Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adamfesto
"Én minden nap megnézem a topicot, pedig talán hónapok óta nem írtam ide..."
Na ezzel én is így vagyok. :)

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

[HUN]FaTaL
Megvetted?

http://goo.gl/gd6Zi5

Akkor meg nem akar belépni. Se késõbb.
[HUN]FaTaL
Mi a kérdés? Tûzfal, old fel.

Sziasztok!

Nekem ezt írja ki:
Továbbra is blokkolni szerenté blokkolni a következõt?
TDU blablabla...
-Tiltás fenntartása
-Tiltás feloldása
-Rákérdezés késõbb
<#help>
sjani1995
csak másnál tudtam vele játszani, de nekem személy szerint tetszett a sok verda, meg az hogy nem annyira arcade mint a többi game...

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Privátba kérd meg a házigazdát vagy a /#100213/ régieket és õk profin össze foglalják neked.Kenik vágják a tééémát :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

shumika
Nagy, bejárható város. Motor is van!! Cockpit nézet, jó grafika.fizika, forgalom ok.

A viágon szinte mindenhol játszana vele rengeteg online játékos

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Azt én pontosan tudom ,de engem a friss infóitok, véleményetek érdekel mert szerdára kell összedobjam és ez feldobná:)
Olvass vissza.Van 1200 oldal

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

TruckerDave
Engem pl. elsõsorban a grafika fogott meg. Meg az ,hogy lehet online játszani. :)

Sziasztok!
Lehet nem pontosan ide tartozik ,de errõl a játékról kéne csináljak egy prezit és annyiban kérném segítségeteket hogy mely részeirõl ,mi az ami érdekesebb és mi az ami titeket leginkább megfogott benne (csak hogy ne csináljak egysíkút)
Elõre is köszi.
Falkon
Nem kell ezt zárni, ha Usamen-nek elege van, szívesen átveszem a topikot.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bency
Ugyvan,hány topikba alig néznek be heti 1x,de mégis jó hogy van mert ha benéznek van ki segitsen az illetõnek stb....

:) Semmi okosság :P

shumika
yo<#eljen>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bboyatty
Szerintem egyértemû a dolog, hogy ne legyen topik zárás. Felejtsük el az egészet és menjen a topik elõre mint eddig, napi 2-3 hsz-el is bõven jó.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

TruckerDave
Jah meg bocs de elfelejtettem, hogy játszottam a 2es bétájával és szerintem is nagyon szar a fizika. <#shakehead>

TruckerDave
Én is most rendeltem meg a játékot, most ismerkedek majd az online részével, próbálok én is kapcsolatokat ki építeni (mármint szokásokat, hogy kikkel krúzolok) meg ilyesmi. Még mindig sokan vásárolják a játékot, és kérnek segítséget.

wollnerd
Háát...
tényleg hülye az Eden Games és az Atari!
Hisz õk csinálták a 1-et is!!
Igazi idióták,ha nem akarnak meghagyni a TDU1 értékeit!!!<#boxer><#violent><#gunyos1>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

bency
Egyetértek,topik zárása rossz ötlet,sok mindenkinek nem fog menni a TDU2!

Nemhiszem. Marad ugyanolyan szar a fizika, mint a betában volt. Csak nemértem miért ennyire hülye az Atari.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Sokan, mint én is csak néha szedjük elõ a játékot, mivel minden négyzetcentiméterét ismerjük a szigetnek. :)

Majd meglátjuk milyen lesz a második rész, remélem csiszoltak rajta a bétához képest. :)

Roger6
Egy pár apró szösszenet a topic-bezárással kapcsolatban:

Nos, én azon a véleményen vagyok, hogy ha nem változtatnak a fizikán, sok vásárlót fognak elveszíteni a srácok, így ezek az emberek (nagy része) marad a TDU 1-nél. Szerintem hiba arra alapozni továbbá a bezárást, hogy ha van meghirdetett krúz, akkor kevesen rajta, hiszen itt évek alatt mindenkinek kialakult a saját társasága, hogy ki-kivel, hogyan-merre mennek, mindegyikünknek megvannak a saját szokásai.

Én minden nap megnézem a topicot, pedig talán hónapok óta nem írtam ide. Egyszerûen nekünk nincs mirõl beszélnünk, hiszen az "öregek" a sziget minden egyes négyzetcentiméterét már bejárták, de a topic nem is miattunk van, hanem a játékkal most ismerkedõknek. (Mondjuk FAQ-fail van ahogy látom<#nezze>). Szóval feleslegesnek tartom bezárni, a mai napig vannak újak a szigeten. Mint tudjuk, ez a saját véleményem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adamfesto
Azért tény hogy sokan felnéznek még ide, sõt van aki ezen felbuzdulva szerette meg a vezetést:
http://www.youtube.com/v/Wpn7rE7WhPQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
És hát nem sok topik éri meg a 100,000 kommentet - százezer...Jesus!!!!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

bboyatty
Szerintem azért mert kijön a második rész még nem kell ezt bezárni, én nem fogom élvezni a TDU2 nyujtotta örömöket mivel nem elég a gépem neki és nem én leszek az egyedüli, esetleg egy értelmes ember (nem shumika XD), akinek megvan a kellõ tudása ahoz, hogy a topikot vezesse átvehetné az irányítást ha már nincs kedved házigazda lenni. De semmiképp ne zárd a topikot!!!

Üdv.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

shumika
Veszek neked fehér cselendzsert megtartod topikot?

shumika
Ez igy nagyon nem oké!

Ez van.

shumika
Ha napi 1hsz lenne akkor se kellene bezárni

Mûködni fog az összevonás amit elterveztem. Ha meg annyira szar lesz a 2, hogy hírtelen megint az 1 -el fog mindenki játszani, természetesen nem lesz bezárva. De nem lesz annyira szar a 2.

Nem arról van szó, hanem arról hogy van napi 10 hsz, ha van egy meghírdetett cruise akkor 20, és ha kijön a 2 akkor meg ennyi se lesz. Ez a nagy helyzet, itt a vége.

[HUN]FaTaL
Szerintem nem kell bezárni, egyelõre elég sok embernek nem jön be a második rész, az sem biztos, hogy többen lesznek abban a topicban, mint ebben.

shumika
Pont a százezerharmadik hsz után? :(

ha unod én átveszem a hg jogot.

<#levele>

Nem tudom mi a véleményetek, de a TDU 2 megjelenésének napjával, bezárom ezt a topikot. A TDU 2 Off topikban szerintem bõven elfér majd minden, kicsit fejlesztve is lesz majd az a rész. Sokat megélt már a topik, eljött az idõ hogy örök nyugalomra térjen. <#integet2>

bency
A játékot miért nem játsza senki már?:( Késõbb lövök pár képet mert már rég volt...csak singlebe:P

melfoy
Most már nem lép ki,megy rendesen,csak azt nem értem miért laggol a játék,lehet valami szar verziót szedtem volna le...valószínû mert az új Hot Pursuit vagy pl: GTA4 max beállítások mellett szépen fut a gépemen,mindegy megpróbálok letölteni egy másik verziót.

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

HEMAXXI
valaki pls irjon egy faxa oldalt ahonnan tudok letölteni cucoka
auto stb

TDU NICK:anudis0000[hun]

Marcihusi köszi a gurulást. <#taps>
Már nem érkeztem elköszönni tõled és a többiektõl. Kidobott a layerbõl.
Szia és még egyszer köszi!!!!!!!!!!<#wave>

adamfesto
Vagy ha a warez-rõl vagy OFF-ról kérdezel, mert ez nem az OFF topik.<#taps>

Köszi!
bboyatty
Warez-nek mondják a netrõl szedett nem eredeti játékot, off pedig a témán kívül esõ dolgok, pl ha most elkezdessz beszélni a tehénfejésrõl az off mert nem tartozik ide... kb ennyi. :P

Szia!

Lehet, hogy hülyén hangzik, csak meg tudja valaki mondani, mi az a Warez és Off?
bboyatty
Nálam is ez volt de ha kiszedtem a voice-t nem hallottam õket többet.

Akkor is pofáznak tovább.

[HUN]FaTaL
Beállításokban ki lehet kapcsolni a voicet.

A játékosokat lelehet csendesíteni valahogy? Mert vannak olyan hülyék, akik ráfekszenek a beszéd gombra, és közben énekelnek.

adamfesto
Valaki nem tud véletlenül egy elromlott G27-et?
Vagy nincs véletlenül valakinek jó amirõl tudna képet küldeni? - de ezt privátba kéne intézni

wollnerd
Az nem lehet gyakran csinálja. Néha elõfordul.
Akkor újra belépsz az ONLINE-ba, és játszol tovább.