Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Mit jelent,ha a mapon a játékos narancssárga színû?
-..- piros színû?
Miért van az,hogy ha rákattintok egy játékosra sokszor nem hoz be egyet sem 10 perc várakozás,autózás után sem? Egyszer csak hirtelen megjelenik 7-8 játékos.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Szigeten vagyok félrészegen.Lengyelekkel spanolok.<#fejvakaras>#fejvakaras><#pias>#pias>
:) Semmi okosság :P
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nincs kedve valakinek gurulni egyet? Rohadt mód unatkozok. Ha jönne valaki írjon ide és megbeszéljük hol találkozunk.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
De én még nem rendeltem meg nem tudom megéri-e, hisz mindj jön a 2 es. :S
Mindenkinek boldog újévet <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
TDU2-ben, ha el lehet nyerni egymás autóját akkor itt fognak aztán menni az üzletelések. #vigyor]
Ha ez az extra kocsiknál is mûködik akkor meg királyság van, de úgy se.<#rolleyes>#rolleyes>