107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • agyhalottak
    Ez a tetü szerver....pont versenyben vagyok erre meg kivág!!!

• wollnerd #101138
    Az egészet a szerver költöztetés tehet! Ha nem költöztették volna, minden normálisan mehetett volna!
  • agyhalottak
    Jó lenne már együtt császkálni 1-et.
    Ma este az eddigi időpontokban megtalálható leszek a világító toronynál, de mivel sosem látjuk egymást 21:20 körül az audi szalonnál leszek, hátha ott jobban összejön valami :-)
  • Norby646
    Hát igen ez a baj-. Le vannak foglalva a 2-ővel az 1 már régi azzal nem fognak már törődni. Ez olyan mint a winfos xp. Befejezték a gyártást már leszarják hogy ki mit csinál a serial-okkal... 1 eredeti xp-t felraktunk 2 v 3 külnböző gépre és tudtuk aktiválni... Nagy kár ezért a játékért mert az online része nyújtotta a legnagyobb élményt. Kicsit bosszantó hogy még ha nem is sokat de pénzt adtam ki érte pont az online része miatt és rá 1-1.5 évre meg hazavágják az egészet és b*sznak kijavítani. :S
  • Bronx South
    A 2 -t se képesek játszható szintre hozni, az 1 már felejtős.

#101115, #101127 - 28 del. (Robi te meg a viselkedést tanuld meg.)
  • bency
    Nagyon idegesitő hogy nem csinálják meg...pedig játszák még annyian hogy lehessen faszán játsznai.....csak hát ha basznak rá...
  • agyhalottak
    Ez a tetü szerver....azt hiszem mára ennyi volt!!!

• agyhalottak
    22:10 körül megint ott leszek a nyugati világítótoronynál.
  • Norby646
    Jah és tudom miről beszélek mert játszottam jópárszor a tdu 2-vel de a grafikán kívül semmise fogott meg benne... Főleg nem az irányítás... :D Szép szép de számomra tdu 1 ezerszer jobban bejött és amikor végre beszereztem még anno miután megjelent sokkal nagyobb örömöt szerzett mint a tdu 2. Hát ízlések és pofonok. :)
  • Norby646
    Amúgy szerintem te meg először fogalmazni tanulj meg helyesen! Mindig így sozktam képeket berakni és eddig nem volt rá panasz... :)
  • Norby646
    Csak úgy írtam de mind1... Elhiszem hogy iszonyat nagy szám a tdu 2 de azért van akinek nem jön be és azok talán mardnak itt... :)

Robi546: Nem igazán értem mi a gond azzal ahogy beraktam a képet, úgyhogy elmondhatnád!
  • bency

• wollnerd #101125
    Attól még nem fog visszajönni a élet, ha csak inkább te látogatod a topicot, míg mindenki a TDU2-vel nyomul.
  • Norby646
    Még régen amikor próbáltam kipörgetni a játékot már csak az drive-in versenyek meg a klub verseny volt hátra... Na most a drive-in versenyben máshogy nem lehet nyerni csak trainer-el mivel mindenki hasznlja és ha te nem akkor esélyed sincs nyerni. Hát így aztán én is használtam és véletlen rossz gombot nyomtam le és kuponokat adott... Azóta ilyen... :D

Na de rakok még pár friss képet a cl65 amg-ről mert úgyis halálán van a topic...:

• wollnerd #101123
    Még kupon is sok....
  • Norby646
    Véletlen egyik képet 2x raktam be... AEgyik helyett ezt akartam:

• Norby646
    Pár napja nézegettem a statisztikáimat amikor megláttam ezt az érdekes adatot...:

Lényegében nagy gond nincs mivel aaz össes km-et is jól mutattja meg a motorral megtett km-et is és így rá lehet jönni hogy autóval mennyit mentem csak kicsitfura...:D Bár ez már ismert dolog, gondoltam megmutatom... De akk már dobok is 1-2 képet. :)

Te melyiket választanád? :)

Saab:

Az új kis fityóval:

• bency
    Játszodtam a TDU2őt,igaz csak offlineba és messze nem győzött meg annyira hogy kiadjak érte 8ezer ftot...
  • Bronx South
    Én nem ajánlanám a TDU2 -t már senkinek, főleg azoknak nem akik még az egyben próbálják örömüket lelni. Ha a 2 éves profilomat nem töröltem volna véletlenül, szívesebben játszanék még az eggyel, de jelenlegi helyzetben inkább egyik se. Egy olyan játék után ami évekig 100% -ot nyújtott, a 2 egy mézzel körített rakás szar, én bánom hogy megvettem mert hatalmas csalódás ért. Ezek a tömör tények.
  • wollnerd #101118
    Vedd meg a TDU2-őt és nem lesz problémád!
  • agyhalottak
  • agyhalottak
    Mindjárt teszem a képet!
  • bency
    Akkor szar a tdu....még direkt teleportáltam ide oda hátha megjelensz.....ott voltál az első képnél nem? A világitótoronynál? Á basszameg a szar tdu...
  • agyhalottak
    Hát az ciki mert mind a két időpontban ott voltam kb. 5 percet vártam.
  • bency
    Voltam mind2 időpontban de senki nem volt...nah de azért járkáltam ma :)

• bency
    Énis megyek ma,mind1 mikor de olyan 21.00 től akár reggelig :P Megkéne beszélni mikor hol pontosan és hogy MIVEL.
  • agyhalottak
    Ma este fent leszek. Aki akar jöjjön. Mondjuk a sziget legnyugatibb csücskén lévő világítótoronynál leszek 21:10 és 22:10 -kor.
    Egy kis közös vezetésben benne lennék!!
  • Norby646
    Szia! Én benne lennék csak 2 gond is van sajna... :( Az egyik hogy hétfőn szóbeli vizsga a másik hogy a játékban a térképen nem látni a játékosokat (nem tudom miért) és így nem nagyon lehet egymásra csatlakozni. Ráadásul amikor be is db valakit akkor többnyi elég hamar el is tűnik az illető. Én és Falkon is tervezünk egy kis krúzt de nehéz összehozni ezek mellet...
  • bency
    Jó lenne szervezni egy krúzt...olyan sokan eltüntek a régiek közül,valaki csak játszik még magyar :) Irjon aki benne lenne és a hétvégén összehozzuk:)
  • bency
    Piros F430 az BboyAtty :)

• bency
    Ujra itt :D Bármikor ráérek,aki akar egy kört jönni szóljon :D Falkon a 911gt2 honnan van?:S

• Lenny666
    Köszi a gyors választ! A többi játék hibátlanul működik azóta, sőt jobban ugyebár a +RAM miatt töltési idők grafikus beállítások stb. Ezért nem is értettem hogy a TDU miért nem. Google-on nem találtam semmit csak FPS tweak-eket de szerintem én vagyok a láma
  • wollnerd #101104
    hát a RAM memória nincs rendesen beállítva. Több memóriát kell engedni neki... azt nem tudom hogy hogyan. Aszem a BIOS-ban kell állítani. Keress a Google-on!
    De mindenekelőtt: A többi játék hogy viselkedik?
  • Lenny666
    Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nemrégiben felraktam a TDU-t tökéletesen futott 1024x768 high beállítások mellett 512 RAM-al, pár hete vettem bele 2x 1GB RAM-ot és a játék azóta sokszor szaggat, a pályát nem tölti be és kiesek a semmibe! Nincs esetleg valakinek ötlete mi lehet a gond? A gépem: 2.9 celeron, 2GB DDR400 RAM, ASUS N6600GT, XP SP2. Előre is köszönöm a segítséget!
  • Norby646
    Bazze azé nyelvtantanárnak nem ajánlom az előbbi hozzászólásom... XD
  • Norby646
    :DD NEm tudom mit történt gazából. Rá akartam menni a parton lévő sziklákra is feldobott a picsába vagy 1km magasan repültem... :D Aztán pont így zuhantam le... Egy kis bug... :P
  • wollnerd #101100

A 7. képet nem értem... mégis hogy csinálnád??? Vidit kéne feldobni róla. :)
  • Norby646
    Hali! Dobok pár képet mert meg van halva a topik... Mentem kicsit az új momo-val és lőttem pár a képet. A végén van 1 kis érdekesség... ;)

Így utazzon az ember hajóval... Elég ha rossz helyre állsz és egyből repülsz...

És végül az említett "érdekesség":

Ez egy panoráma kép amit a tdu-ban és készített képekből raktam össze. Most csak gyorsan összedobtam nyilván ha még 1 órát rászántam volna akkor minden hibát el tudtam volna tűntetni de azért a játékokba készített képekből nem lehet olyan szép panorámát csinálni mint életben... A minőségen tovább rontott hogy csak úgy tudtam megcsinálni a képeket hogy forgattam a photo modban a kamerát és közben fraps-al lőttem a képeket... :D Sokat ne várjatok tőle... :)
  • Norby646
    Az adja...XD Mostmár am nagyvalószínüséggel momo-t veszek de azért a dfp még tervben van. :) Lehet hogy olcsó ez a manta akármi de azért 5000 is 5000...:D
  • Misi az ezredes
    Ilyenem volt egyszer, egy komolyabb driftnél a kézifék a kezemben maradt. Szerintem nem tartós. Inkább spórolj egy MOMO-ra