Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdet segíteni Norbi, õ most a versenyek elõtti és utáni üzeneteket fordítgatja 😊
priviben adok msn címet 😊
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Sztem is maradjon ai, sokan így ismerik.
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Majd megkérek mindenkit, ha kijön a carpack hogy nézze meg a fájl dátumokat, mert az autók már rég készen vannak (ugyanúgy mint a +2 autó amit patch-al kaptunk) ATARI, ÁHHH...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
több ezer szó van a játékban, ebbõl kb ezret lefordítottam, remélem a héten be tudom fejezni 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A márciusi meg április 1-et terjesztõk is kamuztak. Maga Kalniel írta, hogy szó sem volt eddig semmilyen megjelenési dátumról, ugyanakkor fõleg nem ápr1 rõl. És kéri a fórumozókat, hogy várják meg a HIVATALOS bejelentést ami feltehetõen a HIVATALOS fórum MEGACARPACK topicjában is kint lesz.
Épp emiatt azt mondom, hogy ez kamu és páran megették a majdnem áprilisi tréfát. 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Atari HQ ^.^
A csúszás viszont szopó <#duma>#duma>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
<#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes><#buck>#buck><#banplz>#banplz><#finom>#finom>
Mivel az elözõ tali Alfával volt, most USA-autó jön, javaslom a Chevrolet Corvett Stingray -t, és Milán testvért kérem fel a felvezetésre, ha elvállalja.
(Milán küldtem priv.-ot.)
TDU 2 nick: SpeedHUN
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
egyszerre csak egy?! b+ , pedig azt terveztem h ma este elárasztom a szervert challenge-el 😉
Xbox Live: Lunatic HUN