Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrmilan
Jóhogy apukám<#eljen>!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Hát ma este 9körül lehetne egy félhivatalos klubtali USA autóval.
Többiek? OK?

Misi az ezredes
MIvel sehol nem mondtak teljesn biztosra vehetõ dátumot! De szerintem ha nem holnap 2010-re meglesz minden ^^ sõt akár már a 2. részt is fontolgatnám!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

gduck
Eddig csak egy "fórum moderátor" írt a carpackról!!! Ráadásul pontos dátumot Õ se tud 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

car pack-et MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V43 1105
xD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tudjátok a kisbetûs rész amit valamikor elhagyják valamely okból, itt most valami ehhez hasonló mondatot felejtettek ki:

A megjelenési dátumtól minimum 2hónappal maximum 2évvel késöbb lesz elérhetõ.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

V43 1105
Úgytudtam mára.. mind1.. Raga valamikor egykis veterán Amcsi autókázás? 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tdu Toyota
nem mára???

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Synit HUN
Nemsokára lesz! Mi megint készülünk 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

V43 1105
Lol, holnap Április 1. - je , nem akkora igérték a carpackot? <#vigyor5>

Gollo
Azt énis tudom de megvan az egyedi irásí stílusom ^^ Én mindent ugy irok ahogy éppen jön 😄😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

MUSZÁJ! JJJJ! NEM LY!!! ÁÁÁ

mrmilan
Raga, az e-mail címeddel valami gáz van, nem tudok átküldeni semmit.

AntiHero
Van már új videó?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Köszönöm! Pénteken megint verseny!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Eisenhower
a nodvd-s cracknél állandóan frissíteni akar 1.66A-ra akkro is ha neked az van fent. a lemezt meg nem pörgeted agyon mivel csak indításnál kell neki mikor elindult ki is veheted a lemezt 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Synit HUN
Boldog szülinapot! <#bohoc>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Szasza20
Nem eredeti, majd most akarom megvenni, de nem is onlineba akarom nyomni mer tudom hogy nem lehet de akkor is kiírja pedig offline-ba játszok és így nem bírok ha felrakom az 1.66 patcehet, de miért, ahogy benyomom az "M" betût és bejön a térkép kiírja

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Köszi!! Látom volt élet a hétvégén!!<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

A Gallardos verseny igaz? Mentem rajta jó pálya.
Egyszerre csak egy versenyed lehet feltöltve, meg kell várnod a másikkal amíg lejár.
Ha lejár ez, egyszerûen a laptopról töltsd fel a másik pályát (gondolom két gépen játszol online ezért kérdezted).

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

mrmilan
Raga, valamiért failure notice lett az elõbb elküldött e-mail.
Majd megpróbálom mégegyszer.

mrmilan
Csak a rendszámkeretet.
Küldök át majd e-mailben mintákat.
csak a melóheylen nincs photoshop, ezért külön a rendszámot és külön a keretet küldöm, nézd meg.

Gaben17
kéne már^^

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Milán Testvér!
A rendszámod valami USA szabványnak megfelelõ, amit a klubban szabványosítani kellene? 😊

Mikor rendezünk egy klubtalit?
Egyébként betelt a klub 16an vagyunk.
http://huntuti.extra.hu/, persze csak offline-ban tudod használni.
A P.... féle virágbolti verziót telpítve csak demon-ba kell mountolni és már megy is online-ba is, persze eredeti serial-al. Nekem is kimélõ üzemmódban van, a DVD a tokjában pihen. 😊
Lunatic83
az oké, meg is van, de nem pörgetem xarrá a dvd-t feleslegesen, ezért megy a yasu és a társa, de ez +2 program... egyszerûbb lenne ha csak felraknék egy "átszerkesztett" exe fájlt h ne kérje a dvd-t, kérdés h evvel lehet e neten játszani...

Xbox Live: Lunatic HUN

bertino
a játék eredeti lemezzel mûködik.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lunatic83
a két legjobb topic 😉

Lunatic83
a játék csak a yasu+DT-vel müxik neten, vagy a No DVD-s .exe-vel is lehet próbálkozni?

Gollo
Sziasztok LoL egy pár napra elutazik az ember egybõl muszály ezt?😄(TDU Üzik^^)

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Lunatic83
jóreggelt, csak egy gyors kérdés...
tegnap létrehoztam egy challenge-t vagy mit,feltöltöttem az egyik étteremnél(térkép jobb alsó sarkában - Lunatic666 #1" néven)
de még nem világos minden, megadtam h a belépõ 1000, a nyeremény 1000 , de abból le is vont 10%ot, miért? minek? kinek? stb? nem mertem több zsetont felrakni rá, mert anyagilag nem vagyok jó helyzetben ...

a másik ehez kapcsolatos kérdés, melyik mappába menti el, mert a laptopon is csináltam egy jó kis futamot, s gondoltam ma este feltöltöm azt is...

10 milla fórum foglalkozik a TDU-val, de magyar weblap nulla... <#rinya>

mrmilan
Biztos eredeti a játékod, ugye?
<#vigyor>

Nethyrrea
öööö....lol?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mrmilan
Sikerült, sikerült, sikerült!!!
Van fasza jó kis rendszámom!!!

gabi89
Te meg légyszíves ne ordíbálj.Akinek pedig gyors internete van annak nem tölti 1másodpercig.Meg most nem olyan sok az kibírod.
Dante: Erre tippeltem 😄 késõ van nézd el 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Érdekes nekem egybõl megjeleníti a képeket. Témához egyáltalán nem szólsz hozzá, csak ilyenkor, szerinted miattad változni fognak a dolgok? Nem hinném.

Eisenhower
ha lehetne caps off. ^^ mellesleg inkább a neted lehet lasabb vagy nemtudom mert az én gépem nem is kerreg és gyorsan betölti az oldalt.

Dante73
Verseny... (én olvasatomban, szótárt legközelebb mellékelek!)<#wave>

http://www.freetvmaci.info/

Eisenhower
mimár várjuk a nyitást 😄D

gabi89
Hát nem is mostanába gondoltam mert kell a változatosság..klub rodeó mit takar pontosan?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Igen Kis Norbi az, beült egy Astrába és megverte elsõre a régi versenyzõket, azóta ugye meg a Vébrer Gábort is csak õ veri meg egyedül, éppen most a seat leon cupában!
Véber is simulátorbajnok volt. Azóta mindketten többszörös magyar bajnokok.
[HUN]FaTaL
kétszer küldte el...

http://goo.gl/gd6Zi5

Nos én is mutatok egy képet mai termés nem sok ilyen mászkál ohau szigetén

az uj Maserati MC12

Tegnapi krúzból egy képecske eisenel meg DriftRel

TDU 2 nick: SpeedHUN

Amúgy egy kép mielõtt elindultunk:
Jó pici mi! XD

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Énvagyokazapád
V43 1105, holnap elvileg megjön a TDUm :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Sziasztok! Sajnálom Dante hogy nem mentem végig, de sajnos bizonyos betegség miatt, ami most jött elõ nem tudok sokáig ülni!! Pedig szívesen végigmentem volna én is veletek.<#sir>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."