Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Többiek? OK?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A megjelenési dátumtól minimum 2hónappal maximum 2évvel késöbb lesz elérhetõ.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Egyszerre csak egy versenyed lehet feltöltve, meg kell várnod a másikkal amíg lejár.
Ha lejár ez, egyszerûen a laptopról töltsd fel a másik pályát (gondolom két gépen játszol online ezért kérdezted).
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Majd megpróbálom mégegyszer.
Küldök át majd e-mailben mintákat.
csak a melóheylen nincs photoshop, ezért külön a rendszámot és külön a keretet küldöm, nézd meg.
A rendszámod valami USA szabványnak megfelelõ, amit a klubban szabványosítani kellene? 😊
Mikor rendezünk egy klubtalit?
Egyébként betelt a klub 16an vagyunk.
Xbox Live: Lunatic HUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
tegnap létrehoztam egy challenge-t vagy mit,feltöltöttem az egyik étteremnél(térkép jobb alsó sarkában -
de még nem világos minden, megadtam h a belépõ 1000, a nyeremény 1000 , de abból le is vont 10%ot, miért? minek? kinek? stb? nem mertem több zsetont felrakni rá, mert anyagilag nem vagyok jó helyzetben ...
a másik ehez kapcsolatos kérdés, melyik mappába menti el, mert a laptopon is csináltam egy jó kis futamot, s gondoltam ma este feltöltöm azt is...
10 milla fórum foglalkozik a TDU-val, de magyar weblap nulla... <#rinya>#rinya>
<#vigyor>#vigyor>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Van fasza jó kis rendszámom!!!
Dante: Erre tippeltem 😄 késõ van nézd el 😛
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
http://www.freetvmaci.info/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Véber is simulátorbajnok volt. Azóta mindketten többszörös magyar bajnokok.
az uj Maserati MC12
Tegnapi krúzból egy képecske eisenel meg DriftRel

TDU 2 nick: SpeedHUN
Jó pici mi! XD
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."