wandrew26#85863
Ömm, 1 tömör szó, hogy hova jutottatok SZÁNALMAS!!!!!!
Ha jól emlékszem kicsit több mint fél éve vagyok itt, és akkoriban egy jó társaságba csöppentem, volt vmi összetartás, természetesen akkor is voltak nézeteltérések, de messze nem ez folyt a topikban......
És ahogy most, úgy akkor sem tudott Nevano mindig itt lenni, DE semmi ilyen nem volt. Ez ami most itt folyik, szerintem is az itt háromnegyed napot eltöltő fórumozók miatt van... Azt hiszem h kitűnik, hogy kik irogattak akkor és most. Artmooney, BalanceArt, holecsko, lybra, Rototti hova lettek? Ott vannak a szigeten, de ide már nem írogatnak, vajon miért? El kéne gondolkozni.
Ez emg ahova most jutottatok, hogy a megoldás az h váltsuk le a házigazdát..... NEVETSÉGES.
Valaha volt vmi jelentősége hogy vki sg-s tdu-s volt, szívesen csábítottuk ide az új arcokat mert volt egy összetartás, egy csapat, ez már itt rég nincs, ha valaki felnéz ide, mit lát mégis? Na ezaz... Szóval itt nem a házigazda személyével van a probléma.. hanem az itt spam és offoló megsértődő illetőkkel akik nem tudnak 1ről a 2re lépni, azzal mit értek/ünk el hogy a közeljövőben folyamat törölgetitek a hsz-eket? Az megoldás?.......... További jó veszekedéseket, és hasonló értelmes és színvonalas fórumozást kívánok, sziasztok! Talán a szigeten néha összefutunk.