már azt írja, hogy a többszörös regisztráció nem engedélyezett. Pedig csak egyszer próbáltam meg regisztrálni... :D

Ja, és valami félrecsúszott a linkben.
  • 0Diaz0
    Skacok ,amúgy vicces... mert én tudok letölteni pedig regiztem :D email nemjött.. de beléptem és engedett mindent :)

© mtibee : Neked meg itt van amit kértél
  • mtibee
    Lehet üléspozíciót állítani a menüben.
  • joceruza
    Azt akarom kérdezni hogy ha egy autó belső kamerája nagyon lent van,azon lehet-e állítani valahogyan?
  • joceruza
    Nekem nem is enged hozzászólni SEMMIHEZ sem! Azt írta, kapok egy e-mail de már 3 napja várom!
  • mtibee
    5 értékes hozzászólást kellene előtte produkálni, de nem tudom, ezt hogy gondolták. Mit szóljak hozzá bármihez, ha semmit nem tudok kipróbálni?
  • joceruza
    Én is erről az oldalról szeretnék letölteni de az istenért sem engedi!!!!
  • mtibee
    Sziasztok! Valaki, aki jogosult letölteni, fel tudná valahova tenni ezt a modot?
  • 0Diaz0
    Én játszok vele még bőven.. és nem szándékozom abbahagyni..
  • Norby646
    Köszi tesó, na majd most... :P Így magyar érettségi után kell egy kis feszültség levezető. :D

joceruza: nálam is ez a probléma a tdu centralt illetően, nem tudom mi van, lehet megint fejlesztgetik az oldalt... :/
  • joceruza
    Amúgy nálatok jó a TDU Central? Egész nap nem enged fel....
  • joceruza
    Szépnek szép,de nem az igazi! Szerintem! Kevés autó,nehéz irányítás (a TDU 2-ért nem veszek kormány se joy-t),offline nem is érdemes elkezdeni,autó hangok gyengék..... Persze ez az én véleményem! Forever TDU!
  • HEMAXXI
    Játszatok még így is sokan hogy van 2 ???? :)
  • Falkon
    Parancsolj főnök! :D
  • Falkon
    Mindjárt küldöm haver! :D