Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ezzel én is így vagyok. :)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nekem ezt írja ki:
Továbbra is blokkolni szerenté blokkolni a következõt?
TDU blablabla...
-Tiltás fenntartása
-Tiltás feloldása
-Rákérdezés késõbb
<#help>#help>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A viágon szinte mindenhol játszana vele rengeteg online játékos
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Lehet nem pontosan ide tartozik ,de errõl a játékról kéne csináljak egy prezit és annyiban kérném segítségeteket hogy mely részeirõl ,mi az ami érdekesebb és mi az ami titeket leginkább megfogott benne (csak hogy ne csináljak egysíkút)
Elõre is köszi.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
:) Semmi okosság :P
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
tényleg hülye az Eden Games és az Atari!
Hisz õk csinálták a 1-et is!!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Sokan, mint én is csak néha szedjük elõ a játékot, mivel minden négyzetcentiméterét ismerjük a szigetnek. :)
Majd meglátjuk milyen lesz a második rész, remélem csiszoltak rajta a bétához képest. :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Nos, én azon a véleményen vagyok, hogy ha nem változtatnak a fizikán, sok vásárlót fognak elveszíteni a srácok, így ezek az emberek (nagy része) marad a TDU 1-nél. Szerintem hiba arra alapozni továbbá a bezárást, hogy ha van meghirdetett krúz, akkor kevesen rajta, hiszen itt évek alatt mindenkinek kialakult a saját társasága, hogy ki-kivel, hogyan-merre mennek, mindegyikünknek megvannak a saját szokásai.
Én minden nap megnézem a topicot, pedig talán hónapok óta nem írtam ide. Egyszerûen nekünk nincs mirõl beszélnünk, hiszen az "öregek" a sziget minden egyes négyzetcentiméterét már bejárták, de a topic nem is miattunk van, hanem a játékkal most ismerkedõknek. (Mondjuk FAQ-fail van ahogy látom<#nezze>#nezze>). Szóval feleslegesnek tartom bezárni, a mai napig vannak újak a szigeten. Mint tudjuk, ez a saját véleményem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És hát nem sok topik éri meg a 100,000 kommentet - százezer...Jesus!!!!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Üdv.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
http://goo.gl/gd6Zi5
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
auto stb
TDU NICK:anudis0000[hun]
Már nem érkeztem elköszönni tõled és a többiektõl. Kidobott a layerbõl.
Szia és még egyszer köszi!!!!!!!!!!<#wave>#wave>
Lehet, hogy hülyén hangzik, csak meg tudja valaki mondani, mi az a Warez és Off?
Vagy nincs véletlenül valakinek jó amirõl tudna képet küldeni? - de ezt privátba kéne intézni
Akkor újra belépsz az ONLINE-ba, és játszol tovább.