Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laaccoo
"1.66 os patch majd a megapack után,elindítottam a játékot."
tehát elõször az 1.66-ot tette fel és utánna a megapackot !

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Leo 1991
mert a megapack elõtt kellett volna a patch-et feltenni,szerintem

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Howkeddlee
Sziasztok!

Ide is beírom,hátha itt tud nekem valaki segíteni:
Olyan kérdésem lenne,hogy sok idõ után a napokban felraktam újból a TDU-t. 1.66 os patch majd a megapack után,elindítottam a játékot. Nagy kedvencem a Nissan Skyline,anno is azzal vittem végig pár küldetést.
Most nézem,hogy a nissan szalonban csak a két 350z.t lehet megvenni,a skyline-t nem. De sajnos ugyanez volt az audi szalonban is. Ott is csak 4 típushoz férek hozzá,pl az RS4-hez nem.
Ez szerintetek mitõl lehet? Vagy meg kell csinálnom valamilyen küldetést,hogy megvehessem õket? Valaki segítsen legyen kedves...

Köszönettel!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

0Diaz0
Õõõ használtan venném meg a key-t.. de akivel beszéltem azmég nemjöttfel msnre hogy akkor megtudjuk beszélni.. mert énis mennék már krúzolni szivesen.. de meg lekell bizniszelni<#nyes><#nyes><#eplus2>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Neked is köszönöm hercegnõm <#puszi>.Ha tudnák Zsuzsi hogy milyen jól terelsz a zöld Enzod-al csak veled gurulnak majd <#worship>.Végre egy magyar csaj és full profi pilóta.Te vagy a legjobb drágám <#szeret><#wave>

Neked is köszönöm vezérem <#eljen>.Végre elõkerültél.Rájöttem hogy kellenek az ilyen cabrio krúzok.Gyeretöbbetfel

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Magyarországon már csak használtan tudod megvenni, akár Vateráról, de más oldalakon is megnézheted. Megrendelheted külföldrõl még, de az jóval drágább mûsor, de ebayen még nézd meg ott gondolom többféle árban van.

0Diaz0
nemtudom már a nevét.. vagyis ha tudnám hol lehet a privát üziket megnézni,akkor megtudnám mondani hogy ki,kérdezte hogy keresek-e eredetit.. és felvettem msnre.. de nincs fent sohasem.. vagycsak énvagyok túl keveset..<#vigyor><#wilting><#nemtudom> nemtom.. de tõle akkor lehet hogy megvenném ,nemtudom most mennyiért lehetne hozzájutni az eredeti key-hez.. ??!!( barátomnak akinek megvan,aztmondta most 1.600-2.000 körül lehetne megvenni )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Volt egy kis night drive cruise Ibizán. (Sajnos nem tudom nagyobb méretben beszúrni.)

Péntek az nekem jó, ha még van kedved akkor írd meg az idõt és hogy hol lesz a találka, s remélem hogy sokan összejövünk gurulni! Szia<#nevetes1>

Fehercsoki
Nem igazán lehet õket kapni,talán használtan találsz,vagy esetleg külföldön de drágán.

0Diaz0
A TDU milyen áron mozog mostanában? meg a Megapack? ( ha még lehet õket kapni.. )

0Diaz0
köszi..

Leo 1991
nekem nincs Gamespy és nyomom neten😄

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Laaccoo
Gamespy kell, 1.66 patch is , megapack nemmuszály

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

0Diaz0
Mik kellenek ahoz hogy gurulni tudjak énis veletek?
mert lehet tudok kérni kölcsön egy key-t.. és azzal tudnék veletek gurulni énis..

Gamespy kell hozzá? megapack kell? vagy sima játék kell csak? mikell?!

Dj Tommy
Az a baj, hogy általában péntek/szombat jó csak nekem, mert akkor vagyok itthon és ami itthon van pc azon megy csak jól a TDU, sajna ami nálam van laptop, az nem jó TDU-zni<#shakehead>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ne sírj, majd írd meg mikor van idõd, és lehet hogy összejövünk páran egy jó kis gurulásra.<#wave>

Dj Tommy
Jó volt tényleg a gurulás, csak kár hogy korán lépnem kellett.<#sir>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Sziasztok!

Lenne egy problémám, fel szerettem volna tenni az 1.68b patchet, de amikor fel kezdte tenni, hiányolt egy mods nevû mappát, ilyenkor mit kell tenni?
Köszi Stockbauer a gurulást, szuper volt!!!!!!!!
És köszönöm a többieknek is, akik ott voltatok!!! <#taps><#vigyor2>

koszi 😊
adamfesto
Kis OFF
Lehet gyakorolni!
OFF vége

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Telelett a layer.Most keleten vunk a koalika-val

Thx Feco és WRX <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

tcs007
hát egy félóráig probáltalak titeket elkapni titeket a térkép alapján,de valahogy sose sikerült :S mostmár jólenne tudni ti hol taliztatok,mert én a nyalokánál vártam,de nem mutatott ott senki mást :S 😄

Merre nyomjátok?

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

tcs007
hát ez szívás :S

tcs007
a nyalóka alaku ut legvégén? mert én ottvok de nemlátok senkit :S

Én már ott vagyok. Várok. Sziasztok!!!!!<#wave>

tcs007
köszi 😊 és azt jelöli valami ezen a térképen? mert én nemtalálom

Az északkeleti golfpályánál lesz a találkozó.Illetve ez a legészakibb része Oahunak

tcs007
én is csatlakoznék,csak még sose voltam ienen,ugyhogy ha vannak valami szabályok lécci osszátok meg velem 😊 és azt is nagyon megköszönönném ha valaki feldobna egy mapot ahol bevan jelölve a találkahely,mert nem igazán ismerem még a város nevezetességeit 😄

Elõre is köszi 😊

Ma 15.00-tól ismét gurulás!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Sziasztok!

Új vagyok ezen az oldalon bemutatkozás képpen megmutatom néhány autómat.
Ferrari F599 GTB Fiorano

Ferrari Enzo

Porsche 911

Lamborghini Lp 560

Mercedes CL

Audi A8l 6.0

Aston Martin Rapide (a kedvenc)

Ezek csak autóim egy töredéke.
A játékban Megtaláltok :Totoo1994 néven.

Mégegyszer üdv mindenkinek.
Totoo
0Diaz0
bocs nemszóltam.. 😊

0Diaz0
nah valakinek nincs eladó eredeti CD key-e? mert énis jönnék krúzolni mint mondtam

Köszi szépen. Ja ezt a fajta modot ismerem, régen használtam, nekem tetszett.
Kösz a gurulást WRX.Amúgy ez az éjszakai mód.Ha jólsikerül a szombati krúz vasárnap bepróbál6tjuk ezzel a moddal.8-9 perc éjszaka és 25-27 perc nappal

Értem, azért köszi a választ! Na mindegy próbálkozok azért valamit rajta.
Háth akkor kapufa, talán zavarhatja valami a játék mûködését, nem tudom igazából mi lehet.

Csak ennél a játéknál fordul elõ ilyen probléma. A frekvencia 60Hz de a játéknál is annyi van alapból a beállításoknál, azt is már növeltem magasabbra de ugyanaz a probléma áll fent. Kábellel, táppal minden oké. Amúgy egy Philips 190CW 19" monitor.
Most fordul elõ ez elõször, vagy régebben is volt ? Kevés frekvenciára, vagy tápra gondolok, de az is gyanús hogy a kábellel van gond. Csak ennél a játéknál jelentkezik a probléma ?

Sziasztok,

Nekem olyan problémám van hogy a játékot elszeretném indítani 1024x-es felbontásban vagy nagyobba, akkor nem engedi és ki ír valamit a monitor hogy indítsam nagyobba.<#shakehead> Jó ez meg is volt de most 1400x feletti értékekre tettem, akkor meg vibrál fehéren játék közben. Ilyenkor mit kell csinálni hogy jó legyen?<#confused> Na meg ha még HD minõségre rakom a grafikus beállításoknál, akkor végképp fehér lesz és nem látok semmit.<#gonosz3> Elõre is köszi!
Ott a helyed <#eljen>.Azzal a szép zõõd Enzoval gyere 😄 Most viszont az indulástól isolate-be megyünk hogy ne ismétlõdjön meg a múltkori (Rus) sztori

Sziasztok,
szombaton én biztos ott leszek, már alig várom. Akkor délután 15.00-kor? Remélem hogy sokan leszünk. Stockbauer köszi a meghívást. <#nevetes1>

Laaccoo
Rózsaszín Enzo? Szeegény

Tegnap végre egy kicsit élénkült a sziget!!<#vigyor2>

Bevárunk mindenkit mindig <#eljen>

A régi cimbiket is szivesen látnám a krúzon Opelos Joe,Marcihusi,WRXSTI,MRHillter stb stb

94mike
Jolhangzik..xDD..de nemrég nyitottam új játékot,a gépem 155mp/h val megy..xD..a kormányt be tudnám lõni..de áá..gyorsak vagytok,nagyon<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

0Diaz0
( mert én tudnék akármikor krúzolni )

0Diaz0
nah valakinek nincs gémje?