107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • SHADOWEYES7
    A leendő házigazda kérésére ideiglenesen zárom a topikot amíg meg nem kapja a jogot.
  • USAMEN POWER
    Ezzel a hsz-el a vonal meghúzva !!! Ami az utóbbi időben történt itt szánalmas, lesüllyesztette a topik színvonalát, másrészt nem SG-re való ! Eszem ágában sincs a közeljövőben felügyelőt játszani, viszont a további marakodást nem fogom elnézni ! A megszokott rend kialakulása tudom hogy nem egyik napról a másikra fog történni, de ez ahogy többen is mondták, nagyrészt az ide fírkáló fórumozóktól függ. Azt is tudom hogy vannak itt olyanok akik pokolra kívánnának, de erre csak azt tudom mondani: Take it, or leave it ! Nem szeretnék neveket sorolni, de nagy %-ban ők és a provokációjuk tehet arról, hogy selejt szintre jutott a topik ! Nem árt ha pár régi tag azért marad itt, de végülis vannak akik elmennek, vannak olyanok aki jönnek. <--- És ebből kifolyólag szeretném hogy egy új, és normális közösség alakuljon itt ki, aki idejár fórumozni ne Test Drive Unlimited mint szégyentopikba, hanem egy normális TDU közésségbe érkezzen.

Végezetül meg Grabowszkinak szeretném megköszönni, hogy kinyílt a szeme, és észrevette hogy ami itt folyik, az sokáig nem mehet tovább !

További jó napot, és gurulást a szigeten !

Üdv: NewLife
  • USAMEN POWER
    Már írtam az sg-nek, majd intézkednek HG ügyben !
  • pxxl
    jah nem a #85880-ra válasz csak úgy írtam...
  • pxxl
    fasza. gratulálok. újabb példa hogy miért tart itt Mo. :) tudjuk hogy szar, de megszavazzuk. hát hajrá. GRAB te meg mi az anyámért vállaltad a részvételt ha most meg hírtelen nem vállalod a HG szerepét? inkább szavaztam volna kazai-ra vagy dozoo-ra, ahogy mások is akik rád nyomtak. legalább nem ez a gyökér lenne a hg. na mind1 ennyit értek. csá...
  • carloelsa
    Jah, megyünk PH fórumba :)
  • daneszbaby
    Jee a végén már csak a HG lessz itt....
  • kazai21
    Én csak annyit csinálok,hogy nem írok ide többet.
  • carloelsa
    Kazai mikor bannoltatjuk magunkat ha ez a pöcs lesz a HG?
  • daneszbaby
    Ehhe.....
    -fav
    Csőtök!
  • daneszbaby
    Nah akkor most ki a HG?
  • [HUN]FaTaL
    -fav
  • USAMEN POWER
    Előbb a szart ki kell pucolni, abból tényleg nem lehet várat építeni !
  • Danus16
    mivanitt?
    elmentem 5napra miktörténtek itt :D

lol látom nagy a lelkesedés az új házigazdának. legalább bíztassuk már, nem ám "szarból várat építeni" meg hasonló jellegű dolgok.

lazítsatok már, hallgassatok egy kis Van Halent, attól jobban lesztek :D
    Asszem felszerelem a G25-öt aztán megyek pár kört, nehogy kijöjjek a formámból.-
  • kazai21
    :(
  • ladics
    szarból várat sok sikert neki gg bb.
  • Misi az ezredes
    A szavazásnak vége, így USEMEN POWER írhat e-mailt az sg.hu-nak. Ha a házigazda jogot megkapja ő lesz a házigazda, ha nem akkor minden marad így. Mivel GRABOWSZKI nem vállalja.

Most már kérném fojtatni a témával kapcsolatos társalgást.
  • [HUN]FaTaL
    grab nem vállalja sajnos
  • popzu
    +1 Grabowszki
  • kazai21
    Jó Reggelt:)
    Olyan nem lehet,hogy én oda adom a három szavazatom grabnak?:)
  • USAMEN POWER
    Úgyvan !
  • Falkon
    Én is régóta játszok , de még is itt vagyok.
    Az újak is tudnak jó krúzt csinálni.
  • Roger6
  • adamfesto
    Szerintem pont azokon múlik akik kilépnek az SG Fórumról
    - "majd fent leszek a szigeten, ott megtaláltok"
    - "egy ideig biztos nem jövök"
    Át kell lépni a nem kívánt dolgokon, az egy NAGY probléma hogy mindíg lereagáljuk a negatív hozzászólásokat mintha csak olajat öntenénk a parázsra.
  • Gaben17
    Egyetértek,nem a házigazdával van itt a gond,hanem a fórumozókkal.
    Írni már énsem írok,csak a szigeten vagyok.
    Másfél éve volt egy rendes csapat mint ahogy te is mondtad,de ez már sajnos nincs,így itt én sem vagyok.
  • Roger6
    Eszem ágában sincs visszavonni az előbbi irományom, inkább megerősítettél benne, ezzel a hsz-el, hogy végképp semmi keresnivalóm ebben a közösségben, hiszen mindenki így áll hozzá, ahogy te.

"szerinted ezt még össze lehet fogni? Messze nem...." - hát igen, erre mondtam, hogy egyedül nem fogom tudni, ehhez kellenétek ti is. De ti nem vagytok, és nem is lesztek, mert nem így gondoljátok. Kényelmesen hátradőltök, aztán maradjon minden, ahogy van. Persze. Én is ezt csinálom, most pl. sörözök. Sokkal jobb, mint ténykedni egy közösség összefogásán. De tényleg, marha jó így, meg kényelmes is a semmit tevés.

"mégis mit kellene tenniük? " - hát ez az, el sem olvastad a hsz-eimet? Én mutattam egy utat, csak nem hiszen, hogy sokan képesek rajta végigmenni. (délután még hittem)
  • drot
    Öcsém, nem sokat írtam azóta, mióta szar a server de asszem nemis nagyon fogok
  • wandrew26
    Ömm, mielőtt elsiklanánk egymás hsz-e felett, nem árt pár dolgot tisztázni! 2 részből állt a hsz-em ahogy látható egy enter gomb lenyomásával ezt el is választottam "szánalmas" értetendő az első felére azaz a veszekedésekre, és és egymás húzására, és baxtatására.
    Míg a 2. fele "nevetséges" a házigazda leváltása nem fogja magával vonni azt h az emberek megváltoznak, és h nem szivatja a másikat és húzza az idegeit amivel megtöltenek vagy 3 oldalt... (ez az én személyes véleményem).
    Ezen nem kell megsértődni, hanem mint új "HG" elolvasni, és átlépni rajta, esetleg átgondolni! Hidd el nem 1 ilyennel fogsz még találkozni, ha mégis visszavonnád az előbb leírtakat. És ha egy véleményt nem sikerült megemészteni, akkor.... tudod, nem írom, mert nem szeretnélek megsérteni. A hsz-em, nem ellened szólt, hanem magadra vetted!
    (amúgy én is tudok idézgetni)
    "hanem össze akartam fogni ezt az egész közösséget"- szerinted ezt még össze lehet fogni? Messze nem....
    "régiek is csak sírnak, hogy milyen jó volt, de azért, hogy valami változzon, azért a kisujjukat sem képesek mozdítani"- mégis mit kellene tenniük? szálljanak be a szócsatákba?, mert ugye túlzottan mást nem tehetnek... aki meg úgy gondolta h itt a lehetőség tenni vmit az szavazott (én meg fentebb leírtam a saját véleményem)
    "Ezt ti tettétek."- mégis mit?, mi voltuk azért a felelősek, mert páran nem bírják egymást békénhagyni?
    "Mivel szánalmasnak, és egyéb ilyen dolognak neveztétek azt, hogy én rohadék mocsok megpróbáljam összefogni a társaságot"- ezt fentebb elmagyaráztam
    Még 1x hangsúlyoznám az az én véleményem amit leírtam, és ha sok volt, akkor sajnálom, de én így ltáom a helyzetet.
  • Roger6
    "Ez emg ahova most jutottatok, hogy a megoldás az h váltsuk le a házigazdát" - én legalább próbáltam tenni valamit azért, hogy megváltoztassuk ezt az egész folyamatot, tudod? Nem bejövök pofázni ide, meg a számat jártatni, és mutogatni emberekre, hogy hova lettek, meg itt ilyenek meg olyanok vannak, hanem össze akartam fogni ezt az egész közösséget. Már az első pár hsz-ből kiderült, hogy ez egy hiú ábránd, mert ahogy elnézem nem sok ember akarja ezt.
    "Szóval itt nem a házigazda személyével van a probléma" - te már csak tudod, hiszen fél éve vagy itt. Hányszor is találkoztál Nevano-val? Hm? Hányszor?!! Nem véletlen, hogy a topic ennyire elszállt, és ennyire kinyíltak emberek szemei. Én nem engedtem volna.
    És tudod mit veszek észre? Hogy a régiek is csak sírnak, hogy milyen jó volt, de azért, hogy valami változzon, azért a kisujjukat sem képesek mozdítani. Igen. Kurva jó volt régen, tudom, MERT ÉN BIZONY OTT VOLTAM! VÉGIG! És ha valaki felnéz, az azt látja, amit a házigazda megenged, már ne is haragudj.
    De tudod mit? Az ilyen sírós, meg a múltba nézzünk vissza emberek miatt ment el a kedvem az egésztől már. Délután még annyi ötletem volt, hogy mit hogyan kéne csinálnom, mit hogy kéne szerveznem, de ez pár óra alatt romba dőlt. Én akartam valamit csinálni, de ehhez egyedül kevés vagyok. Illetve az a pár ember, aki támogat így kevés.
    Menjetek szépen el innen, aztán rágódjatok a múlton, hogy milyen jó volt Memph-el meg a többiekkel zúzni régen, és ne is nézzetek a jövőbe, nektek nem érdekes. Ezzel csak az a baj, hogy megtörtetek. Már nem akarok újat, nem akarok változtatni, azt csináltok, amit akartok. Ezt ti tettétek. Kurvára nem ez volt a célom, de már nem érdekel. De minek is törődök én a magyar TDU-s társadalommal? Minek, amikor a nagy része nem akar változni, vagy nem képes a változásra. Teljesen felesleges.

Mivel szánalmasnak, és egyéb ilyen dolognak neveztétek azt, hogy én rohadék mocsok megpróbáljam összefogni a társaságot, így ha én nyernék is HG jogban, lemondok róla, Newlife-e a pálya. Én ilyen emberekkel nem akarok semmit csinálni. Legalább tized annyi lelkesedés lett volna bennetek, mint bennem volt... Na jóvan, elhúztam sörözni, legalább ezzel sem kell törődnöm soha többet.

Viszlát midnenki (és köszi azoknak, akik bíztak bennem, és nem leszólták a változtatásra irányuló lépéseimet)!
  • wandrew26
    Ömm, 1 tömör szó, hogy hova jutottatok SZÁNALMAS!!!!!!
    Ha jól emlékszem kicsit több mint fél éve vagyok itt, és akkoriban egy jó társaságba csöppentem, volt vmi összetartás, természetesen akkor is voltak nézeteltérések, de messze nem ez folyt a topikban......
    És ahogy most, úgy akkor sem tudott Nevano mindig itt lenni, DE semmi ilyen nem volt. Ez ami most itt folyik, szerintem is az itt háromnegyed napot eltöltő fórumozók miatt van... Azt hiszem h kitűnik, hogy kik irogattak akkor és most. Artmooney, BalanceArt, holecsko, lybra, Rototti hova lettek? Ott vannak a szigeten, de ide már nem írogatnak, vajon miért? El kéne gondolkozni.
    Ez emg ahova most jutottatok, hogy a megoldás az h váltsuk le a házigazdát..... NEVETSÉGES.
    Valaha volt vmi jelentősége hogy vki sg-s tdu-s volt, szívesen csábítottuk ide az új arcokat mert volt egy összetartás, egy csapat, ez már itt rég nincs, ha valaki felnéz ide, mit lát mégis? Na ezaz... Szóval itt nem a házigazda személyével van a probléma.. hanem az itt spam és offoló megsértődő illetőkkel akik nem tudnak 1ről a 2re lépni, azzal mit értek/ünk el hogy a közeljövőben folyamat törölgetitek a hsz-eket? Az megoldás?.......... További jó veszekedéseket, és hasonló értelmes és színvonalas fórumozást kívánok, sziasztok! Talán a szigeten néha összefutunk.
  • USAMEN POWER
    Hol van New Life ? Én nem látom :D
  • USAMEN POWER
    Helyzet ?
  • Tutti Maci 01
    további jó köröket

jó éjt
  • belisz
    Sziasztok! Újra elővettem a játékot és néha fentvagyok még a szigeten.

Am. Grabowszkira szavazok.
  • Digitman
    Csak a régi öregek fokozatosan kihalnak.
  • Szabi1991
    pedig pont hogy öregszik mindenki.. :p
  • Digitman
    OFF
    Nem a házigazda miatt lett ilyen a fórum színvonala, hanem sajnos a fórumozók miatt. Ahogy csökken az átlagéletkor, úgy csökken a színvonal is. Emlékeszem a régi időkre, amikor még a krúzok szervezésével, összejövetelek képeivel volt tele a fórum. Vagy amikor megjelent a megapack és aki tehette segített a másiknak megvenni a neten. Most pedig nem megy más, mint egymás b*szogatása. Persze akkoriban is voltak nézeteltérések, de amikor a fórum a TOP3-ban volt, akkor nem ezért került bele.
  • [HUN]FaTaL
    Tökmindegy mit húzol le, mondtam, hogy akadni fog. A hertz egyébként semmit nem számít.
  • sovatalevi
    na felraktam a jatekot de kis grafikan is akadozik.a 70hz rol huzzam le?
  • adamfesto
    USAMEN-re szavazok...annak reményében, hogy jót tesz neki a felelősség.