Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
thx

Tiesto - Hes a pirate (tiesto remix tgx)

Atti12
az addig ok, de ez valami mix 😄

karib tenger kalózai 😄DD

elkezdet segíteni Norbi, õ most a versenyek elõtti és utáni üzeneteket fordítgatja 😊

Atti12
ez a zene mi? 😄 Amúgy jó lesz! 😉

oké, thx 😉

priviben adok msn címet 😊

Énvagyokazapád
ha gondolod kell segítség fordítani, dobj egy pm-et és felosztjuk

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Gratula a fordításhoz! Jó lesz, ha kész lesz.
Sztem is maradjon ai, sokan így ismerik.

Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.

gduck
<#worship><#wave><#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Énvagyokazapád
szerintem azt ne fordítsd le, én magyarul is ai-nak mondom

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

gduck
HÁT EZ ÓRIÁSI!

Majd megkérek mindenkit, ha kijön a carpack hogy nézze meg a fájl dátumokat, mert az autók már rég készen vannak (ugyanúgy mint a +2 autó amit patch-al kaptunk) ATARI, ÁHHH...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Aluminium

Eisenhower
AI: festett szõke ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

uHs Gerzson
MI <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Met
mazsola <#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jah és várom az ötleteket, hogy mi legyen az AI. magyarul 😊)

Eisenhower
<#finom><#worship><#taps><#taps><#taps><#eljen>

több ezer szó van a játékban, ebbõl kb ezret lefordítottam, remélem a héten be tudom fejezni 😊

Atti12
dehülyevagy 😄😄😄😄

Atti12
ja, tényleg nem láttam hogy dollár 😊

HKS
szentem is május az 1.66a patch is elég sokat késett

Eisenhower
ataricommunity....

Dante73
Tartom a május 5. dátumot...

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Naná!

http://www.freetvmaci.info/

Na úgy látszik mégis igazam volt...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Amúgy nagyon furcsa, hogy a két nem hivatalos patch is akkor jutott ki a netre. Valaki vicces kedvében van amíg jól meg nem csapo...<#idiota>
Ez már elõ április 1., nagyon viccesek. :S Akkor mi lesz a holnapi poén? 😊 A többiek meg, akik anyáznak, elõbb olvassák végig a szöveget. 😉

Én is most bújtam a hivatalos forumot és semmit nem találtam ami ezt a Juli.15öt alátámasztaná.
Smicy2
Dante, még áll az, hogy lehet fogadni, hogy mikor jön ki? 😄

Charade GTti

Ne ezt mégis honnan veszed? Mert a hivatalos fórumon a Megacar-pack topicban errõl egy szó sem esett. Mellesleg nekem úgy tunik, hogy a szöveg egy része a tavaly Ausztrál Atari által kitujutatott pacthrõl adott Atari nyilatkozat. Tenebra egy szót nem írt mostanában a topickban.
A márciusi meg április 1-et terjesztõk is kamuztak. Maga Kalniel írta, hogy szó sem volt eddig semmilyen megjelenési dátumról, ugyanakkor fõleg nem ápr1 rõl. És kéri a fórumozókat, hogy várják meg a HIVATALOS bejelentést ami feltehetõen a HIVATALOS fórum MEGACARPACK topicjában is kint lesz.
Épp emiatt azt mondom, hogy ez kamu és páran megették a majdnem áprilisi tréfát. 😄
bertino
ajjajajajajjj <#banplz><#taps><#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#gunyos1><#levele><#ticking>

Eisenhower
sztem atarinál most kb ilyesmi lehet a hangulat hogy jól átkurtak mindenkit (megint)
Atari HQ ^.^

Énvagyokazapád
holnap jön meg a játék :]

Synit HUN
15$ = kb 9,99 € <#idiota>
A csúszás viszont szopó <#duma>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

DJ Skyline
JÚLIUS? omg, hol van az még, 3 és fél hónap :|

Atti12
pfffffffffffff. Ezt nem hiszem el. Takarodjanak már. Megint elcsúsztatják és még többet is kell érte fizetni? szánalmas..

Eisenhower
"The megapack will be released on July 13th*. But before that, the megapack will of course get "leaked" and spreaded all over the Internet, because Atari Australia "accidentally" put a download link on their website. We will then be told that we shouldn't install it and instead wait till the finalized version gets released "soon". About a week later they will release the very same version. This megapack will not only include new cars, but tons of new bugs...eh...I mean features including corrupt savegames, system freezes, sound stuttering, flying AI traffic, anti-anti-cheat measures and last but not least new connection issues. The best thing is you won't get this whole package for free. You'll have to pay $15 for it."

Eisenhower

<#vigyor1><#ravasz1><#nyes><#buck><#banplz><#finom>

Met
elbactam<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ok, Skacok, akkor ma este 9kor HIVATALOS klubtali , találkozó a klub elött az utcában.
Mivel az elözõ tali Alfával volt, most USA-autó jön, javaslom a Chevrolet Corvett Stingray -t, és Milán testvért kérem fel a felvezetésre, ha elvállalja.

(Milán küldtem priv.-ot.)

xD

Fõnök jelentkezek önnél 9 órakor félhivatalos klub talira kikötés van, hogy melyik szépséggel megyünk vagy saját választás? Ja és köszöntöm a többi klubtársamat és még egyszer bocs gagyi, de kormánnyal nem tudok motorozni. Mondjuk, alapból nem tudok, de ez már más tészta

TDU 2 nick: SpeedHUN

Rám számíthatsz! <#eljen>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

<#merges2><#rolleyes><#zavart2>

Atti12
lol <#idiota>

Synit HUN
Télleg?! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nemjo ez a link

Lunatic83
thx
egyszerre csak egy?! b+ , pedig azt terveztem h ma este elárasztom a szervert challenge-el 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

mrmilan
Nem tudok az axelero-s e-mailedre küldeni semmit...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM