N%C3%A9vtelen-1.png
  • wandrew26
    Ömm, mielőtt elsiklanánk egymás hsz-e felett, nem árt pár dolgot tisztázni! 2 részből állt a hsz-em ahogy látható egy enter gomb lenyomásával ezt el is választottam "szánalmas" értetendő az első felére azaz a veszekedésekre, és és egymás húzására, és baxtatására.
    Míg a 2. fele "nevetséges" a házigazda leváltása nem fogja magával vonni azt h az emberek megváltoznak, és h nem szivatja a másikat és húzza az idegeit amivel megtöltenek vagy 3 oldalt... (ez az én személyes véleményem).
    Ezen nem kell megsértődni, hanem mint új "HG" elolvasni, és átlépni rajta, esetleg átgondolni! Hidd el nem 1 ilyennel fogsz még találkozni, ha mégis visszavonnád az előbb leírtakat. És ha egy véleményt nem sikerült megemészteni, akkor.... tudod, nem írom, mert nem szeretnélek megsérteni. A hsz-em, nem ellened szólt, hanem magadra vetted!
    (amúgy én is tudok idézgetni)
    "hanem össze akartam fogni ezt az egész közösséget"- szerinted ezt még össze lehet fogni? Messze nem....
    "régiek is csak sírnak, hogy milyen jó volt, de azért, hogy valami változzon, azért a kisujjukat sem képesek mozdítani"- mégis mit kellene tenniük? szálljanak be a szócsatákba?, mert ugye túlzottan mást nem tehetnek... aki meg úgy gondolta h itt a lehetőség tenni vmit az szavazott (én meg fentebb leírtam a saját véleményem)
    "Ezt ti tettétek."- mégis mit?, mi voltuk azért a felelősek, mert páran nem bírják egymást békénhagyni?
    "Mivel szánalmasnak, és egyéb ilyen dolognak neveztétek azt, hogy én rohadék mocsok megpróbáljam összefogni a társaságot"- ezt fentebb elmagyaráztam
    Még 1x hangsúlyoznám az az én véleményem amit leírtam, és ha sok volt, akkor sajnálom, de én így ltáom a helyzetet.