107666
-
nyusziharcos #101666 ottvagyunk várunk mindenkit tommy és veronica :) -
#101665 Nálam 7 óra múlt de sehol senki... :S -
#101664 istenvagy!!!!:D pont ilyet kerestem!!:D -
#101663 #101648 <-- este 7-kor van gyülekező, A katos krúz! -
nyusziharcos #101662 a kategoria az A kat. :) -
nyusziharcos #101661 sziasztok. szerveznék mára 1 krúzt. 19:30 kor a nagy kráter autófényezőnél és 19:50 körül indulnánk én már most megyek fel megtaláltok kistoldi néven. vagy ha más krúz is van írjatok és megyek veletek :) -
#101660 Hát ez van még max de ez régebbi: seat leon 2003 -
#101659 Másik Leon van a játékhoz?:D vagy nemtudod? -
#101658 Oks! Na akkor ott talizunk 7-kor! :) Még 1 vagy 2 ember jó lenne... :) -
#101657 Igen! :D -
#101656 Akk most slr? :D -
#101655 Nemgáz.. 345-360at még kihúzom belőle nagy egyenesbe.. szóval nincs gáz.. de akkor mindjárt kuksizok valamit.. na.. SLR-el jövök :) -
#101654 Köszi a linket..remélem ez fasza,amit találtam annak elég selejtes az eleje: SS vmi sport változat..nekem pedig a sima kéne :D köszönöm:) -
#101653 Akkor mind1, hátha vkinek jól jön a link... ;) -
#101652 tárgytalan,találtam! :D -
#101651 Tess: seat leon
Am google, tdu seat leon és az első találat... ;)
Norba: A maranello az c-kat... :DD Na mind1 gyere azzal ha szeretnél. :) Végülis tök8 300-350 közötti tempóra kell építeni mert annál többet max nagy egyenesekbe tudunk menni úgyis. -
#101650 Hello,valaki tudna nekem linkelni egy Seat Leon-t? nem találok sehol: SS -
#101649 Tőlem oké.. én szerintem maranello-val jövök.. sőt biztos.. azzal tudom tartani a 320-as tempót.. 7kor már szerintem a házhoz gurulok.. aztán akkor én megvagyok.. -
#101648 Faja, csak vhogy úgy kéne hogy ne legyünk sokan max 5 ember me megint laggolni fogunk összevissza... :S Na sztem A vagy B-kattal kéne menni és akkor jobban haladunk, amelyik szimpatikusabb de fontos hogy ne keverjük össze a 2-t mert az nem jó ha pl vki jön saleen-el a másik meg f430-al... Az utóbbi egyértelműen elmarad midnenhol. :) Este 6-8 körül lenne jó legalábbis nekem... Indulhatnánk mondjuk innen:
Annak a zsákutcának a végén van egy ház, ott kéne talizni, aztán meg go felfelé! :) -
#101647 jólvan,csak énis most asszonnyal beszélek,meg minden.. de szervezzen vki estére krúzt,és részemről oké.. -
#101646 Amúgy meg ahhelyett hogy leszólod a kocsimat inkább gyere fel a szigetre vmikor este és nyomjunk vmi lájtos gurulást. Már ha ráérsz... :) Itt hagyott az asszony péntekig szal most szabadság van... :DDDD -
#101645 Természetesen ez a mod sem tökéletes ahogyan az összes többi sem amit csináltak, de egy játéktól ne várjunk csodákat. Ahoz képest hogy a másik s merci ami van a tdu-hoz, hogy lett lemodellezve... Hááát... Elég gagyi. Nem tom most ezzel mi a baj de mind1, midnenkinek lehet véleménye. :) Tegnap voltam a mercedes márkakerben és beültem egy 35 millás s350-esbe... (tehát nem egy s600-as fullextrás változat) Mit mondjak? Nehéz volt ott hagyni mert még életemben nem ültem ilyen szép és kényelmes autóban pedig az a8-as auditól kezdve a cadillac xlr-v-ig ültem már midnen félében. Bár tény hogy elfogult is vagyok a dologban mivel nálam a merga a best... :D Szal ma amikor ezt megláttam mondom áááh ez kell. :DD -
#101644 Nekem annyira nemjön be.. az eredeti jobban összevan rakva.. -
#101643 Na pár kép az új szerzeményről amely egyben a kedvencem is lett... :)
-
#101642 Valaki amúgy rendezhetne krúzt.. -
#101641 Látodlátod.. levagy maradva mint a Dkategóriás autó az Akat.-os versenyen -
#101640 Köszönöm szépen MooneyR-nek és Norbának a mellékletet és legfőképpen Tommy-nak,hogy elmagyarázta a beállításokat!
LoL megdöbbentem,hogy mindenki lemez nélkül tolja csak én vagyok így lemaradva.
A poén az,hogy az fps-m stabilabb na és nem kell várni 2 percet mire elindul a játék.
Örök hálám! -
#101639 Tőlem mehetünk.. mindjárt kitalálom hogyan legyen.. és akkor mehetünk este tőlem -
#101638 Tessék itt a mini image.. ezt a 2xx-kb-os cuccot kicsomizod.. bennevan a mini image ( 3gb ) nem crackeled,csak be mountolod.. és kész.. indul mintha eredeti dvd-ről menne.. :) keyt beirod,és haller:D -
nyusziharcos #101637 na sziasztok visszatértem :) ma este lesz valami? :) -
#101636 Mi a szarnak pörgeted a dvd-t?
Kb 3 éve (legalább) van mini image, gcw-n megtalálod. Nekem még nem is járt a gépemben a játék dvdje (még a warez verziót telepítettem anno, crack nélkül). -
#101635 Deamon tools fennt van,de ez akkor is kínai nekem.
Az említett megoldásokkal menne online? Hol tudok lépésről lépésre útmutatót találni erről? Ha menne DVD nélkül a játék az megváltás lenne.Egy link vagy ha elmagyaráznátok priviben igazán megkönnyítené a dolgot és nagyon hálás lennék!
Köszi szépen! -
#101634 Nekem is ugyan ez volt.
A következő a teendő, letöltöd a játékot és az így kapott iso-t kiírod dvd-re és erről a dvd-ről telepíted a játékot. Töltesz egy mini img-t ahogy az előző hsz-ben is olvasható azt mount-olod Daemon tools-ba (Daemon tools-ba a secu rom-ot ki kell pipálni másképp nem fog működni). Elindítod a játékot és ami fontos, hogy semmiféle képpen se crackeld hanem indítsd el és mikor kéri a cd kulcsot megadod neki az eredeti cd kulcsod és innen már egyenes az út a szigetre.
Remélem segítettem. -
#101633 Lehetőségek:
-Elviszed egy haverodhoz és megnézed az ő gépében a meghajtó simán beolvassa-e.
-Én is amikor megvettem, nekem se akarta beolvasni a dvd meghajtóm, én úgy oldottam meg, hogy csináltam a dvd-ről egy img-t(ezzel telepítettem), majd szedtem hozzá mini img-t, így nem kell használni a dvd-t és működik a játék.
-
#101632 Már rohadtul elegem van ebből a szarból.Már bocsánat.
Nem olvassa be a DVD-t.3 éve vettem és egy picit karcos,de akkor is úgy vigyáztam a lemezre,mint a szemem fényére.Ilyenkor mit lehet tenni?
Először a DVD meghajtó nem kezd semmit a lemezzel,nem olvassa be.
4-5 próbálkozás után beolvassa,de kiírja,hogy helyezzem be az EREDETI lemezt.További próbálkozás:
"Eredeti lemez hitelesítése megadott időn belül sikertelen volt." -
#101631 Külön trainer.. de ne használd :) -
SuSu1992 #101630 melyik gomb is ez?:D -
#101629 Cheat -
#101628 Olyan mintha beirnál 1 kódot.. csak itt megnyomsz egy gombot.. aztán sz.rsz a küldetésekre.. mert van 1.700.000.000 Euród , és ugyan ennyi ruhakredited :) és már csak az utakat kell felderíteni ,és a járműveket megvenni :) -
SuSu1992 #101627 mi az a trainerezés?