Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énvagyokazapád
csak engem kezd zavarni a sok hsz egy #43326-ba? 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Gaben17
egy pár mai kép [=

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Diplomaták cruise-ja 😄

szerintem nem lehet összehasonlitani a két játékot. LFS mindent kezdve h a kanyarban mekkora legyen a bolintás kilengése, a bal elsö kerék nyomásán,dölésén,mintázatán,márkáján át h mennyi benzin legyen a tankba, mindent be tudsz állitani.külön beállitás van mindegyik pályához, ha driftelni szeretnél annak is, terepre ugyantsak. tökkéletes fizika . szépnekmondható grafika és mindez 127 megában aszem

tdu grafikája gyönyörû! kidolgozottság tökéletes. fizika az meg arcade. itt többen azt mondják h HC modban élethübb ... szerintem egyáltalán nem, de nem akarok okoskodni megint ...

hallottam olyanrol akit kivettek a LFSböl mint felhasználo ( LFS bajnokságokat nyert ) és beültettek egy alaptsoportos versenyautoba versenyezni. na ha a TDUban jo helyezésed van, ilyen nem hiszem h elöfordulna ...

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Dante73
Elöbb-utóbb ujra lessz, de nem a jövõ héten...
Jövõ héten klub rodeó, utánna szabad császkálás, ezerrel.

LFS-t próbáltaam, igazság az, hogy eszembe sem jutna az összehasonlítás. Viszont, a TDU-t talán úgy tudnám jellemezni, hogy a legszimulátorossabb arcade játék. Mert azért árkád, még akkor is, ha a mai krúz alkalmával, hiába mentem HC-ben, egyszer sem repültem! Igaz, 130 volt a maximum, amivel haladtunk...

http://www.freetvmaci.info/

Bartn73
Köszi

Eisenhower
nálunk is volt tegnap hasonló eset.... speedlimit nem látta mit írok viszont a többiek igen. helyzetet váltottunk a térképem és jó lett

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Énvagyokazapád
köszi

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

mrmilan
Toltam e-mailben a rendszámot!!!!!
Elõre is köszi!!!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Atti12
LFS szintü fizikára ne számíts. valahol az NFS és az LFS között van, inkább az LFS fele elcsúszva 😉

Dante, én is furcsálltam, hogy nem válaszoltok, de nálam tényleg semmi reakció nem jött át a TDU-n keresztül, másnál pedig mûködött a chat, meg még akkor is, amikor köszöntem Nektek, végülis mindegy már. Majd legközelebb hátha sikerülnek a dolgok 😊

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Az M-es versenyekhez motorkerékpárral menj.

Nem nagyon lehet összehasonlítai, a TDU országúti, a LFS versenypályás, de a LFS is ízig-vérig szimulátor, az autózás komplett fizikájával, és nem lebecsülendõ, hogy mindössze 3 ember munkája...

Bartn73
Sziasztok Azok a versenyek ahol mondjuk a körbe van egy m betü(az A-B betünél) Ugyebár vannak az A-betüsök oda lenne egy fullra tuningolt Enzóm de asse teccik neki+ugyanigy a B-betüre is meglenne a kocsim de továbra is lakatolva marad Ezeken a versenyeken millen kocsival kéne menni hogy elfogadja? Mert én elöször aszittem hogy tuning kell neki akkor mehetek,de hejába tuningoltam akk se lehet ugyhogy nemtom mivan ilyenkor Köszi ha tudtok segitteni

torque12
hello. Az volna a kérdésem, hogy aki próbálta már a Live For Speed nevû játékot, meg a TDU-t is, hogy a TDU fizikája mennyivel különbözik a LFS-tõl, illetve mennyire reális a TDU fizikája. Válaszaitokat elõre is köszönöm.

gabi89
Egyetértek nagyon jó volt még ha a végén csak 2en is értünk célba. Máskor is kell ilyen szabályos szigetkört csinálni majd szerintem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Énvagyokazapád
nekem is légyszi :]

Ez nekem magas sajna.

jofer
pü. ment!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Dante73
Isteni volt a mai szigetkör!
Igaz, 5-en indultunk, és csak ketten értünk célba, de ez nem vont le az értékébõl, kivételesen. Elsõként Memphis veszett el, (gondolom, leért neki a Far-Cry D) aztán szép lassan a többiek. Volt ugyan kis galiba is, ugyanis a krúzolók elvesztése miatt kijöttünk session-ból, és élbõl ránktalált 1-2 arc... (Jut eszembe B-Geri! Válaszoltunk, többen is, nem tudom, miért nem láttad! Én magam háromszor írtam, de semmi reakció...)
Megtettünk 212,1 Km-et, gyönyörködtünk a tájban, egy lol sem volt, senki nem ütközött, egyszóval, facca volt.
A végére pedig egy kép, a pihirõl...

Na jó, még egy...

http://www.freetvmaci.info/

na ezt nézzétek, találtam neten jó kis amcsi diplomata rendszámot, és még a rendszámkeretet is sikerült betennem:

sztem állat 😄

Hellosztok! A PH-s fórumról jöttem, ott gpower néven vagyok fent. A játékban GPoWeR néven futok már néhány emberkével találkoztam is 😊

Csak ennyi gondoltam beköszönök 😊
Nekem is PLS!

trogerzsiger
én elõször aszidtem hogy truningolt a meg bés kocsik<#vigyor3>

ja...😄 nem tudtam kitalálni😄

jofer
Oké! Privát üzenet ment!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

trogerzsiger
azok a motorok.

úgy értem mit az az m?

mit jelent az a Group mB,mA?

mrmilan
Ferke, okíts ki légyszíves eben a rendszámos témában!!!

nekikezdtem megcsinálni, remélem ma betudom fejezni a menût 😊

Denes888
IStenem ekkora szemeteket mint ez a csalovagyok nevû srác: LINK

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

mrmilan
Gyerekek, valaki írja le már érthetõen, hogy a faxba kell rendszámot csinálni.
Követem az instrukciókat, amit egy korábbi hozzászólásban lévõ linken olvastam, de nem sikerül bassza meg.
Addig ok, hogy 256x128-as képecske kell, aztán ENDE...

trogerzsiger
anyád, ez fel se tünt! tudtommal nincs, de lehet hiányosak az infóim.

jah õ csinálta...

akkor ferkének hogy hogy magyar?

Eisenhower
ezt is lehet böngészni 😊

KATT

trogerzsiger
Nincs hozzá

ha lehet akkor betudnátok linkelni hogy hol lehet a magyarítást letölteni?

Met
igen

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Norbi1990
Hogy körbejárni??Az összes utat felfedezed?
bpeti72
kösz megvan

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

ha körbejárod a szigetet, kapsz 2 üzit, az egyik hogy gratulálnak, a másik hogy elérhetõ a ház, és egybõl a tiéd lesz... 😊

Met
Ha bejárom az összes utat akkor kapok egy házat ha jól tudom, azért is el kell menni mint a jutalom autókért? Vagy rögtön az enyém?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

vmit kellett hagyjanak 2. részbe is 😄D

Eisenhower
hekkeld meg a szervert, bár az se megoldás mivel akkro mindenkinek ugyanaz a rendszáma lesz 😄
mondjuk anno lehetett volna olyat csinálni hogy ami a neved az a rendszámod vagy megadhatsz nevet mi legyen rendszámon....

Lunatic83
aki esetleg unatkozik, azt várom a Ford Islandra , 7ig ott "bohóckodok"....

Xbox Live: Lunatic HUN

tdu Toyota
ez az új út meg annak a civilnek ennyire erõs a szeonfénye lol

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

jofer
Ígérem ez lesz az utolsó!