Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
tdu grafikája gyönyörû! kidolgozottság tökéletes. fizika az meg arcade. itt többen azt mondják h HC modban élethübb ... szerintem egyáltalán nem, de nem akarok okoskodni megint ...
hallottam olyanrol akit kivettek a LFSböl mint felhasználo ( LFS bajnokságokat nyert ) és beültettek egy alaptsoportos versenyautoba versenyezni. na ha a TDUban jo helyezésed van, ilyen nem hiszem h elöfordulna ...
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Jövõ héten klub rodeó, utánna szabad császkálás, ezerrel.
LFS-t próbáltaam, igazság az, hogy eszembe sem jutna az összehasonlítás. Viszont, a TDU-t talán úgy tudnám jellemezni, hogy a legszimulátorossabb arcade játék. Mert azért árkád, még akkor is, ha a mai krúz alkalmával, hiába mentem HC-ben, egyszer sem repültem! Igaz, 130 volt a maximum, amivel haladtunk...
http://www.freetvmaci.info/
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Elõre is köszi!!!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Igaz, 5-en indultunk, és csak ketten értünk célba, de ez nem vont le az értékébõl, kivételesen. Elsõként Memphis veszett el, (gondolom, leért neki a Far-Cry D) aztán szép lassan a többiek. Volt ugyan kis galiba is, ugyanis a krúzolók elvesztése miatt kijöttünk session-ból, és élbõl ránktalált 1-2 arc... (Jut eszembe B-Geri! Válaszoltunk, többen is, nem tudom, miért nem láttad! Én magam háromszor írtam, de semmi reakció...)
Megtettünk 212,1 Km-et, gyönyörködtünk a tájban, egy lol sem volt, senki nem ütközött, egyszóval, facca volt.
A végére pedig egy kép, a pihirõl...
Na jó, még egy...

http://www.freetvmaci.info/
sztem állat 😄
Csak ennyi gondoltam beköszönök 😊
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Követem az instrukciókat, amit egy korábbi hozzászólásban lévõ linken olvastam, de nem sikerül bassza meg.
Addig ok, hogy 256x128-as képecske kell, aztán ENDE...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mondjuk anno lehetett volna olyat csinálni hogy ami a neved az a rendszámod vagy megadhatsz nevet mi legyen rendszámon....
Xbox Live: Lunatic HUN